Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενδοεπικοινωνία

koullam

Recommended Posts

Δεν πρέπει να είναι η ίδια, βλέπω οτι η οθόνη είναι διαφορετική...

Πάντως αυτή που σας έγραψα έχει τέλεια εικόνα και ακούς και την ανάσα ακόμα. (Είχα βάλει τον άντρα μου χθές να κάνει το μωρό... :D τα'χει δει όλα ελαφρώς...)

Και είπαμε , πάνω - κάτω...που είναι λίγο προβληματική περίπτωση σε ενδοεπικοινωνίες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα βάλει τον άντρα μου χθές να κάνει το μωρό... :D τα'χει δει όλα ελαφρώς....

:lol::lol::lol: σαν τη διαφήμιση :D:D:D !!!

Και που εισαι ακομα :D:D:D !!!

Κρίμα που δεν χωράει σε καρότσι, port bebe και καλαθούνα...(για τον άντρα μου μιλάω...). Πάντως τον υπνόσακο τον έριξα λίγο πάνω του, έτσι για να δω το όλο style....Καταλαβαίνετε.... :D:D

Είχα βάλει τον άντρα μου χθές να κάνει το μωρό... :D

Κι εγώ τα ίδια έκανα με τον άντρα μου.. Γύριζα σε όλο το σπίτι με την ενδοεπικοινωνία και τον έβαζα να κάνει διάφορους μωρουδίστικους ήχους..

age.png

• 4 εβδομάδες μετά...
εγω την εχω και με κουραζε ο ηχος που εκανε ,δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι η αποσταση δεν ηταν μεγαλη.

στο νεο μωρο μας μαλλον δεν θα την χρησιμοποιησω με κουραζε αυτο το φσσσσσσσσσσσ :cry:

Αυτό το φσσσσσσσσ είναι το βασικό μου πρόβλημα με τις ενδοεπικοινωνίες...

Μέχρι τώρα -ευτυχώς- στο σπίτι μας δεν χρειαζότανε.

Μετακομίζουμε όμως :D

Το καινούριο σπίτι είναι μεγαλύτερο + μεζονετα οπότε δεν τη γλιτώνω.

Όσες έχετε τις Philips-Avent ή Τomy τι έχετε να πείτε για το σφύριγμα?

-γιατί η chicco που έχουμε στη γιαγιά...δεν παίζεται :mad::mad:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα Κυρίες μου,

Εδώ και καιρό έχω αγοράσει από αυτό το μαγαζί το nscessity Digital Camera. Το μαγαζί αυτό είναι δομιμασμένο καθώς είναι η δεύτερη φορά που έχω αγοράσει από εκεί.

Οι εντυπώσεις μου από το μόνιτορ είναι οι καλύτερες και αξίζει τα λεφτά του, αν και είναι όπως βλέπετε πολύ ακριβό. Θα το πρότεινα όμως αν με ρώταγε κάποιος. Καμία σχέση πάντως με τα φθηνά που κυκλοφορούν στην αγορά. Μιλάμε για εικόνα έγχρωμη και καθαρή και ήχο χωρίς παρεμβολές.

Απλά η γνώμη μου.

Νίκος

Μια χαρά είναι η τιμή της (απ'ό,τι είδα στοιχιζει 146 λίρες) έτσι όπως έχει πέσει η λίρα! Πιάνει σε μεζονέτα όμως? Και απ'ό,τι είδα δε στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο κατάστημα..

age.png

Tελικά μας πήρε δώρο ο αδερφός μου αυτή την ενδοεπικοινωνία ...

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=1HcYGXzEXTUYGTWlM1B5EX3OK_iApgs0Cx0=?ProductSKU=de_DE-1784205

την παρήγγειλε απο το ebay και περιμένουμε να έρθει .. μόλις της κάνουμε test drive θα σας πω εντυπώσεις ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μια χαρά είναι η τιμή της (απ'ό,τι είδα στοιχιζει 146 λίρες) έτσι όπως έχει πέσει η λίρα! Πιάνει σε μεζονέτα όμως? Και απ'ό,τι είδα δε στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο κατάστημα..

