Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε προσπάθειες μετά από παλίνδρομη!

ΡΕΑ REA

Recommended Posts

καλημέρα κ από μένα!Είμαι νέο μέλος κ θα ήθελα να μοιραστώ κ εγώ την εμπειρία μου.Μετά απο μια παλίνδρομη κύηση(9 εβδομάδων),μελαγχόλησα κ φοβόμουν να ξαναπροσπαθήσω.Για περίπου 1 χρόνο έτρεμα μην μείνω έγκυος κ συμβεί παλι το ίδιο.Ευτυχώς χαλάρωσα μετά κ σήμερα διανύω την 17 εβδομάδα εγκυμοσυνης!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια! Χθές είμασταν στον γιατρό, ακούσαμε την καρδούλα του και την είδαμε να πάλλεται. 5,5mm είναι το μικρούλι μας...Και στα δικά σας κοριτσάκια που προσπαθείτε! :-) Χάρηκα πολύ όμως είμαι και πολύ επιφυλακτική...Μακάρι όλες μας να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να κρατήσουμε γερά τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

Δύο εγκυούλες μετά από παλίνδρομη μαζί ήταν ό,τι πρέπει για να πάρουμε κουράγιο! Ενεσούλα αισιοδοξίας!!

Να είστε καλά κοριτσάκια μου και σύντομα με τα γερά μωράκια σας αγκαλίτσα!!

:-P:razz:

Δύο εγκυούλες μετά από παλίνδρομη μαζί ήταν ό,τι πρέπει για να πάρουμε κουράγιο! Ενεσούλα αισιοδοξίας!!

Να είστε καλά κοριτσάκια μου και σύντομα με τα γερά μωράκια σας αγκαλίτσα!!

:-P:razz:

Ευχαριστούμε Rosemaraki μου είσαι πολύ γλυκιά...Και στα δικά σου με το καλό! :)

Μπράβο βρε κορίτσια, συγκινούμαι τόσο πολύυυυ!

Εγώ πάλι, πήγα χτες στο γιατρό που μου έδωσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το οκ να προσπαθήσω. Από αυτόν είμαι καθαρή -με την προϋπόθεση να παίρνω σαλοσπιρ ώσπου να δω θετικό τεστ και μετα φουλ ηπαρίνη.

Περιμένω και το οκ απο την ενδοκρινολόγο να πέσει η ρημάδα η TSH από 3.7 κάτω από 2!

Πόσο να πάρει; κανα μήνα; Τέλη Μάρτη βάζω μπροστάαααα!

tt1c5897.aspx

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια! Χθές είμασταν στον γιατρό, ακούσαμε την καρδούλα του και την είδαμε να πάλλεται. 5,5mm είναι το μικρούλι μας...Και στα δικά σας κοριτσάκια που προσπαθείτε! :-) Χάρηκα πολύ όμως είμαι και πολύ επιφυλακτική...Μακάρι όλες μας να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να κρατήσουμε γερά τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

Γιούπι!!!!!!!

Μπραβο στο εμβρυακι που ειναι δυνατο και μεγαλώνει!!!!! Λογικο να χαρεις πολυ και λογικο να θες και να το μαζεψεις μετα για να εισαι συγκρατημένη! Ομως με κάθε βήμα που προχωράς τοσο θα αυξάνεται η χαρα και θα φευγει το πολυ αγχος!!! Ο γιατρος μου μου έλεγε οτι αν ακουστει καρδια τα πράγματα ειναι σε πολυ πιο σταθερη και ασφαλη βαση!! Και ετσι θα ειναι και με εσενα. Βεβαια ας ειμαστε επιφυλακτικες για δικη μας ψυχικη ισορροπία!

Χτες βγήκε και η 3η χοριακη, 2200 και κατι ψιλα. Ο γιατρος μου ειναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη (ανεβηκαν και προγεστερόνη-οιστραδιολη με τα φαρμακα) και την Τετάρτη παμε για το μεγαλο τεστ. Να ακουσουμε καρδουλα (το ευχομαι). Μεχρι τοτε συνεχίζω την αντιμετώπιση καταστολης. Οτι ναι μεν ειμαι εγκυος αλλα ακομη περιμένω να δω την εξέλιξη.

