Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΑΦΤΙΣΗΣ!!!!!!!!!!!

diminna

Recommended Posts

diminna, πιο πολύ μας εξήψες την περιεργεια και μας ανακινησες το κουτσομπολιο;) παρα τη διαθεση για βοηθεια!

Λοιπόν,περισυ το καλοκαιρι φιλοι φιλων μου, εκαναν γαμο και βαπτιση μαζι σε παραθαλασσιο εκκλησακι της Αττικής, όπου το μωρό βαπτίστηκε μεσα στη θαλασσα (too good και προοδευτικό to be true, το ξερω! απλα το αναφερω σαν ιδεα).

Γεια!!:D

Θα μπορούσες να μας πεις σε ποιό εκκλησάκι έγινε η τελετή ??

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Νιωθω οτι μου προσφερεται μια δευτερη ευκαιρια και αυτη τη φορα θα ειμαι πολυ προσεχτικη.Δεν θελω πολυτελειες πλεον.Την πατησα την πρωτη φορα.Τωρα εβαλα μυαλο.Θα κανω οτι καλυτερο μπορω αλλα απλο.Το χρωσταω στο παιδι μου που ταλαιπωρηθηκε οσο δεν μπορει να φανταστει κανεις.:cool:

Απλα επειδή το παιδάκι ειναι μεγάλο δες αν θα κάνουν το μυστήριο δια ραντισμου η με κολυμβήθρα ... Εγω βάφτισα ενα ενήλικα και τον βάλαμε σε κολυμβήθρα (με το εσώρουχο :-) ) οπότε καλο ειναι να μιλήσεις απο πριν στον παπά για να προετοιμαστεις

Η βαφτιση εγινε σε ενα κτημα στη Βαρης Κορωπιου,στο εκκλησακι.Επειδη ομως η αρχιεπισκοπη δεν δινει αδεια για τελεση μυστηριων,δηλωθηκε σε ενα ναο στη Σαλαμινα.Τωρα αναφορικα με την τελεση του μυστηριου,η ιερα συνοδος δεν αναγνωριζει το βαφτισμα δια ραντισμου.Οποτε ο μικρουλης μου θα ξαναμπει στην κολυμπηθρα.Κανονικοτατα!Και εχει μια χαρα!!!!!!!!

• 1 month later...
Η βαφτιση εγινε σε ενα κτημα στη Βαρης Κορωπιου,στο εκκλησακι.Επειδη ομως η αρχιεπισκοπη δεν δινει αδεια για τελεση μυστηριων,δηλωθηκε σε ενα ναο στη Σαλαμινα.Τωρα αναφορικα με την τελεση του μυστηριου,η ιερα συνοδος δεν αναγνωριζει το βαφτισμα δια ραντισμου.Οποτε ο μικρουλης μου θα ξαναμπει στην κολυμπηθρα.Κανονικοτατα!Και εχει μια χαρα!!!!!!!!

Έχω μια βαφτιστήρα 20 ετών (είμαι 32!) και την βάφτισα όταν ήμουν εγώ στην ηλικία της! Η ίδια ήταν δηλαδή 8 ετών και βαφτίστηκε την ίδια μέρα με την μικρότερη αδερφή της, ηλικίας 6 ετών. Ανήκαν σε οικογένεια Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού, γεννημένες στο εξωτερικό και οι δύο, όπου είχε γίνει ονοματοδοσία αλλά ποτέ βάφτιση. Οι γονείς δεν ήταν και πολύ της θρησκείας εξ ου και το είχαν αμελήσει, αλλά στην πορεία μετακόμισαν Ελλάδα και μάλιστα σε μικρή επαρχιακή πόλη οπότε κάνανε και την βάφτιση πιο πολύ για κοινωνικούς λόγους.

Ήταν πολύ ιδιαίτερο γεγονός! Τα δύο κοριτσάκια διαβάσανε μόνες τους το ΠΙΣΤΕΥΩ με την βοήθεια των δύο αναδόχων, ήταν καλεσμένοι όλοι οι συμμαθητές τους (ευτυχώς όλοι ήταν ακομπλεξάριστοι!), για βαφτιστικά είχαμε πάρει απλά δύο όμορφα καλοκαιρινά φουστανάκια και η γιαγιά τους τους είχε ράψει τα λευκά φορέματα που φορούσαν στην κολυμπήθρα. Τα θυμάμαι όλα πολύ ευχάριστα και οι ίδιες επίσης!

Με το καλό, θα περάσετε σίγουρα καταπλητικά ό,τι και να κάνετε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...