Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

Recommended Posts

Κ για τα κορίτσια της Αθήνας μόλις με ενημέρωσαν από το κέντρο που πηγαίνω οτι κλείνουν κανονικά ραντεβού και μάλιστα σε ημερομηνία Μαρτίου...

Τα όνειρα είναι ελπίδες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια,

σημερα πηρα στην κυριολεξια 100 φορες στην επιτροπη της Αθηνας και ηταν συνεχεια κατειλημενο.

Σε καποιο αλλο forum διαβασα οτι κοπελα πηρε τηλεφωνο την Παρασκευη 28/02 και της εκλεισαν ραντεβου για 5/03.

Πολυ φοβαμαι οτι τα ραντεβου που ειχαμε ηδη κλεισει δεν ισχυουν.

Θα προσπαθω και αυριο ολη μερα. Δυστυχως δεν ειναι ευκολο να τρεχουμε Αθηνα μονο και μονο για να μαθουμε τι θα γινει με τα ραντεβου μας.

Αν καταφερω να βγαλω γραμμη θα ειστε οι πρωτες που θα το μαθετε.

Μια μικρη παρακληση. Αν καμια κοπελα απο Αθηνα παει απο εκει ας ρωτησει αν ειναι ευκολο τι θα γινει με τα ραντεβου απο επαρχια.

Fvz8p3.png

Για τα κορίτσια που απευθύνονται στην επιτροπή της Αθήνας, βρήκα το παρακάτω:

http://www.iatropedia.gr/articles/read/6201

5. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ;

Έχουν συσταθεί δύο (2) Επιτροπές, οι οποίες εδρεύουν επί της οδού Αποστόλου Παύλου 12, στο Μαρούσι (κτίριο πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ), οι οποίες θα συνεδριάζουν καθημερινά. Τα μέλη των Επιτροπών γνωματεύουν επί αιτημάτων ασφαλισμένων για έγκριση προσπαθειών ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πρόκλησης ωοθυλακιορρηξίας καθώς και χορήγησης γοναδοτροπινών σε άνδρες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών (ΕΚΠΥ) του ΕΟΠΥΥ. Για πληροφορίες το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 8110684.

Kαι εγω σημερα επαιρνα τηλεφωνο στην επιτροπη Αθηνας απο το πρωι και ηταν συνεχεια κατειλημενο.

Και υποτιθεται οτι θα μας καλουσαν οι ιδιοι για τα ηδη προγραμματισμενα ραντεβου.

Διαφημίσεις

και κατι αλλο η κοπελα απο τη αθηνα μου ειπε οτι πρεπει να εχουμε μαζι παλιο και νεο βιβλιαριο υγειας. παραπανω δεν γνωριζε τιποτα ουτε και αυτη...

Καλησπερα..κ εγώ το ιδιο θα κανω αυριο..θα προσπαθήσω να κλεισω Αθήνα...απ ότι ξέρω χρειάζεται εξουσιοδότηση...αλλα για σίγουρα μπορείς να πάρεις τηλ αυριο....αν πετύχω γραμμή αυριο θα ρωτήσω κ αυτο οποτε θα ενημερώσω...καλο βράδυ!!

Καλησπέρα...σήμερα μίλησα με τη Θεσσαλονίκη κ μου είπαν δεν ξέρουν ποτε κ αν θα γίνει επιτροπή κ συμφωνα με το παρακάτω αρθρο

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=273631&catid=5

Εγώ έκλεισα στην Αθήνα....καλη επιτυχία σε όλες...Φιλια!!

Μετα απο απειρες, αμετρητες προσπαθειες εβγαλα γραμμη και μου εκλεισαν ραντεβου.

Θελουν παλιο και καινουργιο βιβλιαριο. Αλλες διευκρινησεις δεν δινουν, προφανως και η κοπελα που απανταει το τηλεφωνο δεν ξερει.

Μαλλον δεν εχουν σκοπο να καλεσουν αυτες που ηδη ειχαν κλεισει ραντεβου.

Καλη τυχη σε ολες μας :)

Fvz8p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω θα παω με τα παλια δικαιολογιτικα και ο ΘΕΟΣ βοηθος. οσο για το βιβλιατο καινουργιο βιβλιαριο...στο ικα σερρων δεν ξερουν τιποτα.οποτε θα παω με το παλιο και θα δειξει.οτι και να γινει θα ενημερωσω σιγουρα.

