Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε προσπάθειες μετά από παλίνδρομη!

ΡΕΑ REA

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Είχα και εγώ μία παλίνδρομη κύηση όπως παρά μα πάρα πολλές κοπέλες!

Αυτή ήταν η αφορμή που άνοιξα αυτό το θέμα, ο λόγος όμως είναι άλλος..

Δεν θέλω να κλάψουμε παρέα, αλλά να γυρίσουμε σελίδα μαζί!

Να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά, να ανταλλάξουμε συμβουλές, να μοιραστούμε τις αγωνίες μας και τις φοβίες μας και να στηρίξουμε η μία την άλλη.

Εγώ έχω αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα Χασιμότο δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος της δικής μου παλίνδρομης, αυτό από μόνο του είναι λόγος παλίνδρομης αλλά όχι και κανόνας (Τα λόγια του ενδοκρινολογου μου). Αυτό που πήρα εγώ από τη δική μου άσχημη εμπειρία είναι πως θα πρέπει να είμαι δυνατή και να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε να ισορροπήσω τον εαυτό μου, το σώμα και την ψυχή μου έτσι ώστε να με προετοιμάσω για να υποδεχτώ το επόμενο θαύμα στη ζωή μου...

Λοιπόν κορίτσια! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να περάσουν 2 μήνες και να ξεκινήσουμε προσπάθειες. Πέρασαν οι 2 μήνες και ξεκινάμε!!!

φιλακια σας περιμένω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είχα και εγώ μία παλίνδρομη κύηση όπως παρά μα πάρα πολλές κοπέλες!

Αυτή ήταν η αφορμή που άνοιξα αυτό το θέμα, ο λόγος όμως είναι άλλος..

Δεν θέλω να κλάψουμε παρέα, αλλά να γυρίσουμε σελίδα μαζί!

Να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά, να ανταλλάξουμε συμβουλές, να μοιραστούμε τις αγωνίες μας και τις φοβίες μας και να στηρίξουμε η μία την άλλη.

Εγώ έχω αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα Χασιμότο δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος της δικής μου παλίνδρομης, αυτό από μόνο του είναι λόγος παλίνδρομης αλλά όχι και κανόνας (Τα λόγια του ενδοκρινολογου μου). Αυτό που πήρα εγώ από τη δική μου άσχημη εμπειρία είναι πως θα πρέπει να είμαι δυνατή και να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε να ισορροπήσω τον εαυτό μου, το σώμα και την ψυχή μου έτσι ώστε να με προετοιμάσω για να υποδεχτώ το επόμενο θαύμα στη ζωή μου...

Λοιπόν κορίτσια! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να περάσουν 2 μήνες και να ξεκινήσουμε προσπάθειες. Πέρασαν οι 2 μήνες και ξεκινάμε!!!

φιλακια σας περιμένω!!!

Καλημέρα κι απο μένα και καλώς όρισες στην παρέα μας!

Δεν έχω εμπειρία απο παλίνδρομη κύηση. Θέλω να σου πω όμως οτι κι εγώ πριν απο δύο χρόνια μετά απο πόνους στα δάχτυλα και ανεξήγητα πρηξίματα, ενημερώθηκα πως έχω αυτοάνοση οροαρνητική ρευματοειδή αρθρίτιδα. "Οροαρνητική" γιατί ενώ όλες οι εξετάσεις μου έβγαιναν καλές, τα συμπτώματα μιλούσαν μόνα τους. Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα ούτε να ντυθώ από τον πόνο (τι σου είναι αυτά τα αυτοάνοσα). Ο ρευματολόγος μου, μου είπε τότε πως όταν αποφασίσω να μείνω έγκυος πιθανόν να έχω προβλήματα γιατί ο οργανισμός, λέει, βλέπει ως απειλή και επιβάρυνση το έμβρυο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η σύλληψη. Το τι στεναχώρια πέρασα δεν είναι αυτή τη στιγμή το θέμα μας. Οι γιατροί έχουν το συνήθειο πολλές φορές να λένε λίγο ωμά τα πράγματα.

Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον άντρα μου και βάλαμε αμέσως μπροστά για παιδάκι.Έλεγα να ξεκινήσουμε άμεσα τις προσπάθειες ώστε μετά απο 3-4 χρόνια να αξιωθούμε να τα καταφέρουμε. Σε πληροφορώ οτι επειδή το πήρα πολύ χαλαρά (τόσο πολύ το είχα αποκλείσει), η εγκυμοσύνη ήρθε με την πρώτη. Εννοείται οτι καιρό πριν είχα κόψει τα επικίνδυνα φάρμακα και έπαιρνα μόνο λίγη κορτιζόνη.

Τώρα διανύω την 30η εβδομάδα με προβληματάκια βέβαια λόγω αποκόλλησης πλακούντα αλλά θεωρώ οτι δεν έχει να κάνει με την αρθρίτιδα. Ήταν λαχείο που μου έκατσε.

Για να μην σε κουράζω, βγάλε απο το μυαλό σου οτι η παλίνδρομη κύηση οφείλεται στην αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα και θεώρησέ το ένα κακό τυχαίο γεγονός που πέρασε. Το παν είναι η ψυχολογία! Με αισιοδοξία θα πάνε όλα καλά!

Εύχομαι απο την καρδιά μου καλή επιτυχία στη νέα σας προσπάθεια και σύντομα να μας πεις οτι απέδωσε!

ΡΕΑ REA τι τέλεια ιδέα αυτό το θέμα! Μετά από 2 παλλίνδρομες -οπου τη δεύτερη φορά διαγνώστηκα με έντονο υποθυρεοειδισμό και θρομβοφιλία- έχω σήμερα ραντεβού με την ενδοκρινολόγο για να ρυθμίσω το θυρεοειδή. Οι αποξέσεις μου άφησαν κάποιες συμφύσεις στη μήτρα, οπότε και υποχρεώθηκα να κάνω υστεροσκόπηση για να λυθούν. Τώρα, περιμένω αρχές Φεβρουαριου το οκ από το γιατρό για να προσπαθήσουμε!

Υπομονή και ελπίδα να έχουμε όλες και θα τα καταφέρουμε. Μακάρι το 2014 να είναι η τυχερή μας χρονιά!

tt1c5897.aspx

καλημερα κοριτσια. δεν ξερω αν εχετε διαβασει την ιστορια μου......γολγοθας και η δικη μου...... ειναι στο θεμα: pregnil συμπτωματα. εγω αυριο παω για την τριτη αποξυση! αυτη η τριτη φορα με διελησε!! απογοητευτηκα μεχρι που ειπα: τερμα! δεν προχωραω!! δεν θελω αλλο πια!! φοβηθηκα, σοκαριστηκα!! εγω ειμαι 42 χρονων. μου ειπαν και οι δυο γιατροι, ο δικος μου και ενας αλλος που πηγα την τριτη, οτι ειναι λογω ηλικιας!! τα ωαρια λενε δεν ειναι και τοσο καλης ποιοτητας. λες και ειμαι 52 η 62!! και μενω φυσιολογικα και γρηγορα εγκυος!! αυτο ειναι το γαμωτο!! μου προτειναν και οι δυο να ηρεμησω να παρω τον χρονο μου, και να κανω εξωσωματικη με φυσικο κυκλο.αξιζει εστω και για μια φορα να ξαναπροσπαθησω ειπαν. δεν απεκλεισαν οτι μπορει παλι και μονη μου να πετυχω αυτη την φορα το <καλο> ωαριο. ποιος το ρισκαρει ομως;; και αν ξαναπαθω τα ιδια; δεν υπαρχει και πολυς χρονος μπροστα μου....δεν ξερω κοριτσια.....θα δω τι θα κανω....και ποτε.....εχω σκεφτει και τον μαστρομηνα σαν τριτη γνωμη....... αυτα ειναι τα δικα μου γεγονοτα........υπομονη και δυναμη σε ολες μας!!!

