Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγγνώμη που επιμένω και σε ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις σου, αλλά εσύ περνάς επιτροπή την Πέμπτη και έχεις δύο σπερμοδιαγράμματα με απόσταση περίπου 75 ημερών , δηλαδή ένα από αρχές Γενάρη και ένα μέσα στο Μάρτη; (και πάλι βγαίνει οριακά). Γι'αυτό ρωτάω μήπως δεν ισχύει ακόμα αυτό, γιατί κανείς λογικά δεν προλαβαίνει να περάσει επιτροπή τον Μάρτιο και να του βγαίνουν και οι 75 ημέρες μέσα στο 2014. :(

εγω περασα επιτροπη την περασμενη παρασκευη με σπερμοδιαγραμματα του σεπτεβριου και οκτωμβριου 2013.δεν ειπαν τιποτα ουτε μια παρατηρηση.

Καλησπερα κορίτσια. Σημερα πέρασα και εγω επιτροπή . Και μαλιστα εκλεισα ραντεβου τη Δευτερα για Τριτη. Τηλεφωνο επιασα με την τριτη που προσπαθησα κατα τις 9 το πρωι της Δευτερας. Μαλλον σταθηκα τυχερη γιατι την Παρασκευη ειχα παρει περιπου 500 φορες! Παντως η κυρια σημερα που ηταν στο τηλεφωνο , μιλουσε συνεχως ή το είχε κατεβασμένο. Αίσχος για μενα , αλλα ισως ειχε λογο και το κατεβαζε , τι να πω. Ο συζυγος μου δε χρειάστηκε ομως σε καποια ζευγαρια τον φωναξαν μεσα, δεν ξερω ομως τι περιπτωσεις ηταν.Περιμενα περιπου 2 ωρες μεχρι να μπω, αν και συνεδριαζαν 2 επιτροπες ταυτοχρονα απο οτι καταλαβα .Ειχε πολυ κοσμο! Ενα tip που ισως σας χρειαστει διοτι εμενα δεν μου το ειπε κανεις και την πατησα, ειναι να κρατησετε φωτοτυπια οτι θελετε γιατι τα κρατανε. Εγω ελπιζω να μην τα ξαναχρειαστω γιατι μου κρατησαν και τα σπερμοδιαγραμματα και την εκθεση της σαλπιγγογραφιας που ειναι τα πιο δυσκολα να ξαναβρω. Για τις αιματολογικες δε με νοιαζει ουτως η αλλως 4 μηνες ισχυ εχουν. Επισης πολλες κοπελες τις αφησαν σε εκκρεμοτητα και θα επρεπε να ξαναπανε διοτι δεν ειχαν το παλιο τους βιβλιαριο και ηταν απαραιτητο. Ταυτοτητα είχα αλλα δε μου τη ζητησαν. Καποια ζευγαρια τα κρατουσαν πολλη ωρα , απο οτι ελεγαν οταν εβγαιναν τους περναγαν κοσκινο με ερωτησεις κτλ . Εγω ομως βγηκα σε ενα λεπτο! Το μονο που με ρωτησαν αν εχω ξανακανει εξωσωματικη!

Για το παραπεμπτικο που ρωταει μια κοπελα: Σου το συμπληρωνει το κεντρο που θα κανεις την εξωσωματικη.Μετα ξαναπας με την εγκριση , σου γραφουν τα φαρμακα , και ξαναπας στον ΕΟΠΥΥ στο φαρμακειο του να τα παρεις.

Αυτο που θελω να ρωτησω απο τις κοπελες που αγορασαν προσφατα τα φαρμακα , φαρμακειο ΕΟΠΥΥ εχει μονο εκει στο Μαρουσι που ειναι και η επιτροπη;

Μαλλον η αντιμετώπιση τους εξαρτάται από την περίπτωση....χρησιμες οι πληροφορίες σου....εγω έβγαλα τα πάντα φωτοτυπίες....περναω την Πέμπτη επιτροπή...ελπιζω να μην έχω κανένα πρόβλημα γιατί είμαι αρκετά μακριά...

Τα όνειρα είναι ελπίδες!!!

Διαφημίσεις

Μαλλον η αντιμετώπιση τους εξαρτάται από την περίπτωση....χρησιμες οι πληροφορίες σου....εγω έβγαλα τα πάντα φωτοτυπίες....περναω την Πέμπτη επιτροπή...ελπιζω να μην έχω κανένα πρόβλημα γιατί είμαι αρκετά μακριά...

