Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απορία για πρώτο υπέρηχο

Recommended Posts

Συγχαρητήρια!

Μετράς απο την πρώτη μερα περιόδου άρα είσαι γύρω στις πέντε βδομαδες και ο πρώτος υπέρηχος θα ειναι οταν είσαι έξι οπότε σιγουρα θα δεις σάκο εμβρυο και μπορεί και καρδούλα

Απλα προετοιμασου θα ειναι εσωτερικό, πες του να το κάνει αργα γιατι εμενα ο μ*****σ μου έκανε ζημιά και έχω ακομα αιμορραγία!

Ολα να σου πανε καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Babycute σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου..Είμαι γενικά πολύ αγχώδης άνθρωπος και προσπαθώ να το καταπολεμήσω. Επίσης αγχώδης είναι και ο σύζυγός μου οπότε προσπαθώ να το παίζω ήρεμη και χαλαρή για να ηρεμεί εκείνος. Από την άλλη είναι τόσο νωρίς για να το μοιραστώ με άλλους φίλους και συγγενείς που έχουν μια εμπειρία από εγκυμοσύνη οπότε καταλαβαίνεις. Ευτυχώς "έπεσα" πάνω στο forum και διαβάζοντας εμπειρίες γενικά, ένιωσα μια πολλή μεγάλη και ζεστή αγκαλιά και τώρα νιώθω πολύ πολύ όμορφα..

Βabycute Αλήθεια εσύ σε ποια βδομάδα είσαι? Στο πρώτο σου? Δεν πιστεύω με την αιμορραγία να σου έχει δημιουργηθεί κανένα άλλο θεματάκι στην εγκυμοσύνη σου..θα ήταν πολύ κακό από τη μεριά του γιατρού κάτι τέτοιο..

Ναι το ξερω και υποτειθεται και ειναι απο τους καλύτερους.. Θέλω να πιστεύω οτι έσπασε αγγείο και τίποτα άλλο , αλλα η αιμορραγία εξακολουθεί . Ηταν να πάω σε αυτόν να με παρακολουθεί αλλα άλλαξα γνώμη...και βρήκα άλλον να πάω τελικά. Θα πάω αύριο να δούνε γιατι εξακολουθεί το αίμα. Μπορεί ο πρώτος να μου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα :-( οχι πρώτη, ειναι τέταρτη εγκυμοσυνη με δυο αποβολής και ενα μπόμπιρα

Μην αγχωνεσαι δεν έχεις κανένα λόγο!!! Ειδικά αν ειναι η πρώτη σου εγκυμοσυνη

Θα ακούσεις και καρδούλα στα σιγουρα.....

Ολα θα πανε καλα, απλα πες στον γιατρο να ειναι απαλός :-)

Είμαι αισιόδοξη για 'σένα, τίποτα δε θα είναι απλά έγινε δυστυχώς για να σου χαλάσει λιγάκι τη διάθεση, τίποτα τίποτα δε θα είναι. Έχεις αρκετή εμπειρία (μακάρι φυσικά να μην είχες τις αποβολές) αλλά ο μπόμπιρας πρέπει να είναι μεγάλη αποζημίωση όπως φυσικά και η τωρινή σου εγκυμοσύνη. Εμένα είναι πρώτη εγκυμοσύνη μετά από 2 χρόνια προσπάθειες και τελικά ήρθε το αναμενόμενο αποτέλεσμα μετά από σπερματέγχυση!! Ο σύζυγός μου θα είναι δυνατόν να είναι μέσα μαζί μου την ώρα του υπερήχου ?

Διαφημίσεις

Χα! Και μένα ο μπόμπιρας μετα απο δυο χρόνια και τελικά εξωσωματικη!

Καταλαβα γιατι έχεις άγχος τώρα! :-)

Ναι εννοείται οτι ο άντρας σου μπορεί να ειναι μέσα!!!!

Ειναι όντως θαύμα οταν μετα απο δυο χρόνια τελικά συμβαίνει!!

Ολα θα σου πανε καλα σιγουρα! Και ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!!

Είναι όντως θαύμα..νιώθουμε ευτυχία και φυσικά ευλογία για τη θετική χοριακή αλλά είμαστε και αρκετά μουδιασμένοι και συγκρατημένοι γιατί η αναμονή αυτή μας έμαθε να είμαστε πολύ ταπεινοί..όλα καλά με τα νέα για την αιμορραγία!!!