καλημερα κοριτσια. δεν ξερω αν εχετε διαβασει την ιστορια μου......γολγοθας και η δικη μου...... ειναι στο θεμα: pregnil συμπτωματα. εγω αυριο παω για την τριτη αποξυση! αυτη η τριτη φορα με διελησε!! απογοητευτηκα μεχρι που ειπα: τερμα! δεν προχωραω!! δεν θελω αλλο πια!! φοβηθηκα, σοκαριστηκα!! εγω ειμαι 42 χρονων. μου ειπαν και οι δυο γιατροι, ο δικος μου και ενας αλλος που πηγα την τριτη, οτι ειναι λογω ηλικιας!! τα ωαρια λενε δεν ειναι και τοσο καλης ποιοτητας. λες και ειμαι 52 η 62!! και μενω φυσιολογικα και γρηγορα εγκυος!! αυτο ειναι το γαμωτο!! μου προτειναν και οι δυο να ηρεμησω να παρω τον χρονο μου, και να κανω εξωσωματικη με φυσικο κυκλο.αξιζει εστω και για μια φορα να ξαναπροσπαθησω ειπαν. δεν απεκλεισαν οτι μπορει παλι και μονη μου να πετυχω αυτη την φορα το <καλο> ωαριο. ποιος το ρισκαρει ομως;; και αν ξαναπαθω τα ιδια; δεν υπαρχει και πολυς χρονος μπροστα μου....δεν ξερω κοριτσια.....θα δω τι θα κανω....και ποτε.....εχω σκεφτει και τον μαστρομηνα σαν τριτη γνωμη....... αυτα ειναι τα δικα μου γεγονοτα........υπομονη και δυναμη σε ολες μας!!!

βουλα μου , σε σκεφτομουν σημερα. ελπιζω μετα την αυριανη σου μερα η επομενη επισκεψη σου σε νοσοκομειο να ειναι για γεννητουρια.

καλη και γρηγορη αναρρωση κ ολη μου τη θετικη σκεψη

Διαφημίσεις

βουλα μου , σε σκεφτομουν σημερα. ελπιζω μετα την αυριανη σου μερα η επομενη επισκεψη σου σε νοσοκομειο να ειναι για γεννητουρια.

καλη και γρηγορη αναρρωση κ ολη μου τη θετικη σκεψη

σε ευχαριστω πολυ Δημητρα. να εισαι καλα εσυ και το μωρακι σου!!!

Καλησπέρα βρίσκομαι σε παρόμοια θέση με εσένα δυο παλλινδρομες και αποξεσεις. Το συμπέρασμα μέχρι τώρα ειναι ότι τα ωάρια που γονιμοποιήθηκαν δεν ήταν καλής ποιότητας και η πρώτη παλινδρόμηση ηταν 38 στα39. Εχω πάλι ξεκινήσει τις προσπάθειες αλλά δεν σου κρύβω οτι φοβάμαι αρκετά άντε να πετύχεις καλό ωαριο και να γονιμοποιηθει κιόλας. Σου εύχομαι κουράγιο και την επόμενη φορα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

Καλησπέρα βρίσκομαι σε παρόμοια θέση με εσένα δυο παλλινδρομες και αποξεσεις. Το συμπέρασμα μέχρι τώρα ειναι ότι τα ωάρια που γονιμοποιήθηκαν δεν ήταν καλής ποιότητας και η πρώτη παλινδρόμηση ηταν 38 στα39. Εχω πάλι ξεκινήσει τις προσπάθειες αλλά δεν σου κρύβω οτι φοβάμαι αρκετά άντε να πετύχεις καλό ωαριο και να γονιμοποιηθει κιόλας. Σου εύχομαι κουράγιο και την επόμενη φορα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

καλησπερα.ιδια περιπτωση....φυσιολογικα προσπαθεις;

καλησπερα.ιδια περιπτωση....φυσιολογικα προσπαθεις;

Ναι φυσιολογικά μάλιστα αυτές οι δυο παλλινδρομες ηταν σε διάστημα τριων μηνών. Έκανα κάποιες εξετασεις βγήκαν φυσιολογικές. Βέβαια ο γιατρος μου απο τη πρώτη φορα μου είπε οτι ειναι λόγω ηλικίας. Τα ωάρια δεν ειναι όλα καλής ποιότητας και εγώ και τις δυο φορές εχω πετύχει τζακ ποτ!

Ναι φυσιολογικά μάλιστα αυτές οι δυο παλλινδρομες ηταν σε διάστημα τριων μηνών. Έκανα κάποιες εξετασεις βγήκαν φυσιολογικές. Βέβαια ο γιατρος μου απο τη πρώτη φορα μου είπε οτι ειναι λόγω ηλικίας. Τα ωάρια δεν ειναι όλα καλής ποιότητας και εγώ και τις δυο φορές εχω πετύχει τζακ ποτ!

