Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αποτυχημενες εξωσωματικές

Recommended Posts

Αλλα διαβαζω τοσες κοπελες που κανουν παρα πολλες εξωσωματικες (σεβομαι απεριοριστα τον ποθο τους για ενα παιδι), που μπηκα στις σκεψεις μηπως ειμαι υπερβολικη ή μηπως τελικα δεν το θελω τοσο...!Δεν ξερω τι να πω...απλα να σας πω κυνικα οτι μπορω να ζησω με την εικονα μου χωρις παιδι (ευχομαι να μη συμβει) παρα με την εικονα μου ως αρρωστη σε γιατρους και νοσοκομεια...(οχι οτι αυτο δεν μπορει να τυχει βεβαια ουτως η αλλως).

συμφωνω απολυτα .. εχω κανει τις ιδιες σκεψεις και εχω δεχτει το γεγονος οτι μπορει και να μην ερθει .. σημασια τελικα εχει να ειμαι εγω καλα & ασφαλως να παρεμεινει γερη η σχεση μου με τον αντρα μου .. οποτε θα το παω πιο χαλαρα πια και μακαρι να τα καταφερω .. αλλωστε και 1,5 χρονο τωρα που δεν εχω παρει ανασα και ολο ασχολουμαι με το θεμα εξωσωματικη τι καταλαβα; αγχος αγχος αγχος ..

Διαφημίσεις

συμφωνω απολυτα .. εχω κανει τις ιδιες σκεψεις και εχω δεχτει το γεγονος οτι μπορει και να μην ερθει .. σημασια τελικα εχει να ειμαι εγω καλα & ασφαλως να παρεμεινει γερη η σχεση μου με τον αντρα μου .. οποτε θα το παω πιο χαλαρα πια και μακαρι να τα καταφερω .. αλλωστε και 1,5 χρονο τωρα που δεν εχω παρει ανασα και ολο ασχολουμαι με το θεμα εξωσωματικη τι καταλαβα; αγχος αγχος αγχος ..

Μπραβο στα κοριτσια! Ετσι ειναι... Μακαρι ολες να φροντιζουμε περισσοτερο τον εαυτο μας... Το χρειαζομαστε με οσα υποφερουμε. Συνειδητα κι αν θελει να ερθει ευπροσδεκτο φυσικα!

JU4zp3.png

peny75 πραγματικα με αγγιξαν πολυ το οσα εχεις καταθεσει σε αυτο το θεμα αλλα και σε αλλα.παρακολουθω συζητησεις αρκετο καιρο τωρα αλλα δεν τολμουσα να γραψω.και να η ευκαιρια...προσπαθω κι εγω αρκετα χρονια,εχω κανει 6 εξωσωμ.,οι 2 με κατεψυγμενα αλλα μονο μια βιοχημικη χαμηλη...τωρα μετα απο αυτα κανω φυσικους κυκλους και προσπαθω να μαζεψω εμβρυακια.ως τωρα μονο 1..η ενδομητριωση η ρημαδα!παντως εγω κοριτσια ειπα τελος στα φαρμακα,δεν γινεται αλλο να βομβαρδισω τον οργανισμο μου!ευτυχως ο τελευταιος γιατρος συμφωνησε και με παροτρυνε στους φυσικους.για οποια λαθη συγχωρεστε με,γραφω πρωτη φορα σε forum.

peny75 πραγματικα με αγγιξαν πολυ το οσα εχεις καταθεσει σε αυτο το θεμα αλλα και σε αλλα.παρακολουθω συζητησεις αρκετο καιρο τωρα αλλα δεν τολμουσα να γραψω.και να η ευκαιρια...προσπαθω κι εγω αρκετα χρονια,εχω κανει 6 εξωσωμ.,οι 2 με κατεψυγμενα αλλα μονο μια βιοχημικη χαμηλη...τωρα μετα απο αυτα κανω φυσικους κυκλους και προσπαθω να μαζεψω εμβρυακια.ως τωρα μονο 1..η ενδομητριωση η ρημαδα!παντως εγω κοριτσια ειπα τελος στα φαρμακα,δεν γινεται αλλο να βομβαρδισω τον οργανισμο μου!ευτυχως ο τελευταιος γιατρος συμφωνησε και με παροτρυνε στους φυσικους.για οποια λαθη συγχωρεστε με,γραφω πρωτη φορα σε forum.

Γλυκεια μου Voula ειμαστε εδω η μια για την αλλη για να καταθετουμε σκεψεις αποψεις γνωσεις και πολλες φορες την ψυχη μας. Δεν υπαρχει λογος ουτε να δισταζεις να γραψεις ουτε να ζητας συγνωμη για λαθη...ποια λαθη???

