Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απορία για πρώτο υπέρηχο

Recommended Posts

Χαίρετε!

Καλώς σας βρήκα, το φόρουμ είναι απλά τέλειο!:D

Ήθελα να ρωτήσω κάτι,

μου έκανε ο γιατρός κολπικό ηπέρηχο στις 5 εβδομάδες

και είδαμε τον σάκο και μια τελίτσα.

Ο γατρός κατάλαβε έτσι εάν ήταν ενδομήτρια ή εκτοπική?

Δεν ανέφερε κάτι και ξέχασα να τον ρωτήσω απο το σοκ. :shock:

Είναι πολύ νωρίς για να καταλάβει ή η θέση είναι ξεκάθαρη απο τώρα?

Ευχαριστώ!

kCcyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω έτσι έλεγα βάζοντας την λογική μπροστά,

αλλά το άγχος μου ψιθύριζε άλλα...πφφφφ...

Λέω, λες να είναι νωρίς και να μην είναι σίγουρος και να περιμένει να σιγουρευτεί στον επόμενο υπέρηχο?

Ευχαριστώ πολύ, με ηρέμησες τώρα...:mrgreen:

kCcyp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ και τις 2, μπορώ να πάω να φάω κάτι ήρεμα τώρα χι χι...:cool:

Μάλλον είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη και έχει πλάκα πόσο άσχετοι μπορεί να είμαστε :-P εννοείται ότι άμα ήταν εξωμήτριο θα το είχε δει ο άνθρωπος!!! με το καλό το μωράκι σου...

Μάλλον είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη και έχει πλάκα πόσο άσχετοι μπορεί να είμαστε :-P εννοείται ότι άμα ήταν εξωμήτριο θα το είχε δει ο άνθρωπος!!! με το καλό το μωράκι σου...

Αχαχα με τσακώσατε!:oops:

Ναι όλα είναι καινούρια και αγχωτικά..

Δεν υποψιαζόμουν πριν πόσα δεν ξέρω και πόσες επιπλοκές υπάρχουν.:roll:

Σταμάτησα να διαβάζω τυχαία στο ίντερνετ,

άκουγα "την μια των περιπτώσεων" και πήγαινε η καρδιά μου στην κούλουρη..

kCcyp2.png

Καλησπέρα ειμαι και εγώ εγκυος στη 40η ημερα απο τη τελευταία περίοδο δεν εχω παει ακόμη στο γιατρό λόγω του οτι εχω δυο ανεμβρυικες κυήσεις στο ενεργητικό μου αλλά σήμερα μου παρουσιάστηκαν στη κοιλια κάτι σαν κραμπες κάτι σαν κολικός σε συνδυασμό με αέρια (συγνώμη κιόλας) και με κατατρόμαξε και σκέφτομαι να επίσπευσω την επίσκεψη στο γιατρό .Maria purple βλέπω οτι εσύ το έιδες ηδη αρα κάτι θα φαινεται και σε μένα και κάτι τελευταίο το στήθος μου δεν με πονάει καθόλου ούτε εχει πρηστει αλλά οι θηλές ειναι πολυ ευαίσθητες και πονάνε συμβαίνει αυτό σε καμία σας;

Καλησπέρα ειμαι και εγώ εγκυος στη 40η ημερα απο τη τελευταία περίοδο δεν εχω παει ακόμη στο γιατρό λόγω του οτι εχω δυο ανεμβρυικες κυήσεις στο ενεργητικό μου αλλά σήμερα μου παρουσιάστηκαν στη κοιλια κάτι σαν κραμπες κάτι σαν κολικός σε συνδυασμό με αέρια (συγνώμη κιόλας) και με κατατρόμαξε και σκέφτομαι να επίσπευσω την επίσκεψη στο γιατρό .Maria purple βλέπω οτι εσύ το έιδες ηδη αρα κάτι θα φαινεται και σε μένα και κάτι τελευταίο το στήθος μου δεν με πονάει καθόλου ούτε εχει πρηστει αλλά οι θηλές ειναι πολυ ευαίσθητες και πονάνε συμβαίνει αυτό σε καμία σας;

Μπράβο κορίτσι! Σου εύχομαι όλα κατ' ευχην!