και εγω το ιδιο!! μεσα σε εναμιση χρονο 3! ποσο χρονων εισαι; δεν σου προτεινε εξωσωματικη;

Διαφημίσεις

και εγω το ιδιο!! μεσα σε εναμιση χρονο 3! ποσο χρονων εισαι; δεν σου προτεινε εξωσωματικη;

Ειμαι 39 μισό. Έχουμε πει να κανω άλλη μια προσπάθεια γιατι σωματικά και λειτουργικά ο γιατρος μου θεωρεί οτι βρίσκομαι σε πολυ καλή κατάσταση. Την εξωσωματική και μάλιστα με προεμφυτευτικο τη σκεφτόμαστε πολυ σοβαρά αν και εχω προβλήματα με ινοαδενωματα στο στήθος και θα πρεπει να χειρουργήθω πρώτα. Για να σου δώσω να καταλάβεις ο γιατρος μου επιμένει πιο πολυ να προσπαθήσω ακόμα μια φορα!

Ειμαι 39 μισό. Έχουμε πει να κανω άλλη μια προσπάθεια γιατι σωματικά και λειτουργικά ο γιατρος μου θεωρεί οτι βρίσκομαι σε πολυ καλή κατάσταση. Την εξωσωματική και μάλιστα με προεμφυτευτικο τη σκεφτόμαστε πολυ σοβαρά αν και εχω προβλήματα με ινοαδενωματα στο στήθος και θα πρεπει να χειρουργήθω πρώτα. Για να σου δώσω να καταλάβεις ο γιατρος μου επιμένει πιο πολυ να προσπαθήσω ακόμα μια φορα!

καταλαβα κοριτσι μου. μας ευχομαι καλη δυναμη και υπομονη!!

sseugenia σε ευχαριστώ που έγραψες για την περιπτωση σου θα χαλαρώσουμε πολλές κοπέλες που είχαμε κάποια απώλεια πιθανότατα λόγο αυτοάνοσου. Όπως είχα γράψει δεν είναι κανόνας απλά μπορεί να τύχει (λόγια του ενδοκρινολογου μου). Βέβαια εγώ προσωπικά δεν ξέρω να ήταν στάνταρ από αυτό δεν έχω κάνει άλλες εξετάσεις, ο γυναικολογος μου δεν ήταν υπέρ. Το αποδείδει σε τυχαίο γεγονος, χρωμοσωμικές ανωμαλίες..

Στα κορίτσια με τις παλίνδρομες voula71 και Zouzy θα ήθελα να πω για την εμπειρία κάποιας φίλη μου που είναι 41..είχε τελειόμηνη εγκυμοσύνη με την πρώτη.

Κορίτσια μην το βάζετε κάτω γιατί όλα είναι σχετικά...Η τύχη και η ατυχία είναι μέσα στο παιχνίδι άσχετα με την ηλικία. Μία άλλη φίλη μου 25 πάει για εξωσωματική λόγο προβλημάτων του άντρα της.

Άσχημη η εμπειρία της παλίνδρομης...την είχαμε όσες γράφουμε εδώ..από εκει και πέρα πιστεύω είναι προσωπικό πόσο μπορείς να αντέξεις μια επόμενη απώλεια, πάντως στην εξωσωμάτικη έχεις περισσότερες πιθανότητες γιατί γονιμοποιούνται περισσότερα ωάρια η φίλη μου μου είπε για 3 ωάρια.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια έχω νευριάσει με τους γιατρούς σας...Δεν σας πήραν και τα χρόνια νέες είστε!! Μα να μένεται έγκυες και να σας λένε για εξωσωματική? Δεν ξέρω, λίγο ύποπτο μου ακούγετε...Εξωσωματική ξέρω πως κάνεις όταν δεν μπορείς να συλλάβεις.

Vicky 89 ήμασταν μαζί εγκυούλες...και περίπου μαζί τα χάσαμε εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις το τικεράκι της απώλειας..Προχωράμε μπροστά!!!

