Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε προσπάθειες μετά από παλίνδρομη!

ΡΕΑ REA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PEA REA Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, να πάνε όλα τέλεια, να έχεις ενα γερό μωρό! και μακάρι να φέρεις γούρι σε όλες μας!

Σε ευχαριστώ καλή μου!Εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο, από εδώ και πέρα να παίρνεις μόνο χαρές!

Εύχομαι σύντομα νά έχεις και εσύ τόσο όμορφα νέα όπως και όλα τα κορίτσια :)

φιλάκια

Κοριτσάκι μου όπως γνωρίζεις και που θα ήθελα με χαρά να ανακοινώσω και στα υπόλοιπα κορίτσια τελικά είμαι έγκυος!

Ήταν ο πρώτος μήνας προσπαθειών και έπιασα κατευθείαν. Δεν μπορώ να αποδείξω με κάποιον τρόπο πως έπαιξε ρόλο η ομοιοπαθητικη.

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έπαιξε ρόλο...Την ξεκίνησα ένα μήνα μετά την απόξεση αφου είχαν τελειώσει και οι αντιβιώσεις και είχα πάθει και κολπίτιδα..Η κολπίτιδα μου έφυγε μόνο με την ομοιοπαθήτική χωρίς φάρμακα και ενάμιση μήνα μετά έμεινα έγκυος, τι να πω....

Προσωπικά πιστεύω πολύ στις εναλλακτικές θεραπείες και στην ομοιπαθητική, πιστεύω πως σε ισορροπούν...Με βοηθήσαν πάρα πολύ με τα τόσα που έχουν τύχει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου να στέκομαι δυνατή.

Φιλάκια

Ρεα μου υστερα απο πολυ καιρο μπηκα μεσα και ειδα το ευχαριστο νεο σου! Μπραβο! Συγχαρητηρια! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια εγκυμοσυνη τελεια!!Να προσεχεις εσυ και το μπεμπακι σου! Φιλια!!

Ρεα μου υστερα απο πολυ καιρο μπηκα μεσα και ειδα το ευχαριστο νεο σου! Μπραβο! Συγχαρητηρια! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια εγκυμοσυνη τελεια!!Να προσεχεις εσυ και το μπεμπακι σου! Φιλια!!

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσάκι μου, και εσένα pepitsa.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου :)

Η αλήθεια είναι πως τρέμει το φιλοκάρδι μου κάθε φορά που πάω στο μπάνιο μην δω κάτι άσχημο αλλά η αλήθεια είναι όλος παραδόξως πως είμαι πολύ πιο χαλαρή σε σχέση με την προηγούμενη φορά...

Τι να πω...είδωμεν...

Και στα δικά σας κοριτσάκια μου με το καλό!:)

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως τρέμει το φιλοκάρδι μου κάθε φορά που πάω στο μπάνιο μην δω κάτι άσχημο αλλά η αλήθεια είναι όλος παραδόξως πως είμαι πολύ πιο χαλαρή σε σχέση με την προηγούμενη φορά...

Τι να πω...είδωμεν...

Συγχαρητήρια και απο μένα να έχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη! Τώρα για αυτό που λες οτι πας στο μπάνιο και φοβάσαι μήπως δεις κάτι άσχημο το νιώθω και εγώ αλλά θελω να ελπίζω πως με το καιρό θα σταματήσουμε να νιώθουμε έτσι.

Τι να πω...είδωμεν...

Πολυ λογικοι οι φόβοι σου. Και εγω αυτο δουλευω στο μυαλό μου για πιθανη επομενη εγκυμοσυνη. Ομως καθε μερα που περνάει και καθε ραντεβου στον γιατρο που φευγεις με χαμογελο θα σου ενισχύει την σιγουρια και την χαρα της εγκυμοσυνης και θα διώχνει μακρια τις ασχημες σκέψεις!

Μην ανυσηχείς, θα στελουμε όλες θετική ενέργεια!!!!

Ολα τα καλυτερα για μια φανταστικη εγκυμοσύνη και ενα υπέροχο μπεμπακι στο τελος του ταξιδιου!!!!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για το ενδιαφέρον σας...με συγκινήσατε...Εγώ είμαι μιά χαρά και την Τετάρτη θα πάμε να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού μας. Έχω καιρό να μπω γιατι έχουμε ασύρματη σύνδεση και το αποφεύγω.

