Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

Recommended Posts

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ

καλησπερα!

Παιρνοντας εγκριση απο εοπυυ, χορηγουνται δωρεαν συγκεκριμενες μοναδες ενεσεων. Για τα υπολοιπα φαρμακα δεν ξερω που χρειαζονται στις εξωσωματικες!

Πχ στην προκληση ωορρηξιας η εγκριση εοπυυ δινει 2500-3000μοναδες ενεσεις για 2 προσπαθειες εντος 1 χρονου! Οποτε συνταγογραφεις με διαφορα 4μηνες και τα παιρνεις δωρεαν απο φαρμακειο εοπυυ.

Η gonal 900 κοστιζει περιπου 500-600? αν την αγορασεις σε τυχαιο φαρμακειο.

Ποσες μοναδες θα χρειαστεις αν κυκλο, εξαρταται απο την καθε περιπτωση...

Εγω στον πρωτο κυκλο εκανα 1300μοναδες , ενω στον δευτερο 2500 για να προκαλεσω ωορρηξια!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως τη γνωματευση λεω.μπαινοντας μεσα η επιτροπη ρωταει το προβλημα,τη θεραπεια που ακολουθησατε και ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε που ξεκινησατε θεραπεια , αν εσυ εισαι οκ κ.τ.λ. ελεγχουν τα χαρτια βαζουν σφραγιδες και τελος.

τωρα για τα φαρμακα εγω αυριο θα παω να τα γραψω και να τα παρω.φυσικα και θα ενημερωσω για οτι προκυψει...για το κοστος χωρις εγκριση ειναι περιπου 1000-1500ευρω(αναλογα με τα φαρμακα και την ποσοτητα παντα)

και κατι αλλο...με το που θα φτασετε εκει οτι ωρα και να ειναι αφηστε το φακελο με το βιβλιαριο στην τηλεφωνητρια για να εχετε σειρα και να τελειωνετε γρηγορα.

ΝΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ

καλησπερα!

Παιρνοντας εγκριση απο εοπυυ, χορηγουνται δωρεαν συγκεκριμενες μοναδες ενεσεων. Για τα υπολοιπα φαρμακα δεν ξερω που χρειαζονται στις εξωσωματικες!

Πχ στην προκληση ωορρηξιας η εγκριση εοπυυ δινει 2500-3000μοναδες ενεσεις για 2 προσπαθειες εντος 1 χρονου! Οποτε συνταγογραφεις με διαφορα 4μηνες και τα παιρνεις δωρεαν απο φαρμακειο εοπυυ.

Η gonal 900 κοστιζει περιπου 500-600? αν την αγορασεις σε τυχαιο φαρμακειο.

Ποσες μοναδες θα χρειαστεις αν κυκλο, εξαρταται απο την καθε περιπτωση...

Εγω στον πρωτο κυκλο εκανα 1300μοναδες , ενω στον δευτερο 2500 για να προκαλεσω ωορρηξια!

Καλώς την!!!! Εύχομαι να είσαι καλά. Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου μήπως να μην χρησιμοποιήσουμε την επιτροπή. Σε μια φίλη κόστισαν 700 ευρώ τα φάρμακα κ θα μας έρθει μία ή άλλη. Θα συνεννοηθώ τον γιατρό μου την Τετάρτη κ βλέπουμε. Πρέπει να είναι παρών κ ο σύζυγος στην επιτροπή;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλώς την!!!! Εύχομαι να είσαι καλά. Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου μήπως να μην χρησιμοποιήσουμε την επιτροπή. Σε μια φίλη κόστισαν 700 ευρώ τα φάρμακα κ θα μας έρθει μία ή άλλη. Θα συνεννοηθώ τον γιατρό μου την Τετάρτη κ βλέπουμε. Πρέπει να είναι παρών κ ο σύζυγος στην επιτροπή;

Εμένα στο τηλ μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ο σύζυγος!!

Τα όνειρα είναι ελπίδες!!!

Διαφημίσεις

Ο συζυγος δεν χρειαζεται απο την επιτροπή... Μονο για ρολους ψυχολογικης υποστηριξης και παρεας της γυναικας του!!!!!!

Εμενα με συνεφερε οικονομικα και μου εδωσε και λυση στο να προμηθευτω δωρεαν τα φαρμακα= ενεσεις...γιατι 2 κυκλους που εκανα, μου βγηκαν 900 και 1800? αντιστοιχα (στο περιπου) μονο οι ενεσεις για την ωορρηξια...

Εγω απο βδομαδα ξεκινω την 3η μου προσπαθεια...

