Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έβγαλε κάτι κόκκινα στο πιπί της

Recommended Posts

Βρε κορίτσια η μικρή μου ειναι δέκα μηνών.απο τότε που γεννήθηκε πάντα όταν έκανε κακά την έπλενα στη βρύση και σε αλλαγή πανας από τα τσισακια της την καθάριζα με βαμβακακι και νεράκι.επισης πάντα χρησιμοποιούσα sudocrem.πριν λοιπόν από περίπου ένα μήνα είδα δυο μικρά σπυράκια πάνω στο πιπί της.τα έδειξα στη γιατρό και μου είπε δεν ειναι τίποτα και να της βάζω κρεμουλα εκεί πάνω αυτήν που βάζουμε και γύρω από το στόμα όταν βγάζει απο τα σκαλιά μικρά σπυράκια.συγκεκριμενα την cicaplast της la Roche-posay.της έβαζα κι εγώ όλον αυτόν τον καιρό.αυτα όμως χειροτέρευσαν.εβγαλε κι αλλά και μάλιστα πιο μεγάλα.πηρα τη γιατρό τηλ σήμερα και μου είπε να της βάζω πρωί βράδυ eosin 2%.ειναι μάλλον μύκητες λέει;απο που ρε να πάρει η ευχή;έχει καμία παρόμοια εμπειρία η αν ξέρει κάτι ας μου πει.εχω στεναχωρεθει παρά πολύ γιατί σκέφτομαι μήπως την πονάει την καημενουλα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Δεν ξέρω αλλά στο Ιασώ που είχα γεννήσει μάς είχα πεί να στεγνώνουμε το ποπουδάκι μετά από κάθε πλήση, για να μην κάνει μύκητες. Εσύ το στέγνωνες?

Με πετσετουλα την σκουπιζα.δεν ξέρω.ισως να μην στέγνωνε καλά;αλλά και πάλι ειναι δέκα μηνών.τοσο καιρό δεν είχε πάθει τίποτα.τι να πω.

Με πετσετουλα την σκουπιζα.δεν ξέρω.ισως να μην στέγνωνε καλά;αλλά και πάλι ειναι δέκα μηνών.τοσο καιρό δεν είχε πάθει τίποτα.τι να πω.

Είναι να μην σου τύχει κιόλας!! Περαστικά σας!

Διαφημίσεις

Μάλλον μύκητες νομίζω κι εγώ πως είναι. Εμείς έχουμε πάθει 2 φορές, επειδή πιθανόν να είχε μείνει υγρασία. Αν αγγίξεις το παιδί στις πτυχές, πλυμένο και σκουπισμένο μπορεί να το νιώσεις ότι μένει μια υγρασία. Εμείς βάζαμε ντακταντόρ και πέρασε.

Στη μικρή μου το αντιμετωπίσαμε αλλά δεν ήταν μύκητες τελικά. Είχαμε αλλάξει μάρκα πάνας και την πείραξε.

Η αλήθεια ειναι πως εδώ εμείς 5 μέρες βάζουμε σερβιέτες και παθαίνουμε διάφορα.αυτα τα καημένα τόσο καιρό με τις πάνες τι να σου κάνουν;;;;πάντως καμία φορά λέω μήπως και το πολύ το πλύσιμο δεν κάνει καλό;το μωρό μιας φίλης μου απο τότε που γεννήθηκε έχει ξοδέψει 5 σούπερ μάρκετ μωρομαντηλα και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα..τι να πω...

Εμείς σωθήκαμε από την κρέμα της frezyderm, baby cream frezyderm λεγεται συγκεκριμένα. Και τις δεν της δοκίμασα, από κρέμες για μύκητες μέχρι και κορτιζονούχες αλοιφές, καμία δεν έκανε τίποτα και η συγκεκριμένη κρέμα εκανε την διαφορά. Δοκίμασέ την με την σύμφωνη γνώμη της παιδιάτρου σου, έχει φυσικά συστατικά.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...