Στη δική μου μοναδική αλλά παλίνδρομη εγκυμοσυνη από την πρώτη ή δεύτερη ημέρα καθηστέρησης δεν θυμαμαι οι θηλές μου ήταν απίστευτα ευαίσθητες τόσο πολύ που δεν άντεχα ούτε το νερό του ντουζ, το στήθος πρισμένο φυσιολογικά όπως όταν περίμενα να αδιαθετήσω.

Έκανες χοριακή ή τεστ? Αυτά τα συμπτώματα που περιγράφεις χωρίς όμως έντονες θηλές και στήθος ακριβώς τα έχω και εγώ...Σε 3 ημέρες περιμένω να αδιαθετήσω όμως είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών μας όποτε ψιλοχλωμό το κόβω αν και έχω ακούσει όχι όμως από γιατρό και δεν ξέρω αν ισχύει πως μετά από παλίνδρομη ή αποβολή μένεις εύκολα, μακάρι για όλα τα κορίτσια..

Zouzy εμένα ήταν ευαίσθητες απο την αρχή.

Ήταν και πιό...πεταχτές και μεγαλωμένες, σορρυ κι'όλας.:oops:

Είχα όμως και έντονες τσιμπιές στο εσωτερικό του στήθους.

Το κατάλαβα πριν να εχω καν καθυστέρηση,

όλα ήταν διαφορετικά και είχα εξάψεις,

ένιωθα οτι εάν δεν βγάλω το μπουφάν μου θα πεθάνω!

Να πας νωρίς στον γιατρό, κακό δεν κάνει

και πες μας! Καλή τύχη και μακάρι όλα να πάνε καλά!:D

kCcyp2.png

Διαφημίσεις

Zouzy εμένα ήταν ευαίσθητες απο την αρχή.

Ήταν και πιό...πεταχτές και μεγαλωμένες, σορρυ κι'όλας.:oops:

Είχα όμως και έντονες τσιμπιές στο εσωτερικό του στήθους.

Το κατάλαβα πριν να εχω καν καθυστέρηση,

όλα ήταν διαφορετικά και είχα εξάψεις,

ένιωθα οτι εάν δεν βγάλω το μπουφάν μου θα πεθάνω!

Να πας νωρίς στον γιατρό, κακό δεν κάνει

και πες μας! Καλή τύχη και μακάρι όλα να πάνε καλά!:D

Καλησπέρα σήμερα πήγα στο γιατρό και πριν πάω έκανα χωριακη 26248 ειναι με τελευταία περίοδο 18/12. Μου έκανε κοιλιακο υπέρηχο όπου μου είπε οτι νομίζει οτι κάτι φαινεται σαν λεκιθικος σάκος αλλά οταν επέμεινα να κάνουμε κολπικο υπερηχο είδαμε απλώς έναν άδειο σάκο. Μου είπε να πάω την άλλη Τετάρτη. Κορίτσια παω να τρελαθούμε δεν μπορεί να μου συμβεί και 3η φορα. Αυτή ηταν καθησυχαστικη οτι δεν ξέρουμε ποτε έγινε η σύλληψη και θα δούμε όμως εγώ φοβάμαι πολυ αν δεν είχα τους πόνους και οταν σκουπίστηκα στο χαρτί μια φορα χθες είδα κάτι σαν κιτρινοσομον δεν θα είχα παει. Με τι κουράγιο και τι ψυχολογία θα αντέξω μέχρι τη Τετάρτη! Εσείς κορίτσια τι λέτε δεν θα έπρεπε να είχαμε δει κάτι ξεκάθαρα;

Τσάμπα φρικάρεις, εγω με τελευταία περίοδο 14/12

και δεν φαινόταν τίποτα με κοιλιακό (εξωτερικό) υπέρηχο.

Πολύ νωρίς να φανεί. Με κολπικό το είδαμε επι τέλους προχθες.

Είδες? Μαζί μας πηγαίνουν, το ίδιο μου είχε πει και εμένα, οτι είναι νωρίς.

