Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Intralipids και υπογονιμότητα

Recommended Posts

Οι ενδοκρινόλογοι ομως δίνουν ανοσοαφαιρινες και τέτοια η μονο φάρμακα;

δεν εχω ιδεα. :roll:.Ισως η νεα γενια ενδοκρινολογων να ειναι ψαγμενοι,Απλα να βρεθει καποιος καλος καταρτισμενος γιατρος να βοηθησει.Γιατι ειναι παραλογο να ψαχνεται η καθε γυναικα μονη της απο το ιντερνετ. Ολοες μας γιναμε γιατροι αγραμματοι..Ανοσοσφαιρινοι ξερω πως χρησιμοποιουν και οι ρευματολογοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανοσολογο ή ενδοκρινολογο?ανοσολογος της αναπαραγωγης δε ξερω αν υπαρχει στην ελλαδα,οι περισσοτεροι ειναι παθολογοι,αυτοι εχουν αυτη την ειδικοτητα.οποτε δε ξερω κατα ποσο εχουν γνωσεις,οι ενδοκρινολογοι πιο πολυ ασχολουνται

Κάτσε τώρα που το σκεφτομαι υοαρχουν ανοσολογοι της αναπαραγωγής στην κλινικη που έλεγα πριν (serum )... Ειμαι σιγουρη οτι κάνουν ΝΚ τεστ και δίνουν ιντραλλιπιβτς, humira κλπ γιατι ξερω κάτι κοπέλες απο δω που πήγανε εκεί για τεστ

Δεν ξερω αν έχουν εμπειρία απο Χασιμότο αλλα μπορει και να ρωτήσει δεν χάνει τίποτα :-)

Κάτσε τώρα που το σκεφτομαι υοαρχουν ανοσολογοι της αναπαραγωγής στην κλινικη που έλεγα πριν (serum )... Ειμαι σιγουρη οτι κάνουν ΝΚ τεστ και δίνουν ιντραλλιπιβτς, humira κλπ γιατι ξερω κάτι κοπέλες απο δω που πήγανε εκεί για τεστ

Δεν ξερω αν έχουν εμπειρία απο Χασιμότο αλλα μπορει και να ρωτήσει δεν χάνει τίποτα :-)

εννοειται !!!

το χασιμοτο ειναι παθηση θυρεοειδη ειδα,αρα ενδοκρινολογο θελει.ειδα καπου πως δινουν φαρμακο θυροξίνη κ σελινιο http://www.healthyliving.gr/2013/06/08/hashimoto-symptomata-uerapeia-antisomata/

• 11 months later...

Το κέντρο στη θεσσαλονικη οπου εκανα τις θεραπειες http://fertility-biocenter.com/el

και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον γιατρο τον κ Παπαγεωργιου οπου φτασαμε σε μια εγκυμοσυνη ευχομαι να πανε ολα καλα αν και οπως μου λεει ειναι νωρις ακομα

• 1 month later...

ioannafragou επισκευτικα τον Κ.Παπαγεωργιου πριν λιγες μερες με το συζυγο μου, μπορεις να μου πεις εντυπωσεις αφου αποτι καταλαβα σε παρακολουθει καιρο. ευχαριστω

Διαφημίσεις

ioannafragou επισκευτικα τον Κ.Παπαγεωργιου πριν λιγες μερες με το συζυγο μου, μπορεις να μου πεις εντυπωσεις αφου αποτι καταλαβα σε παρακολουθει καιρο. ευχαριστω

Γεια σου κορίτσι,έχω κ εγώ τον κ.Παπαγεωργίο εδώ κ δύο χρόνια.

Το μόνο που θα σου πω είναι,πως προσπαθούμε για πεδάκι εδώ και 10 χρόνια.

έχω πάει σε πόλους γιατρούς στη σέρρες ακόμα στην θεσσαλονίκη,και είναι ο μόνος με το που με είδε, πριν ακόμα κάνω της εξέτασης, κατάλαβε που είναι το πρόβλημα μου! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...