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να προετοιμάζετε σιγά σιγά τον εαυτό σας για τη νέα σας προσπάθεια.

φιλάκια!!!

Και εγω μετα απο την παλινδρόμηση τον προηγούμενο μήνα, διαπίστωσα την Παρασκευη 17/2 πως ειμαι πάλι έγκυος. Αυτη την φορα ειμαστε πολυ πολυ συγκρατημένοι. Εκανα χοριακή που ηταν καλη άλλα η προγεστερονη και η εστραδιολη ηταν χαμηλές. Ξεκίνησα utrogestan και cyclacur και σημερα επανέλαβα τις εξετάσεις. Ελπίζω αλλά ειμαι συγκρατημένη. Ο χρονος θα δειξει την εξέλιξη!

Αυτο που θα εντοπίζω ως θετικο ειναι το πόσο γρήγορα έμεινα έγκυος.. Οπότε όλες όσες εχετε στο ιστορικό παλινδρομη κύηση προσπαθηστε να το απομονώσετε. Θα ερθει και αλλη εγκυμοσύνη και ελπιζω να ειναι και καλη!!!

Εγω προσπαθω να μην το πολυσκεφτομαι μεχρι να δω σημάδια οτι όλα πανε καλά...

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Και εγω μετα απο την παλινδρόμηση τον προηγούμενο μήνα, διαπίστωσα την Παρασκευη 17/2 πως ειμαι πάλι έγκυος. Αυτη την φορα ειμαστε πολυ πολυ συγκρατημένοι. Εκανα χοριακή που ηταν καλη άλλα η προγεστερονη και η εστραδιολη ηταν χαμηλές. Ξεκίνησα utrogestan και cyclacur και σημερα επανέλαβα τις εξετάσεις. Ελπίζω αλλά ειμαι συγκρατημένη. Ο χρονος θα δειξει την εξέλιξη!

Αυτο που θα εντοπίζω ως θετικο ειναι το πόσο γρήγορα έμεινα έγκυος.. Οπότε όλες όσες εχετε στο ιστορικό παλινδρομη κύηση προσπαθηστε να το απομονώσετε. Θα ερθει και αλλη εγκυμοσύνη και ελπιζω να ειναι και καλη!!!

pepitsa μου με το καλο.. ολα να πανε καλα... να σου πω, ποσο ειναι η οιστραδιολη σου και προγεστερονη?? εμενα και στην παλινδρομη ηταν πολυ καλες αυτες, καλυτερες απ΄οτι τωρα που εξελισσεται καλα η εγκυμοσυνη!! Κι εγω ημουν πολυ συγκρατημενη μεχρι να ακουσουμε δυνατη καρδουλα.. Και ηταν και η πρωτη φορα που το ελεγα και το πιστευα με ολη μου την ψυχη "γερο να'ναι και ο,τι να 'ναι". Η παλινδρομη με εκανε να ειμαι πολυ προσγειωμενη, στην τωρινη μου εγκυμοσυνη πηγα για χοριακη με 10 μερες καθυστερηση παρολο που ειχα θετικο τεστ απο μια μερα πριν την καθυστερηση. Ηθελα να παω και να δω ενα τεραστιο νουμερο χοριακης και οχι το διψηφιο της παλινδρομης! Ευχομαι ολα να πανε υπεροχα!! Και ειναι γεγονος οτι μετα απο μια παλινδρομη πιανεις πολυ πιο ευκολα ειδικα αν εχεις κανει και αποξεση..

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

pepitsa μου με το καλο.. ολα να πανε καλα... να σου πω, ποσο ειναι η οιστραδιολη σου και προγεστερονη?? εμενα και στην παλινδρομη ηταν πολυ καλες αυτες, καλυτερες απ΄οτι τωρα που εξελισσεται καλα η εγκυμοσυνη!! Κι εγω ημουν πολυ συγκρατημενη μεχρι να ακουσουμε δυνατη καρδουλα.. Και ηταν και η πρωτη φορα που το ελεγα και το πιστευα με ολη μου την ψυχη "γερο να'ναι και ο,τι να 'ναι". Η παλινδρομη με εκανε να ειμαι πολυ προσγειωμενη, στην τωρινη μου εγκυμοσυνη πηγα για χοριακη με 10 μερες καθυστερηση παρολο που ειχα θετικο τεστ απο μια μερα πριν την καθυστερηση. Ηθελα να παω και να δω ενα τεραστιο νουμερο χοριακης και οχι το διψηφιο της παλινδρομης! Ευχομαι ολα να πανε υπεροχα!! Και ειναι γεγονος οτι μετα απο μια παλινδρομη πιανεις πολυ πιο ευκολα ειδικα αν εχεις κανει και αποξεση..