Σε καταλαβαίνω πάντως και εγω φρικάρω με όλα.

Κιτρινοσομόν και εγω είδα, διάβασα οτι τα κολπικά υγρα αλλάζουν λίγο μορφή τώρα που ο τράχηλος της μήτρας (cervix) κλείνει, να προστατεύει το μωρό και την μήτρα απο μολύνσεις. Αφού δεν είδες κόκκινο, καφέ η ροζ,

δεν είναι αίμα, τί ανησυχείς?

Όλοι αυτό μου λένε τελικά, η ψυχική ηρεμία είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωρό σου τώρα.

Σε αυτό μόνο έχεις τον έλεγχο. Πάλεψέ το.

kCcyp2.png

Τσάμπα φρικάρεις, εγω με τελευταία περίοδο 14/12

και δεν φαινόταν τίποτα με κοιλιακό (εξωτερικό) υπέρηχο.

Πολύ νωρίς να φανεί. Με κολπικό το είδαμε επι τέλους προχθες.

Είδες? Μαζί μας πηγαίνουν, το ίδιο μου είχε πει και εμένα, οτι είναι νωρίς.

Σε καταλαβαίνω πάντως και εγω φρικάρω με όλα.

Κιτρινοσομόν και εγω είδα, διάβασα οτι τα κολπικά υγρα αλλάζουν λίγο μορφή τώρα που ο τράχηλος της μήτρας (cervix) κλείνει, να προστατεύει το μωρό και την μήτρα απο μολύνσεις. Αφού δεν είδες κόκκινο, καφέ η ροζ,

δεν είναι αίμα, τί ανησυχείς?

Όλοι αυτό μου λένε τελικά, η ψυχική ηρεμία είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωρό σου τώρα.

Σε αυτό μόνο έχεις τον έλεγχο. Πάλεψέ το.

Μακάρι να ειναι όπως τα λες. Προσπαθώ να ηρεμήσω και να σκεφτώ θετικά και τη Δευτέρα θα πάρω να κλείσω ραντεβού σε εξειδικευμένο γιατρό που είχα παει και τη προηγούμενη φορα

Διαφημίσεις

Μπράβο. Ένας πιό εξειδικευμένος γιατρός, που μοιραία σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη και ηρεμία, είναι ήδη μεγάλη βελτίωση.

Είναι απο αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε!

και πες μας να χαρούμε και εμείς μετά ε?

Καλή επιτυχία!

kCcyp2.png

Μπράβο. Ένας πιό εξειδικευμένος γιατρός, που μοιραία σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη και ηρεμία, είναι ήδη μεγάλη βελτίωση.

Είναι απο αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε!

και πες μας να χαρούμε και εμείς μετά ε?

Καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολυ έκλεισα ραντεβού για αύριο το πρωί τις 11:30 ελπίζω αύριο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα κανε μια προσευχή μήπως πανε καλα τα πράγματα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμαι για πρώτη φορά έγκυος, μπήκα στην 6η εβδομάδα (τελευταία περίοδος 06/01), επισκέφθηκα τη γιατρό μου τη Δευτέρ στις 10/02, κάναμε κολπικό, είδε σάκο΄, και όπως γράφει στα σχόλια "εντός της ενδομήτριας κοιλότητας" αλλά μου ζήτησε να κάνω και χοριακή β και να με ξαναδεί την παρασκευή 14/02, για να βεβαιωθούμε λεει οτι δεν είναι ψευδόσακος και λογικά πρέπει να δούμε κάτι να μεγαλώνει.

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο και ανησυχησα, τη ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου είπε πως για την εβδομάδα μου είμαι μια χαρά.

Σύμφωνα με την εμπειρία σας, υπάρχει λόγος να ανυσηχώ?

Παρεπιπτόντως η χοριακή μου είναι 2800.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμαι για πρώτη φορά έγκυος, μπήκα στην 6η εβδομάδα (τελευταία περίοδος 06/01), επισκέφθηκα τη γιατρό μου τη Δευτέρ στις 10/02, κάναμε κολπικό, είδε σάκο΄, και όπως γράφει στα σχόλια "εντός της ενδομήτριας κοιλότητας" αλλά μου ζήτησε να κάνω και χοριακή β και να με ξαναδεί την παρασκευή 14/02, για να βεβαιωθούμε λεει οτι δεν είναι ψευδόσακος και λογικά πρέπει να δούμε κάτι να μεγαλώνει.

