Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

Recommended Posts

Καλημερα, ειμαι καινουρια στο φορουμ. Περναω απο επιτροπη αθηνας στις 26/2. Μηπως καποια απο τις κοπελες περασε επιτροπη τις τελευταιες μερες; γινονται οι επιτροπες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια, εγω αποφασισα οτι θα αγορασω τα φαρμακα. Αν εχει καμια pergpveris 150 , arvecap , menopur και δεν τα χρειαζετε ας μου στειλει μηνυμα. Καλη δυναμη σε ολες.

Καλημέρα!θα σου ελεγα να κανεις υπομονή καμία εβδομάδα ακομη γιατί από ότι ακουσα μέχρι τέλος του μήνα θα δώσουν λύση...

Τα όνειρα είναι ελπίδες!!!

Ο ΕΟΠΥΥ συστήνει επιτροπές για την διευκόλυνση των ασφαλισμένων όσο διαρκεί η διαθεσιμότητα των γιατρών

Αυτο το ακουω ενα μηνα τωρα.

Δεν γνωριζαν οτι εκαναν οι γιατροι απεργιες και δεν γινονταν οι επιτροπες ?

Απαραδεκτοι. Μας συμπεριφερονται σαν να ειμαστε ζητιανοι.

Έχεις 1000 δίκια! Αλλά μάλλον έπρεπε να επέλθει η διάλυση του συστήματος για να κινηθούν. Πάλι καλά να λέμε γιατί εγώ ούτε κ τώρα περίμενα να γίνει κάτι. Για αθήνα έχει συσταθεί η επιτροπή ήδη από την παρασκευή. Περιμένουμε για τις άλλες πόλεις τώρα...

Διαφημίσεις

Στεφινα γνωριζεις τηλεφωνα για Αθηνα?

Εγω ειχα ραντεβου Ιανουαριο στην Πατρα, αλλα λογω απεργιων ειχαν προτεραιοτητα τα ραντεβου προηγουμενων μηνων και μου ειπαν οτι εφοσον το ειχα ηδη κλεισει θα με δρομολογουσαν αμεσα απο Αθηνα και θα με ειδοποιησουν για το ποτε.

Και αναμενω εδω και 1 μηνα , προσπαθωντας να βρω καποιο τηλεφωνο για επικοινωνια , αλλα τιποτα εως τωρα.

Και οχι τιποτα αλλο , τα χρονικα περιθωρεια εχουν στενεψει παρα πολυ και ο χρονος ειναι πολυτιμος.

Τώρα που το ξαναείδα, δε γράφει τηλέφωνο, αλλά διεύθυνση. Αν είσαι κοντά σου προτείνω να πας από εκεί, γιατί και στο τηλέφωνο μπορεί ακόμα να μη βγάλεις άκρη. Άσε που μόλις ανοίξουν γραμμές θα γίνει πανίκουλας.

Σε καλό δρόμο είμαστε λοιπόν. Και οι 2 επιτροπές καλές είναι, απ΄το τίποτα.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Σε καλό δρόμο είμαστε λοιπόν. Και οι 2 επιτροπές καλές είναι, απ΄το τίποτα.

Και εγώ έτσι νομίζω. αύριο το πρωι θα πάρω τηλ στην Θεσσαλονίκη και θα ενημερώσω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Θα ενημερώσουν τηλεφωνικώς κορίτσια,μην αγχώνεστε. Σημασία έχει ότι έγινε η αρχή.

Εγω δεν πρόλαβα να κλεισω ραντεβού οποτα δεν έχουν τα στοιχεία μου....γι αυτο προσπαθω να επικοινωνήσω...

Εγω δεν πρόλαβα να κλεισω ραντεβού οποτα δεν έχουν τα στοιχεία μου....γι αυτο προσπαθω να επικοινωνήσω...

Α,μάλιστα! Εύχομαι να μην σου κλείσουν αργά το ραντεβού.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Κι εγώ τα ίδια... Φοβάμαι πως, όσο εντατικά και να δουλέψει η επιτροπή, πάλι θα θέλουμε κανένα 3μηνο εμείς που δεν είχαμε ήδη ραντεβού...

Αν θα κάνουν επιτροπές κάθε μέρα όπως λένε σε κανα 1μιση μήνα πιστεύω....έκτός αν ανοίξουν κ οι άλλες επιτροπές...εγω έχω δώσει τα στοιχεία μου στην επιτροπή αλεξανδρούπολης...

Καλημέρα!! Θα ενημερώσουν τηλεφωνικώς κορίτσια,μην αγχώνεστε. Σημασία έχει ότι έγινε η αρχή.

Καλησπερα βρηκες κανενα στο τηλ και σου ειπε οτι θα μας ενημρωσουν αυτοι;

Καλησπερα βρηκες κανενα στο τηλ και σου ειπε οτι θα μας ενημρωσουν αυτοι;

Η επιτροπή Ηρακλείου μου το είχε πει. Έχουν παραδώσει τα στοιχεία αυτών που είχαν κλείσει ραντεβου και θα ενημερώσουν.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλησπέρα. Τα νεότερα από το γιατρό μου είναι ότι μέσα Μαρτίου θα βγει και η επιτροπή της Θεσσαλονίκης και θα συνεδριάζουν 4 φορές τη βδομάδα για να ξεμπερδεύουν. Υπομονή και να παρακολουθείτε το σαιτ του εοπυυ και της διαύγειας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...