Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η κορη μου...ο ρητορας

Recommended Posts

Λοιπον, επειδη ξερετε οτι ειμαι αγχωμενη και στενοχωρημενη αυτες τις μερες με οτι συμβαινει με το παιδι θα με ανεχτειτε και θα μου επιτρεψετε να κουκουβαγισω λιγο.

Το κοριτσακι μου λοιπον, αυτο το προωρακι που οι γιατροι προεβλεψαν πολλα και ασχημα για την εξελιξη του, ειναι ενας ρητορας! Σε λιγες μερες κλεινει τα 2 (ενω στην ουσια 21μιση μηνων ειναι) και παρολο που αργησε πολυ να περπατησει στο τομεα "λογος" η γλωσσα της παει ροδανι, εδω και 2-3 μηνες. Κανει ολοκληρη συζητηση πια με ολοκληρωμενες προτασεις με νοημα και οταν την ρωτας κατι απανταει με κανονικη προταση. χωρια το οτι ξερει και τραγουδαει απ' εξω 3 τραγουδακια και το παλευει και για καποια αλλα. Οταν παω να της δωσω γαλα ξερει οτι θα της τραγουδησω κατα τη διαρκεια και αρχιζει "τη βακουλα να πουμε!!"

Ειναι στ δωματιο της και μου φωναζει "μαμα που εισαι; Ελα δω!!" Ετσι, επιτακτικα!

"Ο μπαμπας που ειναι; Τη δουλεια; Α ερθει απογεμα; Δωσει φιλακι; Και κοκολατα;" Ετσι σερι ρε παιδια και με τρελαινει.

Χθες που γυρισαμε απο τον υπερηχο πηγα να της αλλαξω το πανι και μου δειχνει την κοιλιτσα της και μου λεει χωρις να της πω εγω τιποτα :ο κυριο εδω (και κανει την κυκλικη κινηση που εκανε ο γιατρος με το ζελε στην κοιλια). Της λεω σε πονεσε αγαπη μου; Και τι μου απαντα ρε παιδια; "Οχι μπιμπι" (δηλ. δεν μου εκανε εμβολιο) :shock:

Χωρια που μολις της πω πχ ποναει η κοιλιτσα της μαμας (η αληθεια ειναι οτι με το αγχος που εχω εχω παθει πολλα με το στομαχι μου τελευταια) τρεχει και με φιλαει στην κοιλια και μου λεει "α πεασει ω,ω,ω και τη χαιδευει) Με λιωνει το ατιμο. Εχει μαθει τα βασικα χρωματα (και ξεχωριζει αν πχ της πω δωσε μου την κοκκινη καλτσα) μετραει ως το 10, δειχνει και λεει ολα τα μερη του σωματος καθαρα (εκτος απο τον αφαλο που τον λεει πουμπι δηλ κουμπι, δεν ξερω πως της εκατσε) και γενικα ξερει ολα τα αντικειμενα του σπιτιου με το ονομα τους, πεταει πραγματα στα σκουπιδια αν της το ζητησω, μου δινει τα ρουχα για την απλωστρα ενα ενα, βαζει dvd μονη της... Ας με σταματησει καποιος... :oops:

Ξερω οτι δεν ακουτε κατι πρωτακουστο, ολα τα παιδια τα κανουν αυτα αλλα εγω που τοσο φοβηθηκα για την εξελιξη της μετα την εγκεφαλικη αιμορραγια ειμαι πολυ περηφανη για το παιδι μου και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Μην με διαολοστειλετε... :D

Διαφημίσεις

θα σε στειλω....αλλα ....τον υπεροχο κοσμο των κουκουβομαμαδων :D:D

Να την χαιρεσαι jeanακι,χαρες να σου δινει και να την καμαρωνεις μεχρι τα βαθια σου γεραματα.Γεροι να ειστε ολοι :D

Κατ' αρχην ποιος να σε διαολοστειλει?? Ολες τα ιδια αισθανομαστε, ποσο μαλλον εσυ που αυτο το πλασματακι περασε τοσα πολλα!

Αυτα που λες ειναι σαν να περιγραφουν και τη δική μου.. Ετσι κι αυτη λαλιστατη απο μικρη, με εχει εκπλήξει τοσο ευχαριστα με ολα αυτα που κανει...

Να ειναι παντα υγιης και να εισαι μια περηφανη μανουλα για τα κατορθωματα της :P:P

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Αφιερωμένο στο Μαράκι - Αστεράκι 1033220ofrb3rgytp.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Wyco2Uva7hI

:shock::shock::shock::shock: Ρε Ολγα!! Πες μου οτι το εχουμε ξανασυζητησει κι οτι γι' αυτο επελεξες το συγκεκριμενο τραγουδι γιατι αλλιως θα με φρικαρεις πολυ!

Ειναι ενα τραγουδι που εχουμε χιλιοακουσει με τη μικρη απο τοτε που γεννηθηκε, της το τραγουδαει ο αντρας μου οποτε ειναι να κανουμε εξεταση, οπτε βαζει τα κλαματα...Μεχρι και πρχθες στ εμβολιο εσκυψε και της ψιθυρισε "supergirls don' t cry"

Δεν θυμαμαι να το εχω αναφερει ποτε... Με εστειλες τωρα...

