Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε προσπάθειες μετά από παλίνδρομη!

ΡΕΑ REA

Recommended Posts

καλησπερα! σημερα οπως ξερετε εκανα την αποξυση. ο γιατρος μου συνεχιζει και ειναι αισιοδοξος! τον εχει προβληματισει πολυ η περιπτωση μου μου ειπε. θα την βρουμε την ακρη βουλα μου ειπε. αφου μενεις εγκυος, ειναι πολυ θετικο αυτο!! να περασει το διαστημα που χρειαζεται, να ηρεμησω, και εχει ο Θεος κοριτσια.....

Σου εύχομαι σύντομα να νιώσεις δυνατή, η δύναμη σου να νικήσει το πένθος σου. Βούλα μου σου στέλνω θετική ενέργεια..Όπως έγραψε και μια φίλη ...εδώ είμαστε

φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! σημερα οπως ξερετε εκανα την αποξυση. ο γιατρος μου συνεχιζει και ειναι αισιοδοξος! τον εχει προβληματισει πολυ η περιπτωση μου μου ειπε. θα την βρουμε την ακρη βουλα μου ειπε. αφου μενεις εγκυος, ειναι πολυ θετικο αυτο!! να περασει το διαστημα που χρειαζεται, να ηρεμησω, και εχει ο Θεος κοριτσια.....

καλα σου ειπε ο γιατρος σου ...θα τη βρειτε την ακρη...ξεκουρασου και ευχομαι το 2014 να ειναι η τυχερη σου χρονια και να γινει το θαυματακι !με αγαπη!:-):-):-):-)

κανεις δεν ειναι τελειος....μεχρι να τον ερωτευτεις..!!

[/url]

XzOfp2.png

Και εγω εχοντας στο προσφατο παρελθον μια παλλινδρομη κυηση και αποβολη στην 8η εβδομαδα εχω να πω, κυριως στις κοπέλες που αναρωτιουνται για την ποιοτητα των ωαριων, πως πάλι καλά που μόνο τα αριστα ωάρια προχωράνε σε μια πληρη εγκυμοσυνη! Ο οργανισμος μας ξερει ποτε να διακόψει γιατι υπάρχει προβλημα στο γονιμοποιημένο ωάριο. Πρεπει νομιζω να αντιμετωπισουμε τις περιπτωσεις μας ως τυχερο γεγονος και οχι μονο ως ατυχια. Γιατι αυτο το συγκεκριμενο ωάριο με αυτο το συγκεκριμενο σπερματοζοαριο δεν καταφεραν να συνεχίσουν. Ομως το επόμενο, η το μεθεπόμενο ωάριο θα ειναι πιο τυχερο και θα καταλληξει σε ενα υγειεστατο παιδακι. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?

Οσες ζησατε την εμπειρεια της παλλινδρομησης μια φορα, πιστευω πως πρεπει να κοιταξετε μπορστα χωρις υπερβολικη αναλυση του γιατι. Τωρα οι κοπελες που εχουν στο ιστορικο τους περισσοτερες παλλινδρομες κυησεις σιγουρα καλη ειναι η ιατρικη εξέταση αλλά με ψυχραιμία περιμενοντας το αποτελεσμα. Σιγουρα ειναι πολυ ψυχοθορο και παραμένει χαμος ακομη και τοσο νωρις σε μια εγκυμοσυνη η παλλινδρομηση. Ομως κοιταζοντας στο τελος, στο αποτέλεσμα, χρειάζεται υπομονη και επιμονη για να ερθει. Πιστευω, ελπιζω, νιωθω, πως το 2014 θα ειναι μια χρονια γεμάτη υπεροχα μωρακια!!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Pepitsa πολύ σωστά όλα αυτά που έγραψες, συμφωνώ μαζί σου..

Εμένα προσωπικά μου έδωσαν πολύ κουράγιο τα λόγια σου και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Έχεις κάνει παιδάκι? Αν ναι μετά από πόσο καιρο από τις απώλειες σου?

φιλιά!

Pepitsa πολύ σωστά όλα αυτά που έγραψες, συμφωνώ μαζί σου..

Εμένα προσωπικά μου έδωσαν πολύ κουράγιο τα λόγια σου και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Έχεις κάνει παιδάκι? Αν ναι μετά από πόσο καιρο από τις απώλειες σου?

φιλιά!

ΡΕΑΡΕΑ μου έχω ειμαι τυχερη και εχω ενα παιδακι 14 μηνων. Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκαμε να το κανουμε (μας πηρε περιπου δυο χρονια) χωρις ομως σοβαρα προβληματα απο μερους μας. Οποτε σιγουρα ηταν σημαντικοτατος και ο παραγοντας αγχους.

