Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Recommended Posts

νομιζω πως ναι!!!αλλα τι....αυτο ειναι???εγω περιμενω ουσιαστικα τι διαφορα!!!κατι εντονο!!!πως να το πω..κατι διαφορετικο!!που πρεπει να το νιωθουμε χαμηλα ψηλα???συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις!!και κατι τελευταιο σχεδον καθε πρωι με το που γυρναω στα δεξια και παλουκωνω λιγο τη κοιλια μου αισθανομαι αρκεταχαμηλα κατι τικι τικι αλλα αρκετες φορες!δεν ξερω...γι αυτο θελω κατι πιο ξεξαθαρο μαλλον για να πω ναι!!

σιγα μωρεεε...με κοροιδευεις..?δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις..ποιοσ γεννηθηκε να τα ξερει ολα...?ρωτα με οτι θες.

το μωρακι ειναι αδυναμο ακομα γι αυτο τα νοιωθεις τοσο απαλα..οπότε το ακους το μωρακι σου,ετσι ειναι στην αρχηηη ..!!αυτο ειναι. τη διαφορα θα τη καταλαβεις αργοτερα,οσο περναει ο καιρος που θα δυναμωνει και θα κλοτσαει πιο δυνατα καμια φορα τοσο δυνατα που θα πονας και λιγο..!!ξερεις τοτε τη χαρα θα κανεις?μονο και μονο επειδη απο τη κλοτσια θα καταλαβαινεις οτι εχει δυναμωσει και εχει μεγαλωσει..!!

εγω οταν κοιμομουν ανασκελα και μετα γυρνουσα στ πλαι αρχιζε και κλοτσουσε σαν να μου ελεγε "κατσε να βολευτω κι εγω" ετσι ειναι χελονιτσα..!!!φυσιολογικοτατο..!!!επισης οταν κοιμομουν στο πλαι σηκονομουν και κοιτουσα τη κοιλια μου στ καθρέφτη και μετακινιοταν ολη στο πλαι....χαχαχα....αναλογα πωσ καθομαστε η ξαπλωνουμε προσπαθει και το μωρο να βολευτει για αυτο οταν παλουκωνεισ τη κοιλια νοιωθεις αυτα τα τικ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγα μωρεεε...με κοροιδευεις..?δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις..ποιοσ γεννηθηκε να τα ξερει ολα...?ρωτα με οτι θες.

το μωρακι ειναι αδυναμο ακομα γι αυτο τα νοιωθεις τοσο απαλα..οπότε το ακους το μωρακι σου,ετσι ειναι στην αρχηηη ..!!αυτο ειναι. τη διαφορα θα τη καταλαβεις αργοτερα,οσο περναει ο καιρος που θα δυναμωνει και θα κλοτσαει πιο δυνατα καμια φορα τοσο δυνατα που θα πονας και λιγο..!!ξερεις τοτε τη χαρα θα κανεις?μονο και μονο επειδη απο τη κλοτσια θα καταλαβαινεις οτι εχει δυναμωσει και εχει μεγαλωσει..!!

εγω οταν κοιμομουν ανασκελα και μετα γυρνουσα στ πλαι αρχιζε και κλοτσουσε σαν να μου ελεγε "κατσε να βολευτω κι εγω" ετσι ειναι χελονιτσα..!!!φυσιολογικοτατο..!!!επισης οταν κοιμομουν στο πλαι σηκονομουν και κοιτουσα τη κοιλια μου στ καθρέφτη και μετακινιοταν ολη στο πλαι....χαχαχα....αναλογα πωσ καθομαστε η ξαπλωνουμε προσπαθει και το μωρο να βολευτει για αυτο οταν παλουκωνεισ τη κοιλια νοιωθεις αυτα τα τικ

δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι οντως ή ςειναι το εντερο μου γιατι δεν το νιωθω ουτε πολυ συχνα ουτε καθε μερα!!ισως γι αυτο οι γιατροι λενε μετα 21 εβδομαδα για να ειναι πιο εντονο και πιο ξεκαθαρο τι να πω!!ασε που στον υπερηχο ηταν με το κεφαλι στη κοιλια και τα ποδια στη πλατη μου....που και να χτυπουσε....λογικα δεν θα ακουγα τιποτα!!ο πλακουντας παιζει ρολο??ειναι μπροστα!