Καλη τυχη σε ολες μας!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω ρε κορίτσια κάτι τις κοπέλες που ήδη πέρασαν επιτροπή ή είναι ήδη έτοιμες, οι εξετάσεις οι ορμονολογικές (οιστρογόνα-γοναδοτροπινες-προλακτίνη) που διάβασα οτι χρειάζονται, ισχύουν για όλες τις ηλικίες ή για άνω των 39 όπως διάβασα κάπου?? δεν μπορώ να ρωτήσω κανέναν...επίσης το λεγόμενο χαρτί του ικα (και καλά το παραπεμπτικό) τώρα από που στο καλό να το πάρω?? απο δημόσιο νοσοκομείο???

Να ρωτήσω ρε κορίτσια κάτι τις κοπέλες που ήδη πέρασαν επιτροπή ή είναι ήδη έτοιμες, οι εξετάσεις οι ορμονολογικές (οιστρογόνα-γοναδοτροπινες-προλακτίνη) που διάβασα οτι χρειάζονται, ισχύουν για όλες τις ηλικίες ή για άνω των 39 όπως διάβασα κάπου?? δεν μπορώ να ρωτήσω κανέναν...επίσης το λεγόμενο χαρτί του ικα (και καλά το παραπεμπτικό) τώρα από που στο καλό να το πάρω?? απο δημόσιο νοσοκομείο???

Τις εξετάσεις τις ζητάνε απ'ολες άσχετα με την ηλικία...οσο για το παραπεμπτικό στο δίνουν από εκεί που θα κάνεις την εξωσωματική...στην ουσία το δίνει γυναικολόγος συμβεβλημενος με τον εοπυυ...ελπιζω να σε βοήθησα!!!

το πρώτο το κατάλαβα......το παραπεμπτικό όμως πρέπει να κλείσω ραντεβού σε γιατρό ιδιώτη που ειναι συμβεβλημένος με τον εοππυ γιατι το κέντρο που θα κάνω την εξω είναι ιδωτικό...πήρα κάποια τηλέφωνα σε ιδιώτες γιατρούς και κανένας δεν δέχθηκε να μου κάνει το παραπεμπτικό...τι στο καλό τόσο γκαντέμω είμαι??

το πρώτο το κατάλαβα......το παραπεμπτικό όμως πρέπει να κλείσω ραντεβού σε γιατρό ιδιώτη που ειναι συμβεβλημένος με τον εοππυ γιατι το κέντρο που θα κάνω την εξω είναι ιδωτικό...πήρα κάποια τηλέφωνα σε ιδιώτες γιατρούς και κανένας δεν δέχθηκε να μου κάνει το παραπεμπτικό...τι στο καλό τόσο γκαντέμω είμαι??

Κ εγώ σε ιδιωτικό κανω αλλα μου το δώσανε...ρωτησες στο κέντρο κ σου είπαν ότι δεν μπορούν να στο δώσουν;

Διαφημίσεις

Κ εγώ σε ιδιωτικό κανω αλλα μου το δώσανε...ρωτησες στο κέντρο κ σου είπαν ότι δεν μπορούν να στο δώσουν;

η αλήθεια είναι δε ρώτησα...ήθελα να τα μαζέψω όλα και να πάω για τις τελευταίες λεπτομέρειες από το κέντρο....οπότε θα κάνω μια ερώτηση, λογικά θα έχουν δικούς τους γιατρούς που είναι συμβεβλημμένοι με τον εοππυ....σ ευχαριστώ μου έλεισες τις απορίες, τώρα ξεκινάει ο γολγοθάς:roll:

η αλήθεια είναι δε ρώτησα...ήθελα να τα μαζέψω όλα και να πάω για τις τελευταίες λεπτομέρειες από το κέντρο....οπότε θα κάνω μια ερώτηση, λογικά θα έχουν δικούς τους γιατρούς που είναι συμβεβλημμένοι με τον εοππυ....σ ευχαριστώ μου έλεισες τις απορίες, τώρα ξεκινάει ο γολγοθάς:roll:

Το παραπεμπτικό είναι το τελευταίο χαρτί που ολοκληρώνει τον φάκελο...καλη συνέχεια!!