Και η αποδειξη ειναι πως πριν ενα μηνα εμεινα εγκυος χωρις να το περιμενω! Οποτε κραταω αυτο και αφηνω το γεγονος οτι παλινδρομισε η εγκυμοσυνη. Συγκεντρωνω ολη μου την ενεργεια και την θετικη σκεψη στο να τα καταφέρουμε παλι, αυτη την φορα με καλυτερα αποτελεσματα.

Σιγουρα το γεγονος οτι εχουμε ενα παιδακι βοηθάει, καθαρα ψυχολογικα. Μειώνει λιγο το αγχος. Τωρα, οσο μπορεις να δεχτεις πραγματικα την συμβουλη "μην αγχωνεσαι" θα σου κανει πολυ πολυ καλο. Δεν ειναι ευκολο να το κανεις αλλα οταν γινει και εχεις στα χερια σου ενα μωρακι θα σου φαινεται υπερβολικο το αγχος που περασες! Φυσικα δεν ενοω μονο εσενα, ολες ετσι ειμαστε!!!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Διαφημίσεις

​SOS!!!!Καλησπέρα Κορίτσια, αναζητώ επειγόντως φαρμακα εγκυμοσυνης DARONDA,PREGNYL ke MENOPUR.Δυστυχώς σαν ανεργη δεν μπορω να τα γράψω σε βιβλιάριο για να πληρώσω μόνο συμμετοχή. .Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενες που δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα,βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη!!!!!!!!!

ΡΕΑΡΕΑ μου έχω ειμαι τυχερη και εχω ενα παιδακι 14 μηνων. Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκαμε να το κανουμε (μας πηρε περιπου δυο χρονια) χωρις ομως σοβαρα προβληματα απο μερους μας. Οποτε σιγουρα ηταν σημαντικοτατος και ο παραγοντας αγχους.

Και η αποδειξη ειναι πως πριν ενα μηνα εμεινα εγκυος χωρις να το περιμενω! Οποτε κραταω αυτο και αφηνω το γεγονος οτι παλινδρομισε η εγκυμοσυνη. Συγκεντρωνω ολη μου την ενεργεια και την θετικη σκεψη στο να τα καταφέρουμε παλι, αυτη την φορα με καλυτερα αποτελεσματα.

Σιγουρα το γεγονος οτι εχουμε ενα παιδακι βοηθάει, καθαρα ψυχολογικα. Μειώνει λιγο το αγχος. Τωρα, οσο μπορεις να δεχτεις πραγματικα την συμβουλη "μην αγχωνεσαι" θα σου κανει πολυ πολυ καλο. Δεν ειναι ευκολο να το κανεις αλλα οταν γινει και εχεις στα χερια σου ενα μωρακι θα σου φαινεται υπερβολικο το αγχος που περασες! Φυσικα δεν ενοω μονο εσενα, ολες ετσι ειμαστε!!!

Όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος τον Σεπτέμβρη ήμουνα διακοπές και επίσης έπαιρνα από την άνοιξη κάποια ανθοιάματα για αποφόρτηση, (γενικά είμαι λίγο αγχωτικό άτομο πέραν τουτου όμως τα τελευταία 3 χρόνια μου πέσανε πολλά μαζεμένα) το συγκεκριμένο ανθοιαμα με βοηθούσε πάρα πολύ και γενικότερα κατάφερνα να κοιτάω μπροστά και να είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη μου.

Όταν επέστρεψα από τις διακοπές πήρα να αγοράσω ένα ανθοίαμα γιατί μου είχε τελειώσει και η φαρμακοποιός, λανθασμένα, μου είπε πως ίσως να μην κάνει γιατί δεν έκλεισα ακόμα τον 3ο και αυτό έχει μία έλάχιστη ποσότητα αλκοόλης(για την συντήρηση του ιάματος).

Τελικά δεν το πήρα, σκέφτηκα να ξεκινήσω ομοιοπαθητική, έκανα και στο παρελθόν και με είχε βοηθήσει σε διάφορα θέματα, επίσης ήξερα πως κάνει πάρα πού καλό στην εγκυμοσύνη. Ο γυναικολόγος μου δεν συμφώνησε με την ομοιοπαθητική.

Τελικά δεν έκανα τίποτα...μετά από κάποιο διάστημα άρχισαν πάλι τα συμπτώματα του άγχους, σφυξίματα στην κοιλιά, πλακώματα στο στήθος, και λίγο δυσπνοια, χάνω και μία κολλήτη μου και διαλύθηκα τελείως.

Μετά ήρθε και η παλίνδρομη...

Εκ παραδρομής μαθαίνω από τον ίδιο τον γιατρό που παρασκευάζει τα ανθοιάματα πως η αλκοόλη που εμπεριέχετε στην ημερήσια δόση του ανθοιάματος είναι ιση με αυτή που εμπεριέχεται σε ένα αχλάδι :shock:

Τέλος παν...τα αφήνω όλα πίσω και γυρίζω σελίδα!

