Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απορία για πρώτο υπέρηχο

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Εγώ είμαι στην 6η ή 7η δεν έχω καταλάβει ακόμα..περιμένω από τον γιατρό να μου πει την Παρασκευή που θα ξαναπάω. Από συμπτώματα για να δούμε......ένα στήθος έτοιμο να εκραγεί (αναρωτιέμαι μήπως ξεκολήσει από το σώμα μου?!), δυσκοιλιότητα (ωχ αμάν), λίγα πονάκια (ίσα ίσα να κάνουν την παρουσία τους αισθητή), η μέση μονίμως σαν να έχω ένα βάρος και φυσικά καούρες (πίνω πάνω από 1 lt νερό για να συνέλθω).

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SoS!! Καλησπέρα κορίτσια!!! Η ξαδέρφη μου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι 7 εβδομάδων και 2 ημερών.. Στον υπέρηχο είδανε 90 παλμούς και έχει τρελλαθεί απ την αγωνία της όπως κι εμείς.. Της είπε να ξαναπάει σε μια βδομάδα για να το δουν και καλύτερα γιατί ήταν κολλημένο στον αμνιακό σακο και δεν φαινόταν καλά.. Έχει τρελλαθεί και μαζί της κι εγώ ... Έχει καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία? Ο γιατρός ωστόσο δεν φάνηκε ανήσυχος ενώ απ ότι διαβάζω στο ίντερνετ οι παλμοί είναι αρκετά χαμηλοί γι αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης.. (φυσικά δεν της τα μεταβιβάζω αντιθέτως της λέω να μην μπαίνει στο ίντερνετ και να μην διαβάζει διάφορα για να μην αγχώνεται παρά πάνω)..

Μην ανυσηχεις εξαρτάται απο πολλα, απο το μηχάνημα του γιατρού απο τη θέση του εμβρύου

Αφού άκουσε καρδούλα ειναι πολυ ενθαρρυντικό

Μπορει να παει σε άλλο γιατρο με άλλο μηχάνημα να δει αν θα δει κάτι καλύτερα;

BabyCute σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί το θέλουν πάρα πολύ τα παιδιά και όλοι μας.. Πρώτα ο θεός θα είναι το πρώτο μωρό της οικογένειας!!! Με το καλό και το δικό σου μπεμπέ!!!!!!!!

BabyCute σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί το θέλουν πάρα πολύ τα παιδιά και όλοι μας.. Πρώτα ο θεός θα είναι το πρώτο μωρό της οικογένειας!!! Με το καλό και το δικό σου μπεμπέ!!!!!!!!

Μπορει επισης να παει και σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο για υπερηχο ;) Με το καλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Πήγε σήμερα το πρωί πάλι για υπέρηχο πριν περάσει η βδομάδα. Το μωράκι δυστυχώς παλλινδρόμησε και θα πάνε για απόξεση...

Αχ λυπάμαι πολυ!

Καλή τύχη ατο επόμενo!!

Εχω στεναχωρηθεί τόσο.. Τελικά βάσει στατιστικών που διαβαζαμε στο Internet υπήρχε μόνο ένα 20% να ζήσει το μωράκι με τόσο λίγους παλμούς.

περαστικα στη κοπελα. ολα θα πανε καλα απο δω κ περα, ηταν μια κακης ποιοτητας εμβρυο μαλλον που η φυση προνοησε να μη μεγαλωσει αλλο.

μια χαρα γονιμο ειναι το ζευγαρι κ συντομα θα χουν παλι ευχαριστα νεα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...