Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

Recommended Posts

Καλησπερα απο μια ατυχη που ειχε μια αποτυχημενη εξωσωματικη,πληρωσε ολα τα εξοδα απο την τσεπη της κι ειχε ραντεβου με την επιτροπη του ΕΟΠΥΥ στις 4 Δεκεμβρη!!!Φυσικα μιλαω για τον εαυτο μου ,οπου αφου εχω κανει ολες τις απαιτουμενες εξετασεις κι εχω ολα τα χαρτια περιμενω ποτε θα περασω επιτροπη μπας και τουλαχιστον δεν πληρωσω τη 2η προσπαθεια.

Ειχα διαβασει οτι θα εληγε η απεργια στις 10 Ιανουαριου ,τελικα συνεχιζεται μεχρι τις 24.

Εχει παει καμια κοπελα;Γνωριζει καποια κατι;Να παω απο εκει γιατι απο το τηλεφωνο δεν μπορω να βγαλω γραμμη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείτε να μου πείτε και εμένα τι γίνεται με τα ραντεβού που δεν έγιναν λόγω της απεργίας; Στην Αθήνα το τηλέφωνο συνεχώς βουίζει. Μάλλον το έχουν κατεβασμένο. Στην Πάτρα μου είπαν ότι ούτε ξέρουν πότε λήγει η απεργία ούτε κλείνουν νέα ραντεβού γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με τα ραντεβού που χάθηκαν, δηλαδή αν θα γίνουν πηγαίνοντας πίσω όλα τα υπόλοιπα προγραμματισμένα ραντεβού ή αν θα πρέπει ο κόσμος που έχασε το ραντεβού του εξαιτίας της απεργίας να κλείσει απλά καινούργιο όταν λείξει η απεργία. Και ποιος θα μας ενημερώσει;;;; Εδώ στην Αθήνα δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Απαράδεκτο, όπως μου σχολίασε και η κοπέλα στην Πάτρα!!!!!! ΄Οποια γνωρίζει κάτι ας με διαφωτίσει.....

Μπορείτε να μου πείτε και εμένα τι γίνεται με τα ραντεβού που δεν έγιναν λόγω της απεργίας; Στην Αθήνα το τηλέφωνο συνεχώς βουίζει. Μάλλον το έχουν κατεβασμένο. Στην Πάτρα μου είπαν ότι ούτε ξέρουν πότε λήγει η απεργία ούτε κλείνουν νέα ραντεβού γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με τα ραντεβού που χάθηκαν, δηλαδή αν θα γίνουν πηγαίνοντας πίσω όλα τα υπόλοιπα προγραμματισμένα ραντεβού ή αν θα πρέπει ο κόσμος που έχασε το ραντεβού του εξαιτίας της απεργίας να κλείσει απλά καινούργιο όταν λείξει η απεργία. Και ποιος θα μας ενημερώσει;;;; Εδώ στην Αθήνα δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Απαράδεκτο, όπως μου σχολίασε και η κοπέλα στην Πάτρα!!!!!! ΄Οποια γνωρίζει κάτι ας με διαφωτίσει.....

Με την επιτροπή Ηρακλείου που μίλησα σήμερα μου είπαν ότι με το που θα λήξει η απεργία θα συσταθούν επιτροπές για να δεχθούν τα χαμένα ραντεβού και μάλιστα με καθημερινά ραντεβού. Τα ραντεβού για παράδειγμα του Φεβρουαρίου αν κι εφόσον έχει λήξει η απεργία θα πραγματοποιηθούν κανονικά χωρίς αναβολή. Απλά θα στριμώξουν τα χαμένα ραντεβού για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όσο για την ενημέρωση θα πρέπει με την λήξη της απεργίας να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους για να μας πουν. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Γεια σας και απο μενα.

Και εγω δυστυχως στην ιδια κατασταση.