Κλείνοντας, θέλω να συμφωνήσω μαζί σου για άλλη μία φορά για το πόσο μπορεί να επηρεάσει και σωματικά η ψυχολογία και εγώ που έχω αυτοάνοσο το γνωρίζω καλά αυτό.

Το άγχος κάνει πολύ κακό στην εγκυμοσύνη και ας λέει ο γυναικολόγος μου πως τα έμβρυα είναι πολύ ανθεκτικά.

Ξεκίνησα ομοιοπαθητική και θα την συνεχίσω και ξέρω πως δεν θα αρέσει στον γυναικολόγο μου σε μία πιθανή εγκυμοσύνη, αν δεν με στηρίξει πολύ απλά θα τον αλλάξω, υπάρχουν πολύ γυναικολόγοι που είναι υπέρ των εναλλακτικών θεραπειών. Γενικά προσπαθώ και κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να είμαι ήρεμη και ισορροπημένη, δεν το καταφέρνω πάντα αλλά το προσπαθώ..

ΡΕΑ REA λυπάμαι για την απώλειά σου...καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις μιας και έχασα ένα παιδάκι στην 26η εβδομάδα. Κατ αρχήν θέλω να σου πω ότι ο θυροειδής είναι το Α και το Ω για τη σωστή λειτουργία του γυναικείου οργανισμού τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ έχω υποθυροειδισμό και μετά από έναν απαράδεκτο ενδοκρινολόγο που επιβάρυνε το πρόβλημα βρήκα γιατρό αστέρι που με βοήθησε και τον έχω ρυθμίσει άριστα! Αν δεν είναι ρυθμισμένος έχεις εκτός των άλλων και πρόβλημα γονιμότητας, εγώ πχ είχα ορμόνες κουρέλι λόγω αυτού που μας πήρε σχεδόν χρόνο να συνέλθουν και φαντάσου όταν το ανακάλυψα ήμουν μόλις 25. Και φυσικά πρέπει οπωσδήποτε να τον τσεκάρεις πολύ συχνά με το που θα διαπιστώσεις εγκυμοσύνη! Εγώ βέβαια την πάτησα από άλλο λόγο μάλλον αλλά τώρα που είμαι πάλι έγκυος ελέγχω TSH σχεδόν κάθε μήνα!!!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα κορίτσια δύναμη και υπομονή!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ΡΕΑ REA λυπάμαι για την απώλειά σου...καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις μιας και έχασα ένα παιδάκι στην 26η εβδομάδα. Κατ αρχήν θέλω να σου πω ότι ο θυροειδής είναι το Α και το Ω για τη σωστή λειτουργία του γυναικείου οργανισμού τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ έχω υποθυροειδισμό και μετά από έναν απαράδεκτο ενδοκρινολόγο που επιβάρυνε το πρόβλημα βρήκα γιατρό αστέρι που με βοήθησε και τον έχω ρυθμίσει άριστα! Αν δεν είναι ρυθμισμένος έχεις εκτός των άλλων και πρόβλημα γονιμότητας, εγώ πχ είχα ορμόνες κουρέλι λόγω αυτού που μας πήρε σχεδόν χρόνο να συνέλθουν και φαντάσου όταν το ανακάλυψα ήμουν μόλις 25. Και φυσικά πρέπει οπωσδήποτε να τον τσεκάρεις πολύ συχνά με το που θα διαπιστώσεις εγκυμοσύνη! Εγώ βέβαια την πάτησα από άλλο λόγο μάλλον αλλά τώρα που είμαι πάλι έγκυος ελέγχω TSH σχεδόν κάθε μήνα!!!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα κορίτσια δύναμη και υπομονή!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου Moody μου!

Εγώ έχω μόνο νόσο χασιμότο βρογχοκήλη με όζους και τα αντισώματα ανεβασμένα. Τ3, Τ4 και TSH φυσιολογικά.

Δεν έπαιρνα και δεν παίρνω θεραπεία, έχω έναν πολύ καλό ενδοκρινολόγο και είμαι πολύ τυπική στις εξετάσεις μου (κάθε 6 μήνες αιματολογικές προληπτικά και κάθε χρόνο υπέρηχο).

Ωστόσο όταν έμεινα έγκυος και αφού επανέλαβα εξέτασεις που είχα κάνει τον Ιούλιο και βγήκαν φυσιολογικές ο γιατρός μου έδωσε προληπτικά Τ4 των 25mg, όταν παλιδρόμησε το έκοψα. Μετά επανέλαβα εξέτάσεις και μου είπε πως δεν χρειάζεται να το συνεχίσω προς το παρών παρα μόνο όταν ξαναμείνω έγκυος.

