Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε προσπάθειες μετά από παλίνδρομη!

ΡΕΑ REA

Recommended Posts

Κοριτσια σας διαβασα ολες....... Και δεν μπορω να σαςβκρυψω πως πονεσε η ψυχη μου....

Περασα μια παλλινδρομη στον Σεπτεμβριο στην 7η εβδομαδα... Ημουν ρακος. Σερνομουνα. Ολα τα εκανα μηχανικα. Αλλαξα κ γιατρο μεσα στην ολη φαση.

Το σπορακι το στειλαμε για ιστολογικες. Ολα πεντακαθαρα. Εγω εκανα καποιες εξεταεεις. Και αυτες τελειες.

Το Νοεμβριο ξαναρχισαμε προσπαθειες μετα απο 2 κυκλους. Ευτυχως ημουν τυχερη. Εμεινα κατευθειαν εγκυος. Τωρα ειμαι στην 12η εβδομαδα.

Ειχα καποια θεματα με αιμορραγιες αλλαμευτυχως ξεπεραστικαν. Και ελπιζω πρωτα ο Θεος να το κρατησουμε το μωρακι στανχερια μας τον Αυγουστο.

Σας γραφω για να παρετε κουραγιο... Λιγη τυχη κ καλους γιατρους χρειαζομαστε που περα απο καλοι επιστημονες πρεπει να ειναι και ανθρωποι!

Σας φιλω ολες!!

Βουλα71 σε σκεφτομουν....ευχομαι να εισαι καλυτερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σας διαβασα ολες....... Και δεν μπορω να σαςβκρυψω πως πονεσε η ψυχη μου....

Περασα μια παλλινδρομη στον Σεπτεμβριο στην 7η εβδομαδα... Ημουν ρακος. Σερνομουνα. Ολα τα εκανα μηχανικα. Αλλαξα κ γιατρο μεσα στην ολη φαση.

Το σπορακι το στειλαμε για ιστολογικες. Ολα πεντακαθαρα. Εγω εκανα καποιες εξεταεεις. Και αυτες τελειες.

Το Νοεμβριο ξαναρχισαμε προσπαθειες μετα απο 2 κυκλους. Ευτυχως ημουν τυχερη. Εμεινα κατευθειαν εγκυος. Τωρα ειμαι στην 12η εβδομαδα.

Ειχα καποια θεματα με αιμορραγιες αλλαμευτυχως ξεπεραστικαν. Και ελπιζω πρωτα ο Θεος να το κρατησουμε το μωρακι στανχερια μας τον Αυγουστο.

Σας γραφω για να παρετε κουραγιο... Λιγη τυχη κ καλους γιατρους χρειαζομαστε που περα απο καλοι επιστημονες πρεπει να ειναι και ανθρωποι!

Σας φιλω ολες!!

και εμενα η ιστορια μου ακριβως ιδια με τη ziu_zitsu κοριτσια! 30/8 αποξεση λογω παλινδρομης στην ιδια εβομαδα, Νοεμβρη προσπαθεια μετα απο 2 κυκλους και επιασα με την πρωτη, και τωρα εγκυος στην 13η εβδομ και ολα κυλουν σα να μη συνεβη τιποτα και περιμενουμε το δευτερο αγορακι μας που μεχρι αρχες Αυγουστου θα ειναι κοντα μας! Πολλοι γιατροι υποστηριζουν πως μετα απο μια αποξεση συλλαμβανεις πιο ευκολα μωρακι, ευχομαι σε ολες σας συντομα σπορακια στη μητρα σας!:D:D

Οι άντρες της ζωής μου...

Σας φιλω ολες!!

καλημέρα ziu_zitsu και σε όλα τα κορίτσια!

Σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου:!:

Όντως μας δίνεις πολύ κουράγιο με την ιστορία σου :)

Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξείς, οι δύο σου κύκλοι ήταν σταθεροί?