Εχεις απόλυτο δικαιο! Γερό να ειναι και οτι να ειναι!!!! Την Παρασκευη εκανα τις εξετάσεις και ειχα χοριακη 319 (δεν ειναι μεγάλο αλλά περιμένω να δω πως πηγε σημερα) και οιστραδιολη 175, προγεστερονη 22. Και εγω στην παλινδρόμηση ειχα πολυ καλες τιμες οιστραδιολης και προγεστερονης. Οτι ειναι να γίνει θα γινει...Απλα η αναμονη ειναι λιγο δυσκολη....

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Pepitsa χρειάστηκε να κάνεις απόξεση; Και σου επέτρεψε ο γιατρός σου να προσπαθήσεις από τον επόμενο κιόλας μήνα;

Εύχομαι να σου πάν όλα καλά αυτή τη φορά κούκλα! Θα περιμένουμε νέα σου :D

Pepitsa χρειάστηκε να κάνεις απόξεση; Και σου επέτρεψε ο γιατρός σου να προσπαθήσεις από τον επόμενο κιόλας μήνα;

Εύχομαι να σου πάν όλα καλά αυτή τη φορά κούκλα! Θα περιμένουμε νέα σου :D

Πάλι καλά αποβληθηκε μόνο του και δεν εκανα καμια παρέμβαση. Ο γιατρος μου είπε να προσπαθήσω μετα απο 2 μηνες και (υποτίθεται) προσέχαμε. Οπότε ήταν ξαφνικο και εχω ανησυχίες για το αν ειναι ετοιμο το σώμα μου. Σκέφτομαι πως οτι γίνει θα ειναι για καλο...

tt172354.aspx

gZOfp2.png

pepitsa μου καπου ειχα διαβασει οτι ενας γιατρος ελεγε "αν δεν ηταν ετοιμο το σωμα σου να συλλαβει, δε θα το ειχε κανει.." και ισως εχει να εχει δικιο!! Με ποσες μερςε καθυστερηση ειχες τοση χοριακη? Ολα καλα θα πανε, κι εγω οιστραδιολη τωρα καπου τοσο ειχα αλλα προγεστερονη μαλλον ειχα λιγο παραπανω, αλλα αφου το ειδατε αμεσως και παιρνεις τα χαπια δεν υπαρχει θεμα, πολυ σημαντικο οτι ο γιατρος σου τα κοιταζει και αυτα! Και εμενα μου εκανε μαζι με τη χοριακη και αυτες, ασχετως αν ειχα παλινδρομη ή οχι, και οταν χρειαστηκε να κανω τον πρωτο υπερηχο σε εναν ασχετο γιατρο επειδη δε μπορουσα να παω στον δικο μου με κοροϊδευε οτι ο γιατρος με εχει πιασει κοροϊδο που με βαζει να κανω και την οιστραδιολη και την προγεστερονη... Ελεος!! Ειναι οι πιο σημαντικες ορμονες για την εγκυμοσυνη!! Με το καλο και παλι και θα διαβαζω νεα σου!!!

pepitsa μου καπου ειχα διαβασει οτι ενας γιατρος ελεγε "αν δεν ηταν ετοιμο το σωμα σου να συλλαβει, δε θα το ειχε κανει.." και ισως εχει να εχει δικιο!! Με ποσες μερςε καθυστερηση ειχες τοση χοριακη? Ολα καλα θα πανε, κι εγω οιστραδιολη τωρα καπου τοσο ειχα αλλα προγεστερονη μαλλον ειχα λιγο παραπανω, αλλα αφου το ειδατε αμεσως και παιρνεις τα χαπια δεν υπαρχει θεμα, πολυ σημαντικο οτι ο γιατρος σου τα κοιταζει και αυτα! Και εμενα μου εκανε μαζι με τη χοριακη και αυτες, ασχετως αν ειχα παλινδρομη ή οχι, και οταν χρειαστηκε να κανω τον πρωτο υπερηχο σε εναν ασχετο γιατρο επειδη δε μπορουσα να παω στον δικο μου με κοροϊδευε οτι ο γιατρος με εχει πιασει κοροϊδο που με βαζει να κανω και την οιστραδιολη και την προγεστερονη... Ελεος!! Ειναι οι πιο σημαντικες ορμονες για την εγκυμοσυνη!! Με το καλο και παλι και θα διαβαζω νεα σου!!!