Έχεις δίκιο και εμένα για εξετάσεις κάθε μήνα μου είχε πει στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Τέλος παν...Εγώ έχω και το στήγμα της μεσογειακής (χαμηλός αιματοκρίτης και σίδηρο) και τα αντισώματα από το χασιμότο και παρόλα αυτά ο γυναικολόγος μου το αποδίδει σε τυχαίο γεγονος (γνωστή ατάκα..) βέβαια μίλησα και με ενδοκρινολόγο, τα γράφω στα προηγούμενα μηνύματα.

Παρόλα αυτά είμαι πολύ αισιόδοξη!!!

Είμαι σίγουρη πως θα γίνω μανούλα και σύντομα!

Παίρνω το φυλλικό με το σίδηρο κάθε μέρα, κάνω την ομοιπαθητική μου και σύντομα ξεκινάω και πάλι γιόγκα, (όλο το αναβάλω) έκανα για 2 χρόνια μόνη στο σπίτι με dvd! Τέλεια!

Κουράγιο σε όλες μας! Δύναμη, και όχι άγχος. Σε όλες! Εγκυούλες και μη! Θετικές σκέψεις!

Φιλάκια κοριτσάκια!

Δύσκολες στιγμές...!​SOS!!!!Καλησπέρα Κορίτσια, αναζητώ επειγόντως φαρμακα εγκυμοσυνης DARONDA KE MENOPUR.Δυστυχώς σαν ανεργη δεν μπορω να τα γράψω σε βιβλιάριο για να πληρώσω μόνο συμμετοχή. .Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενες που δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα,βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη!!!!!!!!!6971843391

Διαφημίσεις

Δύσκολες στιγμές...!​SOS!!!!Καλησπέρα Κορίτσια, αναζητώ επειγόντως φαρμακα εγκυμοσυνης DARONDA KE MENOPUR.Δυστυχώς σαν ανεργη δεν μπορω να τα γράψω σε βιβλιάριο για να πληρώσω μόνο συμμετοχή. .Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενες που δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα,βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη!!!!!!!!!6971843391

Καλη μου, δυστυχώς, μονο utrogestan εχω. Αν ενδιαφερεσαι....

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου Moody μου!

Εγώ έχω μόνο νόσο χασιμότο βρογχοκήλη με όζους και τα αντισώματα ανεβασμένα. Τ3, Τ4 και TSH φυσιολογικά.

Δεν έπαιρνα και δεν παίρνω θεραπεία, έχω έναν πολύ καλό ενδοκρινολόγο και είμαι πολύ τυπική στις εξετάσεις μου (κάθε 6 μήνες αιματολογικές προληπτικά και κάθε χρόνο υπέρηχο).

Ωστόσο όταν έμεινα έγκυος και αφού επανέλαβα εξέτασεις που είχα κάνει τον Ιούλιο και βγήκαν φυσιολογικές ο γιατρός μου έδωσε προληπτικά Τ4 των 25mg, όταν παλιδρόμησε το έκοψα. Μετά επανέλαβα εξέτάσεις και μου είπε πως δεν χρειάζεται να το συνεχίσω προς το παρών παρα μόνο όταν ξαναμείνω έγκυος.

Έχεις δίκιο και εμένα για εξετάσεις κάθε μήνα μου είχε πει στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Τέλος παν...Εγώ έχω και το στήγμα της μεσογειακής (χαμηλός αιματοκρίτης και σίδηρο) και τα αντισώματα από το χασιμότο και παρόλα αυτά ο γυναικολόγος μου το αποδίδει σε τυχαίο γεγονος (γνωστή ατάκα..) βέβαια μίλησα και με ενδοκρινολόγο, τα γράφω στα προηγούμενα μηνύματα.

Παρόλα αυτά είμαι πολύ αισιόδοξη!!!

Είμαι σίγουρη πως θα γίνω μανούλα και σύντομα!

Παίρνω το φυλλικό με το σίδηρο κάθε μέρα, κάνω την ομοιπαθητική μου και σύντομα ξεκινάω και πάλι γιόγκα, (όλο το αναβάλω) έκανα για 2 χρόνια μόνη στο σπίτι με dvd! Τέλεια!

Κουράγιο σε όλες μας! Δύναμη, και όχι άγχος. Σε όλες! Εγκυούλες και μη! Θετικές σκέψεις!

Φιλάκια κοριτσάκια!

