Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΓΥΣΗΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ? ΑΝ ΝΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...............

ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ!!!!!

ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

KANGOO μου, εμείς είχαμε επαφές για τις δυο επόμενες μέρες, για να αυξήσουμε πιθανότητες σύλληψης (έτσι μας είπε ο γιατρός).

Γλυκειά μου, τι ξέρεις και δεν το ξέρουμε εμείς?? :o:o

Μην μας κρατάς σε αγωνία!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ?????

ΠΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RHNIO μου εύχομαι να πάνε όλα καλα!!!!!!!!!!

Γιατί δεν έχεις πάρει ποτέ φάρμακα??????

Απ ότι καταλαβαίνω δεν έχετε κι εσεις κατι.....

Τι να πω!!!! Γιατί να μην συμβαίνει?????????????????????????????????

THE LIGHT WILL STAY ON

zarozinia, πηγαινω στον Πάντο. Το κέντρο του λέγεται Γέννεσις και είναι στο Χαλάνδρι. Προφανώς, είμαι πολύ ευχαριστημένη, γι' αυτό και συνεχίζω. Εάν θέλεις λεπτομέρεις στείλε μου π.μ.

Άτιμο κορίτσι...Πήγες στον καλύτερο! Και γω αυτόν εμπιστεύομαι. :wink:

Αυτόν ξέρετε, αυτόν εμποστεύεστε. :lol::lol:

Εγώ έμεινα μαζί του και στην εγκυμοσύνη. και φτηνό δεν τον λες, αλλά φοβόμουν να φύγω.

zarozinia, πηγαινω στον Πάντο. Το κέντρο του λέγεται Γέννεσις και είναι στο Χαλάνδρι. Προφανώς, είμαι πολύ ευχαριστημένη, γι' αυτό και συνεχίζω. Εάν θέλεις λεπτομέρεις στείλε μου π.μ.

Άτιμο κορίτσι...Πήγες στον καλύτερο! Και γω αυτόν εμπιστεύομαι. :wink:

Αυτόν ξέρετε, αυτόν εμποστεύεστε. :lol::lol:

Εγώ έμεινα μαζί του και στην εγκυμοσύνη. και φτηνό δεν τον λες, αλλά φοβόμουν να φύγω.

Και γω, αν μείνω έγκυος, δεν θα φύγω για τον ίδιο λόγο.

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ ΑΠΑΝΤΩ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΟΠΩς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝΙΖΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ..

ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ....

ΘΑ ΣΥΝΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Υ.Σ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΕΡΟΜΠΙΚ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ, ΡΑΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.ΗΜΟΥΝ 5 ΕΤΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ(ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ)ΤΟΤΕ ΛΕΩ, ΛΕΣ..ΕΚΑΝΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙΣ...

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΣΤΙΣ ΡΑΧΟΥΛΕΣ, ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ , ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΠΛΗ ΜΕΡΑ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ..

69Dzp3.png

06pBp2.png

KANGOO μού επειδή δεν κατάλαβα, είχες κάνει σπερματέγχυση????????

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ. Ή ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ?

gzTDp3.png

mariab

ειμαι κι εγω παντρεμενη εδω και κοντα 2 χρονια και εχω κανει μια αποτυχημενη σπερματεγχυση κ μια αποτυχημενη εξωσωματικη...πριν 20 μερες... :(

γενικοτερα ειμαι απογοητευμενη γιατι μετα απο πολλες αναποδιες με πολυποδες, συμφυσεις, ολιγοασθενοσπερμια κλπ κλπ, ελεγα οτι θα μας λυπηθει ο Θεος κ θα μας στειλει το πολυποθητο μωρακι... ομως τα πραγματα δεν πηγαν καλα... εσυ πριν κανεις τη 2η εξωσωματικη πως ησουν? πολλες φορες σκεφτομαι να μην ξαναμπω σ'αυτη τη διαδικασια..