Καταφερα να μιλησω τον ΕΟΠΠΥ στα Ιωαννινα και μου ειπαν οτι οταν ληξουν οι απεργιες θα κανονισουν περισσοτερες επιτροπες για να καλυψουν τα ραντεβου που χαθηκαν. Αν π.χ καποια ειχε ραντεβου τελη φεβρουαριου δεν θα αλλαξει ημερομηνια λογω των απεργιων.

Fvz8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια η επιτροπη ξεκινησε να δεχεται αιτησεις απλα δεν ενημερωθηκε κανεις για αυτους που εχουν ληξει οι ημερομηνιες.Εγω συγκεκριμενα πηγα την Τεταρτη ,το ραντεβου μου ηταν 4 του Δεκεμβρη,χωρις νεο ραντεβου αφου τα τηλεφωνα δεν λειτουργουν κι ημουν τυχερη και με δεχτηκαν ,μαλιστα εμεινα προτελευταια.

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η απεργία... αλλά η επιτροπη Αθήνας γίνεται. Πέρασα στις 19/12 ενω ειχαν απεργια, κατα τυχη εγινε... κι επειδη μου ζητηθηκε ενα επιπλεον εγγραφο, μου ειπαν οτι για 15 μερες δεν θα γινει επιτροπη και να παω τεταρτη μετα τις γιορτες χωρις ραντεβου. Για οσες εχασαν τα ραντεβου τους, απο ο,τι ειδα τη προηγ.τεταρτη, δεχονταν τις κοπελες. Εγώ περασα, κ μου ενεκριναν τις προσπαθειες μου. Να πατε Τετάρτη και να περιμενετε..δεν χανετε κατι... Καλη επιτυχια!!!!

Με την επιτροπή Ηρακλείου που μίλησα σήμερα μου είπαν ότι με το που θα λήξει η απεργία θα συσταθούν επιτροπές για να δεχθούν τα χαμένα ραντεβού και μάλιστα με καθημερινά ραντεβού. Τα ραντεβού για παράδειγμα του Φεβρουαρίου αν κι εφόσον έχει λήξει η απεργία θα πραγματοποιηθούν κανονικά χωρίς αναβολή. Απλά θα στριμώξουν τα χαμένα ραντεβού για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όσο για την ενημέρωση θα πρέπει με την λήξη της απεργίας να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους για να μας πουν. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο!

Καλημέρα!

Είμαι καινούρια σε όλο αυτό κ μπορώ να πω ότι έχω πελαγώσει λιγάκι...

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την επιτροπή στο Ηράκλειο από την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο που Βρήκα στο νούμερο 2810719368. Μήπως έχεις κανένα άλλο τηλέφωνο να μου δώσεις? Κ μήπως ξέρεις κ τα ραντεβού που κανονίζονται τώρα για πότε είναι?

Καλημέρα!

Είμαι καινούρια σε όλο αυτό κ μπορώ να πω ότι έχω πελαγώσει λιγάκι...

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την επιτροπή στο Ηράκλειο από την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο που Βρήκα στο νούμερο 2810719368. Μήπως έχεις κανένα άλλο τηλέφωνο να μου δώσεις? Κ μήπως ξέρεις κ τα ραντεβού που κανονίζονται τώρα για πότε είναι?

Γεια σου!! Άλλο τηλέφωνο δεν έχω,σ'αυτό τους βρήκα κι εγώ μετά από αρκετή προσπάθεια. Όλα εξαρτώνται από το πότε θα λήξει η απεργία η οποία θα είναι επ'αόριστον από ότι είπαν σήμερα. τώρα δεν ξέρω αν κλείνουν ραντεβού αφού απεργούν. Δευτ-Τετ-Παρ 11:00-13:00 να προσπαθείς. Άστα να πάνε,δεν βλέπω φως......