Κορίτσια αυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι ειναι πολυ σημαντικος ο ψυχολογικός παράγοντας! Στο πρώτο παιδι μου πήρε 2 χρόνια να μεινω εγκυος και τα κατάφερα με την δευτερη σπερματεγχυση. ΤΟν περασμένο μηνα με την παλινδρόμηση και αυτο το μηνα με αυτη την εγκυμοσυνη, δεν ειχα στο μυαλο μου να μεινω εγκυος αλλα ουτε προσεχα και εγινε οχι μια αλλα 2 φορες!!!

ΤΟ πως εξελίσεται ειναι αλλο πραγμα και η καθε εγκυμοσυνη ειναι ανεξάρτητη απο τις προηγουμενες!

Ευχομαι να γεμίσουμε μπεμπακια το 2014!

Πήρα το θάρος να φτιάξω τικεράκι... ΕΛπίζω να φέρει τυχη και οχι ατυχια...

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Σε ευχαριστώ pepitsa μου για τις ευχές σου, τα αισιοδοξα λόγια σου μου κάνουν πολύ καλό. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας. Πως είσαι?

κοριτσια σας ευχομαι να εχετε μια εγκυμοσυνη: ΖΑΧΑΡΗ!!!! :) :)

Σε ευχαριστώ Βούλα μου. Σε σκεφτόμουνα και διάβασα για τα τελευταία σου νέα. Ας δούμε την θετική πλευρά ότι τουλάχιστον τώρα ξέρεις, τελείωσαν τα βάσανα σου. Να έχεις έναν γιατρό που να εμπιστεύεσαι, να σε καθοδηγεί και όλα θα πάνε καλά.

Εύχομαι σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστά νέα σου!

Σε ευχαριστώ pepitsa μου για τις ευχές σου, τα αισιοδοξα λόγια σου μου κάνουν πολύ καλό. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας. Πως είσαι?

Γενικά ειμαι καλα. Εχω καποιες ναυτίες και ενοχλησεις στο στομάχι αλλά αν αυτο σημαίνει καλη εξέλιξη ειναι καλοδεχούμενο!

Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ που παω στον γιατρο δεν ειμαι πολυ αισιόδοξη. Απλώς περιμένω.. Ας δω τι θα μου πει και ο υπέρηχος και βλέπουμε!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά ειμαι καλα. Εχω καποιες ναυτίες και ενοχλησεις στο στομάχι αλλά αν αυτο σημαίνει καλη εξέλιξη ειναι καλοδεχούμενο!

Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ που παω στον γιατρο δεν ειμαι πολυ αισιόδοξη. Απλώς περιμένω.. Ας δω τι θα μου πει και ο υπέρηχος και βλέπουμε!

Όλα καλά θα πάνε Pepitsa!!

Πίστεψέ το κι εσύ και θα δεις... Φιλιά!!

Όλα καλά θα πάνε Pepitsa!!

Πίστεψέ το κι εσύ και θα δεις... Φιλιά!!

Κάπου μέσα μου βαθιά αυτό νιώθω, αλλά φοβάμαι να το πιστέψω και προχωράω συντηρητικά...

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Σε ευχαριστώ Βούλα μου. Σε σκεφτόμουνα και διάβασα για τα τελευταία σου νέα. Ας δούμε την θετική πλευρά ότι τουλάχιστον τώρα ξέρεις, τελείωσαν τα βάσανα σου. Να έχεις έναν γιατρό που να εμπιστεύεσαι, να σε καθοδηγεί και όλα θα πάνε καλά.

Εύχομαι σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστά νέα σου!

σε ευχαριστω Ρεα μου. να εισαι καλα!!!

