Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΟΠΥΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ???

LETOM

Recommended Posts

Και εγω απο πολυτεκνη οικογενεια με την μητερα μου με πολυκυστικες και αυτη αλλα εκανε 4 παιδια κανονικοτα!!!

Δεν ειμαστε ξεγνοιαστοι πια.....Το πιστευω αυτο πολυ! Οταν εμεινα εγκυος παρολο τον αστατο κυκλο μου στα 30,5 ημουν νιοπαντρη, χαρουμενη και η εγκυμοσυνη μου ηρθε μολις στον πρωτο κυκλο!!!!!!!

Μετα τα οικονομικα μας αγχη τα αλλαξαν ολα.....και πιστευω οτι ο οργανισμος μου μπλοκαρε και απο αυτη την πιεση...Τωρα ειμαι 36+ και ενω θελουμε απο πολυ πιο πριν δευτερο παιδι, συνεχεια το αναβαλαμε λογω οικονομικων...και σε συνδυασμο με τα γυναικολογικα, η δευτερη εγκυμοσυνη εγινε πολυ δυσκολη στην επιτευξη της διχως ιατρικη βοηθεια....

Καλη επιτυχια και σε σενα!!!!! στο ευχομαι μεσα στην νεα χρονια να γινεις μανουλα!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

• 4 months later...

Διαφημίσεις

Ο σύζυγός μου πήγε σήμερα στην Αριστοτέλους στον Εοπυυ και του είπαν ότι επιτροπές στη Θεσ/νίκη θα γίνουν σε κανένα εξάμηνο από τις εκλογές! Προς το παρόν μόνο Αθήνα!

Ο σύζυγός μου πήγε σήμερα στην Αριστοτέλους στον Εοπυυ και του είπαν ότι επιτροπές στη Θεσ/νίκη θα γίνουν σε κανένα εξάμηνο από τις εκλογές! Προς το παρόν μόνο Αθήνα!

Καλησπερα!!!

Γιατι δεν το κοιτατε και στα Γιαννενα??

• 1 χρόνο μετά...

Σημερα με κοψανε στην ΑΘΗΝΑ

Γιατι?

Όλα τα χαρτια ηταν ΟΚ.

ΑΛΛΑ.... ειχα κανει εναρξη επαγγέλματος στο νησι μου και όχι στην ΑΘΗΝΑ και ηθελαν να εχω βιβλιαρια ασθενειας από την ΑΘΗΝΑ.

Σας εχει ξανασυμβει αυτό????

Τωρα θα πρεπει να τρεχω εγω και δυο λογιστες στο νησι και στην ΑΘΗΝΑ, σε Εφορια και ΟΑΕΕ να μεταφερω την εδρα μου...

Δηλ τοσο καιρο πως επαιρνα διαφορα φαρμακα ?

Θα πρεπει να αρρωσταινει οπου εχει επαγγελματικη εδρα καποιος??

Εχω απελπιστει

Πρώτη φορά το ακουω αυτο!Δεν το καταλαβαίνω..

Αφού η έδρα σου είναι το νησί και οι επιτροπές σε συγκεκριμένα σημεία,τι σχέση έχει με την Αθήνα;

Και γω από επαρχεία είμαι και εδώ εργαζόμαι αλλα θα περασω επιτροπή στη θεσ/κη.Τι σχέση έχει η εργασία με την επιτροπή;

Διαφημίσεις

Σημερα με κοψανε στην ΑΘΗΝΑ

Γιατι?

Όλα τα χαρτια ηταν ΟΚ.

ΑΛΛΑ.... ειχα κανει εναρξη επαγγέλματος στο νησι μου και όχι στην ΑΘΗΝΑ και ηθελαν να εχω βιβλιαρια ασθενειας από την ΑΘΗΝΑ.

Σας εχει ξανασυμβει αυτό????

Τωρα θα πρεπει να τρεχω εγω και δυο λογιστες στο νησι και στην ΑΘΗΝΑ, σε Εφορια και ΟΑΕΕ να μεταφερω την εδρα μου...

Δηλ τοσο καιρο πως επαιρνα διαφορα φαρμακα ?

Θα πρεπει να αρρωσταινει οπου εχει επαγγελματικη εδρα καποιος??

Εχω απελπιστει

Σε ποια επιτροπη ανήκουμε για να περασουμε σε ραντεβου, εξαρταται απο τοπο μονιμης κατοικιας....ανεξαρτητως που εργαζομαστε.

Εσενα το νησι που ζεις ειναι στις περιοχες που εξεταζει η επιτροπη της Αθηνας;

η Αθηνα εξεταζει τις περιοχες: Αττικής, Κορινθίας, Βοιωτίας (πλην των ασφαλισμένων Δυτικής Αττικής και Πειραιώς).

ο Πειραιας τις περιοχες Δυτικής Αττικής, Δυτικής Αθήνας και Πειραιώς, Χίου, Λέσβου, Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...