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα. Θα ήθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζετε. Περασα επιτροπη με θετικι αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2013. Εκανα την 1η εξωσωματικη τον Οκτώβριο. Μπορω να προμηθευτω φαρμακα με το ιδιο χαρτι για 2η προσπαθεια κ αν ναι γνωρίζετε με ποιον τροπο?

ryg7p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

yolgpa εγω περασα απο επιτροπη για να παρω φαρμακα για σπερματεργχυση τον ιουνιο 2013..πηρα εγκριση για 2 προσπαθειες..την εγκριση την κρατας γιατι θα σου χρειαστει για τν δευτερη προσπαθεια γιατι πας στον γιατρο να σου γραψει τα φαρμακα και ξαναπας στο φαρμακειο του εοπυυ να τα παρεις..εγω ετσι εκανα στην σπερματεγχυση, φανταζομαι πως ετσι ειναι και στην εξωσωματικη..

τωρα για την επιτροπη, εγω εκανα 2 αποτυχημενες προσπαθειες σπερματεγχυσης και αποφασισα να περασω επιτροπη για να κανουμε εξωσωματικη... καταρχας εκλεισα ραντεβου μετα απο πολυ κοπο στις 10/07/14 (ετσι κι αλλιως δεν μπορουσα πιο νωρις γιατι πρεπει να περασει τουλαχιστον ενας χρονος απο την τελευταια φορα που περασα επιτροπη.μου ειπαν οτι απαγορευεται πιο νωρις.εγω περασα τον 06/13 και τωρα εκλεισα ραντεβου τον 07/14)...

επαιρνα τηλεφωνο και δεν το σηκωναν και πηρα τηλεφωνο στο κεντρο εξωσωματικης και μου εδωσαν αλλο τηλεφωνο επικοινωνιας και το σηκωσαν κατευθειαν...εγω ειμαι θεσσαλονικη αν θελετε καντε το και σεις μηπως εξυπηρετηθειτε...

οταν τελικα μιλησα μαζι τους και εκλεισα ραντεβου μου ζητησαν μονο το ονοματεπωνυμο μου..ουτε αμκα ουτε αμα (ευτυχως που το ονομα μου δεν ειναι παπαδοπουλου μαρια να ειμαστε πολλες και να ξαχνομαστε εκεινη την ωρα)..μου ειπαν επισης οτι μεχρι τοτε δεν ξερουν αν θα γινονται ραντεβου και αν θα ειναι αυτη η διαδικασια για τα φαρμακα..οποτε θα ξαναπαρω τηλεφωνο στα μεσα ιουνιου για να επιβεβαιωσω το ραντεβου

psitp3.png

Γεια σε ολους,

σημερα υποτιθεται οτι στη βουλη θα συζητησουν για την καταργηση του ΕΟΠΠΥ.

Μηπως ξερει καποια τι θα γινει στη συνεχεια με τις επιτροπες εξωσωματικης;

Εχω επικοινωνησει με Ιωαννινα και Πατρα και δεν ξερουν τιποτα;

Μου ερχεται να βαλω τα κλαματα γιατι ετσι οπως παει το παιδι θα ειναι απιαστο ονειρο...

Αν εχετε καμια ενημερωσει, διαδωστε τα νεα.

Fvz8p3.png

Καλησπέρα κ από μένα...είναι η πρώτη φορα που γράφω σας διαβάζω όμως συνέχεια!!Λοιπόν ενδιαφέρομαι κ εγώ για τις επιτροπές για τις οποίες κανεις δεν έχει ιδέα...το μονο που γνωρίζω ότι η επιτροπή Αλεξανδρούπολης καταργήθηκε!!!!Αναμένουμε.....

Τα όνειρα είναι ελπίδες!!!

Καλημέρα! Κι εγώ καινούρια στο κεφάλαιο "εξωσωματική". Προφανώς έτσι που το πάνε δε βλέπω να περνάω επιτροπή φέτος. Τώρα το αποφασίσαμε και είμαστε στην αναμονή να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για ραντεβού... Έχω μία απορία όμως. Διάβασα αυτήν την απόφαση που βγάζει ο εοπυυ κάθε μήνα για τη χορήγηση φαρμάκων υψηλού κόστους με ευθύνη του γιατρού λόγω απεργίας. Δεν εμπίπτουμε κι εμείς στην κατηγορία αυτή;

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%94.%CE%A4.%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85%2006-02-2014.pdf

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!δεν ανήκουμε σ αυτή τη κατηγορία μάλλον.Μόλις επικοινώνησα με το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και μου είπαν υπομονή κ ότι θα δώσουν διευκρινήσεις την άλλη εβδομάδα....Απελπισία!!