Και εγω εχω θεματα με τον θυροειδη και ειναι απαραιτητη η σωστη του λειτουργια για την επιτευξη εγκυμοσυνης. Απολυτως σωτες ειναι και οι εξετασεις θυροειδους ανα 6μηνο, και οι μηνιαιες εξετάσεις σε περιπτωση εγκυμοσυνης και το Τ4 κατα την εγκυμοσύνη. Εγω με ολα αυτα ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο παιδακι. Καλος γυναικολόγος, καλος ενδοκρινολόγος και να συνεννοείστε! Δηλαδη να σεβονται την επιλογη σου για ομοιοπαθητικη (εκτος και αν κατι αντεδεικνειται που αμφιβαλλω). Και τα ανθοιάματα, ειδικα το rescue remedy με βοηθησε και εμενα παρα πολυ μεχρι να καταφερω να μεινω εγκυος και στην αρχη της εγκυμοσυνης που ειχα τρομερο αγχος. Σε καμια περιπτωση η ποσοτητα αλκοολ που περιεχει δεν επηρεάζει ΤΙΠΟΤΑ! Αφου το παιρνουν και παιδια! (Ειμαι φαρμακοποιος και το εχω ψαξει πολυ το εναλλακτικο)

Τωρα οσο αφορα την παλινδρομηση νομίζω πως ουτε στην δικη μου περιπτωση ουτε στης ΡΕΑ REA ηταν ο λογος. Τωρα για την moody φανταζομαι τα εχετε συζητησει με τον γιατρο αν ηταν παραγοντας η οχι.

Ομως πιστευω ακράδαντα πως με καλους γιατρους και σωστη ρυθμιση ειναι απολυτα εφικτη η υγιης, τελιομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Ανυπομονώ να συμβει σε ολες μας!!!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Και εγω εχω θεματα με τον θυροειδη και ειναι απαραιτητη η σωστη του λειτουργια για την επιτευξη εγκυμοσυνης. Απολυτως σωτες ειναι και οι εξετασεις θυροειδους ανα 6μηνο, και οι μηνιαιες εξετάσεις σε περιπτωση εγκυμοσυνης και το Τ4 κατα την εγκυμοσύνη. Εγω με ολα αυτα ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο παιδακι. Καλος γυναικολόγος, καλος ενδοκρινολόγος και να συνεννοείστε! Δηλαδη να σεβονται την επιλογη σου για ομοιοπαθητικη (εκτος και αν κατι αντεδεικνειται που αμφιβαλλω). Και τα ανθοιάματα, ειδικα το rescue remedy με βοηθησε και εμενα παρα πολυ μεχρι να καταφερω να μεινω εγκυος και στην αρχη της εγκυμοσυνης που ειχα τρομερο αγχος. Σε καμια περιπτωση η ποσοτητα αλκοολ που περιεχει δεν επηρεάζει ΤΙΠΟΤΑ! Αφου το παιρνουν και παιδια! (Ειμαι φαρμακοποιος και το εχω ψαξει πολυ το εναλλακτικο)

Τωρα οσο αφορα την παλινδρομηση νομίζω πως ουτε στην δικη μου περιπτωση ουτε στης ΡΕΑ REA ηταν ο λογος. Τωρα για την moody φανταζομαι τα εχετε συζητησει με τον γιατρο αν ηταν παραγοντας η οχι.

Ομως πιστευω ακράδαντα πως με καλους γιατρους και σωστη ρυθμιση ειναι απολυτα εφικτη η υγιης, τελιομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Ανυπομονώ να συμβει σε ολες μας!!!

σε μένα δεν έπαιξε ρόλο ήταν απόλυτα ρυθμισμένος. Καταλήγουμε ότι όλο το πρόβλημα ήταν λανθάνον διαβήτης που ευτυχώς τώρα το βρήκαμε νωρίς γιατί ο γιατρός μου το υποψιάστηκε!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

σε μένα δεν έπαιξε ρόλο ήταν απόλυτα ρυθμισμένος. Καταλήγουμε ότι όλο το πρόβλημα ήταν λανθάνον διαβήτης που ευτυχώς τώρα το βρήκαμε νωρίς γιατί ο γιατρός μου το υποψιάστηκε!

Αυτο ειναι τελικα το σημαντικο. Να εντοπιστουν ολα τα μικρο-(μεγαλα) θεματα και να παρακολουθουνται κατα την εγκυμοσυνη.

Moody να τολμήσω να προτεινω πως, οταν νιώσεις έτοιμη, να αφήσεις πισω το ένα tickeraki σου και να αφοσίωθείς στο άλλο! Συγνωμη αν με θεωρήσεις αγενη, δεν ειναι η προθεσή μου αλλα με την λογικη του κοιτάμε μπορστα και αποδεχόμαστε την ζωη με τα καλα και τα κακα της, ας γιορταζουμε τα καλά, οπως το μαγικό εμβρυάκι που μεγαλωνει μεσα σου, και ας αφησουμε τα κακα οσο γινεται . Ενοειται πως ενα tickeraki δεν θα αλλαξει τα συναισθηματα σας αλλά ισως σας παει ενα βημα κοντα....

