Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

Recommended Posts

Καλησπέρα. Τα νεότερα από το γιατρό μου είναι ότι μέσα Μαρτίου θα βγει και η επιτροπή της Θεσσαλονίκης και θα συνεδριάζουν 4 φορές τη βδομάδα για να ξεμπερδεύουν. Υπομονή και να παρακολουθείτε το σαιτ του εοπυυ και της διαύγειας.

Καλησπερα....στο site του εοπυυ γραφει ότι θα συνεδριάζουν κάθε μέρα....ε μέσα Μαρτίου στην ουσία οταν θα λήξει η διαθεσιμότητα...

Τα όνειρα είναι ελπίδες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια εχει καμια κανενα νεο; αποτο πρωι προσπαθω να πιασω γραμμη στο τηλ του εοπυυ αλλα τιποτα.

Καλημερα!!!welcome to the club....παιρνω από την Δευτέρα κ τίποτα....μαλλον βγήκε η ανακοίνωση μονο κ μονο για να μας ηρεμήσουν...αστα....

Καλημερα!!!welcome to the club....παιρνω από την Δευτέρα κ τίποτα....μαλλον βγήκε η ανακοίνωση μονο κ μονο για να μας ηρεμήσουν...αστα....

Διστιχος και εγω το ιδιο βλεπω.

κοριτσια εγω μιλησα σημερα με την κλινικη και μου ειπε οτι στην Αθηνα οι επιτροπες ξεκινησαν.Θεσσαλονικη εχουν κλειστες τις γραμμες και απο βδομαδα ειπαν να ξαναπροσπαθησω.Συντομα παντως αναμενεται και για Θεσσαλονικη.Λιγη υπομονη ακομη

Διαφημίσεις

Οντως κοριτσια ξεκινησαν στην Αθηνα. Ειναι στο Μαρουσι, αποστολου παυλου 12. Δεν ειναι στο κεντρο πια. Ακομα δεν εχουν τηλεφωνα. Θα συνεδριαζουν πολλες φορες μεσα στην εβδομαδα. Ρωτηστε τον γιατρο σας. Εχει κ φαρμακειο που περνετε τα φαρμακα που χρειαζονται. Ελπιζω εσεις να ειστε πιο τυχερες κ να μην εχετε αγορασει τα φαρμακα. Εγω περναγα τον Απριλιο στη Λαρισα αλλα δεν περιμενα λογω των απεργιων. Καλη δυναμη. Επλιζω να φανηκα χρησιμη.

Κορίτσια για την επιτροπή της Αθήνας :

Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι

τηλέφωνο: 210-81.10.684

Ξεκίνησαν να κλείνουν ραντεβου!!!!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

Ποτε θα ξαναγινουν αραγε επιτροπες στην επαρχια;;;;;;;;;;;;

Μαλλον πολλά ζηταμε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μάλλον ποτέ.....

Το ειδες το προηγουμενο μου μηνυμα;;;...για στοιχεια επιτροπης επιτροπης στην Αθηνα!

Παρε τηλεφωνο απο Τριτη να δεις τι παιζει με τα ραντεβου!

Το ειδες το προηγουμενο μου μηνυμα...για στοιχεια επιτροπης επιτροπης στην Αθηνα!

Παρε τηλεφωνο απο Τριτη να δεις τι παιζει με τα ραντεβου!

Και βέβαια το είδα, το έχω σκοπό.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Σηκώθηκα με άγχος σήμερα για το εξής ερώτημα:

Έχω χαρτί έγκρισης από τον ΕΟΠΥΥ για 2 προσπάθειες εξωσωματικής. Έχω χρησιμοποιήσει τη μια φορά (δηλαδή πήρα φάρμακα και ολοκληρώσαμε την διαδικασία χωρίς επιτυχία). Αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την έγκριση της 2ης προσπάθειας, μια και ο ΕΟΠΥΥ καταργήθηκε; Λέτε να ακυρώνεται; Είμαι Θεσσαλονίκη, ξέρει κάποια πού να τηλεφωνήσω για να ρωτήσω;

Αν γνωρίζει κάποια κοπέλα, ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα καλέ, ο ΕΟΠΥΥ καταργήθηκε, αλλά παραπεμπτικά για εξετάσεις, φάρμακα κτλ εξακολουθούν να ισχύουν. Εγώ την προηγούμενη βδομάδα πήρα ένα παραπεμπτικό για εξετάσεις και ακόμα γράφει επάνω ΟΠΑΔ!!! Πάρε κανένα τηλ σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και θα ξέρουν αυτοί.

Καλημέρα! Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα καλέ, ο ΕΟΠΥΥ καταργήθηκε, αλλά παραπεμπτικά για εξετάσεις, φάρμακα κτλ εξακολουθούν να ισχύουν. Εγώ την προηγούμενη βδομάδα πήρα ένα παραπεμπτικό για εξετάσεις και ακόμα γράφει επάνω ΟΠΑΔ!!! Πάρε κανένα τηλ σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και θα ξέρουν αυτοί.

Στεφίνα, σ' ευχαριστώ πολύ!

Θα το ψάξω μέσα στην εβδομάδα και αν έχω απάντηση θα ενημερώσω.

Να είσαι καλά!

