Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με φίλους...

livinath

Recommended Posts

εγώ λέω ότι ο βλάκας είναι αήττητος! οπότε... σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη! :lol::lol::lol::cool:

Βρε maryp μου να το αφήσω έτσι; Δεν ξέρω, μου μοιάζει σαν εκκρεμότητα.... Περίεργο δεν είναι; Τελικά επιδιώκω μια κουβέντα την οποία δεν θα έπρεπε καν να ξεκινήσω εγώ (δεν κάνουμε εμείς τις βλακείες! ). Προβληματίζομαι για μια σχέση για την οποία δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχος προβληματισμός από την μεριά τους. Σίγουρα όχι από την κουμπάρα μου. Από την άλλη αν δεν μιλήσω νιώθω πως θα παίξω το παιχνίδι της. Μπερδεύτηκα τώρα....!! :?

Διαφημίσεις

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΚΑΝΤΟΥΣ ΠΕΡΑ .ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο/Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΣΚΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

εγώ λέω ότι ο βλάκας είναι αήττητος! οπότε... σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη! :lol::lol::lol::cool:

Βρε maryp μου να το αφήσω έτσι; Δεν ξέρω, μου μοιάζει σαν εκκρεμότητα.... Περίεργο δεν είναι; Τελικά επιδιώκω μια κουβέντα την οποία δεν θα έπρεπε καν να ξεκινήσω εγώ (δεν κάνουμε εμείς τις βλακείες! ). Προβληματίζομαι για μια σχέση για την οποία δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχος προβληματισμός από την μεριά τους. Σίγουρα όχι από την κουμπάρα μου. Από την άλλη αν δεν μιλήσω νιώθω πως θα παίξω το παιχνίδι της. Μπερδεύτηκα τώρα....!! :?

Κοίτα... αν το να μιλήσετε σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, ΟΚ κάντο! Πρώτα όμως ζύγισε τα πιθανά αποτελέσματα της όποιας συζήτησης κάνετε μιας και ο κουμπάρος ειναι και συγγενής σου και θα είναι κρίμα να ψυχρανθείτε αν η συζήτηση στραβώσει. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ειπωθούν κάποιες σωστές κουβέντες και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Οσο για το αν θα τους κάνεις νονούς όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα... δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα ε? :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Οσο για το αν θα τους κάνεις νονούς όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα... δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα ε?

Φυσικά και όχι. Μπορεί να μην έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον κουμπάρο αλλά το ζευγάρι πάει πακέτο. Και δεν μπορώ να φανταστώ την γυναίκα του "πνευματική" μητέρα του παιδιού μου.... Με τίποτα όμως!!! Αυτή είναι ικανή να πετάει κακίες στο παιδάκι!!

Ακόμα δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για το πως θα το χειριστώ... Θα το συζητήσω πάλι και με τον σύζυγο μου και βλέπουμε.

Μου έκατσε πάντως αυτό που είπες με τη ζήλια.... Μου έβαλες ψίλους στ'αυτιά.... Λες να έχει τέτοιο πράγμα στο μυαλό της (ποιό;);; Με διαστροφή μου μοιάζει....

Μα όταν, παρουσία σου, της τονίζει την ανεπάρκειά της σε έναν τομέα που είναι ζωτικός στο γάμο (το μαγείρεμα εννοώ... γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνά απο το στομάχι :D ), δεν την κάνει να νιώθει μειονεκτικά και άβολα? Εσύ δεν ένιωθες έτσι?

Ε! Βάλε τώρα και τις υπόλοιπες παραμέτρους (iq μπιφτεκιού κλπ) και φτιάξε το παζλ!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

καλημέρα, ξαναδιαβάζοντας την ιστορία, καταλήγω στο συμπέρασμα οτι και ο κουμπάρος σου αλλά και η γυναίκα του έχουν ενοχληθεί με κάτι στην συμπεριφορά σας. Να καταλάβω οτι η γυναίκα του, ζηλεύει και έχει αυτή την ανώριμη συμπεριφορά αλλά ο κουμπάρος σου γιατί δεν τηλεφωνεί, γιατί δεν ενδιαφέρεται? Με κάτι έχει ενοχληθεί και ο ίδιος ή με κάτι ενοχλήθηκε η γυναίκα του και εκείνος πήρε το μέρος της. Και επειδή τον παρουσιάζεις σαν έναν άνθρωπο που δεν <<πολυεκτιμάει>> την γυναίκα του- και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν δεν την εκτιμούσε δεν θα την παντρευότανε- σημαίνει ,για μένα πάντα, οτι κάτι έχει συμβεί το οποίο εσείς δεν το αντιληφθήκατε αλλά για εκείνη ήταν φοβερό. Και συνήθως οι παρεξηγήσεις έτσι γίνονται, λέμε κάτι που εμείς το θεωρούμε φυσιολογικό ενώ ο άλλος το θεωρεί απαράδεκτο. 'Ισως μια καλύτερη λύση να ήταν να μιλήσεις μόνο με την γυναίκα του, να της πεις οτι την εκτιμάς (για να αιστανθεί καλά με τον ευατό της) και μετά να την ρωτήσεις αν κάτι συμβαίνει και έχετε χαθεί. Να της εξηγήσεις οτι αυτό σε στεναχωρεί γιατί και τους δύο τους,τους θεωρείς δικούς σου ανθρώπους. Ίσως έτσι να σε αιστανθεί κοντά της και να σου μιλήσει για οτιδήποτε συμβαίνει.