Στη δική μου περίπτωση μου (έχω κύκλο 29-33) μετά την απόξεση την οποία την έκανα στις 23/10 αδιαθέτησα 21/11 μετά 30/12 και τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει ..Το στήθος μου δεν είναι και πολύ πρισμένο και σκεφτόμουνα μήπως έχω και πάλι κάποια καθυστέρηση, και δεν μπορώ να κάνω και τεστ (σήμερα έχουμε 31...).

Διότι αν κάνω τεστ και βγει αρνητικό δεν θα είμαι σίγουρη για το απότέλεσμα διότι μπορεί ν α άργησε η ΩΟρηξία...Χαμός!!! :D

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες τα ίδια συπτώματα με την προηγούμενη σου εγκυμοσυνη.

φιλια!

και εμενα η ιστορια μου ακριβως ιδια με τη ziu_zitsu κοριτσια! 30/8 αποξεση λογω παλινδρομης στην ιδια εβομαδα, Νοεμβρη προσπαθεια μετα απο 2 κυκλους και επιασα με την πρωτη, και τωρα εγκυος στην 13η εβδομ και ολα κυλουν σα να μη συνεβη τιποτα και περιμενουμε το δευτερο αγορακι μας που μεχρι αρχες Αυγουστου θα ειναι κοντα μας! Πολλοι γιατροι υποστηριζουν πως μετα απο μια αποξεση συλλαμβανεις πιο ευκολα μωρακι, ευχομαι σε ολες σας συντομα σπορακια στη μητρα σας!:D:D

Μπράβο αγοροmummy! και σε εσένα!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου το μωράκι!!!

Εγώ έχω πάρει πολύ τα πάνω μου! :D Από χθες έχω εντοπίσει γύρω στις 5 κοπέλες που είναι έγκυούλες από τις τέλευταίες παλίνδρομες από Αυγουστο και μετά, δηλαδή πολύ γρήγορά! Εσύ κοριτσάκι είχες σταθερούς κύκλους μετά την απόξεση? Συμπτώματα τα ίδια? Κάνω γκάλοπ γιατί έχω κατα μπερδευτεί :roll:

Μπράβο αγοροmummy! και σε εσένα!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου το μωράκι!!!

Εγώ έχω πάρει πολύ τα πάνω μου! :D Από χθες έχω εντοπίσει γύρω στις 5 κοπέλες που είναι έγκυούλες από τις τέλευταίες παλίνδρομες από Αυγουστο και μετά, δηλαδή πολύ γρήγορά! Εσύ κοριτσάκι είχες σταθερούς κύκλους μετά την απόξεση? Συμπτώματα τα ίδια? Κάνω γκάλοπ γιατί έχω κατα μπερδευτεί :roll:

καλα κανεις και ρωτας, οσο περισσοτερες αποριες λυνεις τοσο πιο πολυ δυναμη παιρνεις! Μετα την παλινδρομη δε φανταζεσαι ποσες γνωστες μου ειπαν οτι ειχαν περασει ακριβως το ιδιο κ μετα εμειναν εγκυες, ειναι πολυ συνηθισμενη η παλινδρομη. Δεν ειχα κανενα συμπτωμα στην παλινδρομη. Τωρα ειχα τα ιδια συμπτωματα που ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ηταν τελειομηνη. Δεν ειχα ιδιαιτερο σταθερο κυκλο ποτε, ουτε μετα την παλινδρομη. Μπορει 25 μπορει και 35 μερες. Μην μπερδευσαι καθολου, βαλτον κατω τον αντρα σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μη μετρας μερες γιατι θα αγχωνεσαι τσαμπα!!

Διαφημίσεις

smamy, αυτές οι εξετάσεις που αναφέρεις (dna fragmatation και fish) είναι χρονοβόρες; Κάνουνε πάνω από μήνα να βγούν; Και μήπως ξέρεις αν καλύπτονται από ταμεία ή είναι σαν τις θρομβοφιλικές, τελείως ιδιωτικά; Σκέφτομαι πριν κάνω την προσπάθεια να τα κοιτούσαμε και αυτά για κάθε ενδεχόμενο...

vicky, καλησπέρα

Δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ τις συγκεκριμένες εξετάσεις και δεν είναι χρονοβόρες. Εμείς τις κάναμε ιδιωτικά σε μια γενετίστρια που συνεργάζεται με το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Θεσσαλονίκη) και αν θυμάμαι καλά κόστισαν περίπου 600 ευρώ.