Καλημέρα κορίτσια,

Σηκώθηκα με άγχος σήμερα για το εξής ερώτημα:

Έχω χαρτί έγκρισης από τον ΕΟΠΥΥ για 2 προσπάθειες εξωσωματικής. Έχω χρησιμοποιήσει τη μια φορά (δηλαδή πήρα φάρμακα και ολοκληρώσαμε την διαδικασία χωρίς επιτυχία). Αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την έγκριση της 2ης προσπάθειας, μια και ο ΕΟΠΥΥ καταργήθηκε; Λέτε να ακυρώνεται; Είμαι Θεσσαλονίκη, ξέρει κάποια πού να τηλεφωνήσω για να ρωτήσω;

Αν γνωρίζει κάποια κοπέλα, ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ

Καλημερα και Καλή Σαρακοστή!!!

Τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ συνεχιζουν να λειτουργουν κανονικα!

Επομενως με την εγκριση που εχουμε για 2 προσπάθειες, μπορουμε κανονικα να συνταγογραφησουμε τα φαρμακα για την 2η προσπάθεια και να τα παρουμε απο φαρμακειο εοπυυ οπως την πρωτη φορα.

Ετσι πιστευω τουλαχιστον!!! Εγω απο μεσα Μαρτιου θα δικαιουμαι να τα συνταγογραφησω για δευτερη φορα τις ενεσεις για προκληση ωορρηξιας. Τοτε λοιπον θα τηλεφωνησω σε φαρμακειο εοπυυ για επιβεβαιωση και αν μου πουνε οκ, θα τα συνταγογραφησει ο ιδιωτης γυναικολογος και θα παω να τις παρω.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ απο οτι πηρε το ματι μου , οι επιτροπες κλεινουν εκ νεου ραντεβου διχως να τηρουνται προτεραιοτητες παλιων ραντεβου!!!!

Παρτε τηλεφωνο οσες ενδιαφερεστε στις δυο επιτροπες που ισχυουν τωρα, Αθηνα και Θεσσαλονικη, να κλεισετε ΝΕΑ ραντεβου!!!!

Μην περιμενετε οτι θα σας παρουν πισω επειδη ειχατε ραντεβου με τον παλιο εοπυυ.. Παρτε να κλεισετε νεες ημερομηνιες!!!!!!!!!!!

Καλημέρα. Εγώ δεν είδα πουθενά λεπτομέρειες για την επιτροπή της Θεσσαλονίκης. Παίρνω στο παλιό τηλέφωνο και μιλάει συνέχεια (ή το έχουν κατεβάσει). Όποια μάθει κάτι ας ενημερώσει.

Το τηλ της θεσσαλονικης ειναι 2310594800 και η διευθυνση Σαπφους 8!

Για την επιτροπή της Αθήνας : Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι

τηλέφωνο: 210-81.10.684

ετσι διαβασα σε καποιο φορουμ....εσεις προσπαθειστε να τα επιβεβαιωσετε!!!!

Πήρα. Έχει ένα ηχογραφημένο μήνυμα για να πατήσεις το τάδε κουμπί ανάλογα τι θέλεις. Απ' ότι κατάλαβα δεν μας αφορά αυτή η επιτροπή. Είδα και το ΦΕΚ που αναφέρεται σε αυτήν την επιτροπή, δεν αναφέρει κάτι για εξωσωματικές, ενώ το παλιότερο που ήταν για την επιτροπή της Αθήνας, το έλεγε ρητά και συγκεκριμένα. Ντράπηκα να πατήσω κάτι για να με συνδέσουν με κάποιο τμήμα και να ρωτήσω, γιατί αν όντως δεν είναι για εξωσωματικές, θα φάω και κανένα βρίσιμο πρωί πρωί :oops:

Πήρα. Έχει ένα ηχογραφημένο μήνυμα για να πατήσεις το τάδε κουμπί ανάλογα τι θέλεις. Απ' ότι κατάλαβα δεν μας αφορά αυτή η επιτροπή. Είδα και το ΦΕΚ που αναφέρεται σε αυτήν την επιτροπή, δεν αναφέρει κάτι για εξωσωματικές, ενώ το παλιότερο που ήταν για την επιτροπή της Αθήνας, το έλεγε ρητά και συγκεκριμένα. Ντράπηκα να πατήσω κάτι για να με συνδέσουν με κάποιο τμήμα και να ρωτήσω, γιατί αν όντως δεν είναι για εξωσωματικές, θα φάω και κανένα βρίσιμο πρωί πρωί :oops:

ναι;;;

εγω κοριτσια το διαβασα σε ενα φορουμ...και σκεφτηκα να σας το μεταφερω!

δεν ξερω τι ακριβως παιζει ακομη...γιατι εχω ακομη μια προσπαθεια σε ισχυ απο την εγκριση που περασα και πηρα το περασμενο φθινοπωρο...

Ελπιζω να ενημερωθειτε συντομα!

Καλημέρα κορίτσια...εγώ παίρνω τηλ απο το πρωί στο τηλ της επιτροπής (αυτό τουλάχιστον που ίσχυε) 2310254327 αλλά είναι κατειλημμένο συνέχεια....θα προσπαθώ όλη μέρα...όποια βγάλει άκρη ας ενημερώσει....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...