Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλαγη γυναικολογου / κατα προτιμηση στο ελενα

Recommended Posts

γεια σε ολες τις υποψηφιες μανουλες!

Ειμαι στη δευτερη εγκυμοσυνη μου στη 15η εβδομαδα (πρωτος τοκετος πριν ενα χρονο με καισαρικη)

Ψαχνω για ενα καλο γιατρο (εμπειρο και σε καισαρικη αν ξαναχρειαστει αλλα πανω απο ολα με καλη συμπεριφορα και προθυμο σε ο,τι αποριες τυχον εχω και σε ο,τι εκτακτο μου τυχει)

Θα ηθελα να παω στο ελενα αλλα μονο αν καποιος γιατρος μπορει να εγγυηθει οτι θα με βαλει σε μονοκλινο δωματιο (δεν εχω προβλημα να πληρωσω και για δωματιο και για γιατρο, επισης να πληρωνω και σε επισκεψεις δε με πειραζει αρκει ομως να ειναι κι αυτος πολυ καλος , εμπειρος και υπομονετικος μαζι μου.

Ο λογος που αλλαζω γιατρο τωρα:

Ο προηγουμενος ενω ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εμπειρος επιστημονας, καθε φορα που εχω ραντεβου μαζι του εχει τρελη αναμονη (κοντα στο δυωρο) κι επισης επειδη γεννησα σε μονοκλινο δωματιο με καιραρικη το κουστουμακι ηταν 4000 χιλιαρικα μονο για το δωματιο στο ρεα (μια χαρα νοσοκομειο αλλα και τα 4000 ηταν μια χαρα κι αυτα! συν αλλα 2500 στο γιατρο). Οπως καταλαβαινετε ειναι πολλα τα λευτα αφενος κι αν εβρισκα καποιον στο ελενα για το οποιο εχω διαβασει πολυ καλα σχολια που θα μπορουσε να μου εγγυηθει οτι θα με βαλει σε μονοκλινο με το αζημιωτο, γιατι οχι? Γιατι σιγουρα το μονοκλινο εκει θα κοστιζει πολυ λιγοτερο απο το μονοκλινο στο ιδιωτικο νοσοκομειο.

Ευτυχως γενικα η εγκυμοσυνη μου δειχνει να ειναι ευκολη και βατη. Αλλα ειμα ακομα στη 15 η εβδομαδα. ειναι πολυ νωρις...

Οποτε αν καποια κοπελα μπορει να προτεινει καποιον καλο γιατρο στο ελενα εμπειρο σε καισαρικη, με καλη συμπεριφορα και κονε για να εξασφαλισει μονοκλινακι σας παρακαλω ενημερωστε με!!:P

Διαφημίσεις

Για τα λουξ δωμάτια είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα - πάντα είναι διαθέσιμα. Και επειδή κυρίως πας για καισαρική, δηλαδή με ραντεβού, ο γιατρός θα φροντίσει να μην μπεις Δευτέρα αλλά Πέμπτη ή Παρασκευή που αδειάζει το νοσοκομείο. Και αν θέλεις επισκληρήδιο ή ραχιαία μην ξεχάσεις να το ζητήσεις, αλλιώς το νοσοκομείο κάνει ολική.

Με το καλό γλυκιά μου!

Ναι μεν το Ελενα ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα:

Οταν ειχαμε γεννησει εμεις πριν απο ~3 χρονια το θεμα με τα μονοκλινα δωματια ηταν δυσκολο και περιπλοκο.Ο γιατρος δεν αναλαμβανε ευθυνη.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει η κατασταση,δεδομενου οτι τα δωματια ειναι πολύ λιγα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι "παντα διαθεσιμα".

Επισης οι ιατροι εκει εχουν μεγαλο φορτο εργασιας και δεν θα ειναι ευκολο να σου αφιερωσουν πολυ χρονο, ακομα και αν υπαρχει ανταλλαγμα.