Κοριτσια πολυ χαρηκα με τις επιτυχιες σας!!!Εγω ειχα την πρωτη μου παλινδρομη στην 6η εβδομαδα κ εκανα αποξεση το Σαββατο 22/2. Θα παω την αλλη παρασκευη στη γιατρο μου να με δει.δεν ξερω ποτε θα ξεκινησω.εχω κανω αφαιρεση θυρεοειδους πριν χρονια..κ ειμαι με τ4. Προσπαθω 2,5 χρονια τωρα..με οχι καλη ρυθμιση του θυρεοειδη..πολυ χαμηλη tsh.το μηνα που εμεινα εγκυος δηλ.τον ιανουαριο ετυχε να μετρησω την tsh κ ηταν 1,8. ΙΣΩΣ επαιξε ρολο κ αυτο...αλλα σε δυο εβδομαδες μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος πηγε 8,5 ( δεν ξερω αν εφταιξε ) κ αφου μεγαλωσα τη δοση 2,8. Μετα ομως..παλινδρομησε.θα κανω εξετασεις στο εμβρυο να δω τι φταιει.Ααα..ηθελα επισης να πω οτι ενα μηνα πριν μεινω εγκυος..επαιρνα βασιλικο πολτο κ λυγαρια....εχω διαβασει πολυ καλα σχολια.οι γιατροι δεν τα δινουν σημασια..εγω πιστευω οτι βοηθησαν...κ θα ξαναδοκιμασω :)

:?:

melissaki2010 περαστικά σου και με το καλό να ξαναπροσπαθήσεις! Πρόσφατα τελείωσα το πακέτο εξετάσεών μου για τις 2 παλίνδρομες με έλεγχο θυρεοειδή. Μου είπε πάντως ο γυναικολόγος και η ενδοκρινολόγος ότι "καλό θα ήταν" να είναι κάτω απο 2 με 2,5 η TSH πριν συλλάβει μια γυναίκα... Έχω 3,7 και το παλεύω αυτό το μήνα με Τ4. Δεν είμαι όμως τόσο σίγουρη... Τόσες γυναίκες έχουν θέμα με το θυρεοειδή και το μαθαίνουν το 2ο τρίμηνο! Παίρνουν αγωγή τότε και είναι εντάξει! Εσύ, βάσει γιατρών μια χαρά ήσουν- το 1.8 θα στο λέγανε ιδανικό για αρχή εγκυμοσύνης!

tt1c5897.aspx

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Vicky μου.

Ναι ηταν καλη η tsh εκεινο το μηνα..αλλα μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος πηγε 8,5 λογω εγκυμοσυνης..βεβαια δεν εμεινε πολυ σε αυτη την τιμη...αλλα δεν ξερω παλι αν εκανε κακο.

:?:

Καλημέρα κορίτσια,

Χτες πήγα στον γιατρο. Καναμε υπέρηχο και ειδαμε καρδούλα. Ακουστηκε πολυ αχνα αλλά ο γιατρος λέει οτι ετσι ξεκινάει. Η αληθεια ειναι οτι με τον γιο μου στις 7 εβδομάδες ακουστηκε δυνατα και καθαρα η καρδουλα. Ετσι απογοητευτηκα λιγο. Αλλα μιας και ο προηγουμενος κυκλος ηταν και η αποβολη ισως να ειναι λιγο πια αργη η εξελιξη. Ο γιατρος ειναι αισιόδοξος και εγω λιγο φοβισμένη. Σε δυο εβδομάδες θα δουμε πως εξελιχθηκαν τα πράγματα.