Κορίτσια το 2014 θα είναι η τυχερή μας χρονιά!!!

sseugenia σε ευχαριστώ που έγραψες για την περιπτωση σου θα χαλαρώσουμε πολλές κοπέλες που είχαμε κάποια απώλεια πιθανότατα λόγο αυτοάνοσου. Όπως είχα γράψει δεν είναι κανόνας απλά μπορεί να τύχει (λόγια του ενδοκρινολογου μου). Βέβαια εγώ προσωπικά δεν ξέρω να ήταν στάνταρ από αυτό δεν έχω κάνει άλλες εξετάσεις, ο γυναικολογος μου δεν ήταν υπέρ. Το αποδείδει σε τυχαίο γεγονος, χρωμοσωμικές ανωμαλίες..

Στα κορίτσια με τις παλίνδρομες voula71 και Zouzy θα ήθελα να πω για την εμπειρία κάποιας φίλη μου που είναι 41..είχε τελειόμηνη εγκυμοσύνη με την πρώτη.

Κορίτσια μην το βάζετε κάτω γιατί όλα είναι σχετικά...Η τύχη και η ατυχία είναι μέσα στο παιχνίδι άσχετα με την ηλικία. Μία άλλη φίλη μου 25 πάει για εξωσωματική λόγο προβλημάτων του άντρα της.

Άσχημη η εμπειρία της παλίνδρομης...την είχαμε όσες γράφουμε εδώ..από εκει και πέρα πιστεύω είναι προσωπικό πόσο μπορείς να αντέξεις μια επόμενη απώλεια, πάντως στην εξωσωμάτικη έχεις περισσότερες πιθανότητες γιατί γονιμοποιούνται περισσότερα ωάρια η φίλη μου μου είπε για 3 ωάρια.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια έχω νευριάσει με τους γιατρούς σας...Δεν σας πήραν και τα χρόνια νέες είστε!! Μα να μένεται έγκυες και να σας λένε για εξωσωματική? Δεν ξέρω, λίγο ύποπτο μου ακούγετε...Εξωσωματική ξέρω πως κάνεις όταν δεν μπορείς να συλλάβεις.

Vicky 89 ήμασταν μαζί εγκυούλες...και περίπου μαζί τα χάσαμε εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις το τικεράκι της απώλειας..Προχωράμε μπροστά!!!

Κορίτσια το 2014 θα είναι η τυχερή μας χρονιά!!!

γιαυτο εχω σοκαριστει με τα τελευταια γεγονοτα. γιατι το να μην μπορουσα να συλλαβω, θα το επερνα και αποφαση. αλλα να μενω και να μην μπορω να το κρατησω; τοσο πια; τι ειμαι;λες και ειμαι πια τοσο μεγαλη!!!

sseugenia μου, ήμουν απορροφημένη να μη ξεχάσω να γράψω κάτι και παρέλειψα να σε ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σου, τα όμορφά λογάκια σου και να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, με το καλό να έρθει το μωράκι σου, με υγεία και ευτυχία να προχωρήσετε τη ζωή σας και όσων αφορά την αποκόλληση ξέρεις ότι συμβαίνει συχνά, οπότε και το προσπερνάς, να μη σε προβληματίζει. Φιλακια! Καλή συνέχεια στην όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης σου!

Διαφημίσεις

Βουλα πολυ λυπαμαι για την ασχημη καταληξη..

Το οτι μενεις εγκυος γρηγορα, ειναι πολυ θετικο.

Δεν νομιζω ομως οτι φταινε τα ωαρια.

Ενταξει την μια φορα , τη δευτερη αλλα και τη τριτη???.

Η ευκολη απαντηση των γιατρων. Για ολα τα ωαρια μας.

Κοιταξε αμεσα το αιμα σου. Δεν εχω ασχοληθει αλλα νομιζω (δεν ειμαι και γιατρος, βεβαια), αλλη ειναι η αιτια .

Καποια κοπελα το ειχε ψαξει με ανοσιολογικες εξετασεις. Υπαρχει και κεντρο εξωσωματικης που το διαφημιζει αυτο. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια.

Αλλα το βαρεθηκα πια αυτο. Για ολα τα ωαρια. Εγω ξερω γιαγια μου που στα 52 εκανε παιδι και εζησε εως τα 100 και το χαρηκε.