Τελος,να ξερεις οτι στο Ελενα δεν κανουν καισαρικες σωνει και καλα,ειναι δηλαδη εξω απο την δικη σου λογικη (οπως τουλαχιστον διαφαινεται απο τα γραφομενα σου).

γεια σε ολες τις υποψηφιες μανουλες!

Ειμαι στη δευτερη εγκυμοσυνη μου στη 15η εβδομαδα (πρωτος τοκετος πριν ενα χρονο με καισαρικη)

Ψαχνω για ενα καλο γιατρο (εμπειρο και σε καισαρικη αν ξαναχρειαστει αλλα πανω απο ολα με καλη συμπεριφορα και προθυμο σε ο,τι αποριες τυχον εχω και σε ο,τι εκτακτο μου τυχει)

Θα ηθελα να παω στο ελενα αλλα μονο αν καποιος γιατρος μπορει να εγγυηθει οτι θα με βαλει σε μονοκλινο δωματιο (δεν εχω προβλημα να πληρωσω και για δωματιο και για γιατρο, επισης να πληρωνω και σε επισκεψεις δε με πειραζει αρκει ομως να ειναι κι αυτος πολυ καλος , εμπειρος και υπομονετικος μαζι μου.

Ο λογος που αλλαζω γιατρο τωρα:

Ο προηγουμενος ενω ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εμπειρος επιστημονας, καθε φορα που εχω ραντεβου μαζι του εχει τρελη αναμονη (κοντα στο δυωρο) κι επισης επειδη γεννησα σε μονοκλινο δωματιο με καιραρικη το κουστουμακι ηταν 4000 χιλιαρικα μονο για το δωματιο στο ρεα (μια χαρα νοσοκομειο αλλα και τα 4000 ηταν μια χαρα κι αυτα! συν αλλα 2500 στο γιατρο). Οπως καταλαβαινετε ειναι πολλα τα λευτα αφενος κι αν εβρισκα καποιον στο ελενα για το οποιο εχω διαβασει πολυ καλα σχολια που θα μπορουσε να μου εγγυηθει οτι θα με βαλει σε μονοκλινο με το αζημιωτο, γιατι οχι? Γιατι σιγουρα το μονοκλινο εκει θα κοστιζει πολυ λιγοτερο απο το μονοκλινο στο ιδιωτικο νοσοκομειο.

Ευτυχως γενικα η εγκυμοσυνη μου δειχνει να ειναι ευκολη και βατη. Αλλα ειμα ακομα στη 15 η εβδομαδα. ειναι πολυ νωρις...

Οποτε αν καποια κοπελα μπορει να προτεινει καποιον καλο γιατρο στο ελενα εμπειρο σε καισαρικη, με καλη συμπεριφορα και κονε για να εξασφαλισει μονοκλινακι σας παρακαλω ενημερωστε με!!:P

Το μονόκλινο στο έλενα δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει κάποιος γιατρός ΟΜΩΣ επειδή έχει πολλά μονόκλινα (νομίζω 17) και πολλά λουξ (γύρω στα 22) οι πιθανότητες είναι να βρεις. Εγώ βρήκα εύκολα και τις δυο φορές, την πρώτη γέννησα με ειδικευόμενη (που προφανώς όντας χαμηλά στην τροφική αλυσίδα:-P του νοσοκομείου δεν μπορούσε να μετρήσει ο λόγος της, απλά υπήρχαν άδεια δωμάτια και με έβαλαν κατευθείαν!). Την δεύτερη γέννησα με επιμελητή και μάλιστα σε μέρα που το νοσοκομείο ήταν φουλ από προγραμματισμένες καισαρικές (ήταν πέμπτη πριν από τριήμερο...) και πάλι βρήκα με πάρα πολλή ευκολία και έμεινα σε λουξ.