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!:)

καλα κανεις και ρωτας, οσο περισσοτερες αποριες λυνεις τοσο πιο πολυ δυναμη παιρνεις! Μετα την παλινδρομη δε φανταζεσαι ποσες γνωστες μου ειπαν οτι ειχαν περασει ακριβως το ιδιο κ μετα εμειναν εγκυες, ειναι πολυ συνηθισμενη η παλινδρομη. Δεν ειχα κανενα συμπτωμα στην παλινδρομη. Τωρα ειχα τα ιδια συμπτωματα που ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ηταν τελειομηνη. Δεν ειχα ιδιαιτερο σταθερο κυκλο ποτε, ουτε μετα την παλινδρομη. Μπορει 25 μπορει και 35 μερες. Μην μπερδευσαι καθολου, βαλτον κατω τον αντρα σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μη μετρας μερες γιατι θα αγχωνεσαι τσαμπα!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Δεν ξέρω όμως πότε να κάνω το τεστ :roll: είμαι στην 2η ημέρα καθυστέρησης...

Τον προηγούμενο μήνα είχα 9 ημέρες καθυστέρηση... Ενώ πριν ήταν στάθερος ο κύκλος μου (29-33) ημέρες, το πιο σύνηθες 31 ημέρες.

καλημέρα ziu_zitsu και σε όλα τα κορίτσια!

Σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου:!:

Όντως μας δίνεις πολύ κουράγιο με την ιστορία σου :)

Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξείς, οι δύο σου κύκλοι ήταν σταθεροί?

Στη δική μου περίπτωση μου (έχω κύκλο 29-33) μετά την απόξεση την οποία την έκανα στις 23/10 αδιαθέτησα 21/11 μετά 30/12 και τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει ..Το στήθος μου δεν είναι και πολύ πρισμένο και σκεφτόμουνα μήπως έχω και πάλι κάποια καθυστέρηση, και δεν μπορώ να κάνω και τεστ (σήμερα έχουμε 31...).

Διότι αν κάνω τεστ και βγει αρνητικό δεν θα είμαι σίγουρη για το απότέλεσμα διότι μπορεί ν α άργησε η ΩΟρηξία...Χαμός!!! :D

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες τα ίδια συπτώματα με την προηγούμενη σου εγκυμοσυνη.

φιλια!

Ποτε μου δεν ειχα σταθερο κυκλο...μετα την αποξεση αδιαθετησα στις 28 μερες κ μετα στις 32 μερες. Και εγκυος δεν ξερω ποτε εμεινα απλα το ειχα ψιλιαστει γιατι καπου 7-10 μερες στο περιπου πριν να περιμενω ειχα ελαχιστα καφε κ το ειχα πει στην γιατρο μου κ μου πε υπαρχει περιπτωση, εμεις ομως εκεινο τον μηνα καναμε σεξ καθε μερα!!

Συμπτωματα δεν ειχα ιδια... Στην πρωτη περα απο στηθος παμελα δεν ειχα κατι αλλο. Ενω σε αυτη μυρωδιες, αναγουλες, το καφε που προανεφερα και τωρα πλεον πολλους εμετους...

Σου ευχομαι να εισαι εγκυος! Φιλια!

Ποτε μου δεν ειχα σταθερο κυκλο...μετα την αποξεση αδιαθετησα στις 28 μερες κ μετα στις 32 μερες. Και εγκυος δεν ξερω ποτε εμεινα απλα το ειχα ψιλιαστει γιατι καπου 7-10 μερες στο περιπου πριν να περιμενω ειχα ελαχιστα καφε κ το ειχα πει στην γιατρο μου κ μου πε υπαρχει περιπτωση, εμεις ομως εκεινο τον μηνα καναμε σεξ καθε μερα!!

