Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Για σας κορίτσια...Έχουμε τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας :( Είμαστε σχεδόν οκτώ μηνών , ξεκινήσαμε στερεές τροφές, δοκιμάσαμε τα πάντα όσο αναφορά αυτές για να μας βοηθήσουν αλλά τιποτα.Σκεφτηκα να αλλάξουμε και το γαλα!Στην αρχή πίναμε το hummana 1 μετά 2 και τώρα Almiron degestive comfort αλλά δεν ξέρω αν είναι καλο.Το έχει δοκιμάσει καμία σας?

Διαφημίσεις

Μακρια απο το Almiron . Μας ειχε καψει απο αποψη δυσκοιλιοτητας .

Ολα τα παιδακια αντιμετωπιζουν δυσκοιλιοτητα οταν πρωτομπουν στις στερεες τροφες. Φρουτοκρεμα τρωει? Μην βαζεις μπανανα μεσα (ή βαζε λιγοτερο). Το αχλαδι και το πορτοκαλι θα βοηθησουν και αν θελεις να γλυκανει βαλε λιγο μπισκοτακι.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μακρια απο το Almiron .

Γιατι?Ποιο γαλα να παρω για την δυσκοιλιοτητα?Οσο για τα φρουτα εχω κοψει την μπανανα και το μηλο.Βαζω 1 αχλαδι,βανηλια(φρουτο)ελαχιστο μηλο βρασμενο και ακτινιδιο χωρις τα σπορια!και το φαγητο της:κοτοπουλο ή μοσχαρακι μπροκολο,κολοκυθι, καροτο και λιγο κρεμμυδι.εχεις να μου δωσεις καμια συμβουλι?Α!!και νερο και χαμομηλι πινουμε μπολικο!!

Το Almiron το απλό σαν γάλα προκαλεί δυσκοιλιότητα γι'αυτό φτιάξαν το Almiron Digestive Comfort ειδικά για μωρά με δυσκοιλιότητα. Η παιδίατρος μου το είπε και εμείς αυτό πίνουμε.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

εμείς κάναμε δυσκοιλιότητα με το Almyron και μας γύρισε ο γιατρός στο Aptamil Digestive Comfort και με αυτό βρήκαμε την υγεία μας.

Οταν μπήκαμε και στις στέρεες τροφές, άρχισα να προσέχω τι του δίνω και το πουλάκι μου έχει ξεχάσει τι σημαίνει δυσκοιλιότητα

Είναι πλέον παρελθόν για εμάς και πίνουμε και κανονικό γάλα Β βρεφικής ηλικίας

Διαφημίσεις

Άσχετα αν η μπέμπα μου είναι μικρή θα σου πω με ποιο γάλα σκόνη κατάφερα την μπέμπα μου να ενεργείται 2 φορές την ημέρα, τα΄ είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα και κατέληξα στο ΝΑΝ Sensitive δεν ξέρω αν βγαίνει σε δεύτερης βρεφικής ηλικίας αλλά εμένα με έσωσε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...