Να'μαι κι εγώ!! Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου. Καμιά φορά χρειάζεσαι και μια πιο ουδέτερη άποψη για να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς.

Χθες το βράδυ που κουβεντιάζαμε με τον σύζυγο μου επί του θέματος, του ανέφερα και τις δικές σας σκέψεις, μου είπε πως καλλίτερα να μείνουμε σε ένα κάλεσμα απλά. Δηλαδή να τους καλέσουμε για φαγητό ένα βράδυ και να μείνει το πράγμα εκεί, απλά για να δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία για επικοινωνία. Τώρα αν χαθούν πάλι τότε πια δεν πιστεύει ότι υπάρχει λόγος να πούμε οτιδήποτε. Είναι της γνώμης ότι ακόμα κι αν κάτι τους έχει πειράξει δεν θα μας πουν τίποτα και θα το παίξουν κινέζοι κι αυτό μόνο και μόνο για να μην γίνουν κακοί ή φανούν μιγιάγγιχτοι. Άλλωστε, λέει, ότι αν ήθελαν να μιλήσουν τόσο καιρό θα το είχαν κάνει, δεν θα περίμεναν να τους ρωτήσουμε.

Αυτό που μου είπε και το οποίο δεν ήξερα είναι το εξής. Μιλώντας μαζί τους σε κάποια γιορτή που είχαμε βρεθεί προ εβδομάδων, είχε ειπωθεί μπροστά στον σύζυγο μου από μέρους της κουμπάρας μου, σχολιάζοντας τη στάση μιας γνωστής της, ότι κι εκείνη κάποιους ανθρώπους δεν τους θέλει στο σπίτι της γιατί δεν τους χωνεύει κι όταν δεν χωνεύει κάποιον δεν τον ανέχεται ούτε για χάρη του άντρα της. Τότε είχε επέμβει ο κουμπάρος μου και της είχε πει ότι λέει βλακείες γιατί κανένας από αυτούς που δεν χωνεύει και δεν θέλει δεν της έχει κάνει απολύτως τίποτα κι ότι τα βγάζει από το μυαλό της και εν πάσει περιπτώση δεν χωνεύει και κανέναν. Ο σύζυγος μου είπε ότι πιθανόν και να αναφέρονταν και σε εμάς (η κουμπάρα) γιατί ο κουμπάρος μας τα είχε πάρει στο κρανίο. Ήθελα να ήξερα, εγώ που ήμουν;;; :lol:

Σήμερα, μιλώντας με τη μαμά μου όταν της είπα για αυτήν την κουβέντα τι μου είπε; "Σιγά μη θέλει άνθρωπο στο σπίτι. Για να καλέσεις ανθρώπους πρέπει να μαζέψεις, να καθαρίσεις και να προσφέρεις κάτι έστω κι αν το παραγγείλεις." Βέβαια αν η απόσταση περιοριζόταν μόνο στις προσκλήσεις στο σπίτι τους, δεν θα δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι αυτός είναι ο λόγος....

Γελώντας τα έλεγε βέβαια, ως αστείο υποτίθεται, αλλά μετά είναι να μη θέλει να με σουβλίσει η κουμπάρα μου;; Από την άλλη πάλι, τον άντρα τηε έπρεπε να θέλει να σουβλίσει όχι εμένα....!

Εσυ χαλας την πιατσα!!!! :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

εγώ πάλι απ'αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι υπάρχει απλή ασυμφωνία χαρακτήρων.....είσαστε διαφορετικής νοοτροπίας και σκέψης....τίποτα άλλο

τώρα πό κει και πέρα αν καθαρίζει και κάθε πότε το σπίτι της είναι άλλο θέμα , όπως και το πόσο τζιμάνι είναι.....

