Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα

LETOM

Recommended Posts

καλησπερα

εκανα και γω εμβρυομεταφορά κρυοσυντηρημενων εμβρυων την παρασκευη 26-02-2016

αναμενω αποτελεσματα την τριτη 8-3!

ειναι η 5η προσπάθεια και νομιζω η τελευταια μου! (3 με διέγερση και 2η με κρυοσυντηρημενα εμβρυα)

καλη επιτυχια σε ολες μας κοριτσια!

Διαφημίσεις

eleni t13 καλή επιτυχία να έχεις κ ευχομαι να είναι η τελευταία σου προσπάθεια!! Εγώ σημερα (11 μερα μετά τη εμβρυομεταφορά) εκανα χοριακή κ ειναι ΘΕΤΙΚΗ!!! Ειναι χαμηλή ωστόσο και περιμένω επανάληψη σε 2 μέρες!!

eleni t13 καλή επιτυχία να έχεις κ ευχομαι να είναι η τελευταία σου προσπάθεια!! Εγώ σημερα (11 μερα μετά τη εμβρυομεταφορά) εκανα χοριακή κ ειναι ΘΕΤΙΚΗ!!! Ειναι χαμηλή ωστόσο και περιμένω επανάληψη σε 2 μέρες!![/

eirini29 μπραβο σου! Ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα καλα!:) Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια.

Και θα δεις ολα καλα θα πανε!

Μονο εδω μπορω να μιλησω για το θεμα γιατι αυτην την φορα δεν ξερει κανεις τιποτα! και οταν λεω κανεις εννοω κανείς! και λεω τελευταια γιατι δεν εχω κουραγιο να το ξανακανω ολο αυτο.

Ειχα μεινει εγκυος στην 3η προσπαθεια αλλα το εμβρυακι παλλινδρόμησε την 8η βδομαδα - ειχα παθει γερο ταρακουλο! εκανα καιρο να μαζεψω τα κομματια μου...

eleni t13 Σε ευχαριστωω πάρα πολύ!!!!! Θετική σκέψη θέλει και όλα θα πάνε καλά!!!!!Αρκεί να το πιστέψεις!!!! Μην το βάζεις κάτω!!!! Κ εγώ προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη και αισιόδοξη να προχωρήσει. Είναι η πρώτη μου φορά..

eleni t13 Σε ευχαριστωω πάρα πολύ!!!!! Θετική σκέψη θέλει και όλα θα πάνε καλά!!!!!Αρκεί να το πιστέψεις!!!! Μην το βάζεις κάτω!!!! Κ εγώ προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη και αισιόδοξη να προχωρήσει. Είναι η πρώτη μου φορά..

eirini29 ειχαμε κανενο νέο?

Διαφημίσεις

elenit13 αυριο πρωι πάω για επανάληψη χοριακής!!!! Εσύ πως είσαι;;;!! Πόσο κυττάρων ήταν τα εμβρύακια που έβαλες; Εγώ 1 των 12:D και εύχομαι να αναπτυχθεί!!

θα περιμενω νεα σου!

μου εβαλαν δυο grade 1. αριστα μου ειπε ο εμβρυολογος.

τριων ημερων για να δουμε.

πάντως από συμπτώματα τίποτα ακόμα.... 7η μέρα από εμβρυομεταφορά.

μόνο υπνηλία από τα ultrogestan και ελαφριά ζαλάδα από το μεσημέρι και μετά...τί να πω! Άντε να ρθει η Τρίτη

elenit13 τα νεα μου δεν ειναι καλά..δυστυχώς η χοριακή έπεσε:confused: Εύχομαι και ελπίζω να ειναι καλύτερα τα πραγματα για σένα!!! Πραγματικα στο εύχομαι!!!! Θα περιμένω νέα σου!!!! Ευχάριστανέα!!!

elenit13 τα νεα μου δεν ειναι καλά..δυστυχώς η χοριακή έπεσε:confused: Εύχομαι και ελπίζω να ειναι καλύτερα τα πραγματα για σένα!!! Πραγματικα στο εύχομαι!!!! Θα περιμένω νέα σου!!!! Ευχάριστανέα!!!

eirini29 ξερω πως νιωθεις.. το χω ζήσει! Τώρα χρειάζεσαι χρόνο για να συνέλθεις και να ηρεμήσεις. Να ξερεις πως σε σκέφτομαι και σε καλαβαίνω

Υπομονή, δεν μπορεί! Θα γίνουμε και μεις κάποια στιγμή μαμάδες...

Το χειρότερο είναι ..που σου λένε όλοι ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!!! Μα πως γίνεται να μην στεναχωριέσαι;;;; οταν φθανεις τόσο κοντα... και τελικά τερματίζει...δεν γίνεται να μην στεναχωριέσαι! Αλλα τωρα ειναι αυτο που λες.... χρειάζεται χρόνος!!!!! Εύχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!

Θα περιμένω!!!