τι με συμβουλευεις? δεν ειμαι αθηνα κ δεν μπορω να ερθω για να παω σε καποιο απ'τα κεντρα που ειπες, ομως πιστευω οτι το κεντρο εδω στην περιοχη μου ειναι καλο... 0 γιατρος μου ειπε να ξανακανω προσπαθεια κατα το Δεκ- Γεναρη. εσυ μετα απο ποσο καιρο εκανες τη 2η??

σορρυ αν σ'επρηξα και σ'ευχαριστω εκ των προτερων... :)

Were it not for hope the heart would break.

καλησπεραα

πολλες αποριες βρε παιδια

ναι εκανα τρεις σπερματεγχυσεις , εμεινα και στις τρεις εγκυος αλλα μετα απο λιγες μερες σταματουσε απο μονη της η κυηση.

να σας πω την κρυφη μου σκεψη: δεν πιστευω οτι ημουν εγκυος, δεν ειχα συμπτωματα, το ελεγε ετσι η γιατρος για να πηγαινω ξανα και ξανα.

μου συνεβει και κατι αλλο που το ξερει μονο ο συζυγος και θα σας το εξομολογηθω και σε σας.

μετα την δευτερη σπερματεγχυση=αποτυχια μου και πριν γινει η τριτη, μου λεει η γιατρος, οτι εχεις μεγαλα ωοοθηλακια και ενα συγκεκριμενα τεραστιο, δεν πρεπει να υπαρχει εκει, πρεπει να το αφαιρεσουμε.σημειωτεον οτι εκανα παρα πολλα ωοθηλακια, ημουν σε ιδιωτικο κεντρο οπου γνωρισα πολλες γυναικες που δεν εκανναν ουτε ενα,ημουν κατω των τριαντα ετων τοτε.την πιστεψα λοιπον και καναμε την μικροεπεμβαση, οπως και στην εξωσωματικη που σου περνουν το ωοθηλακιο απο την ωοθηκη, αλλα σε μενα λενε οτι το πεταξαν γιατι ηταν αχρηστο λενε.γιατι τωρα το ενστικτο μου λεει οτι το πουλησανε?

δεν επαθα κατι, συνεχισε ο κυκλο μου κανονικα , να παιρνω φαρμακα και να με παρακολουθει ο γιατρος σαν να μην συνεβει τιποτα.εκανα και την τριτη αποτυχημενη προσπαθεια και παλι τιποτα.την επομενη μερα ειπα οτι δεν ξαναπροσπαθω με φαρμακα και αρχιζω διαιτα για απωλεια υγρων λογω κατακρατησης.μετα απο τρεις μηνες εμεινα εγκυος απο μονη μου.βλεπε μερα βαλεντινου...

περιμενω αποριες

φιλακιαααα

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

KANGOO μου ταλαιπωρήθηκες κορίτσι μου, αλλά όλα μια χαρά στο τελοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου μας προκαλείς για απορίες θα σε ρωτήσω

κατακράτηση υγρών είχες απο τα φάρμακα?

τι φάρμακα έπερνες????

θεωρείς ότι ίσωσ και να βοήθησαν τα φάρμακα που στο τέλος έμεινες φυσιολογικά έγκυος?

συγγνωμη για τον βομβαρδισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

THE LIGHT WILL STAY ON

καλή μου zarozinia,

δεν με πειραζουν οι αποριες για αυτο αλλωστε να μπηκα στο ποστ να σας δωσω οσα ξερω γυρω απο το θεμα.

