Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χτυπημα στο μεπωπο !

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι πολυ χαλια κοντευω να τρελαθω !! χτυπησα το μωρο μου χωρις να το θελω !! ετσι οπως το σηκωσα στα χερια μου και πηγα να φυγω , χτυπησα το μετωπακι της πανω στην πορτα !!! δεν ειχα φορα , ομως ακουστηκε ενα γκαπ, το μωρο μου εβαλε τα κλαματα για πολυ λιγο , ενα λεπτακι ! δεν εχει κανει καρουμπαλο, ουτε καν εχει κοκκινησει ... εχω παθει σοκ , ειμαστε μολις 1 μηνων .. εντομεταξυ μετα κοιμηθηκε και εχω ανχωθει , ηταν ωρα της βεβαια καθως ολη την ημερα ηταν ξυπνια , ομως φοβαμαι μηπως ετυχε απο το χτυπημα και κοιμηθηκε... πππφφφ τι λετε??

Διαφημίσεις

παντως κι εμεις το ειχαμε κατα λαθος χτυπησει. οταν ηταν τριων μηνων το σηκωσε ο ανδρας μου ψηλα και χτυπησε το κεφαλακι του στο φωτιστικο! οχι πολυ δυνατα αλλα ουτε και αδυναμα! Εκλαψε βεβαια το καημενουλη μας και πηρα τηλ το γιατρο γιατι αγχωθηκα επειδη πανω στο κεφαλι του υπαρχει ενα σημειο που ειναι ανοιχτο, και μου ειπε ο γιατρος οτι αν κανει εμετο, αν κοιμαται σα αν εχει πεσει σε ληθαργο (δηλ πολλες ωρες και δε ξυπναει ευκολα)να του τηλ. Αλλιως δε θα ειναι κατι σοβαρο. Αν θες δοκιμασε να την ξυπνησεις ομως λιγο αργοτερα (νεογεννητη ειναι, φυσιολογικο να κοιμαται συχνα και πολυ) . Εξαλλου γενικα μου ειχε πει οτι συγκεκριμμενα σημεια στο κεφαλι μας ανυσηχουν αν χτυπησει το βρεφος οπως τα πλαγια του κεφαλιου (οι κροταφοι), το πανω μερος που ειναι ανοιχτο, και το πισω μερος (ινιακη χωρα)

Καλησπέρα!να σου ζήσει!το πιο πιθανό είναι οτί έβαλε τα κλάματα γιατί τρόμαξε παρά γιατί πόνεσε.Παρακολούθησε για καλό και για κακό αν κοιμάται περισσότερο από οτι συνήθως κι αν σου κάνει εμετό με μορφή ρουκέτας όχι γουλίτσες που κάνουν τα μωράκια...

Οχι ρε συ τι να πάθει, για να πάθει κάτι απο αυτο θα πρέπει να το είχες χτυπήσει με δύναμη ! Οπότε αδύνατο! Συμβαίνουν αυτά, θα χτυπάνε συνέχεια!

Περαστικά!

κοριτσια ειμαι πολυ χαλια κοντευω να τρελαθω !! χτυπησα το μωρο μου χωρις να το θελω !! ετσι οπως το σηκωσα στα χερια μου και πηγα να φυγω , χτυπησα το μετωπακι της πανω στην πορτα !!! δεν ειχα φορα , ομως ακουστηκε ενα γκαπ, το μωρο μου εβαλε τα κλαματα για πολυ λιγο , ενα λεπτακι ! δεν εχει κανει καρουμπαλο, ουτε καν εχει κοκκινησει ... εχω παθει σοκ , ειμαστε μολις 1 μηνων .. εντομεταξυ μετα κοιμηθηκε και εχω ανχωθει , ηταν ωρα της βεβαια καθως ολη την ημερα ηταν ξυπνια , ομως φοβαμαι μηπως ετυχε απο το χτυπημα και κοιμηθηκε... πππφφφ τι λετε??

Να σου πω τί μου είπε η παιδιατρος οταν της είπα οτι χτύπησα το μωρο στην πόρτα.. Μου λεει έχασε τις αισθήσεις της; Έκανε εμετό; Παρατηρήσες μεγάλη ανησυχία αργότερα ή ασυνήθιστη υπνηλία να κοιμαται δηλαδή τόσο που δεν εχει ξανά κοιμηθει ποτε; Αν όχι τότε δεν εχει τίποτα που να χρήζει επίσκεψη σε γιατρό. Αν όμως αισθάνεσαι οτι κατι δεν παει καλά πήγαινε το να το δει, δε χάνεις τίποτα

44lBp2.png

rvtOp2.png

Διαφημίσεις

Ε ποσο να χτυπησε?? μια χαρα θα ειναι!!!! Εκτος αν ειχες πολυ δυναμη οπως ειπε και η babycute. Γενικα , επικινδυνο ειναι το πισω μερος του κεφαλιου και το να πεφτει απο υψος παραπανω απο οσο ειναι το ιδιο. Κατα τα αλλα ο,τι σου ειπαν τα κοριτσια....κοιταμε για αδιαθεσια, ζαλαδα κλπ..

Εγω το ειχα χτυπησει στην οροφη του αυτοκινητου...ποσο χαζη!!!πηγα να το βγαλω απο καρεκλι, ετρχα να προλαβω τις δουλειες μου και νευρικη καθως ειμαι στις κινησεις μου, τον εφτασα ταβανι!!!!! Ετρεχα στην παιδατρο μετα και με κοροιδευε....

• 5 χρόνια μετά...

Κορίτσια είμαι να τρελαθώ....Το απόγευμα μόλις ξύπνησε η μικρούλα μου δώδεκα μηνών την πήρα αγκαλίτσα την σήκωσα ψηλά και χτύπησε το κεφαλάκι της σε ένα ντουλαπάκι που είχα αφήσει ανοικτό ....Έκλαψε για λίγο ,μετά όλο το απόγευμα έπαιζε και τέλος πάντων δεν είδα κάτι να με ανησυχησει.Ειναι το τρίτο μου παιδάκι αλλά το πρώτο που χτυπάει έτσι δυνατά...Είμαι να σκάσω και έχω τρελαθεί από τις τύψεις.Φυσικα την παρακολουθώ αλλά έχω τρελαθεί...

Μην ανησυχείς αν δεν είδες κάτι περίεργο.Απλα πάρε τηλ τον παιδίατρο κ το πιθανότερο είναι να σου πει το ίδιο.Εγω στο μαιευτήριο τη σήκωσα κ χτύπησε το κεφάλι στην οθόνη που ήταν πάνω από το κρεβάτι.Μιλαμε για 1-2 ημερών μωρό.Καλεσα τις μαίες, τους το είπα κ μου είπαν ότι αν ο άνθρωπος ήταν τόσο ευαίσθητος δεν θα είχε επιβιώσει τόσες χιλιετίες!

Ο παιδιατρος ειναι φίλος μας και το μωρό του δύο μέρες μικρότερο από τη δική μου και πριν ένα μήνα του έπεσε από το κρεβάτι στο πλακάκι.Οποτε μου είπε σε όλους συμβαίνουν αυτά.Προς το παρόν κοιμήθηκε καλά και θήλασε τρεις τέσσερις φορές μέσα στη νύχτα όπως συνήθως.Αντε να περάσουν οι ώρες να δούμε ....Το χειροτερο είναι ότι ήταν μπροστά η μεγάλη μου κορη,άρχισε να κλαίει γιατί φοβήθηκε και με κοίταξε με ένα ύφος ....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...