Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

7η εβδομαδα κύησης χωρις συπτωματα

Recommended Posts

Γεια σας. Το Σάββατο κλείνω την 7η εβδομαδα και μεχρι τωρα δεν εχω απολύτως κανενα συπτωμα. Μονο το θετικό τεστ και την χοριακη. Οταν λέω απολύτως κανενα το εννοώ. Ούτε πονακια χαμηλά, ούτε προισμενο στηθος, ούτε πονακια στο στηθος, ούτε αναγούλες, υπνηλιες και κούραση. Νιώθω απόλυτα φυσιολογικά. Στο πρώτο παιδι ειχα μονο πονακια και ενα πολυ προισμενο στηθος. Αυτη την φορα μου φαινεται παράξενο που δε νιώθω τιποτα. Εχει συμβεί σε καμια? Την άλλη βδομάδα στις 1/10/2013 παω για τον πρώτο υπερυχο και αγχώνομαι.

Διαφημίσεις

Με το καλό εύχομαι να κρατήσεις το μωράκι σου!!

Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από την άλλη, αυτό λένε οι περισσότερες, οπότε μην αγχώνεσαι. Υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο!! :-D

Καλημέρα κορίτσι.Καλή εγκυμοσύνη να έχεις.Εγω δεν ειχα κανενα σύμπτωμα απο την αρχή κ μέχρι τότε που τα άκουσα γύρω στην 22 εβδ.Ειδικα στην αρχή,τίποτα χοριακες χαμηλες με μια προηγουμενη αποβολή λέω αυτο ειναι παλι.Π'αω στον γιατρο πανικοβλητη κ πριν καν με δει μου λέει.¨"Αλοιμονο αν η πορεια της εγκυμοσύνης εξαρτ'οταν απο τα συμπτώματα.Τελικα ήταν δίδυμα

Νομίζω ότι πολλές από εμάς θα σε ζηλεύουνε. Εμένα τα συμπτώματα ξεκίνησαν περίπου 8η-9η εβδομάδα και μετάνιωσα που αναρωτιόμουν γιατί δεν έχω τίποτα χα χα!! Μην στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε, μακάρι να έχεις εύκολη εγκυμοσύνη. :P

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντήσεις σας. Αγχώνομαι γιατι πριν 3 μηνες ειχα μια αποβολη και πάλι δεν ειχα συπτωματα. Ευχομαι ολα καλα. Σε μια εβδομαδα θα ξερω.

Το μονο παρήγορο ειναι οτι ειχα καλη χοριακη και την Τετάρτη θα κανω άλλη μια.

Ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες τις εγκυμονούσες :)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια...... Ειμαι στ 7βδομ. κ 3μερες..... Και απο συμπτώματα δεν εχω πολλά πράγματα ...... Τς πρώτες βδομάδες ειχα κάποια πονάκια χαμηλά,τα οποία εξαφανίστηκαν ως διαμαγειας ..... ΣΤΣ 7/11 πήγαμε και για τν δεύτερο υπεριχο .....τα είδαμε ολα ποιο καθαρά απο τν πρώτη φορά...... Ακούσαμε και καρδούλα ..... Καλα ο ενθουσιασμός μου δεν κρύβεται .......

Γεια σας κορίτσια...... Ειμαι στ 7βδομ. κ 3μερες..... Και απο συμπτώματα δεν εχω πολλά πράγματα ...... Τς πρώτες βδομάδες ειχα κάποια πονάκια χαμηλά,τα οποία εξαφανίστηκαν ως διαμαγειας ..... ΣΤΣ 7/11 πήγαμε και για τν δεύτερο υπεριχο .....τα είδαμε ολα ποιο καθαρά απο τν πρώτη φορά...... Ακούσαμε και καρδούλα ..... Καλα ο ενθουσιασμός μου δεν κρύβεται .......

Καλημέρα. Όλα να σου πάνε καλά κορίτσι μου, και από συμπτώματα, δεν χρειάζεται να τα έχεις για να εξελίσσεται καλά η εγκυμοσύνη σου. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα ξεκινήσαν τα συμπτώματα από την 6η-7η εβδομάδα και παρέμειναν μέχρι και τον 5ο μήνα. Στον 6ο στα μέσα γέννησα και έτσι δεν πρόλαβα να χαρώ την εγκυμοσύνη μου. Ήτανε και δίδυμη κύηση, δεν χωρούσε άλλο η μήτρα μου! Σήμμερα είναι όλα καλά! Μπορεί να μην έχεις και καθόλου συμπτώματα, έχω φίλες που στις εγκυμοσύνες τους δεν έκαναν ούτε μια φορά εμετό, ούτε είχαν ζαλάδες ούτε τίποτα. Εγώ έκανα μετά από κάθε γεύμα εμετό!! Μακάρι να μην έχεις καθόλου συμπτώματα. Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.!

• 2 εβδομάδες μετά...

Χαίρομαι που βρίσκω έτοιμα απαντημένα κάποια θέματα που με απασχολούν - είμαστε κι άλλες τελικά! Διανύω την 6η εβδομάδα και έχω καμια ανακατωσούρα για 5 δευτερόλεπτα μέρα παρά μέρα. Και τη μητέρα μου να ρωτάει κάθε τρεις και λίγο αν άρχισαν οι αναγούλες -κοντεύω ν' αγχωθώ που δεν ξερνάω σαν το γατί! Νωρίς δεν είναι;

27pzp3.png

qIUIp2.png

Χαίρομαι που βρίσκω έτοιμα απαντημένα κάποια θέματα που με απασχολούν - είμαστε κι άλλες τελικά! Διανύω την 6η εβδομάδα και έχω καμια ανακατωσούρα για 5 δευτερόλεπτα μέρα παρά μέρα. Και τη μητέρα μου να ρωτάει κάθε τρεις και λίγο αν άρχισαν οι αναγούλες -κοντεύω ν' αγχωθώ που δεν ξερνάω σαν το γατί! Νωρίς δεν είναι;

μην ακους τιποτα... εμενα ξεκινησαν αμεσως κ σταματησαν καπως την 7η βδομαδα.επανηλθαν στην 9η... ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα στη καθε γυναικα! να ευχεσαι να μην εχεις τιποτα κ να κυλησει ωραια η εγκυμοσυνη σου!! με το καλο!

Διαφημίσεις

η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη..εμενα και οι δυο μου εγκυμοσυνες στην αρχη ηταν διαφορετικες..στη μια δεν αντεχα απο τις ζαλαδες και στην αλλη λες και ημουνα σε νιρβανα!

ευχομαι ολα να σου εξελιχθουν ομαλα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...