Σ' ευχαριστω παντως πολυ.

Διαφημίσεις

...δεν έχω λόγια!

Καταρχάς, αν εμείς -ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΩ- δε σε καταλαβαίναμε, τότε ποιός?

Εμείς, που τα παιδιά μας είναι αν όχι εξίσου, έστω ελάχιστα λιγότερο έξυπνα (μιλάμε για πολύ ελάχιστα για να μην πέσουν πάνω μας οι προβολείς της δημοσιότητας!)...

Χαίρομαι πάντως μανουλίτσα, πέρα από την πλάκα, κυρίως γιατί ειδικά για ένα -οποιοδήποτε- προωράκι, αυτά είναι πραγματικά επιτεύγματα! Είναι η μοναδική φορά που πιστεύω ότι η έκφραση που χρησιμοποιείται "κατάκτηση της γλώσσας ..." (ή οποιασδήποτε βαθμίδας αναπτυξιακής), είναι κυριολεκτική. Είναι αληθινή κατάκτηση!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΡΗΤΟΡΑ & ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!

Βρε Jean μου, πολυ τα χαρηκα ολα οσα ειπες για την μικρη κ πραγματικα μου ηρθε να φωναξω κουκουβαω!!!! χαχαχαχα

Μπραβο της κ μπραβο σας που τα βγαλατε ολα εις περας.

Φιλια πολλα!

Ωχου....μωρέ η γλυκιά μου.......ρε σύ Jean....ταλαιπωρήθηκες αλλά έβγαλες παιδί με τα όλα του!!!!!!!!!

Οι παρακάτω εικονίτσες είναι για το Μαράκι μας!!!

Πολλά πολλά φιλιά συ-κουκουβάγια!!!!!! :D:D:D:D

479830xd8eyjqcle.gif

646383f5cwceyugk.gif

1342327ob4oyfw0c6.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Χαχα... πολυ γλωσσοκοπανα η νυφη..

Φαντασου πως εμεις που ειμαστε ,μαζι αλλα τελειωμηνοι δεν λεμε τραγουδακια (τα αλλα τα λεμε κ επισης μπινελικονουμε κιολας οπως κι εσεις αλλα αυτα δεν τα λες :lol::lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Καιρός ηταν στην παρέα μας να αναδειχθεί και ενα λαμπρο αστέρι με εφραδεια(ετσι γραφεται αυτο?ας με διορθωσει καποιος!!!:shock:) λόγου!!! :lol:

Να μας πεις και τα καινουρια τραγουδια σας!!!!

...δεν έχω λόγια!

Καταρχάς, αν εμείς -ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΩ- δε σε καταλαβαίναμε, τότε ποιός?

Εμείς, που τα παιδιά μας είναι αν όχι εξίσου, έστω ελάχιστα λιγότερο έξυπνα (μιλάμε για πολύ ελάχιστα για να μην πέσουν πάνω μας οι προβολείς της δημοσιότητας!)...

Χαίρομαι πάντως μανουλίτσα, πέρα από την πλάκα, κυρίως γιατί ειδικά για ένα -οποιοδήποτε- προωράκι, αυτά είναι πραγματικά επιτεύγματα! Είναι η μοναδική φορά που πιστεύω ότι η έκφραση που χρησιμοποιείται "κατάκτηση της γλώσσας ..." (ή οποιασδήποτε βαθμίδας αναπτυξιακής), είναι κυριολεκτική. Είναι αληθινή κατάκτηση!

Κλασικά θα ερθω να συμφωνησω με το parousaki....!!!!!!!!!!!!αλλά και με τις άλλες τις μανούλες.Μπράβο 1000 μπράβο στο Μαράκι σου.Και με εδρα στο Πανεπιστ'ημιο απο καρδιάς ευχομαι...αλλά πρώτα απόλα ευτυχιαμένη και ολοκληρωμένη και εσυ και αυτό.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΡΗΤΟΡΑ & ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τα πήρα τωρα......Εγραψα ενα κατεβατό πραγματα και μπήκε μονο η παραπομπή του patoysakiou .......Πατουσάκι!!!!!!!!!!

Μια σούμα θα κάνω οτι ευχομαι απο καρδιάς αυτό που εγραψες σημερα εδω , περι εδρας στο Πανεπιστήμιο κάποια στιγμή να το ζησεις αλλά πάνω απολα να ειναι ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο αλλά και χαρουμενο και εσυ και αυτό. :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Καιρός ηταν στην παρέα μας να αναδειχθεί και ενα λαμπρο αστέρι με εφραδεια(ετσι γραφεται αυτο?ας με διορθωσει καποιος!!!:shock:) λόγου!!! :lol:

Να μας πεις και τα καινουρια τραγουδια σας!!!!

ευφράδεια

Μπράβο στην κορούλα σου! Να τη χαίρεσαι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...