Καλησπέρα κορίτσια ! Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την επιτροπή; Πήρα στην Λάρισα κ στα ΓΙαννενα κ μου είπαν οτι θα καταργηθούν και οι 2 . Παίρνω εδώ στην αθηνα δεν το σηκώνει κάνεις ; Τελικά εδώ στην Αθήνα γίνεται επιτροπή ή και εδώ καταργήθηκε ; Οποία γνωρίζει ας με ενημερώσει σας παρακαλώ .

Καλησπέρα κορίτσια ! Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την επιτροπή; Πήρα στην Λάρισα κ στα ΓΙαννενα κ μου είπαν οτι θα καταργηθούν και οι 2 . Παίρνω εδώ στην αθηνα δεν το σηκώνει κάνεις ; Τελικά εδώ στην Αθήνα γίνεται επιτροπή ή και εδώ καταργήθηκε ; Οποία γνωρίζει ας με ενημερώσει σας παρακαλώ .

Αν σας βοηθάει συζητιέται αντίστοιχο θέμα περί απεργίας ΕΟΠΥΥ και επιτροπών εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2638385#post2638385

Καλησπέρα! Χθες έβγαλα γραμμή στον ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης και απόρησα που το σήκωσαν. Μου είπαν οτι έχουν εντολή να μην κλείνουν ραντεβού. Μόνο αυτό. Κανένα άλλο σχόλιο. Δεν ξέρω κορίτσια... Εγώ αύριο θα πάω στο γιατρό μου να συζητήσουμε μήπως τα αγοράσω τα φάρμακα. Οι ουρές αναμονής θα έχουν πάει στους 6 μήνες έτσι που πάει και δεν έχω διάθεση να περιμένω...

Μόλις μου τηλ από την επιτροπή Ηρακλείου. Ο εοπυυ καταργείται και οι επιτροπές συνεπώς και τα ραντεβού. Η διοίκηση Αθηνών έχει ζητήσει τα στοιχεία των γυναικών που έχουν κλείσει τα ραντεβού κ κάποια στιγμή θα μας ενημερώσουν. Και οι υπάληλοι από Δευτέρα μάλλον θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Αυτά φίλες μου.....

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καταπληκτικά!!!κ τωρα;;;;προχωράμε χωρίς επιτροπή;;;

Τα λεφτά είναι πολλά....

Εγώ προσωπικά θα περιμένω, δε μπορεί κάτι θα κάνουν. Και για να ζητάνε τα στοιχεία μας από Αθήνα κάτι θα έχουν κατά νου.

Ο τρίσκατάρατος που τα κανε έτσι που να μη πω....

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ισως μας σωσουν οι επικειμενες εκλογες....ξερετε τωρα, πεταμε ενα ξεροκομματο να εξασφαλισουμε το ψηφαλακι του κοσμακη. Αλλά ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, λουκουμακι θα μας φανει το ξεροκομματο σωστα φιλες μου;

Τα λεφτά είναι πολλά....

Εγώ προσωπικά θα περιμένω, δε μπορεί κάτι θα κάνουν. Και για να ζητάνε τα στοιχεία μας από Αθήνα κάτι θα έχουν κατά νου.

Ο τρίσκατάρατος που τα κανε έτσι που να μη πω....

Μπόρεσες να μιλήσεις με την Αθήνα κ σου ζήτησαν τα στοιχεία σου;;;

Μπόρεσες να μιλήσεις με την Αθήνα κ σου ζήτησαν τα στοιχεία σου;;;

Η Αθήνα ζητάει τα στοιχεία μας μέσω των επιτροπών. Τηλ της διοίκησης δεν γνωρίζω για να τους πάρω. Δεν χάνω τις ελπίδες μου απλά το θέμα είναι πότε θα ξέρουμε τι θα γίνει.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...