Συμπτωματα δεν ειχα ιδια... Στην πρωτη περα απο στηθος παμελα δεν ειχα κατι αλλο. Ενω σε αυτη μυρωδιες, αναγουλες, το καφε που προανεφερα και τωρα πλεον πολλους εμετους...

Σου ευχομαι να εισαι εγκυος! Φιλια!

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα κοριτσάκι για την απάντηση σου και τις ευχές σου :-D

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Δεν ξέρω όμως πότε να κάνω το τεστ :roll: είμαι στην 2η ημέρα καθυστέρησης...

Τον προηγούμενο μήνα είχα 9 ημέρες καθυστέρηση... Ενώ πριν ήταν στάθερος ο κύκλος μου (29-33) ημέρες, το πιο σύνηθες 31 ημέρες.

περιμενε τουλαχιστον 2 μερουλες ακομα!! μη βιαζεσαι καθολου να ειναι πιο σιγουρο το αποτελεσμα! για εμενα βεβαια καλυτερα να πας απευθειας για χοριακη.. αλλα αν εχεις το τεστακι καντο σε λιγες μερες!

καλημερα σε ολες, εγω δεν μπορω να δωσω κουραγιο για να παρω ηρθα, περιμενω ξαγρυπνη το ραντεβου μου για αποξεση:( 6η εβδομαδα το εμβρυο σταματησε την αναπτυξη. Ηταν το ονειρο 2 ετων και κρατησε 1 μηνα!

Καλη δυναμη κοριτσι μου, το περασα 2 φορες κ την τριτη φορα μετα απο 4 χρονια ηρθαν τα τριδυμακια μου.Ευχομαι ολοψυχα να ειναι η τελευταια φορα. Κανε ομως εξετασεις, εγω ειχα θρομβοφιλια, ισως το δευτερο να μην το εχανα

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

καλημερα σε ολες, εγω δεν μπορω να δωσω κουραγιο για να παρω ηρθα, περιμενω ξαγρυπνη το ραντεβου μου για αποξεση:( 6η εβδομαδα το εμβρυο σταματησε την αναπτυξη. Ηταν το ονειρο 2 ετων και κρατησε 1 μηνα!

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Και γω 2 φορές, μια στην 6η μια στην 7η.

Χαλάρωσε, ξεκουράσου όσο μπορείς και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το ψάξεις. Οπως σου λέει και η yorkshire, ίσως έχεις θρομβοφιλία και γι αυτό παλλινδρομεί ή καθυστερεί η σύλληψη. Μην ακούσεις κανέναν που θα σου πει ότι ήταν τυχαίο. Καλύτερα να'σαι σίγουρη για να μην ξαναγίνει ποτέ.

Όταν είσαι έτοιμη... σε περιμένουμε εδώ να προσπαθήσουμε πάλι!!

tt1c5897.aspx

Καλη δυναμη κοριτσι μου, το περασα 2 φορες κ την τριτη φορα μετα απο 4 χρονια ηρθαν τα τριδυμακια μου.Ευχομαι ολοψυχα να ειναι η τελευταια φορα. Κανε ομως εξετασεις, εγω ειχα θρομβοφιλια, ισως το δευτερο να μην το εχανα

Κουράγιο καλή μου...Τελικά είμαστε τόσες πολλές...:(

Σου εύχομαι από την καρδια μου να είσαι δυνατή κα η δύναμή σου να νικήσει τη θλίψη σου.

Όπως βλέπεις και μέσα στο σάιτ και ίσως να έχεις ακούσεις μετά από παλλίνδρομη μένεις πιο εύκολα έγκυος δεν θα χρειαστεί να περάσουν 2 χρόνια, υπομονή κοριτσάκι, όλα για κάποιο λόγο γίνοντε απλά δεν τον ξέρουμε...