αν ειχα λεει κατακρατηση υγρων απο τα φαρμακα, οσο δεν μπορεις να φαντασεις.. εκανε ήδη διαιτα απο διαιτολογο και απο τον γιατρο μου ειπε να κοψω τελειως οτι ειναι αλμυρο μα τελειως οπως και εκανα αλλα και παλι ειχα κατακρατηση αφου ειχα πρηστει, στο σωμα, στα ποδια οπως οταν εισαι εγκυος και φυσικα απο τοτε δεν μπορω να ξαναερθω στα κανονικα μου κιλα, γιατι ο οργανισμος θυμαται οτι ειχα αρκετα κιλα. εκοψα το αλατι σε καθε του μορφη , ασε ηταν ενα μαρτυριο αλλα λες υπομονη ολα για την σκοπο μας.ευτυχως ο συζυγος ηταν και ειμαι ακομα διπλα και πηναιναμε σε ολες τις επισκεψεις μαζι παντου, εκει να δεις δεσιμο σχεσεων και αργοτερα με το παιδι...δεν θυμαμαι τα φαρμακα με λεπτομεριες γιατι αλλαξα βιβλιαριο και ειναι ολα γραμενα στο παλαιο, λογω μετακομησης εμεινε πισω.αλλα θυμαμαι, οτι εκανα πρεγκνιλ και αλλα φαρμακα, αλλα σορυ δεν θυμαι, τις ενεσες τις εκανα στην κοιλια , τις εκανε εννοειται ο συζυγος αλλη πλακα εκει, εμαθε σε μενα...

δεν νομιζω να με βοηθησαν τα φαρμακα να μεινω εγκυος γιατι βασικα δεν ειχα προβλημα κανενα, απλως ηθελα γρηγορα να τελειωνω με το θεμα της συλληψης, γιατι λογω επαγγελματος συζυγου, ελειπε καποιες μερες, χαναμε τις μερες..

αυτο που καταλαβα απο την ολη διαδικασια ειναι οτι μενω εγκυος οχι στην μεση του κυκλου αλλα στην αρχη, μην ακουτε για την 15η μερα, ολα ειναι σχετικα εχει να κανει με τις ορμονες ποτε ειναι ετοιμες.μολις τελειωνει η περιοδος σε μενα ειναι ετοιμες, αυτο το εχω ψαξει πολυ και αποδειχτηκε σωστο.ολες λεμε αποκλειεται αλλα με γυναικες που εχω μιλησει και ιδιαιτερα με ακανονιστο κυκλο οτι οσε φορες εμειναν εγκυες ηταν αμεσως μετα την περιοδο.παιζει και η ψυχολογια πολυ και του συζυγου

ελπιζω να σας καλυψα και να μην σας κουρασα

οτι προκυψει εδω ειμαι εγω..

φιλακια

69Dzp3.png

06pBp2.png

KANGOO μου σε ευχαριστώ πάα πολυ για τον χρόνο και την διαθεση που έχεις να μου απαντήσεις!

Κι εμείς τίποτα δεν έχουμε αλλα προσπαθουμε πάνω απο 1,5 χρόνο και τίποτα!!!

Εμένα οι γόνιμες μέρες μου είναι όντωσ στα μέσα του κύκλου τό έχω ψαξει με υπέρηχα,τεστ ωορρηξίας,θερμομετρήσεις....αλλα παρ όλο αυτά δεν γίνεται με τίτοτα..

οπότε και μάλλον θα πάμε σε σπερματέγχυση.Αλλά φοβαμαι ότι δεν θα γίνει.......

THE LIGHT WILL STAY ON

ANGI μου σε ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου,

κι εγώ ανταποδίδω τα καλύτερα για σένα και την οικογενειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είσαι πολυ καλή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

THE LIGHT WILL STAY ON

Διαφημίσεις

eva77, κυρίως ΜΗΝ απογοητεύεσαι.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κι εγώ μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια ήμουν ψιλοχάλια, αλλά προσπαθούσα να το παίξω αδιάφορη, κυρίως για χάρη του άντρα μου, ο οποίος ήθελε παιδί σεν τρελός. Τη δεύτερη προσπάθεια την έκανα 4 μήνες μετά την πρώτη. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ και αμέσως, αλλά εγώ άφησα να περάσουν οι 4 μήνες για να ξεκουραστώ ψυχολογικά και σωματικά. Τα πόδια μου ήταν κατάμαυρα από τις ενέσεις. Η αλήθεια είναι ότι γενικά υπάρχει μία νοοτροπία ότι οι προσπάθεις πρέπει να γίνονται κοντά η μία στην άλλη, γιατί το σώμα είναι ήδη "έτοιμο" από τις ορμόνες. Δεν ξέρω εάν αυτό έχει κάποια λογική. Πάντως και ο γιατρός μου επέμενε να μην το αφήσω για πολύ.

