Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ροδοχρους ακμη....

Recommended Posts

καλησπερα εχω ενα φιλο που υποφερει τα 2 τελευταια χρονια απο ροδοχρους ακμη ..τον τελευταιο καιρο βλεπω του εχει κανει και κατι σαν επεφυκιτιδα...λοιπον να σας πω οτι τα οικομικα του ειναι πολυ χαλια και εχει επισκευτει μονο ενα γιατρο..τον οποιο εγω βασικα επειδη τον ξερω δεν τον πολυεμπιστευομαι σαν δερματολογο...του εχει δωσει elidel 2 φορες την ημερα και emedal αλοιφη καθε βραδυ...στην αρχη και καποιες καψουλες αλλα δεν θυμαμαι ποιες ακριβως...υπαρτχουν αλλοι φιλοι-ες μας εδω που εχουν το ιδιο προβλημα να μας πουν αποτελεσματικες θεραπειες..μηπως καταφερω να βοηθησω τον κολητο μου γιατι οπως ειπα χρηματα αυτη την στιγμη να γυρισει κι αλλους γιατρους δεν παιζουν δυστηχως...ακουω γνωμες ..και τι σας ειπαν για το ιδιο προβλημα οι δικοι σας δερματολογοι...ευχαριστω .καλο ειναι να ανταλασσουμε αποψεις για προιοντα που βοηθησαν τον καθενα...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...