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τα μηνυματακια σας! σιγουρα στεναχωρηθηκα πολυ αλλα ξερω πως πρεπει να το αφησω πισω και να προχωρησω μπροστα... δεν θα προχωρησω σε εξετασεις αμεσσα τουλαχιστον θελω να θεωρησω οτι ειναι τυχαιο γεγονος. Ειμαι υπερ των εξετασεων προληπτικα αλλα οικονομικα δεν μπορω τωρα να προχωρησω σε εξεταση 400ε. βλεπουμε στο μελλον... καλη μας συνεχεια κ αλλο κακο να μην μας βρει τι να πω...!

Γεια σας!!

πριν τη πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα μια παλλινδρομη κυηση πριν 3 χρονια περιπου(να σημειωσω οτι εκανα εξετασεις για το εμβρυο κι ηταν υγιες κι επισης εκανα εξειδηκευμενες εξετασεις για μικροβια μεσα στη μητρα μου και παλι ηταν καθαρες γι αυτο ο γιατρος μου υποψιαζοταν πλεον ενδεχομενο θρομβοφιλιας). Ημουν τοτε 33 χρωνων και μετα εμεινα εγκυος και ο γιατρος μου συστησε να κανω προληπτικα ενεσεις ηπαρινης γιατι οπως μου ειχε πει κακο δεν κανουν ουτε πειραζουν το εμβρυο μονο καλο κανουν εφεσον προστατευουν απο θρομβωσεις.

Εβλαλα ολη τη πρωτη εγκυμοσυνη μου με μια ενεση τη ημερα innohep 3,5 (ειναι μικρη δοση δηλ) αλλα ειμαι και αρκετα αδυνατη δηλ γυρω στα 52 κιλα

τωρα ειμαι εγκυος στη δευτερο παιδακι μου (ειμαι 34μισο χρωνων) και ξανακανω την ιδια ενεση. μεχρι τωρα (15 εβδομαδων) ολα οκ

Αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια απο παλλινδρομη κυηση (συνεβη περιπου στην 6η εβδομαδα αν και ειχαμε ενδειξεις απο νωριτερα οτι κατι δε πηγαινε καλα αφου η χοριακη δεν ανεβαινε οσο θα επρεπε). Πολυ ασχημο συναισθημα αλλα εμεινα εγκυος αμεσως με την πρωτη μας προσπαθεια μετα την παλλινδρομη και στο πρωτο και στο δευτερο παιδι μας τωρα. Γενικα λενε οτι υστερα απο μια αποβολη η παλλινδρομη η μητρα ειναι ακομα πιο "γονιμη" και "ρουφαει" αμεσως το εμβρυο, κοινως μενεις πιο ευκολα εγκυος. Σε μας οντως ετσι κι εγινε και στις δυο εγκυμοσυνες! Οποτε καλη συνεχεια και πολυ μα πολυ αισιοδοξια!

Κορίτσια γειά σας και από μένα και εύχομαι σε όλες γρήγορα να κρατάνε αγκαλιά τα μωράκια τους!

Είχα κι εγώ μία παλλίνδρομη κύηση το Μάρτιο που μας πέρασε. "Ευτυχώς" όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, δεν ακούσαμε ποτέ καρδούλα, δεν προλάβαμε καν να συνειδητοποιήσουμε τί έγινε. Φυσικά και ο δικός μου γιατρός μίλησε για "τυχαίο" γεγονός και δε μου ζήτησε απολύτως καμία εξέταση. Ζήτησε μόνο να περιμένουμε 3 κύκλους να έρθω στα ίσια μου και να ξεκινήσουμε πάλι προσπάθειες.

