Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ειναι φυσιολογικο ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συγνωμη που γινομαι κουραστικη....ειμαι 11 εβδομαδων κΙ εχω απο χθες πονακια περιοδου ....μργαλωνει η μητρα ; η ειναι ανησυχητικο;

καλημερα....ειναι φυσιολογικοι οι πονοι περιοδου και πονοι στην μεση!!!και εγω ειμαι 10 εβδομαδων και εχω τα ιδια συμπτωματα,πηρα τον γιατρο μου κ μ ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα...αλλα για να ηρεμησεις και εσυ παρε τηλ τον γιατρο σου !!!

συγνωμη που γινομαι κουραστικη....ειμαι 11 εβδομαδων κΙ εχω απο χθες πονακια περιοδου ....μργαλωνει η μητρα ; η ειναι ανησυχητικο;

απαντησες μονη σου στην ερωτηση σου!! ;););) υπαρχουν φορες που ξυπναω τη νυχτα απο πονακια... αμα δεν εχεις αιμα μην ανησυχεις!

Οι άντρες της ζωής μου...

και εγω ειχα πονου περιοδου χαμηλα και με ειχε προετοιμασει ο γιατρος μου οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο γαι μεγαλωνει η μητρα.μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης τουσ ειχα.για οτιδηποτε παντως να μην ντρεπεσαι να ρωτησεις τον γιατρο σου:)

Διαφημίσεις

Αν είναι φυσιολογικό;;;ΧΑ! Εγώ δεν είχα καταλάβει οτι ήμουν έγκυος και έλεγα οτι να έχω πόνους περιόδου, οπότε μέχρι το βράδυ θα μου έρθει. Όταν πια περνούσαν οι μέρες και τίποτα, λέω λες να έχω κάτι ορμονικό; γκουγκλάρω, λοιπόν και τι να δω; "Σύμπτωμα εγκυμοσύνης, Σύμπτωμα εγκυμοσύνης, Σύμπτωμα εγκυμοσύνης..." :oops: Για τόσο χαζή μιλάμε!!!!

cN3ep3.png

ευχαριστω πολυ πολυ....μπηκα χθες πηρα ορο και βγηκα...καλλιο νατριο σακχαρο κρεατιτινη στα ταρταρα...σημερα μετα απο εβδομαδες που δεν επινα νερο και εκανα εμετους ....ηπια νερακι κα7 εφαγα και τοστακι.....εσεις εχετε εμετους ; ειναι καλο που σημερα ειμαι καλυτερα η ανησυχητικο ;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...