Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο Χαρης & η Babysitter & τράβηγμα αυτιού

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμείς είχαμε βάλει κάμερα και ιδιαίτερα στην αρχή την τσεκάραμε συχνά. Επειδή ήταν σε εμφανές σημείο στο σαλόνι, σίγουρα την είχε δεί, αλλά δεν μας ενοχλούσε γιατί σίγουρα αν αυτό την απέτρεπε απο το να κάνει κάτι στο παιδί, είχαμε πετύχει το στόχο μας. Σκοπός είναι να μην κάνει κάτι, όχι να το κάνει και να την πιάσεις στα πράσα.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ?

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ (ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ).

ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΩΧΝΩ? ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ?

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ....

Συγνώμη κιόλας, LOREEN, ξέρω ότι είναι σοβαρό το θέμα, αλλά...έσκασα στα γέλια με τα ψιλοτάκουνα!! Το κέντημα-κέντημα, αλλά και το ψηλοτάκουνο-ψηλοτάκουνο η 55άρα! :lol: :lol: :lol:

fUvDp2.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με την κάμερα...αν δεν απατώμαι, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ένας εργοδότης μπορεί να βάλει κάμερα για να παρακολουθεί τους υπαλλήλους του, αλλά οφείλει να τους ενημερώσει ότι παρακολουθούνται. Δεν πρέπει δηλαδή να καταγράφονται χωρίς να το γνωρίζουν.

fUvDp2.png

Εγώ πιστεύω ότι και μόνο ότι το παιδί δεν την ήθελε αρκεί και γενικά οι αντιδράσεις του παιδιού είναι το καλύτερο κριτήριο για να καταλάβει κανείς αν κάτι δεν παέι καλά.

Να μην λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες γιατί ακόμα είναι νωρίς αλλά θεωρώ ότι η κάμερα είναι υπερβολή.

Φανταστείτε την ώρα που δουλεύουμε να είχαμε όλοι το big brother πάνω από τα κεφάλια μας. Μπορεί να κάναμε άψογα τη δουλειά μας και στα 5 λεπτά ελεύθερου χρόνου να μπαίναμε π.χ. στο parents. Δεν νομίζω ότι αυτό θα άρεσε σε κανέναν εργοδότη!

Evita μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν ισχύουν αυτά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Ξέρω περίπτωση που η κοπέλα φαινόταν μια χαρά όταν την γνώριζες, αλλά στο σπίτι με το παιδί έκανε άλλα... ΠΟΤΕ δεν ξέρεις όταν έχεις να κάνεις με έναν άγνωστο. Και γω θα έβαζα κάμερα.

Εγώ προσωπικά, εάν επρόκειτο για το παιδί μου.... την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα την είχα γραμμένη....

Αν και δεν θα άφηνα με τίποτα το παιδί μου σε οποιαδήποτε γυναίκα να το προσέχει.... Έχω βέβαια την επιλογή της γιαγιάς.....

Η κάμερα είναι must σε τέτοιες περιπτώσεις!!!!! Συμφωνώ με χίλια....

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Sofia μου, δε διαφωνώ, απλά επισημαίνω τη νομική πλευρά του θέματος. Γιατί αν βρεθεί καμιά προκομμένη μπορεί να σου τραβήξει καμιά μήνυση και να τρέχεις να βρείς το δίκιο σου. Και κανένα δικαστήριο δε θα ενδιαφερθεί για το λόγο που το έκανες ή για το περιεχόμενο της κασσέτας! Μπορεί δηλαδή να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένη, κατάλαβες;

fUvDp2.png

Να ρωτήσω κάτι; αν η κάμερα έχει τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας πχ για τυχόν κλέφτες; έτσι κι αλλιώς σε ένα χώρο μπορείς να την έχεις όχι σε όλο το σπίτι. Εμείς πχ την είχαμε στο σαλόνι, αλλά δεν χρειάζονταν να έχω οπτική επαφή, μου αρκούσε να ακούω τι γίνεται (τον περισσότερο χρόνο ήταν στην κουζίνα).

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

Sofia μου' date=' δε διαφωνώ, απλά επισημαίνω τη νομική πλευρά του θέματος. Γιατί αν βρεθεί καμιά προκομμένη μπορεί να σου τραβήξει καμιά μήνυση και να τρέχεις να βρείς το δίκιο σου. Και κανένα δικαστήριο δε θα ενδιαφερθεί για το λόγο που το έκανες ή για το περιεχόμενο της κασσέτας! Μπορεί δηλαδή να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένη, κατάλαβες;[/quote']

Μήνυση γιατί;;; Επειδή έχω κάμερα μέσα στο σπίτι ΜΟΥ;;;

Άσε που δεν νομίζω, εάν έχει λερωμένη τη φωλιά της, να θέλει να μπλέξει και με μηνύσεις.....