Σου έχουν μείνει καθόλου γονιμοποιημένα ωάρια ή θα πρέπει να το ξεκινήσεις από την αρχή?

Εγώ εδώ και 1 εβδομάδα έχω ξεκινήσει τις ενέσεις της τρίτης μου προσπάθειας. :D:D. Πάω για το δεύτερο και ελπίζω να είμαι ξανά τυχερή.

mariab,

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα, αν και νομιζω οτι αφου εκανες παιδακι, τωρα θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Εγω το θεωρω σιγουρο....θα δεις...

Οσον αφορα εμενα, αφοτου εμαθα τα αποτελεσματα δεν εχω παει στο γιατρο..μιλησαμε μονο στο τηλεφωνο. Θελω να κανω και μια εξεταση (ΑΜΗ λεγεται) ακομα και μετα θα παω.. προς το παρον εχω περιοδο εδω και 10 μερες!!! ισως φταινε τα φαρμακα... Δεν εχω ωαρια αλλα, γιατι αυτα τα 3 που γονιμοποιησαμε τα βαλαμε μεσα...οποτε φτου κι απ'την αρχη...

Αυτο που μου ειπε η εμβρυολογος ειναι να μην αφησω πολυ χρονο να περασει γιατι μπορει αργοτερα να μην εχω την ιδια ποιοτητα ωαριων... μου ειπε να ξεκινησω το Δεκεμβρη, αλλα σκεφτομαι να αφησω να μπει το νεο ετος...θα δουμε. Ηδη παντως αισθανομαι καλυτερα απο την αρχη και ξερεις κατι? Ειμαι πιο ηρεμη τωρα απο ποτε, εδω και 1 1/2 χρονο που προσπαθουμε... Σκεφτηκα οτι προκειμενου να τρελαθω, καλυτερα να το ριξω στην τρελη :) Τι να κανω??

Ο αντρας μου απο την αλλη μου λεει οτι ειναι σιγουρος οτι δε θα χρειαστει να κανουμε 2η προσπαθεια γιατι θα μεινουμε εγκυοι μονοι μας!!!! Καλο, ε??

Τελοσπαντων, το μελλον θα δειξει...Ευχομαι τα καλυτερα για ολους!!! Να'σαι καλα... thanx for listening... :)

Eva77 ειμαστε στην ιδια φαση.Και εγω πριν ενα μηνα εκανα την 1 αποτυχημενη εξωσωματικη.Την 2 θα την κανω με το νεο ετοςΟταν λες για περιοδο 10 ημερων εννοεις μολις εκοψες τα φαρμακα αφου το αποτελεσμα ηταν αρνητικο?Εγω ειχα σχετικα λιγο αιμα.Να φανταστεις 3 μερες και μετα καθαρισματα αν και απο τα φαρμακα περιμενα να εχω περισσοτερο.Τι ναπω

Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσκαι που ετοιμαζονται για σπερματενχυση

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

aretim

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αιμα ειχα.... πολυ, παρα πολυ και πολυ πονο....αλλα ηταν τα φαρμακα και μου ηρθε λιγο μετα το αποτελεσμα της χοριακης... μαλιστα στην αρχη ηταν λιγο αλλα οσο περνουσαν οι μερες αυξανοταν...

τι να πω... ας ελπισουμε οτι στη 2η θα πανε καλυτερα τα πραγματα!!

ευχομαι το καλυτερο!!! θα τα λεμε εδω... :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...