Και παλι συγνωμη αν σε εθιξα με κάποια τροπο. Μονο καλοπροαιρετα γραφω!!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι τελικα το σημαντικο. Να εντοπιστουν ολα τα μικρο-(μεγαλα) θεματα και να παρακολουθουνται κατα την εγκυμοσυνη.

Moody να τολμήσω να προτεινω πως, οταν νιώσεις έτοιμη, να αφήσεις πισω το ένα tickeraki σου και να αφοσίωθείς στο άλλο! Συγνωμη αν με θεωρήσεις αγενη, δεν ειναι η προθεσή μου αλλα με την λογικη του κοιτάμε μπορστα και αποδεχόμαστε την ζωη με τα καλα και τα κακα της, ας γιορταζουμε τα καλά, οπως το μαγικό εμβρυάκι που μεγαλωνει μεσα σου, και ας αφησουμε τα κακα οσο γινεται . Ενοειται πως ενα tickeraki δεν θα αλλαξει τα συναισθηματα σας αλλά ισως σας παει ενα βημα κοντα....

Και παλι συγνωμη αν σε εθιξα με κάποια τροπο. Μονο καλοπροαιρετα γραφω!!

Κοριτσάκι δε με θίγεις καθόλου... Αντιλαμβάνομαι τον τρόπο και το πνεύμα σου, της ίδιας άποψης είναι και ο άντρας μου... Το tickeraki όμως αυτό δεν θα φύγει ποτέ, όσα παιδιά κι αν μ αξιώσει ο Θεός ν αποκτήσω. Ήταν και θα είναι πάντα το πρώτο μου παιδί... ο γιος μου! Μπορεί να φαίνεται ανόητο αλλά το βλέπω και σαν φόρο τιμής στην ψυχούλα του!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσάκι δε με θίγεις καθόλου... Αντιλαμβάνομαι τον τρόπο και το πνεύμα σου, της ίδιας άποψης είναι και ο άντρας μου... Το tickeraki όμως αυτό δεν θα φύγει ποτέ, όσα παιδιά κι αν μ αξιώσει ο Θεός ν αποκτήσω. Ήταν και θα είναι πάντα το πρώτο μου παιδί... ο γιος μου! Μπορεί να φαίνεται ανόητο αλλά το βλέπω και σαν φόρο τιμής στην ψυχούλα του!!!!

Δεν ειναι καθολου ανοητο, ειναι απολυτως κατανοητο και σεβαστο. Και ακομη και αν βγαλεις το tickeraki θα παραμεινει για παντα η θεση στην καρδια σου, κανεις δεν λεει πως κατι τετοιο μπορει να αλλαξει τα συναισθηματα μας! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Σε καταλαβαίνω, το σεβομαι και να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Αυτα που εγραψα ηταν γιατι η δικη μου αντιδραση ηταν αμεσως μετα την παλλινδρομηση να βγαλω το tickeraki μου. Ομως ειναι ανόμοιες καταστασεις γιατι χαμός και στην 8 εβδομάδα, χαμος και στην 26 αλλά το δευτερο εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα και επιπτωση στην ζωη μας...

Σου ευχομαι να θρεψουν οι πληγες, να παραμεινει στην καρδια σου αυτη η θεση αλλά να ποναει λιγοτερο με τον καιρο.

ΣΟυ ευχομαι να αγγαλιασεις ενα υγειεστατο παιδακι και να γευτεις τον αγωνα δρομου που λεγεται μητροτητα!!!!

Με εκανες και εκλαψα και ειμαι στην δουλεια....Ρεζίλι...

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Δεν ειναι καθολου ανοητο, ειναι απολυτως κατανοητο και σεβαστο. Και ακομη και αν βγαλεις το tickeraki θα παραμεινει για παντα η θεση στην καρδια σου, κανεις δεν λεει πως κατι τετοιο μπορει να αλλαξει τα συναισθηματα μας! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Σε καταλαβαίνω, το σεβομαι και να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Αυτα που εγραψα ηταν γιατι η δικη μου αντιδραση ηταν αμεσως μετα την παλλινδρομηση να βγαλω το tickeraki μου. Ομως ειναι ανόμοιες καταστασεις γιατι χαμός και στην 8 εβδομάδα, χαμος και στην 26 αλλά το δευτερο εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα και επιπτωση στην ζωη μας...

Σου ευχομαι να θρεψουν οι πληγες, να παραμεινει στην καρδια σου αυτη η θεση αλλά να ποναει λιγοτερο με τον καιρο.

ΣΟυ ευχομαι να αγγαλιασεις ενα υγειεστατο παιδακι και να γευτεις τον αγωνα δρομου που λεγεται μητροτητα!!!!

Με εκανες και εκλαψα και ειμαι στην δουλεια....Ρεζίλι...