Δυστυχώς οι μήνες περνούσαν χωρίς αποτέλεσμα, ο γιατρός μου σύστηνε υπομονή και καμία απολύτως εξέταση (πέραν του ΠΑΠ που ήταν καιρός να κάνω και υπέρηχου). Εγώ όμως ανησυχούσα (μπαίνω και στα 36 τον Ιούλιο) και άλλαξα γιατρό το Νοέμβρη. Έκανα τις κλασσικές εξετάσεις (προγεννητικό, ορμονικές, σπερμοδιάγραμμα, προγεστερόνη) και παρακολούθηση με υπέρηχο της ωορρηξίας μου για δύο μήνες και όλα είναι μια χαρά. Την Πέμπτη θα παω για σαλπιγγογραφία αλλά είμαι και για αυτό πολύ αισιόδοξη.

Δυστυχώς, η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή... Πιστεύω ότι αυτό ευθύνεται περισσότερο που δεν έχω μείνει έγκυος. Και ο γιατρός μου που πρότεινε να δοκιμάσουμε τη σπερματέγχυση, νομίζω το έκανε περισσότερο για να βοηθήσει το μυαλό μου και όχι το σώμα μου. Εξωτερικά νομίζω δεν το πολυδείχνω αλλά το σκέφτομαι συνέχεια, για αυτό άλλωστε περνάω τόσο χρόνο εδώ μέσα τελευταία...

Ρέα μου,επειδή σκέφτομαι κι εγώ την ομοιοπαθητική, πιστεύεις ότι θα βοηθούσε την κατάσταση; Γιατί καλή η γυμναστική και οι έξοδοι αλλά εγώ όλα πια τα βλέπω υπό το πρίσμα μια πιθανής εγκυμοσύνης (να μην κουραστώ στη γυμναστική τις μέρες της ωορρηξίας και μετά, να μην παραγγείλω και δεύτερο κοκτέιλ κι άλλες τέτοιες μπούρδες). Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω το μυαλό μου;

Σας φιλω ολες!!

σου εχω στειλει μηνυμα..

Κορίτσια γειά σας και από μένα και εύχομαι σε όλες γρήγορα να κρατάνε αγκαλιά τα μωράκια τους!

Είχα κι εγώ μία παλλίνδρομη κύηση το Μάρτιο που μας πέρασε. "Ευτυχώς" όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, δεν ακούσαμε ποτέ καρδούλα, δεν προλάβαμε καν να συνειδητοποιήσουμε τί έγινε. Φυσικά και ο δικός μου γιατρός μίλησε για "τυχαίο" γεγονός και δε μου ζήτησε απολύτως καμία εξέταση. Ζήτησε μόνο να περιμένουμε 3 κύκλους να έρθω στα ίσια μου και να ξεκινήσουμε πάλι προσπάθειες.

Δυστυχώς οι μήνες περνούσαν χωρίς αποτέλεσμα, ο γιατρός μου σύστηνε υπομονή και καμία απολύτως εξέταση (πέραν του ΠΑΠ που ήταν καιρός να κάνω και υπέρηχου). Εγώ όμως ανησυχούσα (μπαίνω και στα 36 τον Ιούλιο) και άλλαξα γιατρό το Νοέμβρη. Έκανα τις κλασσικές εξετάσεις (προγεννητικό, ορμονικές, σπερμοδιάγραμμα, προγεστερόνη) και παρακολούθηση με υπέρηχο της ωορρηξίας μου για δύο μήνες και όλα είναι μια χαρά. Την Πέμπτη θα παω για σαλπιγγογραφία αλλά είμαι και για αυτό πολύ αισιόδοξη.

Δυστυχώς, η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή... Πιστεύω ότι αυτό ευθύνεται περισσότερο που δεν έχω μείνει έγκυος. Και ο γιατρός μου που πρότεινε να δοκιμάσουμε τη σπερματέγχυση, νομίζω το έκανε περισσότερο για να βοηθήσει το μυαλό μου και όχι το σώμα μου. Εξωτερικά νομίζω δεν το πολυδείχνω αλλά το σκέφτομαι συνέχεια, για αυτό άλλωστε περνάω τόσο χρόνο εδώ μέσα τελευταία...