κοριτσια εγω θα παω με τα παλια δικαιολογιτικα και ο ΘΕΟΣ βοηθος. οσο για το βιβλιατο καινουργιο βιβλιαριο...στο ικα σερρων δεν ξερουν τιποτα.οποτε θα παω με το παλιο και θα δειξει.οτι και να γινει θα ενημερωσω σιγουρα.

παλιό κ νέο βιβλιάριο εννοούν αν εχεις αλλάξει βιβλιάριο...α!κ δεν χρειάζεται ο σύζυγος...

Χρειαζεται και βεβαιωση απο ικα σε περιπτωση απωλειας του βιβλιαριου και εχει εκδοθει νεο βιβλιαριο...χρειαζεται βεβαιωση που να γραφει οτι δεν εχει παρει η ασφαλισμενη παλι εγκριση....

Αυτη την βεβαιωση, ελεγε τοτε η εγκυκλιος του εοπυυ με τα δικαιολογητικα της επιτροπής, οτι την ζηταει το φαρμακειο του εοπυυ μαζι με την εγκριση της επιτροπης και την συνταγη του γιατρου προκειμενου να δοθουν τα φαρμακα!

Εγω περασα απο επιτροπη Πατρας τον νοεμβριο του 2013... Ειχα βιβλιαριο (το παλιο το ειχα χασει...) αλλα εμενα δεν μου ζητησαν τετοια βεβαιωση ουτε απο επιτροπη ουτε απο φαρμακειο εοπυυ....

Στης Αθηνας ομως το ζηταγανε....

Καλυτερα να εχετε ολα οσα μπορειτε παραπανω σαν δικαιολογητικα...γιατι ειναι και τα χιλιομετρα στη μεση!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Μετα απο απειρες, αμετρητες προσπαθειες εβγαλα γραμμη και μου εκλεισαν ραντεβου.

Θελουν παλιο και καινουργιο βιβλιαριο. Αλλες διευκρινησεις δεν δινουν, προφανως και η κοπελα που απανταει το τηλεφωνο δεν ξερει.

Μαλλον δεν εχουν σκοπο να καλεσουν αυτες που ηδη ειχαν κλεισει ραντεβου.

Καλη τυχη σε ολες μας :)

Σε ποιό τηλέφωνο κατάφερες να βγάλεις γραμμή; Εγω προσπαθω 4 μερες τωρα και ο αντρας μου παραλληλα απο αλλο τηλεφωνο και δεν εχουμε καταφερει τιποτα. Ξεκιναμε απο πολυ νωρις μεχρι μεσημερι αλλα συνεχως ειναι κατηλειμμενο. Και δεν μπορω να παιρνω και συνεχως γιατι ειμαι στη δουλεια. Μηπως να παω απο κει ή μονο τηλεφωνικά κλεινονται τα ραντεβου;

Σε ποιό τηλέφωνο κατάφερες να βγάλεις γραμμή; Εγω προσπαθω 4 μερες τωρα και ο αντρας μου παραλληλα απο αλλο τηλεφωνο και δεν εχουμε καταφερει τιποτα. Ξεκιναμε απο πολυ νωρις μεχρι μεσημερι αλλα συνεχως ειναι κατηλειμμενο. Και δεν μπορω να παιρνω και συνεχως γιατι ειμαι στη δουλεια. Μηπως να παω απο κει ή μονο τηλεφωνικά κλεινονται τα ραντεβου;

Καλημέρα...το τηλ είναι 2108110684...εγώ πήρα 70 φορές μετρημένες...στην 71η το σήκωσαν...νομίζω όμως ότι μπορείς να πας κ εκεί αν είσαι κοντά βέβαια....καλή επιτυχία!!

Διαφημίσεις

Αυτο παιρνω και γω αλλα βουιζει μονιμα. 70φορες??? Παει θα με απολυσουν χα χα χα!

χαχαχχα....προσπάθησε να πάρεις πολύ πρωί..δηλ γύρω στις 8...που λογικά δεν έχουν πολύ δουλειά ή το μεσημέρι...εγώ τους πέτυχα γύρω στις 2....