επειδη ειμαστε στο ιδιο κεντρο, εχουμε το ιδιο προβλημα και ηταν εκει και αλλες κοπελες απο το ιδιο επισης κεντρο να ξερεις οτι καμια δεν ειχε προβλημα.ολες μας περασαμε.αν εχεις παει απο εκει και σου ελεγξαν τον φακελο μην αγχωνεσαι και μην φοβασαι.ενας τελευταιος ελεγχος πριν φυγεις και εισαι ο.κ. σου εστειλα π.μ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τα δικαιολογητικά των επιτροπών για όποιον γνωρίζει. Στις αποφάσεις που έχουν βγάλει για τις επιτροπές που λειτουργούν τώρα υπάρχει το παραπεμπτικό με τα δικαιολογητικά. Αυτό το παραπεμπτικό έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το παλιό. Δηλαδή: Για τα δύο σπερμοδιαγράμματα του συζύγου αναφέρει ότι θα πρέπει να απέχουν έχουν μεταξύ τους 75 ημέρες αλλά να είναι και του ίδιου έτους, ενώ στα παλιά δικαιολογητικά αυτό δεν αναφερόταν. Τί ισχύει τελικά; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΤΑ 2 ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 75 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ.

καλησπερα κοριτσια.

Ξερει καμια αν αρχισαν να λειτουργουν οι επιτροπες στη Θεσσαλονική?Και αν εμεις που χασαμε τα ραντεβου μας πρεπει να κλεισουμε εκ νεου ραντεβου?

Κορίτσια καλημέρα....η επιτροπή είναι τυπικά διαδικασία....ακομα κ εκκρεμότητα να εχεις απλά τα πηγαίνεις μετα....το μονο ότι περιμένεις πολυ ώρα....

Κοριτσια τι ωραια που ενημερωνει η μια την αλλη. Για καποιο λογο εχω αγχωθει με την διαδικασια.

Αυριο ειναι η σειρα μου.

Ελπιζω αυριο το απογευμα να εχω καλα νεα. Και να αρχισουμε επιτελους την προσπαθεια.

evi86 την σαλπιγγογραφια στην κρατησανε;

Fvz8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι ωραια που ενημερωνει η μια την αλλη. Για καποιο λογο εχω αγχωθει με την διαδικασια.

Αυριο ειναι η σειρα μου.

Ελπιζω αυριο το απογευμα να εχω καλα νεα. Και να αρχισουμε επιτελους την προσπαθεια.

evi86 την σαλπιγγογραφια στην κρατησανε;

Δεν την είδαν καν....κρατησανε το χαρτί μονο της έκθεσης....α!!!μολις πας άσχετα με το τι ώρα σου έκλεισαν ραντεβού χτυπάς κ αφήνεις τον φάκελο με τα χαρτιά σου κ μετα σε φωνάζουν....γνωμη μου να πας πολυ πρωί άσχετα με την ώρα που σου είπαν...εγω είχα 9 η ώρα κ με πήραν 11 και....

καλησπερα κοριτσια.

Ξερει καμια αν αρχισαν να λειτουργουν οι επιτροπες στη Θεσσαλονική?Και αν εμεις που χασαμε τα ραντεβου μας πρεπει να κλεισουμε εκ νεου ραντεβου?

Μόνο στην Αθήνα λειτουργεί η επιτροπή κ αν δεν σε έχουν πάρει τηλ ακομη παρε να κλείσεις ραντεβού ξανά...κλεινουν σε μικρό χρονικό διάστημα οποτε μην αγχώνεσαι...

Μόνο στην Αθήνα λειτουργεί η επιτροπή κ αν δεν σε έχουν πάρει τηλ ακομη παρε να κλείσεις ραντεβού ξανά...κλεινουν σε μικρό χρονικό διάστημα οποτε μην αγχώνεσαι...

Σε ποια οδό είναι;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, μια ερωτησούλα.....υποτίθεται ότι απο την στιγμή που έχεις την απόφαση της επιτροπής πρέπει να κάνεις την εξωσωματική μέσα σε 3-4 μήνες σωστά?...μπορώ άραγε να πάρω κανονικα τα φάρμακα απο το φαρμακείο μέσα σ αυτό το διάστημα αλλά την εξωσωματική να την κάνω μετά από 5 μήνες???

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!

Ξερει καποια κοπελα να μου πει σε περιπτωση αφαιρεσης σαλπιγγων τι δικαιολογητικα χρειαζετε? Παλια μονο εκθεση επιβεβαιωσης της αφαιρεσης..τωρα θελει σπερμοδιαγραμμα? Ενα δυο? Απο ιδιωτικο η δημοσιο?Επισης αλλες εξετασεις? Σε ιδιωτικο η δημοσιο?

Ευχαριστωω και καλη επιτυχια σε ολες!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Ο σύζυγός μου πήγε σήμερα στην Αριστοτέλους στον Εοπυυ και του είπαν ότι επιτροπές στη Θεσ/νίκη θα γίνουν σε κανένα εξάμηνο από τις εκλογές! Προς το παρόν μόνο Αθήνα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...