Ειχα λογικα 5 ημέρες καθυστέρηση. Τελευταια περίοδος 8/1 και θετικο τεστ 13/2. Τι να πω, αυτη η χοριακη χαμηλη μου φαινεται αλλα δεν θελω να το παραδεχτω...Περιμενω τα αποτελεσματα...Ευχομαι να ειναι αργη συλληψη και οχι κατι κακο...

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Διαφημίσεις

Ειχα λογικα 5 ημέρες καθυστέρηση. Τελευταια περίοδος 8/1 και θετικο τεστ 13/2. Τι να πω, αυτη η χοριακη χαμηλη μου φαινεται αλλα δεν θελω να το παραδεχτω...Περιμενω τα αποτελεσματα...Ευχομαι να ειναι αργη συλληψη και οχι κατι κακο...

νομιζω δεν ειναι χαμηλη, εξαρταται ομως και ποσο σταθερος ειναι ο κυκλος σου κλπ. Παντα παιζει και το ενδεχομενο της καθυστερημενης συλληψης αλλα και παλι νομιζω καλα ειναι.. Σημερα περιμενεις αποτελεσματα? αντε να ειναι και παραπανω απο διπλασιασμενη!!!!!!!!

νομιζω δεν ειναι χαμηλη, εξαρταται ομως και ποσο σταθερος ειναι ο κυκλος σου κλπ. Παντα παιζει και το ενδεχομενο της καθυστερημενης συλληψης αλλα και παλι νομιζω καλα ειναι.. Σημερα περιμενεις αποτελεσματα? αντε να ειναι και παραπανω απο διπλασιασμενη!!!!!!!!

Σημερα τα περιμενω. Θα ενημερώσω μολις τα παρω.

Σε ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαράσταση!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Bravo Pepitsa μου με το καλο!

Όλες είμαστε συγκρατημένες μετά από παλίνδρομη, εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις να σκεφτεσαι με τον ίδιο τρόπο δηλαδή ότι είναι θα γίνει και αυτό θα είναι για καλό απλά βάλε και την χαρά σου που είσαι εγκυούλα μέσα στο παιχνίδι. Και να σου πω και το εξείς το οποίο θα σου φανεί πολύ παράξενο...Εγώ δεν έχω κάνει χοριακή....Καμία...έκανα τα 2 τεστ εγκυμοσυνης θετικά και 4,5 εβδομάδων πήγα στον γιατρό και κάναμε υπέρυχο οπότε και είδαμε πως είναι ενδομήτριο και όλα καλά...

Ο γιατρός μου είναι κατά των συνεχόμενων χοριακών, είναι ένας νέος επιστήμονας και πολύ διαβασμένος, όταν βγήκαν θετικά τα τεστ τον ρώτησα αν χρειάζετε να κάνω και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία με τις χαμηλές και υψηλές χοριακές γιατί από ότι κατάλαβα μπορεί να συμβεί. Οπότε πήγα 4,5 εβδομάδων είδαμε σάκο και την Τετάρτη θα πάω για την καρδούλα και τότε θα δούμε αν πηγαίνουν όλα καλά...όπως λες και εσύ ότι είναι να γίνει θα γίνει...Και εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα :D:D:D

Bravo Pepitsa μου με το καλο!

Όλες είμαστε συγκρατημένες μετά από παλίνδρομη, εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις να σκεφτεσαι με τον ίδιο τρόπο δηλαδή ότι είναι θα γίνει και αυτό θα είναι για καλό απλά βάλε και την χαρά σου που είσαι εγκυούλα μέσα στο παιχνίδι. Και να σου πω και το εξείς το οποίο θα σου φανεί πολύ παράξενο...Εγώ δεν έχω κάνει χοριακή....Καμία...έκανα τα 2 τεστ εγκυμοσυνης θετικά και 4,5 εβδομάδων πήγα στον γιατρό και κάναμε υπέρυχο οπότε και είδαμε πως είναι ενδομήτριο και όλα καλά...

