Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διδυμομανες τα φωτα σας

Recommended Posts

Θελω να τους παρω παπουτσακια για το καλοκαιρι που θα ειναι ενος, η κορη ηδη σηκωνεται, πως μπορω να υπολογισω τα νουμερα? Τωρα ειναι 7 μηνων 70 cm και κιλα 9 με 10

Εχει κατι ωραια παπουτσακια στις εκπτωσεις!

Διαφημίσεις

Παρε τους ρουχαλακια, χειμωνιατικα και καλοκαιρινα τωρα στις εκπτωσεις, παρε μπουφανακια που θα βρεις σε επισης πολυ καλες τιμες. Ομως παπουτσακια μην το επιχειρησεις , ειναι πολυ δυσκολο να υπολογισεις το νουμερο απο τωρα και θα κανεις λαθος, Αλλαζουν και τοσο γρηγορα νουμερο σ αυτες τις ηλικιες. Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να τους τα δοκιμασεις οποτε καλυτερα περιμενε.

Συμφωνω...παπουτσακια παρε στις καλοκαιρινες εκπτωσεις!;)

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Τα πηρα ολα αυτα, αχ και μου ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθω στα κοριτσίστικα ειναι τρελα.θα περιμενω δεν αξιζει να τα παρω κ να μην φορεθουν,ειχα μια ελπιδα πως καπως μπορεις να το υπολογισεις αλλα θα ξερετε καλυτερα.

Ευχαριστω που απαντησατε καλο βραδυ

Ouranio nektar από κάποια στιγμή και μετά μπορείς να υπολογίσεις αλλά όχι ακόμα. Φαντάσου ότι παίζει ρόλο και το coup de pied. Η δική μου για παράδειγμα έχει στρουμπουλό ποδαράκι και πρέπει το παπούτσι να έχει φαρδιά φόρμα. Τα αγόρια μου όμως και τα δύο έχουν πολύ λεπτό ποδαράκι και θέλουν κανονική φόρμα προς στενή. Θα πρέπει να τους δοκιμάσεις κάποιες μάρκες παπουτσιών στο πόδι τους να δεις πως τους κάθεται για αρχή. Επίσης πέρα από το σχέδιο πρέπει να δεις να είναι μαλακό το δέρμα και ελαφρύ το παπούτσι και ανατομικό. Γνώμη μου βέβαια ότι από τώρα για του χρόνου είναι πολύ δύσκολο να υπολογίσεις. Εγώ για παράδειγμα τους πήρα αθλητικά που βρήκα προσφορά στις εκπτώσεις. Τα μικρά φοράνε 24 νούμερο σε nike και τους πήρα το 25 για να το φορέσουμε την άνοιξη.

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

Διαφημίσεις

Καλημερα! Κι εγω θα σου ελεγα να μην παρεις τωρα! Παρε μεσα Ιουλιου που θα αρχισουν οι εκπτωσεις... Επισης, μπορεις αρχες καλοκαιριου να πας και σε κανα στοκαδικο (μουγερ κτλ) να δεις... Συνηθως, οταν μπαινει η ανοιξη ολα τα παιδακια ξεκινανε την γκρινια και Μαιο - Αυγουστο ... ξεπεταγονται (ψηλωνουν και αλλαζουν και νουμερο παπουτσιου. Εμενα στα 2,5 αγορασα σε ενα καλοκαιρι 2 φορες παπουτσια!!!!!

eNortjKzUjI0NDMwNVOyBlwwFWwC0A,,97.png

Εγω ραγαδες δεν εκανα παρολο που δεν εβαζα τίποτα,θεωρω οτι ειναι στο δερμα της καθε μιας μας.κοιλια εκανα και δυστυχως θελει γυμναστικη για να την χασεις αλλα εγω λογω χρονου με τα διδυμα δεν προλαβαινω...

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπέρα

Χρόνια πολλά Καλά Χριστούγεννα!!!

Είμαι έγκυος σε διδυμακια κ αντιμετωπίζω πρόβλημα στον ύπνο μου δεν μπορώ ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε ανάσκελα με αποτέλεσμα να κοιμάσαι καθιστή στο κρεβάτι σας εχει τύχη; Μήπως ξέρετε κάποια λύση για να κοιμάμαι φυσιολογικά

8HiKp2.png

Καλησπέρα

Είμαι έγκυος σε διδυμακια κ αντιμετωπίζω πρόβλημα στον ύπνο μου δεν μπορώ ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε ανάσκελα με αποτέλεσμα να κοιμάσαι καθιστή στο κρεβάτι σας εχει τύχη; Μήπως ξέρετε κάποια λύση για να κοιμάμαι φυσιολογικά

Πωπω αλήθεια; :shock:

