Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υστεροσαλπιγγογραφία

xixixi

Recommended Posts

την εκανες τελικα; πως πηγε; καλημερα!

Λοιπόν κορίτσια...έχω πολύ σημαντικά νέα!Εχθές έκανα την περίφημη υστεροσαλπιγγογραφία. Μετά από χρόνια καθυστέρησης λόγω της έντονης φοβίας για την παραφιλολογία που υπάρχει γύρω από αυτή την εξέταση. Μπήκα σαν βρεγμένη γάτα, διότι πίστευα ότι θα πονάω αφόρητα, όπως είχα ακούσει ότι ισχύει τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο γιατρός μου ήταν απλά ταχυδακτυλουργός...δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα σε καμία φάση της εξέτασης (που έτσι κι αλλιώς κρατάει ελάχιστα λεπτά!)

Όχι μόνο δεν πόνεσα αλλά δεν ένοιωσα την παραμικρή ενόχληση, γιατί αυτός ο γιατρός ήταν στις κινήσεις του ΑΣΤΕΡΙ!Του δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια!Η εξέτασή μου ήταν καθαρή, αλλά η τεχνική που ακολουθεί δεν σχετίζεται με το αποτέλεσμα.Όποια κοπέλα θέλει,ας έρθει στην Πάτρα στον κ. Καρατζά Γεώργιο. Η εμπειρία μου ήταν μοναδική από την επαφή μου με αυτόν τον ταχυδακτυλουργό και Άνθρωπο!

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Κι εγώ αναγκάστηκα να την κάνω, πήγα σε μεγάλο μαιευτήριο στην Αθήνα και μπορώ να πω ότι τελικά ήταν ανώδυνη. Πήρα 2 buscopan 2 ώρες πριν την εξέταση και 4 ημέρες αντιβίωση μετά.:D

Vyokp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...