Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποια η γνώμη σας για τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Προσωπικά η πρώτη μου "συνάντηση" και δυστυχώς του παιδιού μου με τον Τριβιζά ήταν τραυματική! κάθε εβδομάδα δίνουν από τον παιδικό ένα βιβλίο στα παιδάκια και ζωγραφίζουν κάτι σχετικό και μετά το δίνουν πίσω... την προηγούμενη εβδομάδα του έδωσαν (4,5 ο γιος μου) το βιβλίο "ο κροκόδειλος που πήγε στον οδοντίατρο" ... ξεκίνησε να το διαβάζει ο άντρας μου στον μικρό και εγώ έκανα δουλειές στο δίπλα δωμάτιο.. επειδή δεν άκουγα και πολύ καλά νόμιζα ότι στην αρχή ο άντας μου κάνει πλάκα και ο μικρός δεν άκουγε... μόλις κατάλαβα ότι όντως αυτά τα έγραφε το βιβλίο έπαθα πλάκα... το βιβλίο λοιπόν έλεγε ότι υπήρχε ένας καυχησιάρης κροκόδειλος στον οποίο του άρεσε να τρώει χέρια ανθρώπων!!!!! έτρωγε και πόδια αλλά κυρίως του άρεσαν τα χερια... και κάθεται και περιγράφει πόσα χέρια ανθρώπων είχε φάει μέχρι τότε, είχε φάει χέρι από τροχονόμο, από αθλητή από ένα σωρό τέλος πάντως, ρώταγε πως θα πάω εδώ ο περαστικός του έλεγε από εδώ μετά αυτός του έτρωγε το χέρι... και τελικα μην τα πολυλογώ πήγε και στον οδοντίατρο για να φάει και αυτουνού το χέρι.. περιττό να σας πω ότι έγινα έξαλλη! την άλλη ημέρα τα έψαλλα στις δασκάλες του οι οποίες μόνο ψέλλισαν ότι ναι έχετε δίκιο είναι λίγο αγριευτικό αυτό το βιβλίο... τους απαγόρευσα να ξαναδώσουν τριβιζά στο παιδί μου, εάν δεν το διαβάσω εγώ πρώτη... πείτε με οπισθοδρομική αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο θα έπρεπε να απαγορεύεται να δίνεται σε προνήπια... την επόμενη ημέρα μου είπε ο μικρός ότι είδε ένα όνειρο ότι ήταν κάτι παιδάκια και ο λύκος τους έφαγε τα πόδια και ο γιος μου πήγε και τα πήρε και τα έβαλε στις φωλίτσες τους!! έλεος.... προφανώς κάποιο τον εξυμνούν τον συγκεκριμένο συγγραφέα αλλά για κάποιες ηλικίες είναι ακατάλληλος.. επίσης ούτε οι δασκάλες μπόρεσαν να μου εξηγήσουν το διδακτικό του θέματος για το συγκεκριμένο βιβλίο... άντε μην γράψω και άλλα και φάω κάρτα :-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...