Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε προσπάθειες μετά από παλίνδρομη!

ΡΕΑ REA

Recommended Posts

Καλημέρα σας, τον Νοέμβριο ειχα διακοπή κύησης ήταν παλινδρομη....

Έχουμε ξεκινήσει κ πάλι προσπάθειες, αν κ με ταλαιπωρεί

Το οτι δεν εχω ιδιαίτερα σταθερό κύκλο, προσπαθώ

Όμως να μη με αγχώνει...

Αυτο που ήθελα να ρωτήσω απο τις μανούλες τις ομάδας ή της μέλλουσες

Μανούλες , λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η καθυστέρηση , ειχα λίγο αιμα

Κ μου είχαν πει οτι ειναι μάλλον ειναι επειδή έχει σκαλωσιές το σπορακι στη μήτρα... Αυτο ισχύει σε όλες τις εγκυμοσυνες;

Να ξέρω περίπου τι να περιμένω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας, τον Νοέμβριο ειχα διακοπή κύησης ήταν παλινδρομη....

Έχουμε ξεκινήσει κ πάλι προσπάθειες, αν κ με ταλαιπωρεί

Το οτι δεν εχω ιδιαίτερα σταθερό κύκλο, προσπαθώ

Όμως να μη με αγχώνει...

Αυτο που ήθελα να ρωτήσω απο τις μανούλες τις ομάδας ή της μέλλουσες

Μανούλες , λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η καθυστέρηση , ειχα λίγο αιμα

Κ μου είχαν πει οτι ειναι μάλλον ειναι επειδή έχει σκαλωσιές το σπορακι στη μήτρα... Αυτο ισχύει σε όλες τις εγκυμοσυνες;

Να ξέρω περίπου τι να περιμένω

καλημερα!!! εχω περασει κι εγω παλινδρομη. να ειμαι ειλικρινης την φραση "σκαλωσιες" στην εγυμοσυνη δε την εχω ξανακουσει.. γιατρος στην ειπε? το αιμα πριν την καθυστερηση συνηθως οφειλεται στην εμφυτευση του εμβρυου στη μητρα και δεν ειναι κακο σημαδι, αντιθετως ειναι καλο. Εγω ειχα και στις 3 μου εγκυμοσυνες αυτο το αιμα πριν την καθυστερηση, ασχετα αν η μια πλινδρομισε!

Οι άντρες της ζωής μου...

καλημερα!!! εχω περασει κι εγω παλινδρομη. να ειμαι ειλικρινης την φραση "σκαλωσιες" στην εγυμοσυνη δε την εχω ξανακουσει.. γιατρος στην ειπε? το αιμα πριν την καθυστερηση συνηθως οφειλεται στην εμφυτευση του εμβρυου στη μητρα και δεν ειναι κακο σημαδι, αντιθετως ειναι καλο. Εγω ειχα και στις 3 μου εγκυμοσυνες αυτο το αιμα πριν την καθυστερηση, ασχετα αν η μια πλινδρομισε!

Συγνώμη δικό μου λάθος... Σκαλωσει ήθελα να γράψω κ εννοουσα την εμφύτευση όπως έγραψες κ εσυ... Δεν μου το ειπε γιατρός .... Ουτε το εχω συνδιασει με την παλινδρομη.

Απλά αυτο που θέλω στην ουσία θέλω να μάθω ειναι οτι πάντα όταν γίνεται η εμφύτευση έχεις κ αυτο το αίμα; Δλδ αν πλησιάζουν οι μέρες για να αδιαθετησω και δεν δω αυτο το αίμα, να μη περιμένω για κάποια εγκυμοσύνη;

Συγνώμη δικό μου λάθος... Σκαλωσει ήθελα να γράψω κ εννοουσα την εμφύτευση όπως έγραψες κ εσυ... Δεν μου το ειπε γιατρός .... Ουτε το εχω συνδιασει με την παλινδρομη.

Απλά αυτο που θέλω στην ουσία θέλω να μάθω ειναι οτι πάντα όταν γίνεται η εμφύτευση έχεις κ αυτο το αίμα; Δλδ αν πλησιάζουν οι μέρες για να αδιαθετησω και δεν δω αυτο το αίμα, να μη περιμένω για κάποια εγκυμοσύνη;

οχι τιποτα δεν ειναι σιγουρο! πολλες κοπελες δεν εχουν κανενα απολυτως συμπτωμα!! καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.. μπορει να ειναι τοσο λιγο το αιμα της εμφυτευσης που να μην καταληξει να βγει ή να βγει κατα την ουρηση και να μην παρεις τιποτα χαμπαρι!!

οχι τιποτα δεν ειναι σιγουρο! πολλες κοπελες δεν εχουν κανενα απολυτως συμπτωμα!! καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.. μπορει να ειναι τοσο λιγο το αιμα της εμφυτευσης που να μην καταληξει να βγει ή να βγει κατα την ουρηση και να μην παρεις τιποτα χαμπαρι!!

Ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σου...

δεν κανει τιποτα... και μην ανησυχεις, θα μεινεις συντομα εγκυος, μετα απο παλινδρομη ειναι πιο ευκολο να μεινεις... εγω αμεσως εμεινα. και προσπαθησε να μη μετρας σημαδια, γονιμες κλπ, απλα απολαυσε το! οταν εμεινα εγκυος (στην παλινδρομη) ειχα ξεκινησει απο 1 μηνα πριν φυλικο και βιταμινες, εκοψα καφε και αλκοολ κλπ για να προετοιμαστω και καλα για εγκυμοσυνη. πολυ προσεκτικη με τα παντα! ηρθε το σπορι αλλα παλινδρομισε. μετα ειπα δεν σκεφτομαι ΤΙΠΟΤΑ και με καμια προετοιαμασια εμεινα αμεσως εγκυος και ολα πανε τελεια, τωρα ειμαι στην 19η εβδ. φιλια πολλα και ολα θα ερθουν

• 3 εβδομάδες μετά...
Ευχαριστω πολυ Vicky μου.

Ναι ηταν καλη η tsh εκεινο το μηνα..αλλα μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος πηγε 8,5 λογω εγκυμοσυνης..βεβαια δεν εμεινε πολυ σε αυτη την τιμη...αλλα δεν ξερω παλι αν εκανε κακο.

ο γιατρος τότε τι είπε για την τιμη αυτή ??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...