Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπερματικά υγρά και εγκυμοσύνη

Garifalia

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι 17 χρονών σε λίγους μήνες 18 και στην τρίτη τάξη του λυκείου...Ντρέπομαι πολύ που το λέω και γνωρίζω ότι είναι λάθος αλλά την τελευταία φορά που κάναμε έρωτα με το αγόρι μου δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλάξεις. Το θέμα είναι ότι ήμουν στην 15η μέρα του κύκλου μου...Συνήθως ο κύκλος μου διαρκεί 28 μέρες όμως τον τελευταίο χρόνο είναι αρκετά ταραγμένος με εξαίρεση την τελευταία φορά που μου ήρθε 27 μέρες μετά την πρώτη μέρα της περιόδου...Τώρα έχω πολύ μικρή καθυστέρηση (σήμερα την περίμενα αλλά δεν εμφανίστηκε). Δεν νομίζω πως έχω συμπτώματα ,δηλαδή έχω ναυτία που μάλλον είναι ψυχολογική επειδή μου ξεκίνησε σήμερα που δεν είδα περίοδο και την έχω μόνο όταν σκέφτομαι μια πιθανή εγκυμοσύνη.Το στήθος μου δεν είναι καν πρησμένο (γενικά δεν πρήζεται όταν περιμένω περίοδο εκτός αν έχω καθυστέρηση μεγάλη).Πριν την περίοδό μου βγάζω συνήθως κάποιο σπυράκι το οποίο πονάει, έχω βγάλει ένα όμως δεν είναι σαν αυτά που βγάζω πριν την περίοδο... Ήταν μεγάλο λάθος και το ξέρω και το άγχος μου είναι τεράστιο...Αν ήμουν 18 ακόμα και σχολείο να πήγαινα θα προσπαθούσα να το χειριστώ μόνη μου δίχως τους γονείς μου...φοβάμαι ότι θα τους απογοητεύσω και δεν το θέλω...Αύριο αν δεν μου έχει έρθει η περίοδος θα κάνω 2 τεστ εγκυμοσύνης με το αγόρι μου(εκείνος λέει αποκλείεται να είμαι έγκυος απλά το άγχος μου θολώνει την κρίση) Ποιο πιστεύετε ότι είναι ένα ακριβές και σχετικά οικονομικό διπλό τεστ που μπορώ να βρω και ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα... :confused:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...