Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξεκινάμε! Θα ήθελα τα φώτα σας για την ποσότητα....

MAmom?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπερααα...ειμαι καινούρια εδω κ θελω βοήθεια...απο αύριο ξεκινάμε στερεές...τι ώρα να δώσω την κρεμουλα,πρωί η απόγευμα κ επίσης εσείς με τι ξεκινήσατε...?ρυζαλευρο-βανίλια η φρουτακια...?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερααα...ειμαι καινούρια εδω κ θελω βοήθεια...απο αύριο ξεκινάμε στερεές...τι ώρα να δώσω την κρεμουλα,πρωί η απόγευμα κ επίσης εσείς με τι ξεκινήσατε...?ρυζαλευρο-βανίλια η φρουτακια...?[/quote

Καλημέρα.....η παιδίατρός μου εμένα μου είχε πει πρωί και 1-2κουταλιές την ημέρα και να προσθέτω σιγά σιγά και ξεκινήσαμε με ρυζάλευρο αλλά δεν του πολύ άρεσε...η παιδίατρος σου εσένα τι ενημέρωση σου έδωσε?

a>

a>

ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ....ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ Κ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΩ 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ,ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ Κ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ....Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΕΙΝΑΙ 8 ΚΙΛΑ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 4.190....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΩ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο??ΑΑΧΧΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΥΛΑ ΓΕΝΙΚΑ... ¨-π

ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ....ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ Κ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΩ 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ,ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ Κ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ....Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΕΙΝΑΙ 8 ΚΙΛΑ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 4.190....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΩ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο??ΑΑΧΧΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΥΛΑ ΓΕΝΙΚΑ... ¨-π

Ο ΠΟΥ συστήνει αποκλειστικό θηλασμο μεχρι 6 μηνες! Έχετε πολυ καλο βαρος και δεν υπαρχει λόγος να ξεκινήσετε απο τωρα στερεες.. Οταν έρθει η ωρα ξεκινάς με αχλάδι μετα προσθέσεις Μήλο,μπανανα κ.ο.κ..Οχι ριζαλευρο έτοιμο σκόνη γιατι δεν προσφέρει τιποτα απόλυτος..καλή συνεχεια!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...