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Καλημερα και απο εδώ.Είναι το πρώτο μου μήνυμα και είμαι λίγο σκεφτικη..Ας μπω όμως στο ψητο. Εχω ήδη μία κορούλα 16 μηνων την οποία συλλάβαμε φυσιολογικά μετά απο 4-5 μήνες προσπαθειών. Το σεπτεμβρη λέγαμε να ξεκινήσουμε χαλαρά για δεύτερο μωράκι πιστευοντας ότι θα μας πάρει λίγο καιρό να γίνει η σύλληψη. Παραδόξως με την πρώτη προσπάθεια έμεινα αμέσως έγκυος. Δεδομένου ότι η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή είμαι χαλαρή. Ακούμε και καρδούλα στην 7η εβδομάδα και επαναπάυομαι. Μετά ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι παράξενα, αισθανόμουνα ένα βάρος, μου κοπήκαν και τα συμπτώματα αλλά δεν δίνω σημασία. Μου λέγανε και όλοι ότι είμαι τρελη και έτσι δεν κάνω τίποτα. Μιας και μένω στο εξωτερικό εδώ τα πράγματα είναι λίγο φδιαφορετικά. Δηλαδή εδώ το πρώτο τρίμηνο δεν γίνετε καμία εξέταση, γενικώς λένε ότι αφήνουν τη φύση να κάνει τη δουλειά της. Με τα πολλά καταφέρνω να πείσω το γιατρό μου να με στείλει για υπέρηχο όπου απλά επιβεβαιώνεται αυτό που ήδη ήξερα. Αν και ήμουν στην 11η εβδομάδα, το έμβρυο είχε σταματήσει να αναπτύσετε στισ 7 και 5 μερες. Εγώ κανένα απολύτως σύμπτωμα αποβολης. Μιας και εδώ δεν γίνονται αποξέσεις μου δίνουν υπόθετα για φυσική αποβολή. Όλα πήγαν καλά και η διαδικασία δεν ήταν τόσο τρομερή όσο τη φανταζόμουν. Μια βαριά περίοδος και άυτό. Στη συνέχεια, ο γιατρός μου λεει βουρ για επόμενη εγκυμοσύνη κανονικά. Αφησα να περάσουν 2 κύκλοι για σιγουρια, και να που βρισκόμαστε εδώ. Κανονικά περιμένα περίοδο εχθές. Επειδή εκανα κατι εξετάσεις ορμονικές γνωρίζω την ωορηξία μου οπότε επίσημα μετράω μία μερα καθυστέρησης. Είχα κάτι χαζουγρά στο σκούπισμα όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη εχθες, και έχω ενα στηθος τουμπανο. θα μπορουσα να πω ίσως και ένα νουμερο μεγαλύτερο. Γενικώς αισθάνομαι εγκυος αλλά το θέμα μου δεν ειναι αυτό. Το θέμα είναι ότι εχω φοβερη άρνηση να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Σε αντιθεση με τις αλλες φορεες που έκανα πριν την καθυστερηση τώρα λεω γιατί να κανω? Και αν είμαι και αποβάλλω παλι? Αν δεν κάνω τουλάχιστον θα το θεωρήσω περίοδο. ενώ θέλω πολυ το δευτερο παιδάκι αισθάνομαι εγκλοβισμένη. Με καταλαβαίνει καμία? Αν είμαι πως θα διαχειριστώ όλη αυτήν την κατάσταση? Τον φόβο? Τρέμω πως να το πω, τρέμω και στην ιδέα. Αν και έχω μια υγειή εγκυμοσύνη που μου έδωσε ένα καταπληκτικό κοριτσάκι, τη Δαφνούλα μου αντί να επικεντρώνομαι εκεί επικεντρώνομαι στο άτυχο γεγονος. Και ενα ακόμη σχόλιο, ημερομηνία τελευταίας περίδου αυτή τη φορά ίδια με την ημερομηνία ΤΕΡ της Δαφνης. Λέτε να είναι καλό σημάδι της μοίρας? Καμια φορά (ενώ δεν είμαι καθόλου προληπτική ή τίποτα) σκέφτομαι ότι ισως αυτό να είναι ενα ομορφο σημάδι. Ημερομηνίες ευχάριστες..Τι να κάνω ρε κορίτσια? Λέτε να το κανώ το τεστ? Σκεφτομαι να περιμένω και λέω ε και σιγά και τι θα γίνει αν το μάθω μετά απο μια βδομάδα? Φολικό παίρνω ουτωσσι άλλως από την προηγούμενη παλλίνδρομη, δεν πίνω κανένα τσιγάρο κάνω μια στο τόσο αλλά τώρα ούτε να το δω με το στομάχι μου να κάνει κόμπους. Σκεφτομαι ότι μπορεί να είμαι και ανεμογκάστρι εξαιτίας του φόβο μου...Μακρινάρι εγραψα κάθε συμβουλή δεκτή...

danau μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει το δεύτερο μωράκι είτε τώρα είτε αργότερα! Ναι σε κατανοώ πήρως κορίτσι μου.... μετά από αποβολή β τριμήνου πέρυσι τον Απρίλιο πέρασα φοβερή άρνηση να έρθω σε επαφή (!), να προσπαθήσω για μωρό. Ο άντρας μου προσπαθούσε να με πλησιάσει και γω μόνο που δεν τον έδερνα... Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι θα μείνεις σύντομα έγκυος και γω τον αγριοκοιτούσα λες και μ έβριζε... Το Σεπτέμβρη μετά από 2 μόνο επαφές ήρθε το μωρό.. Και σε πληροφορώ αν δεν έπρεπε να ξεκινήσω άμεσα αντιπηκτικές και salospir δε θα έκανα χοριακή αν δεν έφτανα τις 40 μέρες καθυστέρηση. Δεν ήθελα έλεγα και γω τα ίδια: Ε κια να μαι θα το χάσω πάλι τι να χαρώ... Να ξαναπεράσω τα ίδια...άστο μωρέ δεν είμαι ιδέα μου... και άλλα τέτοια χαζά....