Οτι μα οτι χρειαστεις και μπορει καποια απο εμας να βοηθησει εδω ειμαστε. Μπορεις να στειλεις και πμ για κατι προσωπικο. Εχω κι εγω ενδομητριωση μαζι με πολλααα αλλα. Την εχεις αντιμετωπισει? Σε ποια κεντρα πηγες? Παντως εδω το ρητο ειναι ψαχτειτε χωρις να αγχωθειτε και ενημερωθειτε οσο μπορειτε.

Καλη υπομονη και φιλια!

JU4zp3.png

την ενδομητριωση την αντιμετωπισα σε εισαγωγικα.θελω να πω οτι εκανα 2 χειρουργεια,ενα ανοιχτο κι μια λαπαροσκοπηση,και με διακοπη περιοδου αλλα εννοειται πως δεν εξαφανιζεται,ισως περιοριζεται.ξεκινησα τις εξωσωμ. εδω θεσ/νικη στο γε..ς και στο ια..τρο και επειτα κατεβηκα αθηνα στον μα...να.κατω δεν καναμε καν εμβρυομεταφορα!σ'ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σου,πραγματικα οταν σε διαβασα ,τα συναισθηματα,οι τυψεις που περιγραφεις νομιζα οτι με φωτογραφιζαν!

Διαφημίσεις

Βουλιτσα μια απο τα ιδια και εγω ... οι τελευταιες μου προσπαθειες γινονται παντα σε φυσικο κυκλο .. 2 φορες μονο εχω παρει λιγο κλομιφαινη, η οποια δεν βοηθησε βεβαια .. για να καταλαβεις στους τελευταιους 4 επαναλαμβανομενους φυσικους , μονο 1 πηραμε !!! και για 1η φορα καταψυξαμε εμβρυο

την ενδομητριωση την αντιμετωπισα σε εισαγωγικα.θελω να πω οτι εκανα 2 χειρουργεια,ενα ανοιχτο κι μια λαπαροσκοπηση,και με διακοπη περιοδου αλλα εννοειται πως δεν εξαφανιζεται,ισως περιοριζεται.ξεκινησα τις εξωσωμ. εδω θεσ/νικη στο γε..ς και στο ια..τρο και επειτα κατεβηκα αθηνα στον μα...να.κατω δεν καναμε καν εμβρυομεταφορα!σ'ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σου,πραγματικα οταν σε διαβασα ,τα συναισθηματα,οι τυψεις που περιγραφεις νομιζα οτι με φωτογραφιζαν!

εχω χειρουργηθει 1 φορα λαπαροσκοπικα και μετα απο διακοπη περιοδου , εμφανιστηκε αμεσως στην αλλη ωοθηκη .. εχω ενδομητριωση 4ου βαθμου βλεπεις :( .. ενω ειπαμε να ξαναμπω χειρουργειο τελικα αποφασισαμε να αφησουμε την κυστη ως εχει -την παρακολουθω καθε μηνα με υπερηχο βεβαια-, γιατι αυτη τη φορα δεν θα μπορεσουμε να σωσουμε την ωοθηκη .. συν οτι μου εχει φραξει και τη μια σαλπιγγα .. ατιμο πραγμα η ενδομητριωση δυστυχως :twisted:

Γλυκεια μου Voula ειμαστε εδω η μια για την αλλη για να καταθετουμε σκεψεις αποψεις γνωσεις και πολλες φορες την ψυχη μας. Δεν υπαρχει λογος ουτε να δισταζεις να γραψεις ουτε να ζητας συγνωμη για λαθη...ποια λαθη???

Οτι μα οτι χρειαστεις και μπορει καποια απο εμας να βοηθησει εδω ειμαστε. Μπορεις να στειλεις και πμ για κατι προσωπικο. Εχω κι εγω ενδομητριωση μαζι με πολλααα αλλα. Την εχεις αντιμετωπισει? Σε ποια κεντρα πηγες? Παντως εδω το ρητο ειναι ψαχτειτε χωρις να αγχωθειτε και ενημερωθειτε οσο μπορειτε.

Καλη υπομονη και φιλια!