Καλησπερα!Ειναι η πρωτη μου φορα στο forum. ΤΕΡ ειχα στις 16/1/14 και τελικα μετα απο καθυστερηση στις 19/2 εκανα την πρωτη μου χοριακη και βγηκε θετικη.Εκανα επαναληψη 2 μερες μετα και ειχε διπλασιαστει!!Εχω ομως μπερδευτει ποσων βδομαδων ειμαι;Ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου 5/3 για τον πρωτο υπερηχο.Μηπως ειναι νωρις;Μηπως δε δουμε τπτ και απογοητευτουμε;Ειμαι πολυ αγχωμενη κια ανυπομονω τοσο για τον υπερηχο που φοβαμαι μην απογοητευτω απο τα αποτελεσματα του.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΗ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΓΩ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΗ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΓΩ.

ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΣΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΩΝ.

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα σας,

είναι η πρώτη φορά που γράφω. είμαι στην έβδομη εβδομάδα εγκυμοσύνης, με τη διαφορά ότι βρίσκομαι στο Λονδίνο. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα. Εγώ σαν ελληνίδα και η πρώτη μου εγκυμοσύνη ένιωσα λίγο ανασφάλεια στην αρχή με τη διαφορετικότητα, στη συνέχεια όμως με καθυσήχασαν αρκετά. Σας δίνω λίγο μια εικόνα του εδω μέχρι την 7η εβδομάδα. Καταρχήν εδώ σου κάνουν το πρώτο υπέρηχο την12η εβδομάδα και ο λογός είναι ότι πιστέυουν ότι μέχρι την 12η εβδομάδα δεν είναι μία κύηση 100% βιώσίμη και δεν θέλουν οι υποψηφιοι γονείς να ακούσουν και να δουν το έμβρυο νωρίτερα και στην πορεία να διακοπεί η κύηση πριν την 12η εβδομάδα. Εδω σε βλέπει πρώτα ένας γενικός ιατρός(gp) και από εκεί και πέρα σε παρακολούθει η μαία, σε γυναικολόγο σε στέλνουν μόνο εάν εισαι υψηλού κυνδήνου εγκυμοσύνη. Η μαία σου τονίζει ότι το παν στην εγκυμοσύνη είναι η καλή και ήρεμη ψυχολογία σε συνδιασμό με τη σωστή διατροφή και άσκηση. εμένα μου είπε ότι πρέπει να περπατάω 40 λεπτα κάθε μέρα γιατί αιμάτώνεται ο οργανισμός μου και στη σύνεχεία αιματώνω καλύτερα και το έμβρύο. Η συμβουλή μου πάντως είναι ότι να είστε χαλαρές και λιγό πιο προσεκτικές από ότι ήσασταν στη καθημερινότητα σας. Αυτό που μου είπε η μαία ότι είναι σημαντικό να μάθω να διαβάζω το σώμα μου... Πολλά φιλιά από UK!!!!

ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΣΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ....είμαι αγχωμένη για να δω οτι όλα είναι στη θέση τους και αναπτύσσονται κανονικά..μόλις και εφόσον πάρω αυτή την απάντηση πιστεύω θα νιωσω καλύτερα..στις 5/3 έχω τον πρώτο υπέρηχο...

εσύ πόσο βδομάδων είσαι? Πρώτη εγκυμοσύνη?

κορίτσια καλησπέρα σας,

είναι η πρώτη φορά που γράφω. είμαι στην έβδομη εβδομάδα εγκυμοσύνης, με τη διαφορά ότι βρίσκομαι στο Λονδίνο. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα. Εγώ σαν ελληνίδα και η πρώτη μου εγκυμοσύνη ένιωσα λίγο ανασφάλεια στην αρχή με τη διαφορετικότητα, στη συνέχεια όμως με καθυσήχασαν αρκετά. Σας δίνω λίγο μια εικόνα του εδω μέχρι την 7η εβδομάδα. Καταρχήν εδώ σου κάνουν το πρώτο υπέρηχο την12η εβδομάδα και ο λογός είναι ότι πιστέυουν ότι μέχρι την 12η εβδομάδα δεν είναι μία κύηση 100% βιώσίμη και δεν θέλουν οι υποψηφιοι γονείς να ακούσουν και να δουν το έμβρυο νωρίτερα και στην πορεία να διακοπεί η κύηση πριν την 12η εβδομάδα. Εδω σε βλέπει πρώτα ένας γενικός ιατρός(gp) και από εκεί και πέρα σε παρακολούθει η μαία, σε γυναικολόγο σε στέλνουν μόνο εάν εισαι υψηλού κυνδήνου εγκυμοσύνη. Η μαία σου τονίζει ότι το παν στην εγκυμοσύνη είναι η καλή και ήρεμη ψυχολογία σε συνδιασμό με τη σωστή διατροφή και άσκηση. εμένα μου είπε ότι πρέπει να περπατάω 40 λεπτα κάθε μέρα γιατί αιμάτώνεται ο οργανισμός μου και στη σύνεχεία αιματώνω καλύτερα και το έμβρύο. Η συμβουλή μου πάντως είναι ότι να είστε χαλαρές και λιγό πιο προσεκτικές από ότι ήσασταν στη καθημερινότητα σας. Αυτό που μου είπε η μαία ότι είναι σημαντικό να μάθω να διαβάζω το σώμα μου... Πολλά φιλιά από UK!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.......:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ....είμαι αγχωμένη για να δω οτι όλα είναι στη θέση τους και αναπτύσσονται κανονικά..μόλις και εφόσον πάρω αυτή την απάντηση πιστεύω θα νιωσω καλύτερα..στις 5/3 έχω τον πρώτο υπέρηχο...

