Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενδοεπικοινωνία

koullam

Recommended Posts

Εμείς την έχουμε από την πρώτη ημέρα μέχρι τώρα. Λόγω διαρρύθμισης του σπιτιού δεν θα μπορούσαμε να τον ακούμε αλλιώς, όταν ο Ευριπίδης είναι στο δωμάτιό του και εμείς στο σαλόνι. Την ανοίγω κάθε βράδυ όταν τον βάζω για ύπνο και την κλείνω την ώρα που πηγαίνω εγώ να κοιμηθώ.

Εμάς το σπίτι είναι μικρό κ όταν είναι στο δωμάτιό της κ εμείς ξύπνιοι την ακούμε μια χαρά χωρις ενδοεπικοινωνία. Το θέμα είναι όταν πάμε για ύπνο τί να κάνουμε???

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς το σπίτι είναι μικρό κ όταν είναι στο δωμάτιό της κ εμείς ξύπνιοι την ακούμε μια χαρά χωρις ενδοεπικοινωνία. Το θέμα είναι όταν πάμε για ύπνο τί να κάνουμε???

Αν τα υπνοδωμάτια είναι κοντά (τα δικά μας είναι δίπλα - δίπλα) δεν νομίζω ότι τη χρειάζεσαι τη νύχτα. Μήπως έχεις αγχωθεί επειδή θα κοιμάται σε άλλο χώρο από σένα;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αν τα υπνοδωμάτια είναι κοντά (τα δικά μας είναι δίπλα - δίπλα) δεν νομίζω ότι τη χρειάζεσαι τη νύχτα. Μήπως έχεις αγχωθεί επειδή θα κοιμάται σε άλλο χώρο από σένα;

Μπορεί κ να είναι αυτό!!! Σήμερα λέω να τη βάλω στο δωμάτιό της κ μάλλον τις πρώτες νύχτες θα χρεισιμοποιήσω την ενδοεπικοινωνία. Μετά βλέπουμε.

Ευχαριστώ κορίτσια!

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Αναλόγως την απόσταση που έχουν τα δωμάτια.Εγώ τον μικρό μου τον πήγα απο την πρώτη μέρα στην κούνια του αλλά για τις πρώτες 40 μέρες κοιμόμουν μαζί του.Μετά πήγα στο δωμάτιο μου χωρίς ενδοεπικοινωνία και τον άκουγα πάντα.Είναι σχεδόν δίπλα τα δωμάτια.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

και εγω ειχ απροβληματιστεί με το θεμα της ενδοεπικοινωνίας γιατι πολλοί μου ελεγαν ότι εχει ακτινοβολία...δεν ξέρω βεβαια κατά πόσον ισχύει αυτό...το δωμάτιο μα ςείναι μακρύα από το μικρού και έτσι από 6 μηνών που τον εβαλα στο δωμάτιο του την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ. Μερικές φορές κοιμα΄μαι τόσο βαρυά που ακόμη και από την ενδοεπικοινωνία δεν συνειδητοποιώ ότι ξύπνησε!

την συσκευή που έχω στο δωμάτιό του, την έχω στο πάτωμα δίπλα στην κούνια

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια..εγώ έχει 2 βδομάδες που επέστρεψα στην κρεββατοκάμαρα,ενδοεπικοινωνία δεν έβαλα γιατί δεν χρειάστηκε,η μικρή μουόταν κοιμόμουνα δίπλα της όταν ξυπνούσε δεν έκλαιγε ποτέ,πολλές φορές την έπιανα να με κοιτάει γιατί είχα κολλητά την κούνια από τότε που έφυγα όμως κλαίει για να την πάρω χαμπάρι,νομίζω καταλαβαίνει ότι πλέον κοιμάται μόνη και την ακούω δεν έχω πρόβλημα..

g598zf3jh69s483c.png

κοριτσια εγω δεν θα τον βαλω ακομα στο δωματιο του. θεωρω ειδικα το παιδακι σου sofi ειναι πολυ μικρο. βεβαια ο καθενας κανει οτι πιστευει αλλα εγω ειμαι καθετη σαυτο. τωρα για την ενδοεποικινωνια να τη βαζεις οπου θες στο δωματιο του. εγω ακουω ακομα και τα αμαξια που περνανε και μενουμε στον 1ο. αναλογως βεβαια και ποια συσκευη εχεις... και πιστευω οτι ειναι απαραιτητη αν ειναι δραστηρια σαν τον δικο μου...

