Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Recommended Posts

Κι εγώ άργησα να το καταλάβω και μάλιστα επειδή με είχαν πρήξει όλοι με τις ερωτήσεις αν κλωτσάει και αν κλωτσάει, έλεγα "ναι, κλωτσάει" κι ας μην καταλάβαινα τίποτα :twisted:

ποτε το ακουσες αν επιτρεπεται??μπραβο καλα εκανες τι σπαστικο πραγμα ειναι αυτο???ποτε δεν το ρωταγα εγω αυτο!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια :)

Ειμαι κι εγω 19 εβδομαδων κ την τεταρτηνπου πηγα στη γιατρο μου ειπε οτι σε καμια 15 μερες θα το ακουσω. Μου το ειπε χωρις να τη ρωτησω κ της λεω:α, κι ηθελα να ρωτησω γιατι μ εχουν πρηξει!! Μου απαντησε οτι ειναι πολυ νωρις ακομη.

Κατα τ αλλα εχω νιωσει διαφορα περιεργα στην κοιλια αλλα ολοι μου λενε οτι οταν θα ναι το μωρο, θα το καταλαβω σιγουρα :)

Οποτε αποδιδω τα διαφορα σε στομαχικο-εντερο-σπλαχνικες ανακαταταξεις και δεν αγχωνομαι.... στην τελικη ας ειναι κ λιγο πιο ησυχο το δικο μου το παιδακι :P

κοριτσια οι πρωτες "εμφανισεις" του μωρου σας μοιαζουν πολυ με κινησεις του εντερου. Εγω βεβαιωθηκα οτι ηταν το μωρο οταν ενιωσα ενα χτυπηματακι οπως οταν πεταγεται μια φλεβα οταν χτυπαει πιο δυνατα, μου θυμισε τον παλμο της καρδιας δηλαδη αλλα χαμηλα δεξια, και το εκανε δυο φορες. Μετα περασε 1 εβδομαδα για να ξαναεμφανιστει.

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια :)

Ειμαι κι εγω 19 εβδομαδων κ την τεταρτηνπου πηγα στη γιατρο μου ειπε οτι σε καμια 15 μερες θα το ακουσω. Μου το ειπε χωρις να τη ρωτησω κ της λεω:α, κι ηθελα να ρωτησω γιατι μ εχουν πρηξει!! Μου απαντησε οτι ειναι πολυ νωρις ακομη.

Κατα τ αλλα εχω νιωσει διαφορα περιεργα στην κοιλια αλλα ολοι μου λενε οτι οταν θα ναι το μωρο, θα το καταλαβω σιγουρα :)

Οποτε αποδιδω τα διαφορα σε στομαχικο-εντερο-σπλαχνικες ανακαταταξεις και δεν αγχωνομαι.... στην τελικη ας ειναι κ λιγο πιο ησυχο το δικο μου το παιδακι :P

Μπραβο κοριτσι μου με το καλο σου ευχομαι!!τελικα μονο εγω η τρελη αγχωνομαι τοσο?????!!!!!!!

xelonista μην ανησυχεις ολα θα ερθουν στην ωρα τους.Σε καταλβαινω κ εγω ανγχονωμουνα παρα πολυ πριν το ακουσω,αυτο που εκανα ηταν να ξαπλωνω κ να παρακολουθω την κοιλια μου,εβλεπα τους χτυπους της καρδιας του κ ανακουφιζομουνα.

xelonista μην ανησυχεις ολα θα ερθουν στην ωρα τους.Σε καταλβαινω κ εγω ανγχονωμουνα παρα πολυ πριν το ακουσω,αυτο που εκανα ηταν να ξαπλωνω κ να παρακολουθω την κοιλια μου,εβλεπα τους χτυπους της καρδιας του κ ανακουφιζομουνα.

πως τους εβλεπες δηλαδη???