Ο γιατρός μου είναι κατά των συνεχόμενων χοριακών, είναι ένας νέος επιστήμονας και πολύ διαβασμένος, όταν βγήκαν θετικά τα τεστ τον ρώτησα αν χρειάζετε να κάνω και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία με τις χαμηλές και υψηλές χοριακές γιατί από ότι κατάλαβα μπορεί να συμβεί. Οπότε πήγα 4,5 εβδομάδων είδαμε σάκο και την Τετάρτη θα πάω για την καρδούλα και τότε θα δούμε αν πηγαίνουν όλα καλά...όπως λες και εσύ ότι είναι να γίνει θα γίνει...Και εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα :D:D:D

Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πανε ολα υπέροχα την Τετάρτη.

Και εμενα ο γιατρος μου ηθελε πιο πολυ να δουμε την οιστραδιολη και την προγεστερονη. Τωρα καθομαι σε αναμενα καρβουνα γιατι περιμένω τις απαντησεις....

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Μολις πήρα τις απαντήσεις.

Την παρασκευη είχα χοριακη 319, προγεστερονη 22 και οιστραδιολη 175. Σημερα εχω χοριακη 962, προγεστερονη 45 και οιστραδιολη 486.

Δεν εχω μιλησει ακομη με τον γιατρο, αλλά μου φαίνονται καλουτσικα τα νουμερα... Τι να πω...Να αφησω τον εαυτό μου να χαρει λιγο ή οχι ακομη?

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Την παρασκευη είχα χοριακη 319, προγεστερονη 22 και οιστραδιολη 175. Σημερα εχω χοριακη 962, προγεστερονη 45 και οιστραδιολη 486.

Δεν εχω μιλησει ακομη με τον γιατρο, αλλά μου φαίνονται καλουτσικα τα νουμερα... Τι να πω...Να αφησω τον εαυτό μου να χαρει λιγο ή οχι ακομη?

Μπορείς φυσικά να χαρείς!!

Συγκρατημένα όμως, ε; ;):P:p

Κοριτσάκι μου και πάλι σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

τελειο να διαβαζουμε για μια ακομα ευχαριστη καταληξη!

Με το καλο σε ολες μας κι ειδικα σε ολες τις κοπελιες που αναγκαστηκαν να ζησουν μια αποβολη, μια παλλινδρομη η ακομα χειροτερα μια αναγκαστικη εκτρωση ...

μπραβο pepitsa!!! ολα να συνεχισουν καλα! μιλησες με το γιατρο? λογικα θα σου κλεισει ραντεβου απο Δευτερα να δειτε το σπορι σας!!!! εγω με 10 μερες καθυστερηση ειχα οιστραδιολη περιπου 260 και μου ειχε πει ο γιατρος οτι απο τη στιγμη που ειναι πανω απο 200 ειμαστε σουπερ, ποσο μαλλον εσυ με τετοια νουμερα!!! με το καλο να ερθουν ολα!!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια... ερχομαι και εγω στη παρεα σας μιας και εχω περασει μια παλινδρομη τον οκτωβρη που μας περασε.. Ομολογω πως μετα απο 4 μηνες τωρα σιγα σιγα επανερχομαι ψυχολογικα (αν και δε μπορω να πω πως ειχα πεσει και στα πατωματα.. αγωνια ειχα κυριως για το μετα) τεσπα εμεις απο τον δεκεμβρη που ξεκινησαμε προσπαθειες αφου μας εδωσε ο γιατρος το οκ.. ακομα τιποτα ειμαστε εν ολιγοις στη τριτη προσπαθεια.. αυτο που με ανησυχει εμενα ειναι η περιοδος μου απο τοτε εχει η μειωθει υπερβολικα η ροη να φανταστειτε τελευταια περιοδο την εβγαλα με σερβιετακια.. βεβαια εκανα σε συνεννοηση με το γιατρο μου ορμονολογικες και ηταν μια χαρα.. οποτε τι να πω.. θα δειξει, ελπιζω και ευχομαι ολες μας να εχουμε μεσα στο 14 μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και γερα γερα μωρακια...!!!!!

barbie14 Είναι πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι κοριτσάκι μου.

Σου εύχομαι πολύ σύντομα να είσαι και πάλι εγκυούλα και σε λίγο καιρό με το μωράκι σου αγκαλιά!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...