Διαφημίσεις

Το χειρότερο είναι ..που σου λένε όλοι ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!!! Μα πως γίνεται να μην στεναχωριέσαι;;;; οταν φθανεις τόσο κοντα... και τελικά τερματίζει...δεν γίνεται να μην στεναχωριέσαι! Αλλα τωρα ειναι αυτο που λες.... χρειάζεται χρόνος!!!!! Εύχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!

Θα περιμένω!!!

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ... ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΣΥ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΙΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΑ... Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ. ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΗ

elenit13 πήγες για την εξέταση;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!! Εύχομαι να έχεις μια μεγάληηηη χοριακηηηηηη!!!!!!!! Περιμενουμε....!!!!

πηγα πρωι-πρωι (στις 8:30)

μου ειπαν σε 3-3,5 ωρες θα εχω αποτελεσματα

οποτε θα παω κατα τις 12!

αντε να δουμε...

Διαφημίσεις

elenit13 πήγες για την εξέταση;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!! Εύχομαι να έχεις μια μεγάληηηη χοριακηηηηηη!!!!!!!! Περιμενουμε....!!!!

αρνητικό!

5η φορα τρωω τα μουτρα μου! μαλλον δεν προκειται να ειμαι καλη μαμα γι αυτο και δεν τα καταφερνουμε...

Και τη μια που τα καταφέραμε, παλλινδρόμησε το εμβρυακι στην 8η βδομαδα!

ευχαριστώ που με είχες στο νου σου eirini29!

Λυπαμαι πολύ πραγματικά.. ξέρω πως νιώθεις... οτι κ να σου πω ξερω οτι δεν απαλυνει αυτο που νιώθεις τώρα... το ερώτημα που με βασανιζει και εμενα ειναι ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;; :confused:

elenit13 πως εισαι;;;;;;! Σε ενημερωσε ο γιατρος τι μπορει να ευθύνεται ;;; Εχεις κανεις κανει εξετασεις για θρομβοφιλια;; Εχω βρηκα οτι περα απτην θρομβοφιλια...οτι και ο θυρωιδης μου ειναι στα υψη....

elenit13 πως εισαι;;;;;;! Σε ενημερωσε ο γιατρος τι μπορει να ευθύνεται ;;; Εχεις κανεις κανει εξετασεις για θρομβοφιλια;; Εχω βρηκα οτι περα απτην θρομβοφιλια...οτι και ο θυρωιδης μου ειναι στα υψη....

Ειρηνη29 καλησπερα!! δεν ειχες κανει εξετασεις θυρωιδη πριν την εξωσωματικη;;; ;

το ρωτάω γιατι και εγω εχω τον ρυθμιζω με Τ4 εδω και ενα μηνα ομως πριν την εξωσωματικη

Βιολετα καλησπέρα. Ειχα κανει ναι.. ηταν ανεβασμενος .. ξεκινησα αγωγη.. αλλα προφανως η αγωγη ηταν μικρή..οπως μου ειπε σημερα αλλος ενδοκρινολογος... κ γιαυτο δεν επεσε καθολου...

Βιολετα καλησπέρα. Ειχα κανει ναι.. ηταν ανεβασμενος .. ξεκινησα αγωγη.. αλλα προφανως η αγωγη ηταν μικρή..οπως μου ειπε σημερα αλλος ενδοκρινολογος... κ γιαυτο δεν επεσε καθολου...

τι αγωγη εκανες πριν και ποσο σου ειπε ο γιατρος να παιρνεις τωρα;

εγω κανω Τ4 των 75.

περιεργο που το κέντρο δεν εκανε εξετασεις αιματος:roll:

Επαιρνα Τ4 των 25.... αυριο θα μου δωσει ρη νεα αγωγη ο ενδοκρ. αφοθ εχει ολες τις εξετασεις στα χερια του. Ναι δυστυχως δεν μοθ καναν επαναληξη πριν την εμβρυομεταφορα...

Επαιρνα Τ4 των 25.... αυριο θα μου δωσει ρη νεα αγωγη ο ενδοκρ. αφοθ εχει ολες τις εξετασεις στα χερια του. Ναι δυστυχως δεν μοθ καναν επαναληξη πριν την εμβρυομεταφορα...

το κακο ειναι απο οτι εχω καταλάβει απο τα κοριτσια εδω που παρακολουθώ μηνες ειναι οτι εαν δεν ασχοληθεις η ιδια δηλ να κανεις εξετασεις λιγοι γιατροι ασχολούνται. Βεβαια ειναι και ο παράγοντας της τυχης. εσενα αυτη ηταν η πρωτη; για ποτε σκέφτεσαι την επόμενη κινηση;

Δυστυχως ετσι ειναι! Τώρα το έμαθα.Οτι κανεις μονος σου. Ναι η πρώτη φορά ήταν.. Τώρα πρώτα θα ρυθμίσω το θυρωιδή και μετα η επόμενη κίνηση.. Αναλόγως πόσο θα χρειαστεί να πέσεθ η τιμή. Εσύ σε τί φάση βρίσκεσαι;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...