Διαφημίσεις

στο χε επιβεβαιωσει ο γιατρος σου οτι ηταν οντως το μωρο;

πρωτη φορα το ακουω

Αυτό που λέει το είχα πάθει και εγω. Ξαπλωνα και έβλεπα κάποιες φορές τη κοιλιά μου να κουνιέται σαν τη καρδιά μου αλλα δε νομιζω πως ήταν οι παλμόι του παιδιού...δε ξέρω τι ήταν...

sJbgp3.png W9hQp3.png

Αυτό που λέει το είχα πάθει και εγω. Ξαπλωνα και έβλεπα κάποιες φορές τη κοιλιά μου να κουνιέται σαν τη καρδιά μου αλλα δε νομιζω πως ήταν οι παλμόι του παιδιού...δε ξέρω τι ήταν...

κ μενα μ φαινεται περιεργο

εβλεπα χαμηλα στην κοιλια μου τους παλμους του

Οι δικοί σου σφυγμοί είναι και ανεβοκατεβαίνει η κοιλίτσα σου! ;) Πιάσε την καρδιά σου αν θες και θα διαπιστώσεις οτι πάλλονται ταυτόχρονα!

παντως βρε κοριτσια οι παλμοι του μωρου δεν ειναι πολυ γρηγοροι?? αν τους ειδατε θα ηταν ξεκαθαρο οτι ηταν αυτο γιατι η κοιλια δε θα σταματουσε να παλεται.. αλλα απο την αλλη να μην εχει νιωσει καποια τις κινησεις του μωρου και να βλεπεις την καρδια του που ειναι πιο δυσκολο μου φαινεται περιεργο. Ισως ειναι λιγο μπερδεμα επειδη η κοιλια μας στην εγκυμοσυνη εχει πολλα αγγεια που αιματωνονται συνεχως με μεγαλη ποσοτητα αιματος, και μηπως αυτα τα αγγεια παλονται και νομιζετε οτι ειναι παλμος του μωρου? Καλα δεν εχω και λογο να μη το πιστεψω, αλλα το ακουω πρωτη φορα και μου φαινεται λιγο δυσκολο για "πρακτικους" λογους.

παντως βρε κοριτσια οι παλμοι του μωρου δεν ειναι πολυ γρηγοροι?? αν τους ειδατε θα ηταν ξεκαθαρο οτι ηταν αυτο γιατι η κοιλια δε θα σταματουσε να παλεται.. αλλα απο την αλλη να μην εχει νιωσει καποια τις κινησεις του μωρου και να βλεπεις την καρδια του που ειναι πιο δυσκολο μου φαινεται περιεργο. Ισως ειναι λιγο μπερδεμα επειδη η κοιλια μας στην εγκυμοσυνη εχει πολλα αγγεια που αιματωνονται συνεχως με μεγαλη ποσοτητα αιματος, και μηπως αυτα τα αγγεια παλονται και νομιζετε οτι ειναι παλμος του μωρου? Καλα δεν εχω και λογο να μη το πιστεψω, αλλα το ακουω πρωτη φορα και μου φαινεται λιγο δυσκολο για "πρακτικους" λογους.

Εγω δεν είπα πως ήταν οι παλμός του μωρού γιατι πήγαινε με το ρυθμό της καρδιάς της δικής μου και όχι του μωρού και πιστεύω πως επειδη αιματωνονταν πολλα αγγεία γινόταν αυτό οπως λες και εσυ αλλα περίεργη αίσθηση.

sJbgp3.png W9hQp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω πως αυτο που περιγραφουμε λεγεται κοιλιακος παλμος.

εμενα μου κανει εντυπωση γιατι κ πριν μεινω εγκυος παλι ενιωθα παλμους στη κοιλια μου! παιδι δεν ειχα, αρα τι ηταν;;;

γι αυτο ρωτησα την κοπελα εαν της το χει πει ο γιατρος της.