αν γίνει νονά του παιδιού σου άλλα πράγματα θα πρέπει να του προσφέρει και αυτό δεν ειναι τα οικοκυρικά.

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

εγώ πάλι απ'αυτά που διάβασα κατάλαβα οτι υπάρχει απλή ασυμφωνία χαρακτήρων.....είσαστε διαφορετικής νοοτροπίας και σκέψης....τίποτα άλλο

τώρα πό κει και πέρα αν καθαρίζει και κάθε πότε το σπίτι της είναι άλλο θέμα , όπως και το πόσο τζιμάνι είναι.....

αν γίνει νονά του παιδιού σου άλλα πράγματα θα πρέπει να του προσφέρει και αυτό δεν ειναι τα οικοκυρικά.

Καλημέρα! Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και πως το κάνει είναι δικός του λογαριασμός, αυτό πιστεύω κι εγώ. Σίγουρα δεν θα έπαιζε ρόλο στην απόφαση μου για το αν θα έκανα ή όχι νονό ή νονά του παιδιού μου κάτι τέτοιο. Όπως δεν με νοιάζει το τι φοράει ή το αν είναι ή όχι τζιμάνι. Εδώ όμως δεν είναι το θέμα μου το IQ της, αυτό άλλωστε δεν το σκέφτηκα καν όταν την έκανα κουμπάρα μου εξ αρχής (γιατί μη γελιώμαστε, ήξερα ότι εφόσον παντρευτούν θα ήταν κι εκείνη κουμπάρα μου). Σκεκόμουν στην καλή της θέληση και την καλή της ψυχή και γι'αυτά την αγαπούσα όπως και τον κουμπάρο μου. Όταν όμως είδα ότι άρχισε να βγάζει κακίες, ότι αραιώσανε κλπ προβληματίστηκα. Δεν συγχωρείς την κακοήθεια σε κάποιον γιατί είναι πιο έξυπνος αλλά όταν κάποιου δεν του "κόβει" κιόλας γίνεται ακόμα χειρότερος. Βασικά πιστεύω πως αν ήταν λίγο πιο εύστροφη θα καταλάβαινε ότι παρόλα όσα έλεγε ο άντρας της κατά καιρούς για εκείνη (καθόλου κολακευτικά ομολογώ) εμείς δεν αλλάξαμε ποτέ τη θετική μας στάση απέναντι της και ότι αντίθετα με πολλούς, την στηρίξαμε πολύ απέναντι και στη γενικότερη πολλές φορές ειρωνία αλλά και στα παράπονα του συζύγου της. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως η κακία είναι γνώρισμα του ανόητου ανθρώπου. Γιατί όταν σου "κόβει" το ξέρο τότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει νόημα να γίνεσαι κακός με κανέναν. Κι όταν λέω κακός εννοώ να γίνεται τέτοια η συμπεριφορά σου έτσι ώστε να βλάψεις τους άλλους. Σίγουρα η ανασφάλεια παίζει ρόλο και επιδεινώνει μια ήδη κακή κατάσταση αλλά διάολε να μην μπορείς να καταλάβεις πότε ένας άνθρωπος σε συμπαθεί και πότε όχι;; Στην τελική, αν εμένα μου μιλούσε έτσι ο άντρας μου - ειδικά μπροστά σε τρίτους - με αυτόν θα τα έβαζα κι ας είχε δίκιο. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο προβληματισμός μου δεν αφορά την εξυπνάδα της αλλά την συμπεριφορά της. Απλά το πρώτο απ'ότι φαίνεται επιδεινώνει το δεύτερο. Έχουμε στεναχωρηθεί πολύ και οι δύο (ο σύζυγος μου κι εγώ εννοώ) και προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να το αντιμετωπίσουμε χωρίς να χαλάσουμε τη σχέση μας (όχι ότι είναι και απόλυτα του χεριού μας). Μάλλον έχουμε καταλήξει προς το παρόν σε αυτό που ενέφερα παραπάνω και ελπίζω ότι κάτι καλό θα βγεί. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση την δική σου αλλά και όλων των άλλων κοριτσιών! :D

Διαφημίσεις

να πω κι εγω τον πονο μου μιας και αναφερεστε στους φιλους.θ ατ απω λιγακι περιλιπτικα.

εδω και 8 χρονια ,απ το λυκειο, ειχα την καλυτερη μου φιλη.7 χρονια μεγαλυτερη.ημαστε μερα νυχτα μαζι.πριν απο 6 χρονια γνωρισε αυτον που ειναι σημερα αντρας της.σιγα σιγα κοβαμε επαφες λογω του οτι εκεινη ηταν 25 και εγω 17,εκεινη δεσμευμενη κ εγω στα καλυτερα μου.ποτε δεν σταματησαμε να νοιαζομαστε η μια την αλλη.επικοινωνουσαμε παντα μονο που δε βγαιναμε.οποτε εβρισκα ευκαιρια πηγαινα στο πσιτι της να τη δω.