Εκτός των άλλων, νομίζω (διορθώστε με αν κάνω λάθος- αλλά έχω μεσάνυχτα στο θέμα) ότι οι περισσότερες δουλεύουν "μαύρα" δηλαδή χωρίς πρόσληψη και τέτοια.... οπότε τρέχα γύρευε... πώς θα αποδείξει ότι δούλευε για μένα... πως θα αποδείξει ότι την έδιωξα;;;

Τέλος πάντων... θεωρητικά μιλάω πάντα... γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να έχω μπέιμπι σίτερ.

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ

ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΧΙ, Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...

Εγώ πιστεύω ότι και μόνο ότι το παιδί δεν την ήθελε αρκεί και γενικά οι αντιδράσεις του παιδιού είναι το καλύτερο κριτήριο για να καταλάβει κανείς αν κάτι δεν παέι καλά.

Να μην λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες γιατί ακόμα είναι νωρίς αλλά θεωρώ ότι η κάμερα είναι υπερβολή.

Φανταστείτε την ώρα που δουλεύουμε να είχαμε όλοι το big brother πάνω από τα κεφάλια μας. Μπορεί να κάναμε άψογα τη δουλειά μας και στα 5 λεπτά ελεύθερου χρόνου να μπαίναμε π.χ. στο parents. Δεν νομίζω ότι αυτό θα άρεσε σε κανέναν εργοδότη!

Evita μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν ισχύουν αυτά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Ξέρω περίπτωση που η κοπέλα φαινόταν μια χαρά όταν την γνώριζες, αλλά στο σπίτι με το παιδί έκανε άλλα... ΠΟΤΕ δεν ξέρεις όταν έχεις να κάνεις με έναν άγνωστο. Και γω θα έβαζα κάμερα.

Τι να πω βρε Αντιγόνη μου... είπα και πιο πάνω ότι εγώ είμαι απ'έξω από το χορό γιατί ακόμα δεν έχω επιστρέψει στη δουλειά και δεν έχει χρειαστεί να μπω στη διαδικασία αναζήτησης baby sitter.

Πολλές απόψεις έχω αναθεωρήσει από τότε που γέννησα, ίσως το ίδιο να γίνει και σ'αυτήν την περίπτωση.

:shock::shock::shock:

ΠΩ, ΠΩ!!! Τι διαβάζουν τα μάτια μου!!! Loreen & Dora... Τώρα τα είδα.... Αν είναι δυνατόν.... Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. :cry:

OXI, ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ".

ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ.

ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΥΧΕΙ, ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΄ΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ...

Διαφημίσεις

LOREEN δεν εβαλα καμερες γιατι πολυ απλα τη συγκεκριμενη περιοδο δεν ειχα χρηματα για να το κανω... Αν ειχα θα ειχα βαλει σίγουρα..

Ομως (και ευτυχως που συμβαινει αυτο) καμια δεν καθισε πανω απο μήνα γιατι η αντιληψη μου μου επιτρεπει και τις παιρνω χαμπαρι..

Και ενα από τα βασικα πραγματα που με εβαλαν σε υποψίες και μπορει να σας φανει κουφο ειναι οτι και οι δυο μου κατηγορουσαν την γυναικα που καθαριζει το σπιτι, οτι δεν την θελει το παιδι, που ο Χαρης τρελενεται γι αυτην.. αποδειξη χτες που ηρθε και μολις την ειδε τρελαθηκε απ΄τη χαρα του..

Τελος παντων, δεν θα χρειαστει το παιδι να ξαναμπει σε αυτη τη διαδικασια...

Το προβλημα μου θα λυθει το πολυ σε ενα δυο μηνες, οπου και θα επιστρεψω στον παιδικο σταθμο που ειναι η θεση μου, μπορει και συντομοτερα και θα το παρω μαζι μου.. Μεχρι τοτε, καποιες μερες θα τον παιρνω μαζι μου, καποιες μερες θα τον πασαρω σε γιαγιαδο-θειες-κουμπαρες και θα δειξει... Μπορει να επιστρεψω και συντομοτερα αλλα σημερα πηγα και τους εκανα σαφες, οτι αν δεν επιστρεψω το συντομοτερο δυνατον στη θεση μου, θα αναγκαστω να κανω εγγραφη αναφορα, το οποιο φυσικα δεν τιμαει ιδιαιτερα τη διευθυνση του νοσοκομειου, μαλιστα απο τη στιγμη που ο παιδικος αντιμετωπιζει προβλημα προσωπικου..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δώρα μου τώρα είδα το θέμα.... Λυπάμαι ειλικρινά που συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε εσένα και στο Χαρούλη... Ευτυχώς σύντομα θα λυθεί το θέμα...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

• 1 χρόνο μετά...
Μετα απο πάρα πολυ σοβαρη και ωριμη σκεψη αποφασισα το συντομοτερο δυνατον να παει ο Χαρουλης στον παιδικο σταθμο.. Σκεφτομαι να τον στειλω κατα τον Φεβρουαριο, να εχουν περασει οι γιορτες, ναπαρω και γω καμια αδεια να δω τι θα γινει.. Θα κανω μια νιξη στον δημοσιο και αν δεν μου κατσει εκει θα κοιταξω για ιδιωτικο...