....συγγνώμη.... Απλά κι εγώ όταν περίμενα το πρώτο έλεγα "είναι πιο εύκολο να το χάνεις όταν το χεις στην κοιλιά παρά άμα το χεις γεννήσει..." μέχρι που το λούστηκα και είδα τι εστί!!!!! Όποτε και να το χάσεις δυστυχώς πονάς το ίδιο! Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν στη ζωή μιας γυναίκας!!! Αλλά είπαμε! Η φύση, ο Θεός ό,τι πιστεύει ο καθένας ξέρει καλύτερα.... Ας είναι το θέλημά Του και με τη βοήθειά Του να αγκαλιάσουμε τα ζουζούνια μας!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξαναγράφω...γιατί σήμερα νιώθω για πρώτη φορά ΚΑΛΑ μετά από πολύ καιρό. Πήρα τα αποτελέσματα της ιστολογικής -περαν των συμφύσεων είχα τελικά και έναν πολύ μεγάλο πολύποδα- ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Αυτό το μήνα αντιβίωση, Τ4, και τέλη Φεβρουαρίου επαναλαμβάνω την TSH να δω πού έφτασε -λίγο θέλω να πέσει, από το 3,9 στο 2 και κατι- μαζεύω όλες τις εξετάσεις για επανεκτίμηση (να δούμε μήπως ξεχάσαμε κάτι) και όπως είπε ο γιατρός μου σήμερα "να αρχίσουμε τον αγώνα" για την επόμενη εγκυμοσύνη!

Ευτυχώς, μένω έγκυος πάντα με την πρώτη, οπότε ελπίζω να με βοηθήσει η τύχη και τώρα και να έχω ένα μπεμπάκι το Δεκέμβρη!

Ξεκίνησα διατροφή, γυμναστική, και παίρνω βιταμίνες -το πακέτο βιταμινών για εγκυμοσύνη σα συμπλήρωμα- για να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται!

Μακάρι να πάνε όλα καλά, για όλες μας!

Και να γράφετε τα νεα σας, να παίρνουμε κουράγιο και οι υπόλοιπες από τις επιτυχίες που θα έρθουν...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΣ!

tt1c5897.aspx

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξαναγράφω...γιατί σήμερα νιώθω για πρώτη φορά ΚΑΛΑ μετά από πολύ καιρό. Πήρα τα αποτελέσματα της ιστολογικής -περαν των συμφύσεων είχα τελικά και έναν πολύ μεγάλο πολύποδα- ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Αυτό το μήνα αντιβίωση, Τ4, και τέλη Φεβρουαρίου επαναλαμβάνω την TSH να δω πού έφτασε -λίγο θέλω να πέσει, από το 3,9 στο 2 και κατι- μαζεύω όλες τις εξετάσεις για επανεκτίμηση (να δούμε μήπως ξεχάσαμε κάτι) και όπως είπε ο γιατρός μου σήμερα "να αρχίσουμε τον αγώνα" για την επόμενη εγκυμοσύνη!

Ευτυχώς, μένω έγκυος πάντα με την πρώτη, οπότε ελπίζω να με βοηθήσει η τύχη και τώρα και να έχω ένα μπεμπάκι το Δεκέμβρη!

Ξεκίνησα διατροφή, γυμναστική, και παίρνω βιταμίνες -το πακέτο βιταμινών για εγκυμοσύνη σα συμπλήρωμα- για να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται!

Μακάρι να πάνε όλα καλά, για όλες μας!

Και να γράφετε τα νεα σας, να παίρνουμε κουράγιο και οι υπόλοιπες από τις επιτυχίες που θα έρθουν...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΣ!

Αχ Βικούλα πολύ χάρηκα πού είσαι καλύτερα και όσο περνούν οι μέρες όλο και καλύτερα...Τελικά είμαστε τόσο πολλές με παλλίνδρομη - μες το συνειδητοποίησα αργότερα που άρχισα να μπαίνω και να διαβάζω και έχω πάθει πλάκα! Είναι όμως πολύ θετικό ότι οι περισσότερες μένουν πολύ εύκολα μετά.

Ναι να γράφουμε τις επιτυχίες που θα έρχοντε να παίρνουμε κουράγιο!!!

Σε άλλα θέματα έχω εντοπίσει σίγουρα 2 που μόλις μάθανε εγκυμοσύνη μετά από παλίνδρομη.

Άντε κορίτσια ελάτε να γράψετε να παίρνουμε τα πάνω μας!

γεια σας κοριτσια και απο μενα. εγω εκανα αποξεση 18 του μηνος. εμεινα εγκυος μετα απο εξωσωματικη. στην αρχη ηταν διδυμα αλλα προχωρησε μονο το ενα. τελικα παλλινδρομησε την 9η εβδομαδα. ειχα μια αποβολη και τον μαρτιο μετα απο σπερματεγχυση. τωρα θα παω σε αιματολογο και μετα απο ενα τριμηνο παλι θα ξεκινησω τον αγωνα για ενα μωρο.