Τώρα Δόξα σοι ο Θεός διανύω την 24η εβδομάδα... Με ΤΡΕΛΟ άγχος...... θεότρελο!!!!!!! Μέχρι να τη νιώσω κάθε φορά που ξάπλωνα στο κρεβάτι για υπέρηχο ρώταγα αν ζει... Πήγαινα στο γιατρό κάθε εβδομάδα με κλάματα (άγιος άνθρωπος μου στέκεται σα να μαι συγγενής του...)

Μ όλα αυτά θέλω να σου πω ότι έχοντας βιώσει μια τραυματική εμπειρία της απώλειας είναι λογικό να φοβάσαι και να αγχώνεσαι! Όμως κάθε φορά δεν είναι η κακή φορά και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.... Ίσως το σποράκι να ναι στην κοιλίτσα σου και να μεγαλώνει τώρα.... Κάθε φορά ο γιατρός μου, όταν έκλαιγα μου λεγε: Μη μου το κλαις αυτό το μωρό δεν του αξίζει... Κι έτσι είναι δεν του αξίζει... Το αγγελάκι σου από τον ουρανό σας προσέχει!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εχεις δίκιο moody μου και συμφωνω..Πρεπει να κοιτάξεις μπροστά και να αφήσεις το πίσω. Ευτυχως αδιαθέτησα και λέω ευτυχώς γιατί ανακουφίστηκα. Χρειάζομαι τελικά λίγο καιρό ακόμη..Θα χαρώ καια υτό το μήνα τη ζωή ανέφελα και από τον επόμενο βουρρ στο ψαχνό..Τώρα έχω αρχίσει και άλλους παραλογισμούς..Μήπως δεν μπορώ να μείνω εγκυος και τέτοια.Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας..Με το καλό το μωράκι σας!

Εχεις δίκιο moody μου και συμφωνω..Πρεπει να κοιτάξεις μπροστά και να αφήσεις το πίσω. Ευτυχως αδιαθέτησα και λέω ευτυχώς γιατί ανακουφίστηκα. Χρειάζομαι τελικά λίγο καιρό ακόμη..Θα χαρώ καια υτό το μήνα τη ζωή ανέφελα και από τον επόμενο βουρρ στο ψαχνό..Τώρα έχω αρχίσει και άλλους παραλογισμούς..Μήπως δεν μπορώ να μείνω εγκυος και τέτοια.Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας..Με το καλό το μωράκι σας!

Είχα ακριβώς την ίδια ιστορία με εσένα απλώς ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή έμεινα έγκυος τον Αύγουστο κατα τα άλλα οι εβδομάδες οι ίδιες όσων αφορά την απόξεση και την εβδομάδα που το ανακάλυψα...

Προσπάθησε να μην κάνεις άσχημες σκέψεις αλλά όμορφες, είναι απλά παιχνίδια του μυαλού και αν προσπαθήσεις παίζεις το παιχνίδι όπως θέλεις εσύ.

Έχεις ήδη ένα παιδάκι και αυτό από μόνο του είναι μία απόδειξη πως η παλλίνδρομη σου ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να χαρείς τη ζωή σου με το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου, τους φίλους σου, τους ανθρώπους που αγαπάς γενικότερα και θα έρθει και το μωράκι, όταν έρθει η ώρα, ξέρει αυτό.