166 ειχε!

dimitra00 μπορει να ειναι κοριτσακι...συνηθως τα κοριτσια και η γυναικες εχουν πιο δυνατη καρδια γι αυτο παθαινουμε και πιο σπανια καρδιακα επεισοδια ...

χελονιτσα δεν ξερω αν παιζει ρολο ο μπλακουντασ αλλα εννοειτε οτι το μωρο αλλαζει συνεχεια θεσεις..!!εγω πιστευω πως αυτο που νοιωθεις ειναι το μωρο σου..!!ρωτα και τ γιατρο σου , στη αρχη δεν το ακουσ συνεχεια οσο περναει ο καιρος θα το νοιωθεις ολο και πιο συχνα πιο συχνα πιο συχνα...!!μεχρι να γινει καθημερινο... σορυ για τα ορθογραφικα απλα τα γραφω γρηγορα

Χελωνίτσα μην βασανίζεσαι, είναι νωρίς ακόμα για να το ακούσεις...

Όσο για τους παλμούς και το φύλο, εγώ όποιο γιατρό ρώτησα μου είπε δεν ισχύει.

Διαφημίσεις

Αχ........τωρα για να μπορεσω να ηρεμησω πρεπει να το ακουσω....!!!!με ρωτανε ολοι και εχω λαλησει!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Kάθε μανούλα είναι διαφορετική...εγω καταλαβα πολύ νωρίς το μωρό και πραγματικά δίνει καθημερινά το παρόν. Το συζήτησα με το γιατρό μου γιατι αρχισα να ανυσηχω μήπως τελικά δεν είναι το μωρό αλλά πχ συσπάσεις ανώδυνες!! Τελικά το πως αισθάνεσαι το μωρό εξαρτάται α) από την κατασκευή του κοιλιακού σου τοιχώματος β) από τη θέση του πλακούντα ( σε μένα είναι οπίσθιος) γ) από την δραστηριότητά σου ( γενικά το μωρό γίνεται αντιληπτό όταν ηρεμείς) . Αφού το μωρό είναι καλά και αναπτύσσεται σωστά υπερηχογραφικά ΧΑΛΑΡΩΣΕ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

argini μα πες μου σε παρακαλω,τι ειναι αυτο με το πλακουντα..?δεν το ειχα ξανα ακουσει...τι ειναι ο οπισθιος...?ειναι φυσιολογικο?

καλημερα!! σε ποια εβδομαδα εισαι?? στην β'επιπ θα παρεις και γραπτως τι θεση εχει ο πλακουντας σου. Σε αλλες εγκυες ειναι μπροστα δηλαδη εκει που ειναι ο αφαλος, σε αλλες ειναι προδρομος πλακουντας, δηλαδη πολυ χαμηλα σε σημειο να εμποδιζει το φ.τ. σε καποιες περιπτωσεις επειδη εμποδιζει τη διοδο του μωρου, και ο οπισθιος ειναι οταν αυτο που λεει η λεξη, δηλαδη σα να λεμε "προς την πλατη" αν δεν κανω λαθος. Πιστευω να μπει καποια κοπελα να στα πει πιο αναλυτικα αλλιως μια αναζητηση στο google σιγουρα θα σε βοηθησει!!! με το καλο το μωρακι σου!!

Οι άντρες της ζωής μου...

καλημερα!! σε ποια εβδομαδα εισαι?? στην β'επιπ θα παρεις και γραπτως τι θεση εχει ο πλακουντας σου. Σε αλλες εγκυες ειναι μπροστα δηλαδη εκει που ειναι ο αφαλος, σε αλλες ειναι προδρομος πλακουντας, δηλαδη πολυ χαμηλα σε σημειο να εμποδιζει το φ.τ. σε καποιες περιπτωσεις επειδη εμποδιζει τη διοδο του μωρου, και ο οπισθιος ειναι οταν αυτο που λεει η λεξη, δηλαδη σα να λεμε "προς την πλατη" αν δεν κανω λαθος. Πιστευω να μπει καποια κοπελα να στα πει πιο αναλυτικα αλλιως μια αναζητηση στο google σιγουρα θα σε βοηθησει!!! με το καλο το μωρακι σου!!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...εχω γεννησει εδω και 10 μηνες χαχαχαχαχα αλλα δεν θυμαμαι να μου ειχαν πει τιποτα για το πλακουντα...μαλλον επειδη ηταν φυσιολογικος...γατι θυμαμαι που μου ελεγε τη θεση του αλλα μεχρι εκει...και ξερεις γι αυτο το λογο δεν το ειχα ψαξει..!!απο περιεργεια ρωτησα..!!