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Γεια σας,κοριτσια! Εμεις τον βγαλαμε απ το δωματιο στις 40 μερες. Ηταν αδυνατο να κοιμηθουμε! Ξυπνουσε με το παραμικρο!!! Ακομα και με τον ηχο του σεντονιου (?!!?!)

Δε μπορουσαμε ν' απολαυσουμε κι εμεις τον υπνο μας, αλλα ουτε & αυτος!

Πηγε λοιπον στο δωματιακι του και μια χαρα! Αγορασαμε την ψηφιακη επικοινωνία της Philips Avent αυτο->http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-health-monitoring/scd510_00/prd/gr/

Μηδεν παρεμβολες και αμφιδρομη επικοινωνία, πολυ καθαρος ηχος.

Το εχουν στα 120 ευρω. Ελπιζω να βοηθησα κι εγω λιγακι!

fgjv5zdp43f3tnas.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς επειδή μένουμε σε μεζονέτα, και το υπνοδωμάτιο μας θα είναι μακριά από του μπέμπη ( όταν με το καλό έρθει!!! ), αγοράσαμε μία συσκευή που έχει και οθόνη για να τον βλέπουμε κιόλας τον μικρούλη μας. Την πήραμε από τα jumbo, και έχω κάποιους μικρούς ενδοιασμούς...Έχει κάποια άλλη κοπέλα χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο, για να μου προτείνει και να μου πει αν έμεινε ευχαριστημένη?Θα το εκτιμούσα πολύ...............

c3uigj8l12ghbm4e.png

μολις το πηρα αυτο με την καμερα. ειναι πολυ καλη η εικονα και ο ηχος αλλα η οθονη κανει μερικες παρεμβολες θελει συντονισμο αλλα κατα τα αλλα οκ!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ και εμείς την ενδοεπικοινωνία της Angelcare πήραμε για την ανηψιά μου.

Η αδερφή μου είναι ενθουσιασμένη. Πολύ καλή αγορά και αξίζει όντως τα λεφτά της.

Κορίτσια εγώ σας την προτείνω, είναι super !!!!

ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ και εμείς την ενδοεπικοινωνία της Angelcare πήραμε για την ανηψιά μου.

Η αδερφή μου είναι ενθουσιασμένη. Πολύ καλή αγορά και αξίζει όντως τα λεφτά της.

Κορίτσια εγώ σας την προτείνω, είναι super !!!!

Συγνώμη να διευκρινίσω το μοντελο γιατί υπάρχουν πολλά.

Angelcare AC 401 αυτό με τις δυο πλάκες που μπαίνουν κάτω από το στρώμα.

Συγνώμη να διευκρινίσω το μοντελο γιατί υπάρχουν πολλά.

Angelcare AC 401 αυτό με τις δυο πλάκες που μπαίνουν κάτω από το στρώμα.

Επειδή δέχτηκα μερικά πμ από μανούλες που είχαν απορίες για την συγκεκριμένη ενδοεπικοινωνία , σας ενημερώνω ότι:

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το νέο της Angelcare AC401 με τις δύο πλάκες(αισθητήρες κίνησης) που έχει 8 κανάλια λήψης, οπότε δεν έχουμε καμία περίπτωση faulse alarm ούτε και παρεμβολής. Επίσης έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και στις υπόλοιπες επιμέρους λειτουργίες.

Η λειτουργία των αισθητήρων κίνησης είναι πολύ εξελιγμένη και μπορεί να ανιχνεύσει την παραμικρή κίνηση που κάνει ο θώρακας του μωρού όταν αναπνέει(ακόμη και του πρόωρου) και να ειδοποιήσει σε περίπτωση άπνοιας(αναρρόφηση, βρογχιολίτιδες, κρεατάκια, σύνδρομο ΣΑΑΥ, SID, κ.τ.λ.).