μετα εφυγα να σπουδασω και παλι ειχαμε συχνη επικοινωνια.ηταν η μονη που ηξερε ποσο δυσκολα περνουσα λογω οικογενειακων προβληματων.

πριν απο εναμησι χρονο μου ζητησε να τους παντρεψω!δεχτηκα χωρις δευτερη κουβεντα!ημουν ακομη στο πανεπιστημιο και λιγους μηνες με τον Μιχαλη (που τωρα ειναι και ο αντρας μου!!).στο γαμο τους,προπερσι το μαιο ημουν εγκυος και δεν το ηξερα.να μην τα πολυλογω,ακομα και σε ολη την εγκυμοσυνη μου,παρολο που ημαστε και μακρυα,μιλουσαμε καθε μερα,ειχε προβληματα με τον αντρα της και της στεκομουν οσο πιο πολυ μπορουσα κ εγω στην κατασταση μου.μετα ηθελε να μεινει εγκυος και δεν μπορουσε.αλλα εγω ημουν μακρυα για να την βοηθησω ψυχολογικα.

αυτη τη στιμγη που σας μιλαω,ειμαστε 2 χιλιομετρα μακρυα.μενω μονιμα εκει που γεννηθηκα.απο τη στιγμη που ηρθα και ειδε οτι δε μπορω να ειμαι συνεχεια μαζι της γιατι εχω ενα παιδι 9 μηνων και δουλευω και περναω και δυσκολα ,σταματησε να επικοινωνει.το μαιο που βρεθηκαμε τελευταια φορα,ειχε φτασει στο σημειο να πινει αλκοολ με χαπια και αλλα διαφορα.καθε φορα που την εβρισκα μου ελεγε οτι ο αντρας της ειναι αχρηστος και δεν μπορει να της κανει παιδι....και ξαγνικα στοπ οι παρτιδες μαζι μου!!!τιποτα!!!την επαιρνα τηλ για καφε.....ελεγε ναι και δεν με ξαναπαιρνε!!

ξερω σας φωτισα τωρα...αλλα μηπως κ εγω καταλαβαινω??

sorry για το πολυ περιληπτικα :lol::lol:

αν σκεφτειτε κατι εσεις πειτε το μου...γιατι ωρες ωρες θυμωνω πολυ και ωρες ωρες νιωθω οτι θα θελα μια φιλη.... :cry:

glitterfy143718698D31.gif

mamaelena αυτό που πιστεύω πως συμβαίνει είναι το εξής: η κοπέλα αυτή περνά μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στην ζωή της. Είναι πολύ πονεμένη. Είχε όνειρα για ευτυχισμένο γάμο και μητρότητα και, τώρα, με τα προβλήματα που έχει, γκρεμίστηκαν.

Βλέποντας εσένα, με καλό σύζυγο και παιδί, της ΘΥΜΙΖΕΙΣ και της ΤΟΝΙΖΕΙΣ την αποτυχία της στην προσωπική της ζωή. Γι΄αυτό και απομακρύνθηκε. Βλέποντάς σε πονάει περισσότερο.... Αυτό δεν είναι ζήλια...είναι μεγάλη στενοχώρια, απογοήτευση και κατάθλιψη. Συν το γεγονός πως ίσως να πιστεύει ότι δεν μπορείς να την καταλάβεις και να την νοιώσεις, γιατί είσαι "αλλού". Επίσης δεν γνωρίζουμε πόσο φταίει το αλκοόλ και τα χάπια για την απομάκρυνσή της. Η κατάχρηση ουσιών αλλοιώνει την προσωπικότητα.

Αν ψάχνεις απλά για μια κολλητή, η συγκεκριμμένη κοπέλα δεν νομίζω να μπορεί να σε καλύψει συναισθηματικά. Υπάρχει δε και ο κίνδυνος να σου "εξάγει" τα δικά της προβλήματα στην συζυγική σου σχέση. Άθελά της βέβαια...

Αν όμως αγαπάς πολύ αυτή την κοπέλα και αισθάνεσαι αρκετά δυνατή να την στηρίξεις τότε κάνε το εξής: Στείλε της λουλούδια, έστω και φτηνά, με μια καρτούλα που να γράφει κάτι σαν: "Σε σκέφτομαι και μου λείπει πολύ η φιλία μας...Μπορώ να βοηθήσω?" Το να στείλεις λουλούδια, χωρίς συγκεκριμμένο λόγο, είναι κάτι πάρα πολύ τρυφερό, απαλύνει πληγές και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας.