Διαφημίσεις

Δηλαδη εμενα που ειναι προσθιος και ψηλος μπορει να εμποδιζει το να αντιλαμβνομαι τις κινησεις του εμβρυου??

ετσι ειναι.εγω σε μια βδομαδα μπαινω στο μηνα μου,και δεν ακουω τη μπεμπα τοσο συχνα λογο προσθιου και ψηλου πλακουντα.οποτε μην ανησυχεις.σε καταλαβαινω απολυτα βεβαια γιατι και εγω καθομαι ολη μερα μεχρι να την ακουσω,εστω και ελαχιστα.ποσο εισαι τωρα;;;;

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...εχω γεννησει εδω και 10 μηνες χαχαχαχαχα αλλα δεν θυμαμαι να μου ειχαν πει τιποτα για το πλακουντα...μαλλον επειδη ηταν φυσιολογικος...γατι θυμαμαι που μου ελεγε τη θεση του αλλα μεχρι εκει...και ξερεις γι αυτο το λογο δεν το ειχα ψαξει..!!απο περιεργεια ρωτησα..!!

προφανως ναι ειχε πολυ καλη θεση και δε σου ειπε κατι ο γιατρος! εμενα μου το ελεγε καθε φορα γιατι ειχα πολυ λεπτο στρωμα κοιλιας και ενω στον τρισσδιαστατο υπερηχο θα βλεπαμε το μωρο πεντακαθαρα μου ελεγε οτι επειδη εχω προσθιο πλακουντα δε μας βγαζει καλες φωτογραφιες!! για την εξεταση μια χαρα εβλεπε, αλλα ξερεις εννοω για τον υπερηχο που βλεπεις λιγο τα χαρακτηριστικα του μωρου μας εμποδιζε ο πλακουντας! Να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!

ετσι ειναι.εγω σε μια βδομαδα μπαινω στο μηνα μου,και δεν ακουω τη μπεμπα τοσο συχνα λογο προσθιου και ψηλου πλακουντα.οποτε μην ανησυχεις.σε καταλαβαινω απολυτα βεβαια γιατι και εγω καθομαι ολη μερα μεχρι να την ακουσω,εστω και ελαχιστα.ποσο εισαι τωρα;;;;

αχ κοριτσι μου που εισαι να μας ηρεμησεισ!!!!χαχχαχαχα!!!αυριο 20 εβδομαδων κι ακομα τιποτα!!!!!:shock::shock:

αχ κοριτσι μου που εισαι να μας ηρεμησεισ!!!!χαχχαχαχα!!!αυριο 20 εβδομαδων κι ακομα τιποτα!!!!!:shock::shock:

εγω την πρωτοκαταλαβα την 24βδομαδα.και τοτε και τωρα που παω για υπερηχο,την βλεπω να κλωτσαει πολυ,και εγω δεν το καταλαβαινω.να ξερεις ετσι οπως εχουμε τον πλακουντα,μπορει να μην τα ακουμε συχνα,αλλα απο την αλλη ειναι καλο,γιατι γλυτωνουμε απο ψιλοχτυπηματακια και ζουλιγματα.οποτε ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ.οτι αλλο θες ρωτα.εφτασες στη μεση.εκανες β επιπεδου;

εγω την πρωτοκαταλαβα την 24βδομαδα.και τοτε και τωρα που παω για υπερηχο,την βλεπω να κλωτσαει πολυ,και εγω δεν το καταλαβαινω.να ξερεις ετσι οπως εχουμε τον πλακουντα,μπορει να μην τα ακουμε συχνα,αλλα απο την αλλη ειναι καλο,γιατι γλυτωνουμε απο ψιλοχτυπηματακια και ζουλιγματα.οποτε ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ.οτι αλλο θες ρωτα.εφτασες στη μεση.εκανες β επιπεδου;

αχ σε ευχαριστω πολυ!!με το καλο κι εσυ!!!10 Φλεβαρη εχω την β επιπεδου!!αντε γιατι θα σκασω πια!!το αλλο το κουλο ειναι οτι αλλες μερες νιωθω εγκυος κι αλλες οχι!!!τι να πω!!!