Το deal είναι πως αν δεν υπάρχει άδειο δωμάτιο της πρώτης σου επιλογής, μένεις για το πρώτο βράδυ στο αμέσως χειρότερο (πχ αν ζητήσεις λουξ μένεις σε μονόκλινο, αν ζητήσεις μονόκλινο μένεις σε δίκλινο) και μόλις αδειάσει σε βάζουν στην επιλογή σου (συνήθως το επόμενο βράδυ), αλλά μιλάμε για σπάνια περίπτωση, γιατί συνήθως οι κοπέλες δεν είναι διατεθειμένες να πληρώσουν καν το εξτρα ποσό για το μονόκλινο ή το λουξ.

Μπορώ να σου προτείνω αν θες τον δικό μου γιατρό, ο οποίος μάλιστα είναι και πιστοποιημένος υπερηχογραφιστής, οπότε έκανα σε αυτόν και όλους τους μεγάλους υπερήχους, καθώς και λήψη τροφοβλάστης (αντίστοιχα κάνει και αμνιο, αν χρειαστεί).

Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου pm για να σου δώσω λεπτομέρειες.

Ναι μεν το Ελενα ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα:

Οταν ειχαμε γεννησει εμεις πριν απο ~3 χρονια το θεμα με τα μονοκλινα δωματια ηταν δυσκολο και περιπλοκο.Ο γιατρος δεν αναλαμβανε ευθυνη.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει η κατασταση,δεδομενου οτι τα δωματια ειναι πολύ λιγα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι "παντα διαθεσιμα".

είναι πολλά τα μονόκλινα! γύρω στα 40 αν βάλεις και τα lux

και συνήθως μένουν αρκετά άδεια... (δες το προηγούμενό μου μήνυμα που έτυχα σε μέρα μεγάλης προσέλευσης και πάλι βρήκα, αλλά και αν δεν βρεις μπορεί να περάσεις το πολύ ένα βράδυ σε δίκλινο)

Επισης οι ιατροι εκει εχουν μεγαλο φορτο εργασιας και δεν θα ειναι ευκολο να σου αφιερωσουν πολυ χρονο, ακομα και αν υπαρχει ανταλλαγμα.

δεν συμφωνώ, εμένα ο γιατρός μου πάντα με έβλεπε πολύ προσεκτικά και για πολλή ώρα (και να φανταστείς πήγαινα πρωί)

Τελος,να ξερεις οτι στο Ελενα δεν κανουν καισαρικες σωνει και καλα,ειναι δηλαδη εξω απο την δικη σου λογικη (οπως τουλαχιστον διαφαινεται απο τα γραφομενα σου).

έχει κάνει προηγούμενη καισαρική η κοπέλα, δεν το κάνει από προτίμηση!

Διαφημίσεις

Οπως ειπα,πριν απο 3 χρονια τα μονοκλινα ηταν δυσευρετα.

Σημερα;Δεν ξερω.Παντως και 100 κρεββατια να ειναι (που δεν ειναι) μιλαμε για ενα μαιευτηριο που εξυπηρετει την μιση Ελλαδα.

Για τον χρονο ειπα οτι δεν θα ειναι ευκολο,δεν ειπα οτι θα ειναι αδυνατον.

Εμεις ειχαμε θεμα περισσοτερο με τον χρονο και την διαδικασια αναμονης (λιγο χυμα ολα αυτα) παρα με τον καθαρο χρονο που μας αφιερωνε ο γιατρος (που ηταν ΟΚ).

Σε οτι αφορα την καισαρικη,αν δεν απατωμαι υπαρχει η δυνατοτητα να γινει φυσικος τοκετος ακομα και αν εχει προηγηθει καισαρικη,αλλα γιατρος δεν ειμαι.

καταρχην ευχαριστω πολυ πολυ για τις αμεσες απαντησεις!! (Γλυκια Μαρια απο αμπελοκηπους θα ηθελα να λαβω το pm σου!!)