Είχα πολύ μεγάλη κοιλιά και όντως άρχισε τότε περίπου, στις εβδομάδες που είσαι να μη μπορώ να βολευτώ και σταδιακά χειροτέρευε όσο μεγάλωνε η κοιλιά. Όμως κάπως βολευόμουν στο πλάι, μέχρι το τέλος. Είχα μεταφερθεί στο καθιστικό σε καναπέ-κρεβάτι, με το σύζυγο διπλα δεν μπορούσα να απλωθώ όσο ήθελα. Θυμάμαι είχα και μαξιλάρια, παπλώματα γύρω γύρω που κάπως τα τοποθετουσα για να φτιάξω ένα χώρο πάνω στο κρεβάτι μη επίπεδο για να κοιμάμαι. Δεν με βόλευε το επίπεδο κρεβάτι για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι ακριβώς. Τον τελευταίο μήνα ειδικά ξύπναγα εντελώς κάθε φορά που ήταν να αλλάξω πλευρό, πολλές φορές τη νύχτα, πονούσα, άσε, ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω. Αφού ένας λόγος που δεν με πείραζε πολύ ο πόνος της καισαρικής μετεγχειριτικά ήταν ότι παρόλο που πονούσα πολύ, μπορούσα να κοιμηθώ καλυτερα χωρίς κοιλιά. Τουλάχιστον όμως κάτι γινόταν με ύπνο στο πλάι. Ανάσκελα αδύνατον με έπιανε δυσφορία, γιατί η κοιλιά πιέζει κάποιες αρτηρίες και νιώθεις δυσφορία.

Αν βάλεις και τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά σε αναζήτηση στο google, θα δεις ότι κάποιες βολεύονται με διάφορα μαξιλάρια. Δεν νομίζω ότι είναι απαραιτητο να πάρεις κάποιο ειδικό μαξιλάρι. Η ίδια δουλειά γίνεται και με ένα πάπλωμα που το διπλώνεις κατάλληλα.

Τι να πω, ρώτα και το γιατρό σου μήπως σου δώσει καμιά ιδέα.

Διαφημίσεις

Πωπω αλήθεια; :shock:

Είχα πολύ μεγάλη κοιλιά και όντως άρχισε τότε περίπου, στις εβδομάδες που είσαι να μη μπορώ να βολευτώ και σταδιακά χειροτέρευε όσο μεγάλωνε η κοιλιά. Όμως κάπως βολευόμουν στο πλάι, μέχρι το τέλος. Είχα μεταφερθεί στο καθιστικό σε καναπέ-κρεβάτι, με το σύζυγο διπλα δεν μπορούσα να απλωθώ όσο ήθελα. Θυμάμαι είχα και μαξιλάρια, παπλώματα γύρω γύρω που κάπως τα τοποθετουσα για να φτιάξω ένα χώρο πάνω στο κρεβάτι μη επίπεδο για να κοιμάμαι. Δεν με βόλευε το επίπεδο κρεβάτι για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι ακριβώς. Τον τελευταίο μήνα ειδικά ξύπναγα εντελώς κάθε φορά που ήταν να αλλάξω πλευρό, πολλές φορές τη νύχτα, πονούσα, άσε, ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω. Αφού ένας λόγος που δεν με πείραζε πολύ ο πόνος της καισαρικής μετεγχειριτικά ήταν ότι παρόλο που πονούσα πολύ, μπορούσα να κοιμηθώ καλυτερα χωρίς κοιλιά. Τουλάχιστον όμως κάτι γινόταν με ύπνο στο πλάι. Ανάσκελα αδύνατον με έπιανε δυσφορία, γιατί η κοιλιά πιέζει κάποιες αρτηρίες και νιώθεις δυσφορία.

Αν βάλεις και τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά σε αναζήτηση στο google, θα δεις ότι κάποιες βολεύονται με διάφορα μαξιλάρια. Δεν νομίζω ότι είναι απαραιτητο να πάρεις κάποιο ειδικό μαξιλάρι. Η ίδια δουλειά γίνεται και με ένα πάπλωμα που το διπλώνεις κατάλληλα.

Τι να πω, ρώτα και το γιατρό σου μήπως σου δώσει καμιά ιδέα.

Εγω με τίποτα στο πλάι είδα κάποια ειδικά μαξιλαρια ύπνου αλλά κοστίζουν 79 ευρώ σκέφτηκα να το πάρω να κοιμάμαι καλύτερα αλλά από την άλλη σκέφτηκα αν πάλι δεν βολεύομαι πεταμένα λεφτά. Είτε είμαι ξάπλα είτε καθιστή χρειάζομαι βοήθεια για να σηκωθώ πάνω ειδικά ξάπλα θέλω γερανό. Το είχα πει στο γιατρό οτι δυσκολευομαι να κοιμηθώ και ότι κοιμάμαι καθιστή κ δεν έδωσε πολύ σημασία μόνο είπε από τώρα; τι από τώρα ήθελα να του πω τέλος πάντων.

8HiKp2.png

Υπνος με πολλα μαξιλαρια για μεγαλη κλιση. Ημουν σχεδον καθιστη. Υπομονη...

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Καλησπέρα

Λιν μου δεν είμαι διδυμομανούλα όμως είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, και εγώ στο τέλος κοιμόμουν καθιστή, όμως με βοηθούσε πάρα πολύ και το να έχω ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια. Αν έχεις την δυνατότητα πάρε μαξιλάρι θηλασμού και αυτό βοηθάει στον ύπνο και έπειτα θα το χρησιμοποιήσεις και στον θηλασμό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...