Διαφημίσεις

προφανως ναι ειχε πολυ καλη θεση και δε σου ειπε κατι ο γιατρος! εμενα μου το ελεγε καθε φορα γιατι ειχα πολυ λεπτο στρωμα κοιλιας και ενω στον τρισσδιαστατο υπερηχο θα βλεπαμε το μωρο πεντακαθαρα μου ελεγε οτι επειδη εχω προσθιο πλακουντα δε μας βγαζει καλες φωτογραφιες!! για την εξεταση μια χαρα εβλεπε, αλλα ξερεις εννοω για τον υπερηχο που βλεπεις λιγο τα χαρακτηριστικα του μωρου μας εμποδιζε ο πλακουντας! Να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!

ευχαριστω και εσενα επισης...τοτε ηταν οκ γι αυτο...εγω την ακουσα παρα πολυ νωρισ τ κλοτσια της,ειχα κα εγω λεπτο τοιχωμα ηταν τοσο πεντακαθαρα στ β επιπεδου ολα που εστειλε τους υπερηχουσ στ λονδινο για να παρει καποια πιστοποιηση για τους υπερηχους του κατι τετοιο...ειχε ενθουσιαστει τοσο και αντιγραφω του λονδινου μου εστειλε..απο τωρα του λεω ταξιδευουν οι φωτογρ της????βλεπω να την κανω φωτομοντελο...!!χαχαχαχαχαχ ****κοριτσαρες ολα καλα θα πανε με τα μωρακια σας...καλη συνεχεια

ασχετη ερωτηση γιατι μου ειπαν 5 ημερες πριν κανω την β επιπεδου να μην εχω βαλει καθολου κρεμα στη κοιλια????

σε αυτο δυστηχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω.μια ερωτηση στο γιατρο θα σου λυσει την απορια.που θα κανεις β επιπεδου;

σε αυτο δυστηχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω.μια ερωτηση στο γιατρο θα σου λυσει την απορια.που θα κανεις β επιπεδου;

στο μητερα!εκει τα κανω ολα ειναι πολυ καλος ο γιατρος!ο κ. Σαρικωστας!

ασχετη ερωτηση γιατι μου ειπαν 5 ημερες πριν κανω την β επιπεδου να μην εχω βαλει καθολου κρεμα στη κοιλια????

εμενα δε μου ειχαν πει κατι τετοιο, δε γνωριζω!!!

marw st. πες στο γιατρο να στειλει επι τοπου τους υπερηχους και σε πρακτορειο μοντελων καλε!!! χιχιχιχι!!

περιεργο μου φανηκε κι εμενα!!δεν ρωτησα η χαζη να μαθω!!δεν θελω να παρω το γιατρο μωρε τωρα και γι αυτο!!!

ε ναι, δεν ειναι λογος να παρεις το γιατρο... να σου ειχαν πει να μη φας τοσες μερες να τον επαιρνες τηλ χαχαχαχα! Προφανως επειδη βαζουν τζελ για τον υπερηχο και θελουν πολυ αναλυση λενε για σιγουρια να μην εχεις βαλει κρεμα για να μην εμποδισει την ποιοτητα του υπερηχου σε περιπτωση που η κρεμα ειναι λιπαρη και δεν απορροφαται καλα.

ε ναι, δεν ειναι λογος να παρεις το γιατρο... να σου ειχαν πει να μη φας τοσες μερες να τον επαιρνες τηλ χαχαχαχα! Προφανως επειδη βαζουν τζελ για τον υπερηχο και θελουν πολυ αναλυση λενε για σιγουρια να μην εχεις βαλει κρεμα για να μην εμποδισει την ποιοτητα του υπερηχου σε περιπτωση που η κρεμα ειναι λιπαρη και δεν απορροφαται καλα.

αυτο παει να πει επιστημινικη αναλυση!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχ:D:D:D

αυτο παει να πει επιστημινικη αναλυση!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχ:D:D:D

χαχαχαχ απο το πολυ φορουμ θα παρουμε θαρρος και θα το παιξουμε και γιατροι σε λιγακι!!!!!!:mrgreen::mrgreen: παιζουμε την ιατρικη ορολογια στα δαχτυλα χαχαχαχ

εγω την πρωτοκαταλαβα την 24βδομαδα.και τοτε και τωρα που παω για υπερηχο,την βλεπω να κλωτσαει πολυ,και εγω δεν το καταλαβαινω.

Κι εγώ άργησα να το καταλάβω και μάλιστα επειδή με είχαν πρήξει όλοι με τις ερωτήσεις αν κλωτσάει και αν κλωτσάει, έλεγα "ναι, κλωτσάει" κι ας μην καταλάβαινα τίποτα :twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...