Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Recommended Posts

Κοριτσια καλμερα!!!να μαι παλι!!19 εβδομαδων και 3 ημερων σημερα και ακομα κανενα σημαδι απο τον μπεμπη!!!!τη Δευτερα εκανα υπερηχο και ολα ηταν μια χαρα κοιμοταν και ειχε το χερακι του μαξιλαρι!!!τι γινεται ρε κοριτσια???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλμερα!!!να μαι παλι!!19 εβδομαδων και 3 ημερων σημερα και ακομα κανενα σημαδι απο τον μπεμπη!!!!τη Δευτερα εκανα υπερηχο και ολα ηταν μια χαρα κοιμοταν και ειχε το χερακι του μαξιλαρι!!!τι γινεται ρε κοριτσια???

καλημερα και με το καλο!!! καλε μην ανησυχεις!!! εμενα τουλαχιστον ο γιατρος μου ειχε πει οτι τα εμβρυα κανουν την "εμφανιση" τους απο τη 18η εως την 21η εβδομαδα και αν ειναι και το πρωτο σου πιθανον να μη το καταλαβεις αμεσως οτι προκειται για το μπεμπακι αυτο που θα νιωσεις. Εξαρταται τη θεση του και το αν εχεις παρει αρκετα κιλα, ή αν απλα το τοιχωμα της κοιλιας σου δεν ειναι τοσο λεπτο ωστε να νιωσεις τα χτυπηματακια. Επισης απο τη στιγμη που θα το νιωσεις μην περιμενεις οτι θα το νιωθεις οπωσδηποτε καθε μερα, σταδιακα θα το νιωθεις ολο και πιο συχνα το μωρακι σου!:D:D:D αφου ειχες υπερηχο τη Δευτερα ο γιατρος ηταν προβληματισμενος??? Αν οχι τοτε μην ανησυχεις καθολου...

Οι άντρες της ζωής μου...

καλημερα και με το καλο!!! καλε μην ανησυχεις!!! εμενα τουλαχιστον ο γιατρος μου ειχε πει οτι τα εμβρυα κανουν την "εμφανιση" τους απο τη 18η εως την 21η εβδομαδα και αν ειναι και το πρωτο σου πιθανον να μη το καταλαβεις αμεσως οτι προκειται για το μπεμπακι αυτο που θα νιωσεις. Εξαρταται τη θεση του και το αν εχεις παρει αρκετα κιλα, ή αν απλα το τοιχωμα της κοιλιας σου δεν ειναι τοσο λεπτο ωστε να νιωσεις τα χτυπηματακια. Επισης απο τη στιγμη που θα το νιωσεις μην περιμενεις οτι θα το νιωθεις οπωσδηποτε καθε μερα, σταδιακα θα το νιωθεις ολο και πιο συχνα το μωρακι σου!:D:D:D αφου ειχες υπερηχο τη Δευτερα ο γιατρος ηταν προβληματισμενος??? Αν οχι τοτε μην ανησυχεις καθολου...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!εχω παρει 7 κιλα αλλα ημουν 42 και τωρα ειμαι 49!ο πλακουντας ειναι προσθιος δεν ξερω αν παιζει ρολο!!ο γιατρος μου ειχε πει πριν παω για υπερηχο οτι τελος Ιανουαριου θα το ακουσω!οταν καναμε τον υπερηχο την Δευτερα τα βρηκε ολα τελεια!!!απλα φοβαμαι συνεχεια γιατι δεν το νιωθω και δεν ξερω αν ειναι καλα και τσαντιζομαι!!!

ελα βρε κοριτσι! ελεγα που εισαι να αγχωθουμε παρεα!

εγω σαββατο μπαινω στη 19η κ ακομα τιποτα! καμια ενδειξη!! εχω να δω το μωρο απο 18/12 κ θα ξαναπαω στις 22/1. το μονο παρηγορο ειναι οτι εχει μεγαλωσει η κοιλια μου!

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!εχω παρει 7 κιλα αλλα ημουν 42 και τωρα ειμαι 49!ο πλακουντας ειναι προσθιος δεν ξερω αν παιζει ρολο!!ο γιατρος μου ειχε πει πριν παω για υπερηχο οτι τελος Ιανουαριου θα το ακουσω!οταν καναμε τον υπερηχο την Δευτερα τα βρηκε ολα τελεια!!!απλα φοβαμαι συνεχεια γιατι δεν το νιωθω και δεν ξερω αν ειναι καλα και τσαντιζομαι!!!