εντάξει μας κάνουν πλάκα.....δεν απαντάει κανένας και ποτέ. Έχω ραντεβού για την 9 Μαιου, αργώ ακόμα...απλά ήθελα να ξέρα αν ισχύει το ρημάδι ή πρέπει να κλείσω καινούριο...ο αγαπητός 'Αδωνης (για να μη πώ τίποτα χειρότερο) είπε οτι όλα τα στοιχεία των ποηγούμενων επιτροπών θα δωθούν στην καινούρια...αντε βρες άκρη

κοριτσια καλησπερα. εμεις περασαμε επιτροπη την παρασκευη.απ'οτι καταλαβα κλεινουν νεα ραντεβου σε πολυ πιο κοντινες ημερομηνιες.αν βιαζεστε προσπαθηστε...στο τελος θα βγαλετε γραμμη.υπομονη και επιμονη θελει.

κοριτσια καλησπερα. εμεις περασαμε επιτροπη την παρασκευη.απ'οτι καταλαβα κλεινουν νεα ραντεβου σε πολυ πιο κοντινες ημερομηνιες.αν βιαζεστε προσπαθηστε...στο τελος θα βγαλετε γραμμη.υπομονη και επιμονη θελει.

Καλημερα....σου ζήτησαν τίποτα περιεργο;;;

Δεν θα το πιστεψετε.

Την προηγουμενη Παρασκευη ειπα οτι θα ξεκινησω να τους παιρνω τηλεφωνο απο τα αγρια χαραματα.

7.30το πρωι και το τηλεφωνο μιλουσε.

Κατα τις 9 εκει που ξαναπροσπαθουσα απο το σταθερο, χτυπαει το κινητο μου και βλεπω το 2108110684

Δεν πιστευα στα ματια μου.

Και ομως με πηραν τηλεφωνο οι ιδιοι και με ρωτησαν εαν ενδιαφερομαι για καινουριο ραντεβου την ερχομενη εβδομαδα .

Επομενως τις κοπελες που ειχαν κλεισει ραντεβου θα τις παρουν τηλεφωνο.

οχι τιποτα περιεργο.εφοσον η κλινικη ετοιμαζει τα χαρτια αυτοι τα ελεγχουν και τελος.εαν το προβλημα ειναι του συζυγου μην ξεχασεις τη βεβαιωση του ουρολογου (το λεω γιατι εμεις δεν δωσαμε βαση και παρολιγο να μην την ειχαμε).

οχι τιποτα περιεργο.εφοσον η κλινικη ετοιμαζει τα χαρτια αυτοι τα ελεγχουν και τελος.εαν το προβλημα ειναι του συζυγου μην ξεχασεις τη βεβαιωση του ουρολογου (το λεω γιατι εμεις δεν δωσαμε βαση και παρολιγο να μην την ειχαμε).

βεβαίωση εννοείς γνωμάτευση;;;έχω κ γνωμάτευση κ πολλά αλλα χαρτιά που αποδεικνυουν το πρόβλημα...ελπιζω να μην έχω πρόβλημα...

βεβαίωση εννοείς γνωμάτευση;;;έχω κ γνωμάτευση κ πολλά αλλα χαρτιά που αποδεικνυουν το πρόβλημα...ελπιζω να μην έχω πρόβλημα...

Το ίδιο πράγμα είναι, μην ανησυχείς. Τα δικαιολογητικά που ζητάνε είναι τα ίδια με πριν, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: παίρνοντας την έγκριση της επιτροπής την αξία των φαρμάκων την καλύπτει 100% το ταμείο ή μέρος αυτής; Ξέρει κάποια πόσο κοστίζουν τα φάρμακα χωρίς ταμείο;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Το ίδιο πράγμα είναι, μην ανησυχείς. Τα δικαιολογητικά που ζητάνε είναι τα ίδια με πριν, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: παίρνοντας την έγκριση της επιτροπής την αξία των φαρμάκων την καλύπτει 100% το ταμείο ή μέρος αυτής; Ξέρει κάποια πόσο κοστίζουν τα φάρμακα χωρίς ταμείο;

Απ ότι γνωρίζω ο εοπυυ σου καλυπτει εξ'ολοκληρου τις ενέσεις..κ από ένα κοινο φαρμακείο με 25% συμμετοχή παίρνεις κάποια αλλα(αντιβίωση κτλ που χρειάζονται)...χωρίς επιτροπή στοιχίζουν γυρω στα 1500€...οποτε δεν λεει....με επιφύλαξη πάντα οι πληροφορίες αυτές....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...