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τα δικαιολογητικά των επιτροπών για όποιον γνωρίζει. Στις αποφάσεις που έχουν βγάλει για τις επιτροπές που λειτουργούν τώρα υπάρχει το παραπεμπτικό με τα δικαιολογητικά. Αυτό το παραπεμπτικό έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το παλιό. Δηλαδή: Για τα δύο σπερμοδιαγράμματα του συζύγου αναφέρει ότι θα πρέπει να απέχουν έχουν μεταξύ τους 75 ημέρες αλλά να είναι και του ίδιου έτους, ενώ στα παλιά δικαιολογητικά αυτό δεν αναφερόταν. Τί ισχύει τελικά; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τα δικαιολογητικά των επιτροπών για όποιον γνωρίζει. Στις αποφάσεις που έχουν βγάλει για τις επιτροπές που λειτουργούν τώρα υπάρχει το παραπεμπτικό με τα δικαιολογητικά. Αυτό το παραπεμπτικό έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το παλιό. Δηλαδή: Για τα δύο σπερμοδιαγράμματα του συζύγου αναφέρει ότι θα πρέπει να απέχουν έχουν μεταξύ τους 75 ημέρες αλλά να είναι και του ίδιου έτους, ενώ στα παλιά δικαιολογητικά αυτό δεν αναφερόταν. Τί ισχύει τελικά; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα...τα σπερμοδιαγραμματα θα πρέπει να έχουν μεταξυ τους περιπου 75 ημέρες διαφορα...αν θέλεις περισσότερες πληροεπες μου..περναω επιτροπή την Πέμπτη οπότε τα έχω πρόσφατα....

Καλησπερα...τα σπερμοδιαγραμματα θα πρέπει να έχουν μεταξυ τους περιπου 75 ημέρες διαφορα...αν θέλεις περισσότερες πληροεπες μου..περναω επιτροπή την Πέμπτη οπότε τα έχω πρόσφατα....

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Απλά θέλω την διευκρίνηση αν χρειάζεται να είναι και του ίδιου έτους. Γιατί αυτό αναφέρει πλέον το νέο έντυπο. Εσύ θα πας με το παραπεμπτικό το παλιό;

Υ.Γ. Καλή επιτυχία με την επιτροπή εύχομαι.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Απλά θέλω την διευκρίνηση αν χρειάζεται να είναι και του ίδιου έτους. Γιατί αυτό αναφέρει πλέον το νέο έντυπο. Εσύ θα πας με το παραπεμπτικό το παλιό;

Υ.Γ. Καλή επιτυχία με την επιτροπή εύχομαι.

Σ ευχαριστω!!ναι μέσα στον ιδιο χρονι πρέπει να ειναι...εγω το παραπεμπτικό το πήρα χθες γιατί τωρα μπαίνω στην διαδικασία....δεν ξέρω πως ακριβως ήταν πριν...στο κέντρο που θα κανεις την εξωσωματική λογικά θα έχουν όλες τις νέες πληροφορίες...

Συγγνώμη που επιμένω και σε ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις σου, αλλά εσύ περνάς επιτροπή την Πέμπτη και έχεις δύο σπερμοδιαγράμματα με απόσταση περίπου 75 ημερών , δηλαδή ένα από αρχές Γενάρη και ένα μέσα στο Μάρτη; (και πάλι βγαίνει οριακά). Γι'αυτό ρωτάω μήπως δεν ισχύει ακόμα αυτό, γιατί κανείς λογικά δεν προλαβαίνει να περάσει επιτροπή τον Μάρτιο και να του βγαίνουν και οι 75 ημέρες μέσα στο 2014. :(

Σ ευχαριστω!!ναι μέσα στον ιδιο χρονι πρέπει να ειναι...εγω το παραπεμπτικό το πήρα χθες γιατί τωρα μπαίνω στην διαδικασία....δεν ξέρω πως ακριβως ήταν πριν...στο κέντρο που θα κανεις την εξωσωματική λογικά θα έχουν όλες τις νέες πληροφορίες...

Λίγο κουφό είναι αυτό. Εμένα πάντως στο τηλ δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Συγγνώμη που επιμένω και σε ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις σου, αλλά εσύ περνάς επιτροπή την Πέμπτη και έχεις δύο σπερμοδιαγράμματα με απόσταση περίπου 75 ημερών , δηλαδή ένα από αρχές Γενάρη και ένα μέσα στο Μάρτη; (και πάλι βγαίνει οριακά). Γι'αυτό ρωτάω μήπως δεν ισχύει ακόμα αυτό, γιατί κανείς λογικά δεν προλαβαίνει να περάσει επιτροπή τον Μάρτιο και να του βγαίνουν και οι 75 ημέρες μέσα στο 2014. :(

Να σου πω την αλήθεια αυτο με τον χρόνο ειναι λίγο χαζό...αφου λέμε 75 ημέρες...εμενα το ένα ειναι στις 6/12 κ το άλλο 19/2...75 ημέρες δηλ ακριβώς...απο το κέντρο μιυ είπαν ότι είναι εντάξει...κ στο παραπεμπτικό αυτο αναφέρει 75 ημέρες χωρίς να λεει για χρόνο...ισως εννουν το ανωτέρω να είναι χρόνος;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...