μια χαρα ειναι ο πλακουντας σου!! κι εγω προσθιο ειχα στην 1η εγκυμοσυνη,δεν ξερω αν παιζει ρολο! πιθανον ομως επειδη προσθιο σημαινει οτι βρισκεται ακριβως εκει που ειναι ο αφαλος σου και εκει ειναι και το μωρο σε αυτη την εβδομ περιπου.. αμα σε χτυπαει προς τα μεσα, δηλαδη προς τα οργανα σου και οχι προς τον αφαλο σου τοτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να το νιωσεις. Εννοια σου, δε λιγο καιρο που θα στριμωχνεται εκει μεσα και θα σε τεντωνει για τα καλα αφου εισαι και αδυνατουλα θα το απολαυσεις! εγω απο μια στιγμη και μετα αναγνωριζα ποιο οργανο με χτυπαει και πριν βαλει ο γιατρος τον υπερηχο του ελεγα "εδω ειναι τα γονατα του, εδω το κεφαλι του" πολυ γελιο, τα εβρισκα οντως!! ολα καλα θα σου πανε εγκυουλα!! κι εγω ειμαι στην 11η εβδ στο δευτερο μου τωρα. που γεννας?

Διαφημίσεις

τελεια αυτα που περιγραφεις!!με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!!γενναω στο μητερα μεχρι τις 10 Ιουνιου!!η αληθεια ειναι οτι πριν κατι μερες ειχα νιωσει κατι σαν πιεση κοντα στο αφαλο αλλα δεν ξερω......!!!!θα σκασω τελικα!!!!!

τελεια αυτα που περιγραφεις!!με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!!γενναω στο μητερα μεχρι τις 10 Ιουνιου!!η αληθεια ειναι οτι πριν κατι μερες ειχα νιωσει κατι σαν πιεση κοντα στο αφαλο αλλα δεν ξερω......!!!!θα σκασω τελικα!!!!!

αχ σε νωθω, ετσι ημουν κι εγω στο πρωτο μου, πολυ ανυπομονη...!! και λογικο ειναι.. τωρα στο δευτερο απο τη μια παρακαλαω να μην περασει ο καιρος γιατι ειναι πολυ απολαυστικη η περιοδος αυτη, αλλα σαν την ξεγνοιαστη πρωτη εγκυμοσυνη δεν υπαρχει!! απολαυσε το γιατι με τετοια ηρεμια δε θα το ξαναζησεις!!!;) μια χαρα στο μητερα, εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα.

περομενω να δω!!!ασε που εχω και το αγχος της γεννας!!!καταλαβαινεισ!!!!

η συνταγη της επιτυχιας για εναν ομορφο τοκετο ειναι: εμπιστοσυνη στο γιατρο, σωστη προετοιμασια και ενημερωση και επισκληριδιος!!!;););) αμα τα εχεις αυτα δεν εχεις λογο να φοβασαι... θα εισαι μεσα σε ενα πολυ καλο και οργανωμενο,εξοπλισμενο μαιευτηριο! εννοειται πως δεν παυει να ειναι κατι αγνωστο και πρωτογνωρο απλα προσπαθησε να πας ψυχραιμη για να το απολαυσεις και να μην επισκιασει ο φοβος αυτη την μοναδικη εμπειρια, δεν θα εχεις πολλες ευκαιριες να τη ζησεις!!

τα περιγραφεισ ολα τοσο τελεια!!!!ερωτηση.....την επισκληρηδιο ποτε στην κανου???οποτε το θελησεις εσυ ή υπαρχει συγκεκριμενη στγμη που γινεται???

Διαφημίσεις

τα περιγραφεισ ολα τοσο τελεια!!!!ερωτηση.....την επισκληρηδιο ποτε στην κανου???οποτε το θελησεις εσυ ή υπαρχει συγκεκριμενη στγμη που γινεται???

μολις πας να γεννησεις γινεται μια προετοιμασια κατα την οποια σου παιρνουν αιμα για εξετασεις που τις βγαζουν επι τοπου για να δουν οτι δεν υπαρχει προβλημα να κανεις επισκληριδιο, περνα ο αναισθησιολογος και σου παιρνει ιστορικο και απο τοτε και μετα εισαι ετοιμη. Εγω ειχα πονους απο τις 5 το πρωι αλλα αντεξα και εκανα επισκλ γυρω στις 9 το πρωι. Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρη οτι αν προχωρησει αρκετα η διαστολη και πλησιαζει ο τοκετος δε σου κανουν γιατι πρεπει στο τελος να νιωσεις πονο για να μπορεις να σπρωξεις.