Σαν συσκευή δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός ότι θα κάνει τους νέους γονείς να κοιμούνται με ασφάλεια, το μωρό σου το τοποθετείς κατευθείαν στο κρεβατάκι του, αποφεύγοντας έτσι μελλοντικά προβλήματα προσαρμογής του κι έχεις μία κορυφαία ενδοεπικοινωνία με πολλά έξτρα. Είναι 2 συσκευές σε μία.

Υπάρχει απ ότι διαπίστωσα ένας προβληματισμός για τα λεγόμενα ραδιοκύματα. Δεν αντιλέγω ότι ως γονείς είμαστε υποψιασμένοι, όμως θεωρώ ότι τόσο στον Καναδά και στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη από όπου παίρνει την έγκριση CE ειδικά επειδή είναι κι ένα προϊόν που έχει σχέση με μωρά πρέπει να είναι πολύ αυστηροί. Όμως εάν για τους λόγους που έχει ο καθένας από μας δε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή ως ενδοεπικοινωνία αλλά μόνο ως αισθητήρα κίνησης της αναπνοής μπορούμε να το κάνουμε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πρέπει να σας ενημερώσω δε, ότι απ ότι συζητιέται βγαίνει και συσκευή που θα λειτουργεί μόνο ως αισθητήρας κίνησης της αναπνοής για όσους δε θέλουν την ενδοεπικοινωνία ή για αυτούς που έχουν.

Επίσης, σε λίγους μήνες, η εταιρία θα βγάζει συσκευή που θα είναι με ενσωματωμένη κάμερα(3 συσκευές σε 1... αισθητήρες, ενδοεπικοινωνία, κάμερα).

Ελπίζω να σας κάλυψα.

• 1 month later...

γεια σας!

σκεφτομαι να αγορασω ενδοεπικοινωνια καθως σε λιγο καιρο θα εχουμε το μωρακι μας, ειμαι αναμεσα σε αυτες τισ δυο:

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD520-Monitor-Temperature/dp/B001HN6GJ8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1257510807&sr=1-3

και

http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC420-Sound-Baby-Monitor/dp/B00138L2NW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=baby&qid=1257510954&sr=1-6

μηπως εχει αγορασει κανεις καμια απο τις δυο να μου πει εντυπωσεις?:-P

oDCcp2.png?ZJtXT2x0

Διαφημίσεις

εμεις αγορασαμε την ενδοεπικοινωνια της brevi με την καμερα. καλη αλλα βρε παιδια διστασα να την χρησιμοποιησω γιατι ακουσα οτι γενικα οτιδηποτε ασυρματο εκπεμπουν ακτινοβολια κ με ποναγε η ψυχη να νιωθω οτι βλαπτω εστω κ μ αυτο τον τροπο ενα μωρακι τοσο δα ! τι πιστευετε για την ακτινοβολια στο χωρο που την εκπεμπουν?????????????

"]00856dd2fe.png

Ειναι φοβερη η ακτινοβολια που εκπεμπουν τα φορητα τηλεφωνα και οι ενδοεπικοινωνιες που λειτουργουν με τον ιδιον τροπο.

Και θα βαλετε και πομπο ΕΠΑΝΩ στο κρεβατι, πανω στο σωμα του μωρου???

Εαν ανησυχειτε για το σαβθ, μηπως απλα να βαζατε το μωρο σας να κοιμηθει διπλα σας μεχρι 6 μηνων, οπως ειναι οι οδηγιες των γιατρων προς αποφυγη του φοβερου αυτου συνδρομου?

Αν ειναι απλα για να το ακουτε, πιστεψτε με και ενα α να κανει θα πεταγεστε.

Εκτος κι αν ζειτε σε βιλα με 20 δωματια :P

k9Tap3.png

Ειναι φοβερη η ακτινοβολια που εκπεμπουν τα φορητα τηλεφωνα και οι ενδοεπικοινωνιες που λειτουργουν με τον ιδιον τροπο.

Και θα βαλετε και πομπο ΕΠΑΝΩ στο κρεβατι, πανω στο σωμα του μωρου???