αχ αυτο το "με πολλαααα αλλα" .. λες δεν μας εφτανε αυτη

Βουλιτσα μια απο τα ιδια και εγω ... οι τελευταιες μου προσπαθειες γινονται παντα σε φυσικο κυκλο .. 2 φορες μονο εχω παρει λιγο κλομιφαινη, η οποια δεν βοηθησε βεβαια .. για να καταλαβεις στους τελευταιους 4 επαναλαμβανομενους φυσικους , μονο 1 πηραμε !!! και για 1η φορα καταψυξαμε εμβρυο

Ας ελπισουμε οτι αυτο το μηνα θα ειμαι πιο τυχερη!την μια δεν γονιμοποιηθηκε σωστα,την επομενη δεν προχωρησε το ωαριο για ληψη,την αλλη το πηραμε αλλα ηταν αδειο:shock:.ευτυχως καναμε 1 και αναθαρρησα!παντως πραγματικα θελει πολυ υπομονη και χρονο.φαρμακα δεν παιρνω καθολου μονο πρεγνυλ και αυτη νομιζω οτι με επηρεαζει αρκετα μεχρι να ερθει περιοδος,εντονες εφιδρωσεις,πονο στο στηθος και ζαλαδες.εσυ εχεις καθολου τετοια συμπτωματα;βαθιες ανασες και βουυρ για την επομενη!

εχω χειρουργηθει 1 φορα λαπαροσκοπικα και μετα απο διακοπη περιοδου , εμφανιστηκε αμεσως στην αλλη ωοθηκη .. εχω ενδομητριωση 4ου βαθμου βλεπεις :( .. ενω ειπαμε να ξαναμπω χειρουργειο τελικα αποφασισαμε να αφησουμε την κυστη ως εχει -την παρακολουθω καθε μηνα με υπερηχο βεβαια-, γιατι αυτη τη φορα δεν θα μπορεσουμε να σωσουμε την ωοθηκη .. συν οτι μου εχει φραξει και τη μια σαλπιγγα .. ατιμο πραγμα η ενδομητριωση δυστυχως :twisted:[/quote

την πολεμησες κι εσυ αρκετα,αλλα εκει..επιμονη!εμενα δεν μου εφραξε σαλπιγγα αλλα δημιουργει λεει εχθρικο κλιμα.φανταζομαι οτι πονας πολυ στην περιοδο ε;τι τραβαμε κι εμεις βρε παιδι μου για το πιο απλο και υπεροχο πραγμα ,αυτο της ζωης!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα !!!! :P

Θα κάνω την επόμενη προσπαθεια μου σε φυσικό κύκλο και μου έχουν συστήσει τον Παπανικόπουλο Χριστόδουλο ως έναν από τους κορυφαίους σε ΦΚ....

είναι συνεργάτης του Μαστρομηνά ....

μήπως είχε καμία προσωπική εμπειρία ή πληροφορίες ??? :confused:

την πολεμησες κι εσυ αρκετα,αλλα εκει..επιμονη!εμενα δεν μου εφραξε σαλπιγγα αλλα δημιουργει λεει εχθρικο κλιμα.φανταζομαι οτι πονας πολυ στην περιοδο ε;τι τραβαμε κι εμεις βρε παιδι μου για το πιο απλο και υπεροχο πραγμα ,αυτο της ζωης!

καλα εννοειται οτι οσο παραμενει δημιουργει εχθρικο κλιμα , αποβολες κτλ .. αλλα απο το να χασω ωοθηκη , ρισκαρω .. αλλωστε δεν μου εγγυαται κανεις οτι αμα ξαναχειρουργηθω δεν θα εμφανιστει και παλι .. οσο για πονους περιοδου , αστα ζω μια φρικη καθε μα καθε μηνα

Ας ελπισουμε οτι αυτο το μηνα θα ειμαι πιο τυχερη!την μια δεν γονιμοποιηθηκε σωστα,την επομενη δεν προχωρησε το ωαριο για ληψη,την αλλη το πηραμε αλλα ηταν αδειο:shock:.ευτυχως καναμε 1 και αναθαρρησα!παντως πραγματικα θελει πολυ υπομονη και χρονο.φαρμακα δεν παιρνω καθολου μονο πρεγνυλ και αυτη νομιζω οτι με επηρεαζει αρκετα μεχρι να ερθει περιοδος,εντονες εφιδρωσεις,πονο στο στηθος και ζαλαδες.εσυ εχεις καθολου τετοια συμπτωματα;βαθιες ανασες και βουυρ για την επομενη!

τα ιδια ακριβως και εσυ , καταλαβα ! εγω τα εχω παρατησει για λιγο .. ξεκουραζομαι ! οχι η pregnyl δεν με εχει επηρρεασει ποτε

• 1 month later...

καλημερα kitty μου ειπε ο γιατρος μου να προσπαθησουμε αυτη την φορα σε φυσικο κυκλο [μετα απο 10 σπερματεγχυσεις και 2 αποτυχημενες εξωσωματικες] εχεις ξανακανει γνωριζεις την διαδικασια κατι μου ειπε ο γιατρος μου αλλα θελω να ξερω εαν το εχεις κανει πως ειναι ολη η διαδικασια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...