Smarοula πιάνει πολύ καλά. Εγώ το έχω πάρει από δω

http://www.babysecurity.co.uk/p/521777/nscessity-digital-camera-baby-monitor---long-range-baby-video-monitor-winter-sale.html

Έχει και εδώ με έξοδα αποστολής 5 λίρες

http://www.olivers-baby-care.co.uk/Baby-Digital-Camera-Monitor/123pol1337p.asp

Έχω ψωνίσει άλλα πράγματα από δω. Είναι πολύ εξυπηρετικοί

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=1HcYGXzEXTUYGTWlM1B5EX3OK_iApgs0Cx0=?ProductSKU=de_DE-1784205

την παρήγγειλε απο το ebay και περιμένουμε να έρθει .. μόλις της κάνουμε test drive θα σας πω εντυπώσεις ....

Kαταπληκτική η ενδοεπικοινωνία τελικά ... καμία σχέση με την παλια της chicco που είχαμε, κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά της.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μου φέραν δώρο αυτή την ενδοεπικοινωνία

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=33083&selcat=bgm

το πρόβλημά μου είναι οτι δουλευει μόνο η μια συχνότητα και ακριβώς την ίδια συσκευή έχει και μια γειτόνισα και το βράδυ ακούω 2 μωρά :shock: , το δικό μου και το δικό της :shock: . Και στη δική της συσκευή δουλεύει μόνο η μια συχνότητα. Ευτυχώς έχω μάθει να ξεχωρίζω το κλάμα του δικού μου μωρού απο το δικό της!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Kαταπληκτική η ενδοεπικοινωνία τελικά ... καμία σχέση με την παλια της chicco που είχαμε, κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά της.

Ολγάκι, από 'σφύριγμα' πως πάει?

Πες μου ότι είναι αθόρυβος ο δέκτης και την παίρνω άυριο κιόλας :lol::lol:

Γράψε αν θες και το μοντέλο γιατί από το λινκ δεν καταλαβαινω :oops:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Βγάλτε από το δίλημμα σας παρακαλώ! Θέλω να πάρω ενδοεπικοινωνία με οθόνη και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο:

http://www.babysecurity.co.uk/p/601448/binatone-bm500-baby-monitor-35-screen---digital-camera-baby-monitor-in-stock.html

ή

http://www.babysecurity.co.uk/p/521777/nscessity-digital-camera-baby-monitor---long-range-baby-video-monitor-winter-sale.html

Τείνω να καταλήξω προς την πρώτη για τους εξής λόγους:

:arrow: μεγαλύτερη οθόνη και δυνατότητα ζουμαρίσματος από τη μονάδα του γονέα

:arrow: talk back

Ως αρνητικό θεωρώ το γεγονός ότι δεν την έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει κάποια γνώμη...

Σκέφτομαι όμως και τη δεύτερη για τους εξής λόγους:

:arrow: είναι δοκιμασμένη από κάποια μέλη εδώ και είναι πολύ ευχαριστημένοι

:arrow: έχει πάρει βραβείο

Το αρνητικό της είναι η πολύ μικρή οθονίτσα. Επίσης δεν έχει talk back..

Διάβασα κάποια reviews στο internet αλλά δε βγάζω άκρη καθώς υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια και για τις δυο..

Εσείς ποια θα επιλέγατε στη θέση μου?????