ωχ!!!!δηλαδη αντεχονται οι πονοι στην αρχη???Παναγιτσα μου!!!δηλαδη αμα καθυστερησω να την κανω μπορει να μη γινει ποτε???μπερδευτηκα!!

ωχ!!!!δηλαδη αντεχονται οι πονοι στην αρχη???Παναγιτσα μου!!!δηλαδη αμα καθυστερησω να την κανω μπορει να μη γινει ποτε???μπερδευτηκα!!

οχι βρε!!! κατ'αρχην σου ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρη αν ισχυει αυτο το τελευταιο. Μια χαρα θα προλαβεις, σπανια εχω ακουσει να μην εχουν προλαβει, μη σου πω καμια δεν εχω ακουσει! Εξαρταται τους πονους αν θα αντεξεις. Αμα σου βαλουν τεχνητους δεν υποφερονται και θα σου κανουν μαζι και επισκλ. Εγω ειχα δικους μου πονους και ηταν σαν την περιοδο. Οταν φουντωσαν ζητησα επισκλ και σε 2 λεπτα την εκαναν;) Για ολα αυτα εξαρταται τον οργανισμο και το σιγουρο ειναι οτι στη συγχρονη ιατρικη ειναι δυσκολο να σε αφησουν να πονας.. εννοειται καποια στιγμη θα πονεσεις αλλα για πολυ λιγο.

αν ειναι σαν πονους περιοδου εχω φαει μπολικους με το κουταλι και πολυ εντονους!!!κρεβατονομουνα!!!αντε να δουμε!!!ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ!!10 Φλεβαρη εχω και την Β επιπεδου!!!!!

αν ειναι σαν πονους περιοδου εχω φαει μπολικους με το κουταλι και πολυ εντονους!!!κρεβατονομουνα!!!αντε να δουμε!!!ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ!!10 Φλεβαρη εχω και την Β επιπεδου!!!!!

καλη επιτυχια στην εξεταση! εγω στις 27 εχω την αυχενικη. Να συζητας με το γιατρο σου και ακομα καλυτερα με τη μαια σου αν εχεις. Εγω ετσι ηρεμησα και στο τελος πηγα να γεννησω λες και θα πηγαινα για καφε. Σπασαν τα νερα και μπηκα με την ησυχια μου για μπανιο, ξυριστηκα, εφαγα:rolleyes::rolleyes: και ενω ολοι γυρω μου ειχαν πανικοβληθει εγω τους συστηνα ψυχραιμια μεχρι που μου ηρθαν και οι πονοι και ειπα ωρα να φευγουμε για το μαιευτηριο!!

Διαφημίσεις

καλη επιτυχια στην εξεταση! εγω στις 27 εχω την αυχενικη. Να συζητας με το γιατρο σου και ακομα καλυτερα με τη μαια σου αν εχεις. Εγω ετσι ηρεμησα και στο τελος πηγα να γεννησω λες και θα πηγαινα για καφε. Σπασαν τα νερα και μπηκα με την ησυχια μου για μπανιο, ξυριστηκα, εφαγα:rolleyes::rolleyes: και ενω ολοι γυρω μου ειχαν πανικοβληθει εγω τους συστηνα ψυχραιμια μεχρι που μου ηρθαν και οι πονοι και ειπα ωρα να φευγουμε για το μαιευτηριο!!

Σε ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια και σε σενα!!!πολυ ομορφα και ενθαρρυντικα αυταπου γραφεισ!!!μπραβο για την ψυχραιμια που εδειξες πρεπει να εισαι παραδειγμα για ολες μας!!!:-D

Σε ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια και σε σενα!!!πολυ ομορφα και ενθαρρυντικα αυταπου γραφεισ!!!μπραβο για την ψυχραιμια που εδειξες πρεπει να εισαι παραδειγμα για ολες μας!!!:-D

ναι αμα με εβλεπες κι εμενα οταν ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος μονο ψυχραιμη δεν ημουν μεχρι να αποφασισω γιατρο κλπ. Ασε που ηθελα οπωσδηποτε καισαρικη γιατι φοβομουν απιστευτα τον φ.τ. Η υστερια προσωποποιημενη ημουν! Ευτυχως ομως με το που κατεληξα σε γιατρο, στο πρωτο ραντεβου αλλαξα μυαλα και απολαυσα τα παντα!! Υπαρχουν πολυ καλυτερα παραδειγματα, οπως οι κοπελες που καταφερνουν να γεννουν χωρις επισκλ!!! Θα διαβασεις πολλες ομορφες ιστοριες εδω!!!