Ρέα μου,επειδή σκέφτομαι κι εγώ την ομοιοπαθητική, πιστεύεις ότι θα βοηθούσε την κατάσταση; Γιατί καλή η γυμναστική και οι έξοδοι αλλά εγώ όλα πια τα βλέπω υπό το πρίσμα μια πιθανής εγκυμοσύνης (να μην κουραστώ στη γυμναστική τις μέρες της ωορρηξίας και μετά, να μην παραγγείλω και δεύτερο κοκτέιλ κι άλλες τέτοιες μπούρδες). Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω το μυαλό μου;

Κοριτσάκι μου όπως γνωρίζεις και που θα ήθελα με χαρά να ανακοινώσω και στα υπόλοιπα κορίτσια τελικά είμαι έγκυος!

Ήταν ο πρώτος μήνας προσπαθειών και έπιασα κατευθείαν. Δεν μπορώ να αποδείξω με κάποιον τρόπο πως έπαιξε ρόλο η ομοιοπαθητικη.

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έπαιξε ρόλο...Την ξεκίνησα ένα μήνα μετά την απόξεση αφου είχαν τελειώσει και οι αντιβιώσεις και είχα πάθει και κολπίτιδα..Η κολπίτιδα μου έφυγε μόνο με την ομοιοπαθήτική χωρίς φάρμακα και ενάμιση μήνα μετά έμεινα έγκυος, τι να πω....

Προσωπικά πιστεύω πολύ στις εναλλακτικές θεραπείες και στην ομοιπαθητική, πιστεύω πως σε ισορροπούν...Με βοηθήσαν πάρα πολύ με τα τόσα που έχουν τύχει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου να στέκομαι δυνατή.

Φιλάκια

Ρεα ποσο χαιρομαι για εσενα!!!! Συγχαρητηρια και με το καλο! Κι εγω παντως αμεσως επιασα μετα την αποξεση, συν οτι ακολουθησε υστεροσκοπηση με αφαιρεση πολυποδων και μετα πιασαμε απευθειας! Ισως οντως σε βοηθησε η ομοιοπαθητικη, μονο και μονο η ηρεμια που σου προσφερει βοηθα ψυχολογικα!!! Εκανες χοριακη τελικα ή τεστ?? χιλια μπραβο ολα καλα να πανε!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!και εγω μετα απο την παλινδρομη που ειχα τον Αυγουστο εμεινα κατευθειαν εγκυος μετα απο ενα κυκλο περιοδου....ευχομαι να εχεις μια τελειομενη εγκυμοσυνη!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου όπως γνωρίζεις και που θα ήθελα με χαρά να ανακοινώσω και στα υπόλοιπα κορίτσια τελικά είμαι έγκυος!

Ήταν ο πρώτος μήνας προσπαθειών και έπιασα κατευθείαν. Δεν μπορώ να αποδείξω με κάποιον τρόπο πως έπαιξε ρόλο η ομοιοπαθητικη.

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έπαιξε ρόλο...Την ξεκίνησα ένα μήνα μετά την απόξεση αφου είχαν τελειώσει και οι αντιβιώσεις και είχα πάθει και κολπίτιδα..Η κολπίτιδα μου έφυγε μόνο με την ομοιοπαθήτική χωρίς φάρμακα και ενάμιση μήνα μετά έμεινα έγκυος, τι να πω....

Προσωπικά πιστεύω πολύ στις εναλλακτικές θεραπείες και στην ομοιπαθητική, πιστεύω πως σε ισορροπούν...Με βοηθήσαν πάρα πολύ με τα τόσα που έχουν τύχει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου να στέκομαι δυνατή.

Φιλάκια

Μπραβο!! Συγχαριτηρια!! Να σου πανε ολα τελεια κ να εχεις μια τελεια,απροβληματιστη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Τι όμορφες ευχές από όλα τα κορίτσια.......

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου και σας τις ανταποδίδω!

Εύχομαι σύντομα να ακούσω και τα δικά σας όμορφα νέα!

Πήρα πολύ θετική ενέργεια μέσα από το φορουμ!

Σας ευχαριστώ πολύ για την δύναμη και το κουράγιο που μου δώσατε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...