Η ζωή μας μας προσφέρει τόσες χαρές, πρέπει να τις ρουφάμε με το καλαμάκι και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να παίζει το παιχνίδι των άσχημων σκέψεων, αλλά να προσπαθούμε να γυρίζουμε το παιχνίδι όπως προείπαμε επικεντρώνοντας την σκέψη μας στα όμορφα που έχουμε κάνοντας όμορφες και αισιόδοξες σκέψεις. Μπορεί να σου φαίνονται πολύ θεωρήτικά όλα αυτά όμως αυτή είναι η αλήθεια. Τα γράφω σε εσένα να τα ξαναδιαβάσω και εγώ να τα εμπεδώσω καλύτερα και όλα τα κοριτσάκια που βασανίζονται με άσχημες σκέψεις. Γιατί και εγώ που είμαι έγκυος δεν σου κρίβω πως ανησυχώ μην έχω τα ίδια...όμως...Σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα πάνε καλά! Σου εύχομαι τα καλύτερα! :-)

Καλημέρα κορίτσια,

Χτες πήγα στον γιατρο. Καναμε υπέρηχο και ειδαμε καρδούλα. Ακουστηκε πολυ αχνα αλλά ο γιατρος λέει οτι ετσι ξεκινάει. Η αληθεια ειναι οτι με τον γιο μου στις 7 εβδομάδες ακουστηκε δυνατα και καθαρα η καρδουλα. Ετσι απογοητευτηκα λιγο. Αλλα μιας και ο προηγουμενος κυκλος ηταν και η αποβολη ισως να ειναι λιγο πια αργη η εξελιξη. Ο γιατρος ειναι αισιόδοξος και εγω λιγο φοβισμένη. Σε δυο εβδομάδες θα δουμε πως εξελιχθηκαν τα πράγματα.

Mπράβο πεπίτσα μου όλα καλά θα πάνε! Μην αγχώνεσαι και εγώ ακριβώς το ίδιο είχα, πήγα 7 και 2 ημερών και ακούστηκε και εμένα αχνά και όχι καθαρά σαν βουητό, ο γιατρός μου είπε τα ίδια πράγματα με εσένα.

Είχα ακριβώς την ίδια ιστορία με εσένα απλώς ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή έμεινα έγκυος τον Αύγουστο κατα τα άλλα οι εβδομάδες οι ίδιες όσων αφορά την απόξεση και την εβδομάδα που το ανακάλυψα...

Προσπάθησε να μην κάνεις άσχημες σκέψεις αλλά όμορφες, είναι απλά παιχνίδια του μυαλού και αν προσπαθήσεις παίζεις το παιχνίδι όπως θέλεις εσύ.

Έχεις ήδη ένα παιδάκι και αυτό από μόνο του είναι μία απόδειξη πως η παλλίνδρομη σου ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να χαρείς τη ζωή σου με το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου, τους φίλους σου, τους ανθρώπους που αγαπάς γενικότερα και θα έρθει και το μωράκι, όταν έρθει η ώρα, ξέρει αυτό.

Η ζωή μας μας προσφέρει τόσες χαρές, πρέπει να τις ρουφάμε με το καλαμάκι και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να παίζει το παιχνίδι των άσχημων σκέψεων, αλλά να προσπαθούμε να γυρίζουμε το παιχνίδι όπως προείπαμε επικεντρώνοντας την σκέψη μας στα όμορφα που έχουμε κάνοντας όμορφες και αισιόδοξες σκέψεις. Μπορεί να σου φαίνονται πολύ θεωρήτικά όλα αυτά όμως αυτή είναι η αλήθεια. Τα γράφω σε εσένα να τα ξαναδιαβάσω και εγώ να τα εμπεδώσω καλύτερα και όλα τα κοριτσάκια που βασανίζονται με άσχημες σκέψεις. Γιατί και εγώ που είμαι έγκυος δεν σου κρίβω πως ανησυχώ μην έχω τα ίδια...όμως...Σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα πάνε καλά! Σου εύχομαι τα καλύτερα! :-)