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο και ανησυχησα, τη ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου είπε πως για την εβδομάδα μου είμαι μια χαρά.

Συγχαρητήρια και με το καλό το μωράκι σου!!! όχι δεν υπάρχει λόγος ν'ανησυχείς! την χοριακή την ζητάνε πολλοί γιατροί! για την εβδομάδ;α σου μια χαρά είσαι!

z4WZp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να δούμε κατι καλό την Παρασκευή γιατί πραγματικά έχω αγωνία.

Όλα είναι τέλεια! Μην αγχώνεσαι... εμείς θα πάμε σήμερα στο γιατρό αλλά δεν νομίζω να ακούσουμε καρδούλα ακόμη, έκανα τεστ την Τρίτη και βγήκε θετικό. ΤΕΡ 11/01/14. Στην κορούλα μου (τώρα είναι 3 ετών) 6 εβδομάδων και δεν είχαμε ακούσει καρδούλα. Είναι όλα φυσιολογικά έτσι όπως τα περιγράφεις!:-P

Καλησπέρα κορίτσια.

η χοριακη σου ειναι σουπερ και αυτο που ειδε η γιατρος ειναι αυτο που επρεπε να δει... κι εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη στην 9η μερα καθυστερησης μονο σακο ειχε δει και μια εβδομαδα μετα ειδαμε εμβρυακι και ακουσαμε και καρδουλα... ολα καλα θα ειναι, μια χαρα οπως τα περιγραφεις!!!

Οι άντρες της ζωής μου...

Όλα είναι τέλεια! Μην αγχώνεσαι... εμείς θα πάμε σήμερα στο γιατρό αλλά δεν νομίζω να ακούσουμε καρδούλα ακόμη, έκανα τεστ την Τρίτη και βγήκε θετικό. ΤΕΡ 11/01/14. Στην κορούλα μου (τώρα είναι 3 ετών) 6 εβδομάδων και δεν είχαμε ακούσει καρδούλα. Είναι όλα φυσιολογικά έτσι όπως τα περιγράφεις!:-P

Μαζί το κάναμε το τεστακι Ellen και μένα θετικό μου βγήκε και έκανα και χοριακή εκείνη την ημέρα που ήταν 2η καθυστέρησης με ΤΕΡ 14/01/2014..εγω Τρίτη θα πάω γιατρο και έχω και αγωνία..περιμένω νέα σου:-P:razz::-P:razz::-P

Καλησπέρα κορίτσια, καταρχήν με ενθαρρύνουν πολύ τα σχόλια σας, και επιπλέον μόλις γύρισα από τη γιατρό! Όλα πολύ καλά.

Κάναμε υπέρυχο, και απότι είδαμε και ο σάκος μεγάλωσε αλλά είδαμε και λεκιθικό ασκό! Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα που περιμένουμε να δούμε και έμβρυο! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και ψυχραιμία γιατί πραγματικά αυτό το διάστημα είναι πολύ αγχωτικό. Μετράω τις μέρες και τις ώρες μέχρι το νέο ραντεβού!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα!Ειναι η πρωτη μου φορα στο forum. ΤΕΡ ειχα στις 16/1/14 και τελικα μετα απο καθυστερηση στις 19/2 εκανα την πρωτη μου χοριακη και βγηκε θετικη.Εκανα επαναληψη 2 μερες μετα και ειχε διπλασιαστει!!Εχω ομως μπερδευτει ποσων βδομαδων ειμαι;Ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου 5/3 για τον πρωτο υπερηχο.Μηπως ειναι νωρις;Μηπως δε δουμε τπτ και απογοητευτουμε;Ειμαι πολυ αγχωμενη κια ανυπομονω τοσο για τον υπερηχο που φοβαμαι μην απογοητευτω απο τα αποτελεσματα του.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...