Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

 

Το μωρό μου είναι τριών μηνών. Έχω ένα κάθισμα αυτοκινήτου PEG PEREGO PRIMO VIAGGIO TRI FIX K και την αντίστοιχη βάση του (την απλή, και όχι την isofix) που μέχρι τώρα τοποθετούσαμε στο αυτοκίνητο του άντρα μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όταν αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να βγώ κι εγώ μόνη με το μωρό βόλτα, διαπίστωσα ότι το κάθισμα δε μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό μου, γιατί η ζώνη ασφαλείας είναι κοντή!!! Έχω ένα SEAT IBIZA του 2002 και δεν έχει σύστημα ISOFIX.

Στην αρχή αποφάσισα να αντικαταστήσω τη ζώνα ασφαλείας, αλλά σε δύο καταστήματ απου απευθύνθηκα με πληροφόρησαν ότι οι ζώνες είναι στάνταρ και αυτό που αλλάζει είναι το πόσο κοντά ή μακρυά πιάνουν σε κάθε αυτοκίνητο, οπότε αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει. Κι αν γινόταν, θέλουν 150 ευρώ!!!

Επίσης, επικοινώνησα με την PEG PEREGO αλλά κι από εκεί δεν κατάφεραν να με βοηθήσουν.

Τελικά τηλεφώνησα στη SEAT και μου πρότειναν να αγοράσω μία επέκταση ζώνης ασφαλείας, αλλά πρέπει να τους πω τον αριθμό πλαισίου για να δουν αν υπάρχει για το αυτοκίνητό μου.

 

Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς σας αντίστοιχο πρόβλημα; Κι αν ναι, πώς το λύσατε; Είναι ασφαλής η τοποθέτηση επέκτασης, ή τελικά πρέπει να πάρω και δεύτερο καθισμα αυτοκινήτου και να ησυχάσω;;;;

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Διαφημίσεις


Καλημερα. Ηθελα να σε ρωτησω αν τελικα βρηκες λυση στο ζητημα της ζωνης γιατι κι εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Πηρα στην seat ομως και μου ειπαν οτι δεν ξερουν κατι για επεκταση. Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...