Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανταγωνιζεται τους γονεις μου?

LolapaLooza

Recommended Posts

Εχω φοβερο προβλημα με τον καλο μου και τους γονεις μου...Ενω οι γονεις μου τον συμπαθουν, εκεινος παντα κατι θα κανει για να προκαλεσει η να γινει αντιπαθητικος. Νομιζω οτι τους ανταγωνιζεται γιατι εχουμε πολυ καλη σχεση. Εσεις εχετε αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?

Διαφημίσεις

Εχω φοβερο προβλημα με τον καλο μου και τους γονεις μου...Ενω οι γονεις μου τον συμπαθουν, εκεινος παντα κατι θα κανει για να προκαλεσει η να γινει αντιπαθητικος. Νομιζω οτι τους ανταγωνιζεται γιατι εχουμε πολυ καλη σχεση. Εσεις εχετε αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?

δεν μπορουμε να ξερουμε τι ακριβως κανει αν δεν μας πεις λεπτομερειες γιατι μπορει να ειναι κατι πολυ φυσιολογικο και εσυ ή οι γονεις σου να το θεωρουνε προβλημα!αν θες πες μας κατι παραπανω γιατι σε ολους μας μπορει να εχει τυχει καμια φορα αλλα να εχει περασει στο ντουκου....ή οχι!:P:p

Εγώ θα σου πω, να προσπαθήσεις να το δεις το θέμα λίγο πιο αντικειμενικά.

Προσωπικά, μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να νιώσω δυσαρέσκεια απέναντι κυρίως στα πεθερικά μου και συνολικότερα στην οικογένεια του καλού μου, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί, και μερικές φορές και απέναντι στον άντρα μου σε σχέση με τους γονείς μου. Το θέμα είναι, όμως, το γιατί; Κι εγώ ξέρω το γιατί. Με τους δικούς μου έχουμε μια πολύ καλή σχέση, η οποία αφενός βασίζεται στην αγάπη, αφετέρου, όμως, και στο γεγονός, ότι εγώ δεν έχω ακόμη απογαλακτιστεί, παρότι 32 χρονών και παρόλο που ζω μόνη μου από τα 18 στην Αθήνα κι εκείνοι στην επαρχία. Οπότε, υπάρχει κάτι που δημιουργεί ένα "άβατο" σε σχέση με τους γονείς μου.

Ευτυχώς που το έχω εντοπίσει και δεν γκρινιάζω για ζητήματα που με ενοχλούν, τα οποία αντικειμενικά είναι γελοία και που προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατήσω ισορροπίες, ακόμη και να κοντραριστώ μαζί τους, ενώ κατά βάθος θέλω να τους κάνω το χατίρι (όχι επειδή έχουν δίκιο, αλλά γιατί θέλω να τους ευχαριστήσω).

Πρόσεχε, μήπως έχεις εσύ ένα παραπάνω κόλλημα με τους γονείς σου και θεωρείς ότι όποτε ο άντρας σου διαφωνεί μαζί τους το κάνει από αντίδραση.

Πάντως λίγες λεπτομέρειες παραπάνω όντως θα βοηθούσαν.

ειμαστε πολλα χρονια μαζι οποτε τον ξερω καλα...εννοω συμπεριφορες τυπου, να ειναι αποτομος στην συζητηση πολλες φορες η να ειναι εντελως αμιλητος κλπ. και πολλα αλλα τα οποια δεν θελω να θυμηθω γιατι τσαντιζομαι... Σιγουρα εχω κι εγω ενα κολλημα με την οικογενεια μου, εννοω οτι τους θαυμαζω και τους αγαπω πολυ αλλα οκ, μεχρι εκει.

Διαφημίσεις

ειμαστε πολλα χρονια μαζι οποτε τον ξερω καλα...εννοω συμπεριφορες τυπου, να ειναι αποτομος στην συζητηση πολλες φορες η να ειναι εντελως αμιλητος κλπ. και πολλα αλλα τα οποια δεν θελω να θυμηθω γιατι τσαντιζομαι... Σιγουρα εχω κι εγω ενα κολλημα με την οικογενεια μου, εννοω οτι τους θαυμαζω και τους αγαπω πολυ αλλα οκ, μεχρι εκει.

οποτε πρεπει να κατσεις μαζι του και να μιλησεις στα ισια και ευθεως τι σε ενοχλει χωρις να τον προσβαλλεις πουθενα εξηγωντας του οτι πανω απο ολα με κανεις και αισθανομαι ασχημα εγω μπροστα στους γονεις μου (εννοειτε οτι δεν του λες αν σε ρωτησει του τυπου ΄΄γιατι σου ειπαν κατι οι δικοι σου? ΄΄εσυ απαντας οχι βεβαια αλλα τουλαχιστον πες μου αν εχεις καποιο προβλημα μαζι τους και αν η απαντηση ειναι αρνητικη τοτε θα του πεις σε παρακαλω να εισαι πιο γλυκομιλητος και οχι τοσο αποτομος γιατι με κανεις και αισθανομαι χαλια!ελπιζω τουλαχιστον να σεβαστει την δικια σου επιθυμια γιατι απο την στιγμη που δεν τον εχεις εσυ προσβαλλει ή του εχεις μιλησει ασχημα μπροστα στην οικογενεια σου τοτε δεν υπαρχει λογος να φερετε ετσι!θα μου πεις μπορει να ειναι και ο χαρακτηρας του ετσι αλλα επειδη οι ανθρωποι τυχαινει να ειναι και γονεις σου συμπεριφερομαστε με καποιο τακτ ή τα τυπικα τελος παντων οπως θα φεροσουν και εσυ στην μαμα του 'η στον μπαμπα του!βεβαιως δεν καθεσε και συζητας συνεχεια μαζι του για τους γονεις σου φανταζομαι και ποσο τους θαυμαζεις κτλ γιατι μπορει να νομιζει οτι και εγω τι κανω εδω ο αχρηστος ειμαι??καταλαβαινεις τι εννοω!!αντρικος εγωισμος!!:P:p:p:p πολλα μπορει να παιζουνε και αρχιζει και απο το πως σου συμπεριφερετε και εσενα στην καθημερινοτητα σας!!γιατι και εμενα ο αντρας μου ας πουμε ειναι πολυ νευρικος!στους γονεις μου ομως ειναι μια χαρα.εγω βεβαια τον ξερω 12 χρονια και ξερω το κουμπι του πως να τον ηρεμω πως να τον τσιτωνω κτλοποτε δεν με πειραζει (οχι να μας τα πρηζει και πολυ ομως εεε???):P:p:p:p τι να κανουμε.....αντρες;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...