Αχ ΡΕΑ REA αυτό και θα προσπαθήσω να κάνω..Να είμαι ήσυχη και ήρεμη. Δεν σου κρύβω ότι μέσα μου λέω όλα θα πάνε καλα. Μου το χρωστάει. Αλλά όταν ερχεται εκείνη η στιγμή με πιάνουν τα κλάμματα. Το παράξενο είναι, ότι όταν ανακαλύψαμε την παλλίνδρομη ήμουν οκ. Το αντιμετώπισα με μεγάλο θάρρος. Ακόμη και ο γιατρός μου απόρησε. Είπα αφού έτσι έπρεπε να γίνει καλύτερα τώρα παρά μετά από μερικούς μηνες κτλ. Έβαλα εμπρος τη λογική σαν θετικός άνθρωπος που είμαι και είπα τερμα. αΑυτή η ιστορία τελειώνει εδώ. Δεν το έκλαψα ποτέ εκείνο το μωρό. Ίσως και να έπρεπε αλλά με έπεισα ότι έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Ίσως αν είχα θυμωσει, κλάψει να είχα ανακουφιστεί. Δεν με πληγώνει αυτό που έγινε αλλά αυτό που φοβάμαι οτι θα γίνει. Είναι παράλογη η ψυχοσύνθεση μου τι να πω:rolleyes:. Το πιο παράξενο είναι ότι για κάποιο λόγο πίστευα ότι αμέσως τώρα θα έμενα πάλι έγκυος όπως και πριν. Και τώρα που δεν έμεινα σκέφτομαι ότι ωχ νάτα και νέο πρόβλημα. Ίσως να μην μπορώ πια, να έγινε κάτι κτλ κτλ..Ευτυχος ο Ορφέας μου είναι πολύ καλός και θετικός και μου λεει σιγα ρε χαζό γιαμένα το έκανε η φυση να απολάυσω λίγο επιπλέον σεξ γιατί μετά θα είμαι στη στέρηση:D. Είναι και όλοι αυτοί γύρω μου που με κοιτάνε στην κοιλιά και αγχώνομαι πολύ..Σκέψεις παράξενες, σένα μαυλό σε υπερδιέγερση νομίζω..Αλλα μαλλον το νέο μωράκι θα έρθει όταν θέλει και όχι οταν νομίζω εγώ όπως έγινε και με τα προηγούμενα. Αφού ο γιατρός μου όταν του είπα για πρόβλημα γονιμότητας έβαλε τα γέλια. Έχεις συλλάβει δύο φορές τη μία σε 4-5 μήνες και τη δέυτερη με την πρώτη. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιες σκέψεις? Tου φάνηκε τελείως παράλογο..και εμενα τωρα που το σκέφτομαι...Καμία γυνάικα να μην βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις, και όσες βρεθούν μακάρι χίλιες φορές να βρουν τη δύναμη να αποκτήσουν ένα παιδάκι... Ελπίζω να φανεί γουρλίδικο το φορουμ και γιαμένα :D Lets see!!!

danau ποσο μου θυμιζεις την περιπτωση μου! εχω ενα αγορακι 19 μηνων που συνελαβα με την πρωτη και οταν περπου χρονιζε αποφασισαμε να βαλουμε και για το δευτερο και το πιασαμε με την πρωτη και εκει ηρθε η παλινδρομη.. αποξεση και μετα απο 2 κυκλους αρχισαμε παλι προσπαθεια! απο πριν την καθυστερηση ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με την πρωτη εγκυμοσυνη και οχι με την παλινδρομη. Παρολαυτα δεν αντεξα και απο 1 μερα πριν την καθυστερηση εκανα τεστ που βγηκε μπαμ θετικο. Ειχαμε πιασει για ακομα μια φορα με την πρωτη και δοξα το Θεο εξελισσεται καλα. Χοριακη ομως περασαν 10 μερες για να παω να κανω, δεν ηθελα να φαω την ψυχρολουσια παλι, ηθελα να παω να δω μια τερααααστια χοριακη, οπως και εγινε! 5500!!! τωρα ειμαι στη 17η εβδ και περιμενω τον δευτερο μπομπιρα!! Ααααα!!! και ΠΗΤ μου βγαινουν τα γενεθλια του πρωτου μου!!! οποτε ναι μπορω να πω οτι ειναι καλο σημαδι και εσενα!!!

Οι άντρες της ζωής μου...

καλησπερα με το καλο σ οσες τα καταφεραν και σε οσες δεν τα καταφεραν ακομα!

Εγω ετσι για να μου στειλετε θετικη ενεργεια ληθελα να γραψω μολις μου τελειωσε η 1η περιοδος μετα την παλλινδρομη και ξεκιναμε με την ελπιδα να φανουμε τυχεροι, ή μαλλον τυχεροτεροι αυτη τη φορα! ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...