Η άλλη λυση ειναι να ξαναμεινω εγκυος οπότε να παρω την αδεια κυησης και μεχρι να ερθει η στιγμη να αφησω και το δευτερο φανταζομαι ημαμα μου να εχει πλέον αναρρωσει.

Θα μου πειτε τι εγινε πάλι... τιποτα.. Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι παρα λιγο να μου βαλει φωτια στο σπιτι και να το λαμπαδιασει..

Την Πεμπτη το βραδυ περασαμε μια πολυ δυσκολη νυχτα και την Παρασκευη δεν πηγα στην δουλεια... Ειχα το ταλαιπωρω παιδι στο καροτσακι και εγω ξαπλωσα στον καναπε διπλα του και με πηρε εκει ο υπνος.. Η νταντα του ειχε ερθει κανονικα το πρωι και υποτιθεται οτι αφου το παιδι κοιμοταν μπορουσε καλιστα να κανει καμια δουλεια...

Ξαφνικα στον υπνο μου με πιανει βηχας και με το που ανοιγω τα ματια μου, βλέπω καπνο από την κουζινα.. Πεταγομαι και τι ειχε γινει..???

Ειχε βαλει η πανεξυπνη το κρεας να βραζει το ειχε παρατησει και ή μιλουσε στο τηλέφωνο (που οταν θα ερθει ο λογαριασμος θα την παρει και θα τη σηκωσει) ή ειχε ξεραθει στον υπνο πραγμα που αντιληφθηκα την τελευταια εβδομαδα οτι μαλλον το κανει.

Της βαζω μια φωνη και μου εμφανιζεται αναμαλλιασμενη, και μου λεει οτι ηταν στο μπανιο και εβγαζε τα ρουχα απο το πλυντηριο... Στο καπακι παω εγω και η πορτα του πλυντηριου ηταν κλειστη. Εν τω μεταξυ το σπιτι μου ειναι 88 τετραγωνικα δεν ειναι 2000 για να κανεις ενα τεταρτο να πας από την κουζινα στο μπανιο.. 4 δεπτερολεπτα κανεις..

Λοιπον... όντως ειναι πολυ γλυκια γυναικα, ο Χαρης την αγαπαει αρκετα, το καταλαβαινωγ ιατι το πρωι που φευγω και ξυπνιος να ειναι δεν κλαιει αλλα ρε παιδια το να την πεφτει για υπνο μου χτυπαει καπως ασχημα... Εσεις κοιμοσαστε στη δουλεια σας?? Γιατι αν κοιμοσαστε κατι εχω κανει λάθος τοσα χρονια .... νομιζα οτι οφειλουμε τουλαχιστον να κανουμε αυτο οταν δουλευουμε.. να μην κοιμομαστε!!!

Απο την άλλη μονιμως ψαχνω τα πραγματα μας, γιατι εχει τη μανια να τους αλλαζει θεση (απ΄την καλη της την καρδια που λεει και ο αντρας μου..)

Ενταξει ειμαι ακαταστατη καιπεταω πραγματα παντου, αλλα στην τελικη σπιτιμου ειναι και κανω οτι θέλω.. Της το εχω πει να μην μου μαζευει τα πραγματα μου και καθε φορα τα βρησκω μαζεμενα σε θεσεις που εκεινη θεωρει οτι πρεπει να ειναι (γιατι τη δουλεια εχουν οι καλτσες πανω στο καλοριφερ...). Οντως το κανει από καλοσυνη και βλακεια αλλα με εκνευριζει αφανταστα..

Μάλλον εχω γινει πολυ παραξενη.. δεν ξερω. Καλυτερα σε σταθμο να ξερω τουλαχιστον οτι γυρναω σπιτι μου και βρισκω τα πραγματα μου στη θεση τους ... για να μην πω για το σπιτι ολοκληρο :roll: ...

kalispera les gia idiotiko akou ki auto mia xaderfi tou antra mou ehei ena mikro to kostaki 2 eton protimise na ton paei idiotiko apo to dimosio gia kalitera ela omos pou den eitan tis protes meres ola kala meta apo mia epidromi pou ekane kata tis 12 i ora pige na to parei noritera kai akouge to klama tou mikrou apo exo paei konta sto tzami horis na ti doun kai ti blepei? eihane balei to mikro sto karotsi demeno oute ki ego de xero poses ores kai eihe plantaxei sto klama to kakomiro perito na sou po ti egine meta opote psahto kala to hema

ha geino mama

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...