(πάντως αν έπαιρνα χώρις κάμερα δε θα το σκεφτόμουν καθόλου! Philips ασυζητητι!

age.png

επειδη κι εγω ψαχνομαι τι ειναι το talk back :roll:

Το talk back είναι να μπορεί ο γονιός να μιλάει στο παιδί του από τη μονάδα του γονεα. Το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Το έχω δοκιμάσει στην ενδοεπικονωνία της philips. Λοιπόν ποια θα έπαιρνες στη θέση μου???

age.png

Εμ κι εμένα αυτό είναι το πρόβλημά μου!!! Η μεζονέτα! Αν και να σου πω την αλήθεια ο μπέμπης μου είναι τώρα 3,5 μηνών και ακόμα δεν έχω ενδοεπικοινωνία. Τον ακούω μια χαρά όταν κοιμάται στον πάνω όροφο. Εγώ τη θέλω περισσότερο για να τον μεταφέρω στο δωμάτιό του. Λόγω παλλινδρόμησης φοβάμαι μήπως βγάλει γουλιά στον ύπνο του. Αν λοιπόν δεν πιάνει πάνω κάτω η ενδοεπικοινωνία, τουλάχιστον θα την έχω για τη νύχτα που είμαστε δίπλα. Πάντως αν δε σε ενδιαφέρει η οθόνη, ξαναλέω πάρε philips. Τη δοκίμασα σε όλο το σπίτι και είναι τέλεια χωρίς παρεμβολές.

age.png

Διαβασα στις πρωτες σελιδες για μια απο το τζαμπο με 69 ευρω που πιανει καμπανα σε μεζονετα. Πηγα προχτες στα τζαμπο και ελεγε απο κατω στο ταμπελακι στο ραφι, οτι δεν πιανει σε μεζονετα ή οροφο αλλα ειναι μονο για το ιδιο επιπεδο. Τελικα πιανει ή οχι? Ειχε 69 ευρω. Δεν γεννησα ακομα βεβαια αλλα ψαχνομαι. :lol:

lcWup3.png

εμεις προχθες πηραμε αυτη αποτα jumbo

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=35915&selcat=bgm η οποια παει σφαιρα για επιστροφη και συνιστω στις μανουλες να μη χαραμισουν 40 ευρω για να την αποκτησουν. Κανει απιστευτο θορυβο απο παρασιτο και γω το θελω για το μωρο μου που ειναι στο ακριβως διπλα δωματιο.

ελεγα να παρω το κατα 10 ευρω πιο ακριβο της chicco, αλλα δε διαβασα ουτε για αυτο καμια καλη κριτικη...

τι να κανω???? :?

Ολγάκι, από 'σφύριγμα' πως πάει?

Πες μου ότι είναι αθόρυβος ο δέκτης και την παίρνω άυριο κιόλας :lol::lol:

Γράψε αν θες και το μοντέλο γιατί από το λινκ δεν καταλαβαινω :oops:

Eλιζάκι μου συγγνώμη, τώρα το είδα!!! Άψογη και αθόρυβη ... ξέρω απο σφύριγμα γιατί είχαμε την πορτοκαλί της chicco που αποδείχτηκε μεγάλη πατάτα τελικά!!!

Να την παραγείλεις απο το ebay συμφέρει, στο mothercare την έχουν πανάκριβη :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Και εμείς πήραμε χθες αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10101&itmid=1272238

κατόπιν παραίνεσης ενός φίλου που έχει αυτή τη μάρκα αλλά ένα μοντέλο πριν. Όντως μηδέν παράσιτα, είναι καθαρό το σήμα σε αρκετή απόσταση, έχει talk back και γενικά ελπίζω όταν γεννηθεί η μπέμπα να μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Για τις ενδοεπικοινωνίες της fisher Price έχω ακούσει πολλά παράπονα και δεν τις σκέφτηκα καν

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Σμαρούλα έτσι όπως το θέτεις θα προτιμούσα την πρώτη.

Πάντως προσωπικά επέλεξα να αποφύγω την κάμερα ... ενώ στην αρχή με ενθουσίασε το ότι θα μπορώ να βλέπω το μωρό, στην ιδέα και μονο ότι δεν είναι ασφαλες και ίσως να μπορεί να βλέπει και κάποιος άλλος τι γίνεται μέσα στο σπίτι μας με έκαναν να το ξανασκεφτώ. Μπορεί να είναι υπερβολική σαν σκέψη αλλά έτσι νιώθω καλύτερα.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...