Πριν πάντως κάνεις το οτιδήποτε συζήτα με τον εαυτό σου τι πραγματικά θες από μια φίλη. Η φιλία σου με την κοπέλα είναι καταδικασμένη να παγώσει για πάντα, αν εσύ δεν κάνεις μια δυνατή προσπάθεια. Σκέψου δε και το πιο απαισιόδοξο σενάριο...να μην θέλει η κοπέλα αυτή φιλίες στην παρούσα φάση και να μην γίνεται τίποτα ούτως ή άλλως.

Grow up and get a life!

καλημερα yls!

πολυ καλα τα λες....το θεμα ειναι ομως οτι τωρα εχει γινει κολλητη με μια κοπελα που ειναι 6 μηνων εγκυος! lol !!

και ειναι συνεχεια μαζι...και οι προσπαθεις μου αρκετες.

κ εγω περναω δυσκολα...εχω πανω απο το κεφαλι μου μια ουκρανη μητρια...μου κανει τη ζωη μου πατινι...αλλα ποτε δεν της μετεφερα τα προβληματα μου.οταν βρισκομασταν παντα ακουγα...αλλωστε το εχω σπουδασει κιολας..

σ'ευχαριστω πολυ...αλλα δεν ξερω αν θελω να κανω κινηση..

ξερεις τι με πειραξε παρα πολυ??

βρηκε μια μερα τον αντρα μου εξω...που δεν τον ξερει και καλα...και του λεει:''που εισαι ομορφε?εχω λιγο χρονο κενο..θες να παμε για κανα καφε?''

και της λεει ο αντρας μου:''δε γινεται ρε κουμπαρα..εχω δουλειες..γιατι δεν παιρνεις την ελενα που ειναι κλεισμενη σπιτι με το παιδι κ εχετε καιρο να τα πειτε?''

αυτα.......

ξερεις τι με πειραξε παρα πολυ??

βρηκε μια μερα τον αντρα μου εξω...που δεν τον ξερει και καλα...και του λεει:''που εισαι ομορφε?εχω λιγο χρονο κενο..θες να παμε για κανα καφε?''

και της λεει ο αντρας μου:''δε γινεται ρε κουμπαρα..εχω δουλειες..γιατι δεν παιρνεις την ελενα που ειναι κλεισμενη σπιτι με το παιδι κ εχετε καιρο να τα πειτε?''

αυτα.......

Αφού συνέβη αυτό, τότε απομακρύνσου με βήμα ταχύ! Δεν μου αρέσουν τα καμάκια σε παντρεμένους. Και μένα θα με πείραζε. Ξέχασέ την! Επειδή διαλύεται το δικό της σπίτι, θα πρέπει δηλαδή να διαλυθεί και το δικό σου?

Όσον αφορά το θέμα της φιλίας της με την έγκυο θα σου πω την εξής παροιμία: Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Με λίγα λόγια, ΘΕΛΕΙ και την κάνει παρέα, επειδή για κάποιο πολύ συγκεκριμμένο λόγο την εξυπηρετεί. Δεν ξέρεις αν στο μέλλον δεν σουταριστεί και η εγκυούλα. :wink:

Grow up and get a life!

Αφού συνέβη αυτό, τότε απομακρύνσου με βήμα ταχύ! Δεν μου αρέσουν τα καμάκια σε παντρεμένους. Και μένα θα με πείραζε. Ξέχασέ την! Επειδή διαλύεται το δικό της σπίτι, θα πρέπει δηλαδή να διαλυθεί και το δικό σου?

Όσον αφορά το θέμα της φιλίας της με την έγκυο θα σου πω την εξής παροιμία: Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Με λίγα λόγια, ΘΕΛΕΙ και την κάνει παρέα, επειδή για κάποιο πολύ συγκεκριμμένο λόγο την εξυπηρετεί. Δεν ξέρεις αν στο μέλλον δεν σουταριστεί και η εγκυούλα. :wink:

αυτο ακριβως μου ειπε και ο αντρας μου για να με παρηγορησει λιγακι.. :)

αυτο θα κανω τελικα!!

ευχαριστω παρα πολυ!!!

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως μου ειπε και ο αντρας μου για να με παρηγορησει λιγακι.. :)

αυτο θα κανω τελικα!!

ευχαριστω παρα πολυ!!!

Τον άντρα σου ευχαρίστησε που αποδείχτηκε κύριος και όχι μπερμπάντης :!:

Grow up and get a life!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...