ναι αμα με εβλεπες κι εμενα οταν ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος μονο ψυχραιμη δεν ημουν μεχρι να αποφασισω γιατρο κλπ. Ασε που ηθελα οπωσδηποτε καισαρικη γιατι φοβομουν απιστευτα τον φ.τ. Η υστερια προσωποποιημενη ημουν! Ευτυχως ομως με το που κατεληξα σε γιατρο, στο πρωτο ραντεβου αλλαξα μυαλα και απολαυσα τα παντα!! Υπαρχουν πολυ καλυτερα παραδειγματα, οπως οι κοπελες που καταφερνουν να γεννουν χωρις επισκλ!!! Θα διαβασεις πολλες ομορφες ιστοριες εδω!!!

Αχ........τωρα για να μπορεσω να ηρεμησω πρεπει να το ακουσω....!!!!με ρωτανε ολοι και εχω λαλησει!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Αχ........τωρα για να μπορεσω να ηρεμησω πρεπει να το ακουσω....!!!!με ρωτανε ολοι και εχω λαλησει!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

μην ανχωνεσαι καλη μου...!!ολα καλα θα πανε...!!!εγω γεννησα μετα απο 2 μερες αφου σπασανε τα νερα....!!!!το αμνιακό υγρο ηταν αρκετο και ετσι με αφησε ο γιατρος να περειμενουμε τουσ πονουσ....ομωσ οι πονοι δεν ηρθαν ποτε...χαχαχαχ...ετσι μου εκανε τεχνιτους αλλα τιποτα παλι....περειμεναμε περειμεναμε τιποτα...ωσπου μου τα εσπασε εκεινος και τα υπολοιπα με κατι ξυλακια η σαν ξυλακια ηταν δεν θυμαμαι...! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ , και ετσι πηρα αγκαλια το νινακι μου..!!

μην ανχωνεσαι καλη μου...!!ολα καλα θα πανε...!!!εγω γεννησα μετα απο 2 μερες αφου σπασανε τα νερα....!!!!το αμνιακό υγρο ηταν αρκετο και ετσι με αφησε ο γιατρος να περειμενουμε τουσ πονουσ....ομωσ οι πονοι δεν ηρθαν ποτε...χαχαχαχ...ετσι μου εκανε τεχνιτους αλλα τιποτα παλι....περειμεναμε περειμεναμε τιποτα...ωσπου μου τα εσπασε εκεινος και τα υπολοιπα με κατι ξυλακια η σαν ξυλακια ηταν δεν θυμαμαι...! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ , και ετσι πηρα αγκαλια το νινακι μου..!!

Ολα καλα μου φαινονται.....τι γινεται και δεν το ακουω ρε γαμ@#$ο!!!!!!

Κοριτσια ειμαι να σκασω!!πηγα χθες σε μια γιορτη κι αρχισαν ολοι "ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ???"Η απαντηση μου ηταν αρνητικη!!!!πηγαν να με φανε!!!μα δε γινεται μα το ενα μα το αλλο!!!!θα σκασω!!!τι γινεται??????

ελα βρε κοριτσι! ελεγα που εισαι να αγχωθουμε παρεα!

εγω σαββατο μπαινω στη 19η κ ακομα τιποτα! καμια ενδειξη!! εχω να δω το μωρο απο 18/12 κ θα ξαναπαω στις 22/1. το μονο παρηγορο ειναι οτι εχει μεγαλωσει η κοιλια μου!

Τωρα ειδα το μηνυμα η χαζη!!!!μια απο τα ιδια ειμαστε δηλαδη!!!!!!τι να πω ρε γαμωτο..........ποτε θα μας κανουν τη χαρη????????

Κοριτσια ειμαι να σκασω!!πηγα χθες σε μια γιορτη κι αρχισαν ολοι "ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ???"Η απαντηση μου ηταν αρνητικη!!!!πηγαν να με φανε!!!μα δε γινεται μα το ενα μα το αλλο!!!!θα σκασω!!!τι γινεται??????

κ μενα με ρωτανε κ μου τα χουν κανει τσουρεκια!!!!!!!!!!

κ μενα με ρωτανε κ μου τα χουν κανει τσουρεκια!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!τι να πω!!!κριμα δεν εινα να σκαμε!!εκει που ηρεμησα με τον υπερηχο....!!!!στηριζομαι στο γιατρι πλεον που λεει τελος του μηνα!!!αντε να δουμε!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!τι να πω!!!κριμα δεν εινα να σκαμε!!εκει που ηρεμησα με τον υπερηχο....!!!!στηριζομαι στο γιατρι πλεον που λεει τελος του μηνα!!!αντε να δουμε!!

εγω εχω την τεταρτη , κ εχω να το δω κανα μηνα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...