εσύ πόσο βδομάδων είσαι? Πρώτη εγκυμοσύνη?

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΙΜΑΙ 5 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 17.01 ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΤΙΣ 16.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:D.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΙΜΑΙ 5 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 17.01 ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΤΙΣ 16.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:D.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Είμαστε όντως μαζί!!!!!Θα ηρεμήσω, θα το προσπαθήσω...και εμείς 2 χρόνια προσπαθούμε!!!Αναμονή μέχρι 5/3 λοιπόν.. :roll:

Διαφημίσεις

Είμαστε όντως μαζί!!!!!Θα ηρεμήσω, θα το προσπαθήσω...και εμείς 2 χρόνια προσπαθούμε!!!Αναμονή μέχρι 5/3 λοιπόν.. :roll:

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ ΔΑΑΑΑΑΑ ΣΠΟΡΑΚΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ ΔΑΑΑΑΑΑ ΣΠΟΡΑΚΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Mε το καλό να έχουμε ήρεμες και ολοκληρωμένες εγκυμοσύνες..Κ εγώ χάρηκα ;)

gaqlo μου καλησπερα,πως τα πας?σου φυγε καθολου το αγχος?

ωωω ναι σε ευχαριστώ!!!Άλλωστε πέρασαν μωρέ οι μέρες..η Τετάρτη πια μου φαίνεται πιο κοντά ένεκα και του τριημέρου που όλο και λίγο θα χαζολογήσεις και θα χαζοβολτάρεις...εσύ όλα καλά? θα πούμε τα νέα μας μετά αφού πάμε μαζί γιατρό...

ωωω ναι σε ευχαριστώ!!!Άλλωστε πέρασαν μωρέ οι μέρες..η Τετάρτη πια μου φαίνεται πιο κοντά ένεκα και του τριημέρου που όλο και λίγο θα χαζολογήσεις και θα χαζοβολτάρεις...εσύ όλα καλά? θα πούμε τα νέα μας μετά αφού πάμε μαζί γιατρό...

καλημερα κοριτσακι μου ειδα εγραψες και διπλα,αντε μια μερα μας εμεινε.να χουμε και οι 2 καλη επιτυχια και θα πουμε τα νεα μας αυριο το βραδυ...

gaglo μου καλησπερα τι εγινε πως πηγε κοριτσακι μου ο υπερηχος?

ΜΑΡΙΝΑ1981!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΡΓΟΥΤΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΔΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ Κ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ!!!ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ''ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ Κ ΕΣΥ 6 ΒΔ Κ 2 ΗΜ.

ΜΑΡΙΝΑ1981!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΡΓΟΥΤΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΔΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ Κ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ!!!ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ''ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ Κ ΕΣΥ 6 ΒΔ Κ 2 ΗΜ.

ΕΙΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6.5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΩ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ?

ΕΙΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6.5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΩ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ?

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 6 ΧΙΛΙΟΣΤΑ!!!!!ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΗΡΙΟ ... ΧΑΧΑ...ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 31 ΜΑΡΤΗ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΦΙΛΙΑ

• 3 εβδομάδες μετά...

ΜΑΡΙΝΑ1981 τι κάνεις; Όλα καλά; Πας για υπέρηχο μεθαύριο;

Αλήθεια νιώθεις τίποτα σαν εγκυμονούσα; Εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα παρα μόνο καμία καούρα, αλλά αυτό με κάνει να ξεχνιέμαι και καμιά φορά πάω να κάνω διάφορα, του τύπου να σηκώσω βάρη και τέτοια και με κυνηγάει ο άντρας μου!! Άντε με το καλό για μεθαύριο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...