Στην συγκεκριμένη συσκευή αυτό που είναι στο σώμα του μωρού δεν είναι πομπός αλλά αισθητήρας και συνδέεται με την κεντρική μονάδα με καλώδιο. Οπότε αυτό δεν έχει "ακτινοβολία". Βεβαίως η μονάδα που συνδέεται ασύρματα με το "parent unit" οπως το λένε στέλνει κύμματα και αυτό συνφωνώ απολύτως οτι είναι βλαβερό και δεν χρειάζεται.

Ο γιατρός μας πάντως μας είπε επίσης οτι αυτές οι συσκευές "τρελαίνουν τους γονείς" γιατί μπορεί καμια φορά να χτυπάνε χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος και εσύ να νομίζεις οτι το μωρό σου σταμάτησε να αναπνέει και να τρέχεις πανικόβλητος! Οπότε αν πανικοβάλεστε εύκολα (ή είστε καρδιακοι :-)) αφήστε το καλύτερα. Το να είσαι δίπλα στο μωρό σου είναι πραγματικά η καλύτερη πρόληψη...

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Στη συσκευή angelcare υπάρχει η επιλογή να ενεργοποιείται η εκπομπή μόνο όταν το παιδί κάνει κάποιο θόρυβο με την ενεργοποίηση του αισθητήρα θορύβου που διαθέτει. Επομένως, οι φορές που εκπέμπει ραδιοκύματα είναι ελάχιστες και δε συγκρίνονται με το καλό που προσφέρει από θέμα ασφάλειας για το παιδί.

Αν ειναι απλα για να το ακουτε, πιστεψτε με και ενα α να κανει θα πεταγεστε.

Εκτος κι αν ζειτε σε βιλα με 20 δωματια :P

Όντως! Το σπίτι μου είναι 100 τμ και κάθε πρωί ξυπνάω από τον μπέμπη, που κοιμάται σε άλλο δωμάτιο, χωρίς αυτός να κλάψει απλά με κάποιες αναπνοές και φωνούλες που κάνει όταν ξυπνάει!

Αυτός δε, είναι το τρίτο παιδί μου και σε κανένα δε χρησιμοποίησα ενδοεπικοινωνία, ούτε κατάλαβα τελικά σε τι ακριβώς χρησιμεύει. :roll:

.....δε νομίζω τάκη....

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΛΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ FISHER-PRICE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ....

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Εμεις δεν πηραμε ακομα ενδοεπικοινωνια. Εχω το μωρο διπλα μου για την ωρα και αν και μενουμε σε μεζονετα και ειμαστε στο σαλονι ενα αγκου να κανει το ακουμε. Οταν παει στο δωματιο του δεν ξερω αν θα πρεπει να παρουμε για να μην καβαλησει κανενα καγκελο και βρεθει με το κεφαλι κατω. :confused:

lcWup3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Αγόρασα πριν από 3 χρόνια το προηγούμενο μοντέλο Angelcare AC301.

Είχα περάσει πολλές φοβίες στην εγκυμοσύνη γι΄ αυτό και στα μέσα της εγκυμοσύνης είχα προμηθευτεί τη συγκεκριμένη συσκευή. Στην περίπτωσή μου ήταν πολύ χρήσιμη αφού ήμουν σίγουρη το βράδυ οτι από τη στιγμή που δεν χτυπάει μπορώ να κοιμάμαι ήσυχα.

• 4 εβδομάδες μετά...

egv \ειχα ενα της φισερ και το εδωσα γιατι τελικα το μωρο το ακουω απο το διπλα δωματιο.αλλα τωρα που φτιαξαμε πανω οροφο αποκλειετε να ακουω τον μικρο κ πρεπει να αγορασω παλι.Αποφασισα της philips avent αυτο που δειχνει και τη θερμοκρασιατου δωματιου...ε....150 ευρω στο λητω...και 70 eyrv mazi me ta metaforika apo to ebay///ksana ELEOS me tis times mas////

• 2 εβδομάδες μετά...
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΛΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ FISHER-PRICE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ....

Καλημερα!Να σε ρωτησω ποσο τηνπηρες και απο που γιατι σκεφτομαι και εγω να παρω ! Ευχαριστω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...