γεια σας κοριτσια και απο μενα. εγω εκανα αποξεση 18 του μηνος. εμεινα εγκυος μετα απο εξωσωματικη. στην αρχη ηταν διδυμα αλλα προχωρησε μονο το ενα. τελικα παλλινδρομησε την 9η εβδομαδα. ειχα μια αποβολη και τον μαρτιο μετα απο σπερματεγχυση. τωρα θα παω σε αιματολογο και μετα απο ενα τριμηνο παλι θα ξεκινησω τον αγωνα για ενα μωρο.

basiksiro, λυπάμαι πολύ! εύχομαι η επόμενη προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας! Το έχω περάσει κι εγώ. Τώρα είμαστε στη φάση της αναμονής μετά την 1η εξωσωματική μας.

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, τι σου είπε ο γιατρός; γιατί παλινδρόμησε; κάνατε κάποια εξέταση στο έμβρυο;

και πάλι σου εύχομαι να πάνε ΟΛΑ καλά από εδώ και πέρα!

Φιλιά

basiksiro, λυπάμαι πολύ! εύχομαι η επόμενη προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας! Το έχω περάσει κι εγώ. Τώρα είμαστε στη φάση της αναμονής μετά την 1η εξωσωματική μας.

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, τι σου είπε ο γιατρός; γιατί παλινδρόμησε; κάνατε κάποια εξέταση στο έμβρυο;

και πάλι σου εύχομαι να πάνε ΟΛΑ καλά από εδώ και πέρα!

Φιλιά

σε ευχαριστω πολυ. με το καλο σου ευχομαι κοριτσι μου. εχω περασει την φαση της αναμονης μετα απο εξωσωματικη και ξερω πως ειναι.ο γιατρος μου ειπε πως τωρα απο εδω και περα θα το δουμε με την αιματολογο για να κανουμε τις εξετασεις για θρομβοφιλια κλπ. δεν το στειλαμε το εμβρυο για ελεγχο. αν και εγω λεω κακως που δεν επεμενα. ηθελα να ξερω. τελοςπαντων δεν γυριζει ο χρονος. σκεφτομαι να αλλαξω γυναικολογο ουτως η αλλως.

σε ευχαριστω πολυ. με το καλο σου ευχομαι κοριτσι μου. εχω περασει την φαση της αναμονης μετα απο εξωσωματικη και ξερω πως ειναι.ο γιατρος μου ειπε πως τωρα απο εδω και περα θα το δουμε με την αιματολογο για να κανουμε τις εξετασεις για θρομβοφιλια κλπ. δεν το στειλαμε το εμβρυο για ελεγχο. αν και εγω λεω κακως που δεν επεμενα. ηθελα να ξερω. τελοςπαντων δεν γυριζει ο χρονος. σκεφτομαι να αλλαξω γυναικολογο ουτως η αλλως.

μην το σκέφτεσαι! θα ήταν καλό να είχε κάνει την εξέταση του εμβρύου - είναι κάποια χρήματα παραπάνω αλλά και τι δεν έχουμε δώσει! - αλλά μην το σκέφτεσαι.

Έχω περάσει παλίνδρομη μετά από σπερματέγχυση και το έμβρυο είχε χρωμοσωμική ανωμαλία (κάναμε στο έμβρυο εξέταση για καρυότυπο και εξέταση για κιστική ίνωση) . Τότε ο γιατρός μας συμβούλεψε να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους και επίσης μιλήσαμε με μια γενετίστρια η οποία μου εξήγησε τότε ότι δεν φταιει πάντα το ωάριο για χρωμοσωμικές ανωμαλίες αλλά καμιά φορά υπάρχουν "διπλοειδή ή ανευπλοειδή" σπερματοζωάρια που κάνουν τη ζημιά. Κι έτσι κάναμε dna fragmatation και fish. Είναι δυο εξετάσεις για το σπέρμα και σου τα γράφω όλα αυτά πιο πολύ μήπως πάρεις κάποια ιδέα για το πώς να κινηθείς. Εγώ δεν έκανα όλο το πακέτο θρομβοφιλίας, δεν βρέθηκε κάτι, αλλά προληπτικά κάνω τώρα inohep.

Καλή επιτυχία να έχεις και βασικά καλή ευκολία!!

smamy, αυτές οι εξετάσεις που αναφέρεις (dna fragmatation και fish) είναι χρονοβόρες; Κάνουνε πάνω από μήνα να βγούν; Και μήπως ξέρεις αν καλύπτονται από ταμεία ή είναι σαν τις θρομβοφιλικές, τελείως ιδιωτικά; Σκέφτομαι πριν κάνω την προσπάθεια να τα κοιτούσαμε και αυτά για κάθε ενδεχόμενο...

tt1c5897.aspx

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...