Κατα δευτερον ναι, η καισαρικη δεν ηταν ακριβως επιλογη μου γιατι στην 36η εβδομαδα ειχαμε σοβαρες ενδειξεις περιτυλιξης του μωρου οποτε εκανα καισαρικη γιατι δεν θελαμε να ρισκαρουμε και οντως οταν γεννησα το ποδαρακι της ηταν μωβ λογω της περιτυλιξης. Με αλλα λογια οχι οτι εχω προβλημα να ξανακανω καισαρικη , ομως αν ειναι να ξανακανω θα ηθελα να υφισταται καποιος λογος, δεν ειναι θεμα επιλογης. Εχω διαβασει οτι παρολο που εκανα καισαρικη δε σημαινει οτι δε μπορω να κανω φυσιολογικο τοκετο αλλα αυτο θα το δω οταν θα ερθει η ωρα (αυτο που φοβαμαι ειναι οτι η λεκανη μου ειναι γενικα στενη, ειμαι σχετικα αδυνατη και γενικα δενε χω ανοικτη λεκανη και φοβαμαι οτι αν παω για φυσιολογικο θα ταλαιπωρηθω πολλες ωρες)

Και παλι ευχαριστω ολους και ολες σας!Κια εννοειται θα ξαναμπω αν υπαρχουν κι αλλες απαντησεις με ενδιαφερουν.

Οπως ειπα,πριν απο 3 χρονια τα μονοκλινα ηταν δυσευρετα.

Σημερα;Δεν ξερω.Παντως και 100 κρεββατια να ειναι (που δεν ειναι) μιλαμε για ενα μαιευτηριο που εξυπηρετει την μιση Ελλαδα.

Για τον χρονο ειπα οτι δεν θα ειναι ευκολο,δεν ειπα οτι θα ειναι αδυνατον.

Εμεις ειχαμε θεμα περισσοτερο με τον χρονο και την διαδικασια αναμονης (λιγο χυμα ολα αυτα) παρα με τον καθαρο χρονο που μας αφιερωνε ο γιατρος (που ηταν ΟΚ).

Σε οτι αφορα την καισαρικη,αν δεν απατωμαι υπαρχει η δυνατοτητα να γινει φυσικος τοκετος ακομα και αν εχει προηγηθει καισαρικη,αλλα γιατρος δεν ειμαι.

Από δική μου εμπειρία:

Εγώ γέννησα προγραμματισμένα με καισαρική και γιαυτό με έβαλε ημέρα Παρασκευή. Ολη η εβδομάδα έτυχε να είναι με πολλές γέννες - είχαν να το λένε. Παρόλα αυτά βρήκα σε λουξ την πρώτη ημέρα και την επόμενη μπήκα σε απλό μονόκλινο. Απλά πρέπει να βρεις την διαδικασία. Οταν σου λένε στην εισαγωγή πως δεν έχει αυτό που ζητάς, κάνεις μία β' επιλογή. Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να πάει ΠΡΩΙ ΠΡΩΊ ο συνοδός σου στην προϊσταμένη του ορόφου που θέλεις να πας και να κάνει το αίτημα σου. Θα σε ενημερώσουν σε λίγη ώρα που θα ξέρουν τα εξιτήρια και θα σε μεταφέρουν μόλις ετοιμάσουν το δωμάτιο.

Οτι γιατρό και να έχετε, να ξέρετε πως μπαίνετε σε δωμάτιο κατά προτεραιότητα που βγαίνετε από το χειρουργείο. Λόγω πολλών διαπληκτισμών το έχουν κάνει έτσι το σύστημα. Εγώ ήμουν η πρώτη καισαρική και είχε 2 μονόκλινα τη στιγμή που ήμουν στην ανάνηψη. Τα πήραν όμως 2 κοπέλες που γέννησαν φυσιολογικά λίγο αργότερα και ανέβηκαν πριν από εμένα.

Επίσης να πω για την αναμονή και την εξυπηρέτηση, πως δεν είχαμε κανένα θέμα, προφανώς θα είναι θέμα του γιατρού που σε αναλαμβάνει.

Υπαρχει η δυνατότητα για vbac αν την υποστηρίζει ο γιατρός που σε παρακολουθεί. Μετά όμως από ατυχές συμβάν που είχαν το πάσχα του 2013 οι περισσότεροι σήμερα δεν αναλαμβάνουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...