Εγω δεν είπα πως ήταν οι παλμός του μωρού γιατι πήγαινε με το ρυθμό της καρδιάς της δικής μου και όχι του μωρού και πιστεύω πως επειδη αιματωνονταν πολλα αγγεία γινόταν αυτό οπως λες και εσυ αλλα περίεργη αίσθηση.

ampeligi μου απο ταχυτητα εβαλα παραθεση το μηνυμα σου, ναι καταλαβα τι ελεγες, γενικα ηθελα να διατυπωσω την απορια μου γιατι πραγματικα δεν ξερω!! κι εγω ενιωθα πολλες φορες την κοιλια μου σα να ειναι σε "ενταση" τα αγγεια. Η εγκυμοσυνη μας προσφερει ομορφες και παραξενες εμπειριες!!

Κοριτσια επειδη θα σκασω κι επειδη απο το πρωι εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου κι επειδη ξαφνικα δεν εχω την ορεξη που ειχα για φαγητο και δεν το ακουω και γενικως εχω φοβηθει το οτι κατι δεν παει καλα ειδικα επειδη σταματησε και η ορεξη για φαγητο θα παω για υπερηχο να δω τι γινεται!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Κοριτσια επειδη θα σκασω κι επειδη απο το πρωι εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου κι επειδη ξαφνικα δεν εχω την ορεξη που ειχα για φαγητο και δεν το ακουω και γενικως εχω φοβηθει το οτι κατι δεν παει καλα ειδικα επειδη σταματησε και η ορεξη για φαγητο θα παω για υπερηχο να δω τι γινεται!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

πηγαινε! μετα να δεις πως θα σου ανοιξει η ορεξη!

Εγώ όταν αγχωνόμουν ή έκλαιγα, λες και το καταλάβαινε και τρόμαζε και έμενε ήσυχος! Χαλάρωσε και μην πανικοβάλλεσαι! Με τόσο άγχος σιγά μην έχεις όρεξη για φαγητό! Είναι μικρό ακόμα το μπεμπάκι σου στην 20η εβδομάδα! Εγω στην 22η το άκουσα! Μέχρι τότε αμφέβαλλα!

πηγαινε! μετα να δεις πως θα σου ανοιξει η ορεξη!

μακαρι dimitra00 γιατι εχω ριξει πολυ κλαμα πραγματικα δεν ειμαι καλα!!δεν ξερω με εχει πιασει πολυ εντονα!!!!ευχομαι να ειναι καλα!

Εννοείς οτι ενιωθες κάποιες κινήσεις και σήμερα έχουν περάσει κάποιες ώρες και δε νιώθεις κάποια κίνηση του παιδιού; Εφόσον σε αγχωνει αυτό καλα θα κανεις να πας να κανεις έναν υπέρηχο γιατι η ψυχική ηρεμία ειναι πολυ σημαντική και για εμάς και για τα παιδια μας... Αν και αν εχει περάσει μιση μέρα περίπου δεν ειναι ανησυχητικό ακόμα. Φάει τώρα κατι μπάς και δελεάστει και κινηθεί...

sJbgp3.png W9hQp3.png

Εγώ όταν αγχωνόμουν ή έκλαιγα, λες και το καταλάβαινε και τρόμαζε και έμενε ήσυχος! Χαλάρωσε και μην πανικοβάλλεσαι! Με τόσο άγχος σιγά μην έχεις όρεξη για φαγητό! Είναι μικρό ακόμα το μπεμπάκι σου στην 20η εβδομάδα! Εγω στην 22η το άκουσα! Μέχρι τότε αμφέβαλλα!

αχ κοριτσι μου μακαρι εχω πλανταξει πια!!!

Εννοείς οτι ενιωθες κάποιες κινήσεις και σήμερα έχουν περάσει κάποιες ώρες και δε νιώθεις κάποια κίνηση του παιδιού; Εφόσον σε αγχωνει αυτό καλα θα κανεις να πας να κανεις έναν υπέρηχο γιατι η ψυχική ηρεμία ειναι πολυ σημαντική και για εμάς και για τα παιδια μας... Αν και αν εχει περάσει μιση μέρα περίπου δεν ειναι ανησυχητικό ακόμα. Φάει τώρα κατι μπάς και δελεάστει και κινηθεί...

δεν το εχω νιωσει καθολου....ποτε τιποτα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...