Τοτε και στις νεες κοπελες με σουπερ ωαρια γιατι η εξωσωματικη δεν πετυχαινει ευκολα.

Μην το βαζεις κατω. Επιστρατευσε ολες σου τις δυναμεις και το κουραγιο και εκμεταλλευσου οτι μενεις ευκολα εγκυος.

Βουλα πολυ λυπαμαι για την ασχημη καταληξη..

Το οτι μενεις εγκυος γρηγορα, ειναι πολυ θετικο.

Δεν νομιζω ομως οτι φταινε τα ωαρια.

Ενταξει την μια φορα , τη δευτερη αλλα και τη τριτη???.

Η ευκολη απαντηση των γιατρων. Για ολα τα ωαρια μας.

υπαρχει καποια εξεταση που να εξεταζει την ποιοτητα των ωαριων..;

κατι θα υπαρχει,δεν μπορει. ειδαλλως κ γω πιστευω πως ειναι λιγο αοριστη η απαντηση αυτη

voula71, από αυριο που θα γυρίσεις σπίτι με το καλό προσπάθησε να καταστρώσεις ένα σχέδιο το οποίο θα σε ισορροπήσει. Προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά και όχι πίσω.

Είσαι υγειής και μπορείς να συλλάβεις! Αυτά αυτόματα είναι δώρα ζωής!

Όπως έγραψα και στην αρχή αυτού του θέματος πρέπει να κάνουμε πράγματα για να ισορροπήσουμε το σώμα και την ψυχή μας για να υποδεχτούμε ξανά τη ζωή μέσα μας.

Το ξέρω πως είναι δύσκολο και πολύ νωρίς για εσένα για να πάρεις στα σοβαρά αυτά που σου γράφω είναι όμως πολύ σηματικό...

Από ότι διάβασα στα προηγούμενα μηνυματά σου έχεις κάνει τις εξέτασεις σου.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα από τη στιγμή που έκανες όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να ξεκινήσεις ομοιπαθητική και μάλιστα κατευθείαν μετά από την απόξεση, μόλις τελειώσει η αντιβίωση σου. Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψη σου για την ομοιπαθητική και γενικοτέρα για τις εναλλακτικές θεραπείες, εμείς πάντως στην οικογένεια μας έχουμε βοηθηθεί πολύ.

Βρες έναν καλό ομοιοπαθητικό και ξεκίνα, εγώ ξεκίνησα πάλι (γιατί έκανα και στο παρελθόν για άλλο θέμα) μετά την απόξεση, μετά την αντιβίωση, τον τελευταίο μήνα νιώθω πολύ καλύτερα και ψυχολογικά. Γενικότερα πολλές εναλλακτικές θεραπειες βοηθάνε μπορείς να διαβάσεις και στο ιντερνετ. Ξεκίνα και μετά τους 2 κύκλους (εμεν α τόσο μου ειπε ο γυναικολογος μου) βουρρρρρ στο ψητό !!

Φιλάκια και να σκεφτεσαι θετικά!

voula71, από αυριο που θα γυρίσεις σπίτι με το καλό προσπάθησε να καταστρώσεις ένα σχέδιο το οποίο θα σε ισορροπήσει. Προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά και όχι πίσω.

Είσαι υγειής και μπορείς να συλλάβεις! Αυτά αυτόματα είναι δώρα ζωής!

Όπως έγραψα και στην αρχή αυτού του θέματος πρέπει να κάνουμε πράγματα για να ισορροπήσουμε το σώμα και την ψυχή μας για να υποδεχτούμε ξανά τη ζωή μέσα μας.

Το ξέρω πως είναι δύσκολο και πολύ νωρίς για εσένα για να πάρεις στα σοβαρά αυτά που σου γράφω είναι όμως πολύ σηματικό...

Από ότι διάβασα στα προηγούμενα μηνυματά σου έχεις κάνει τις εξέτασεις σου.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα από τη στιγμή που έκανες όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να ξεκινήσεις ομοιπαθητική και μάλιστα κατευθείαν μετά από την απόξεση, μόλις τελειώσει η αντιβίωση σου. Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψη σου για την ομοιπαθητική και γενικοτέρα για τις εναλλακτικές θεραπείες, εμείς πάντως στην οικογένεια μας έχουμε βοηθηθεί πολύ.

