Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ενδομητριωση και εξωσωματικη!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!ειμαι 30 ετων πριν 2 χρονια εκανα λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση.αμεσωσ μετα το χειρουργειο ξεκινησαμε προσπαθειεσ για μωρακι-ακαρπες!!καναμε και 2 σπερματεγχυσεισ-τιποτα ξανα!!τον μαρτη θα κανουμε την πρωτη μασ εξωσωματικη και ειμαι πολη αγχωμενη-φοβαμαι την αποτυχια!!!εχει μεινει καποια κοπελα εγκυοσ με ενδομητριωση με εξωσωματικη?αν ναι με ποια προσπαθεια?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!ειμαι 30 ετων πριν 2 χρονια εκανα λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση.αμεσωσ μετα το χειρουργειο ξεκινησαμε προσπαθειεσ για μωρακι-ακαρπες!!καναμε και 2 σπερματεγχυσεισ-τιποτα ξανα!!τον μαρτη θα κανουμε την πρωτη μασ εξωσωματικη και ειμαι πολη αγχωμενη-φοβαμαι την αποτυχια!!!εχει μεινει καποια κοπελα εγκυοσ με ενδομητριωση με εξωσωματικη?αν ναι με ποια προσπαθεια?

γειά σου κοπέλα μου. σου είχα στείλει πμ το είχες δει?

Καλησπέρα

Μην φοβάσαι τίποτα.

Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια τον Νοέμβριο:-D με ιστορικό σχεδόν ίδιο με το δικό σου.

Καλή επιτυχία.

καλημερα κοριτσια ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ!!!μου δωσατε πολυ χαρα και δυναμη!!!ευχομαι να εχετε καλεσ και τελειομηνεσ εγκυμοσυνεσ!!!

καλημερα κοριτσια ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ!!!μου δωσατε πολυ χαρα και δυναμη!!!ευχομαι να εχετε καλεσ και τελειομηνεσ εγκυμοσυνεσ!!!

καλησπέρα kuklamino εχω και εγω το ιδιο ιστορικο με σενα μονο που εχω κανει επεμβαση προ εξαμηνου. παω κ εγω για εξωσωματικη τους επομενους μηνες. αν θεσ πεσ μου σε ποιο κεντρο εισαι κ τι γνωμες εχεισ παρει.

ευχαριστω κ ευχομαι συντομα μανουλα.

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Γεια σας κοριτσια,

εχω αντιστοιχο ιστορικο. Κυστη ενδομητριωσης στην αριστερη ωοθηκη που αφαιρεθηκε λαπαροσκοπικα πριν δυο χρονια. Η κυστη εμφανιστηκε μετα την πρωτη σπερματεγχυση (που ηταν και αποτυχημενη). Εκτοτε εχουμε κανει τρεις κυκλους εξωσωματικης (ουσιαστικα 9 εμβρυομεταφορες, 3 με φρεσκα και τις υπολοιπες κατεψυγμενα) σε δυο διαφορετικα κεντρα. Σε καμμια προσπαθεια δεν ειχα ανεβασμενη χοριακη.:confused: Μολις πριν δυο μερες εμαθα για την τελευταια αρνητικη προσπαθεια μας. Εχουμε στεναχωρεθει και οι δυο παρα μα παρα πολυ. Εχει καποια κοπελα αντιμετωπισει κατι αναλογο? Πειτε μου σας παρακαλω, τι εχετε κανει? Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες μετά...
Γεια σας κοριτσια,

εχω αντιστοιχο ιστορικο. Κυστη ενδομητριωσης στην αριστερη ωοθηκη που αφαιρεθηκε λαπαροσκοπικα πριν δυο χρονια. Η κυστη εμφανιστηκε μετα την πρωτη σπερματεγχυση (που ηταν και αποτυχημενη). Εκτοτε εχουμε κανει τρεις κυκλους εξωσωματικης (ουσιαστικα 9 εμβρυομεταφορες, 3 με φρεσκα και τις υπολοιπες κατεψυγμενα) σε δυο διαφορετικα κεντρα. Σε καμμια προσπαθεια δεν ειχα ανεβασμενη χοριακη.:confused: Μολις πριν δυο μερες εμαθα για την τελευταια αρνητικη προσπαθεια μας. Εχουμε στεναχωρεθει και οι δυο παρα μα παρα πολυ. Εχει καποια κοπελα αντιμετωπισει κατι αναλογο? Πειτε μου σας παρακαλω, τι εχετε κανει? Ευχαριστω

Καλησπέρα, πριν 4 χρόνια έκανα αφαίρεση ενδομήτριοσης λαπαροσκοπικά κ στις 2 ωοθήκες . Έκτοτε δεν εχω καταφέρει να μείνω έγκυος. Έκανα 2 εξωσωματικές πετυχημένες με τον κόσμο δημητρο.....λο αλλά η μια βιοχημική κ η δεύτερη με ενέσεις θρομβοφυλιας αλλά παλλιδρομισε στον 3 μήνα.

Ερώτηση σε τι κέντρα έκανες εξωσωματική κ με ποιον...αν θες πες μου σε πμ. Και δεύτερων έκανες υστεροσαλπιγγογραφια?εχεις τακτικό κύκλο? τρίτων ο Γιατρος σου , γυναικολόγος τι σου έχει πει? ο σύζυγος το σπερματοδιαγραμμα βγαίνει καλο? Άλλαξε γιατρό κέντρο εξωσωματικης κάποιο γνωστό κέντρο

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...