Βρες έναν καλό ομοιοπαθητικό και ξεκίνα, εγώ ξεκίνησα πάλι (γιατί έκανα και στο παρελθόν για άλλο θέμα) μετά την απόξεση, μετά την αντιβίωση, τον τελευταίο μήνα νιώθω πολύ καλύτερα και ψυχολογικά. Γενικότερα πολλές εναλλακτικές θεραπειες βοηθάνε μπορείς να διαβάσεις και στο ιντερνετ. Ξεκίνα και μετά τους 2 κύκλους (εμεν α τόσο μου ειπε ο γυναικολογος μου) βουρρρρρ στο ψητό !!

Φιλάκια και να σκεφτεσαι θετικά!

σε τι βοηθαει η ομοιοπαθητικη στην περιπτωση μας; δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο το θεμα.

Σε γενικές γραμμές κορίτσι μου σου γράφω το παρακάτω αλλά για περισσότερες πληροφορίες ψάξε στο ιντερνετ γιατι δεν είμαι και ειδικός και να μην παρεξηγηθώ :cool: Αν πατήσεις ομοιοπαθητική και παλίνδρομη ή απόβολές ή εναλλακτικές θεραπείες και απόβολη-παλίνδρομη θα σου βγάλει διάφορά να διαβάσεις.

Εν ολίγοις..Η ομοιπαθητική βοηθάει το σώμα πριν τη σύλληψη να προετοιμαστεί καλύτερα για να δεχθει το έμβρυο, γενικότερα βελτιώνει την ορμονική λειτουργεία - μειώνοντας έτσι την τάση για αποβολή, επίσης ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της μητέρας συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην γένεση υγιών παιδιών.

Θετικές σκέψεις! :)

Κορίτσια καλησπέρα κ απο μένα ! 23/12 έκανα απόξεση λόγω παλλινδρομης στην 7 η εβδομάδα . Τώρα περί μένω να αδιαθέτησω και να ξεκινήσω προσπάθειες . Ο γιατρός μου είπε να μην το ψάξω γιατί είναι η πρώτη παλλινδρομη κ προς το πάρων δεν έκανα καμία εξέταση . Δεν ξέρω αν φταίει οτι έχω χαμηλή αμη κ μήπως δεν ήταν τα ωάρια καλά . Αλλά ρε κορίτσια τι στο καλό για όλα τα ωάρια μας φταίνε . Για την ώρα παίρνω μόνο κάτι βιταμίνες pregnacare conception και βλέπουμε . Άντε η νέα χρόνια να φέρει σε όλες μας ένα σποράκι γρήγορα !

Καλώς ήρθες gioulina !!!

Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά, να σταματήσουμε τα δάκρυα, να πετάξουμε τα χαρτομάντιλα να σκεφτούμε θετικά, να στηρίξουμε η μία την άλλη έτσι για να αρχίσουμε να σηκωνόμαστε σιγά σιγά.. Και τα καλύτερα έρχονται!!! :cool:

καλησπερα! σημερα οπως ξερετε εκανα την αποξυση. ο γιατρος μου συνεχιζει και ειναι αισιοδοξος! τον εχει προβληματισει πολυ η περιπτωση μου μου ειπε. θα την βρουμε την ακρη βουλα μου ειπε. αφου μενεις εγκυος, ειναι πολυ θετικο αυτο!! να περασει το διαστημα που χρειαζεται, να ηρεμησω, και εχει ο Θεος κοριτσια.....

καλησπερα! σημερα οπως ξερετε εκανα την αποξυση. ο γιατρος μου συνεχιζει και ειναι αισιοδοξος! τον εχει προβληματισει πολυ η περιπτωση μου μου ειπε. θα την βρουμε την ακρη βουλα μου ειπε. αφου μενεις εγκυος, ειναι πολυ θετικο αυτο!! να περασει το διαστημα που χρειαζεται, να ηρεμησω, και εχει ο Θεος κοριτσια.....

καλη αναρρωση βουλα μου! θα μαστε εδω να τα λεμε!

Σου εύχομαι καλή ανάρρωση και μακάρι απο εδώ και στο εξής να σου πανε όλα καλα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...