Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως καλό είναι να κάνετε μια βόλτα απο κει όσες μπορείτε.Μη σας πάρω και στο λαιμό μου.Εμένα απλά μου άρεσε και με ξυπηρετεί γιατί είναι κ πολύ κοντα.Δεν έχω και αλλες επιλογες!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Γεια στην παρεα σας! (γεια σου γιώτα. εδω μπέτυ! γιναμε και μεις μελη του forum αν και δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα λόγω του πολυωρου θηλασμου!!) κι εγω περιμενω πως και πως να μεγαλωσει λιγο ο μπεμπακος μας για να παμε να γραφτουμε στο οακα (αν και ψιλοφοβαμαι παραλληλα μην κολλησουμε και τιποτα!)να μας γραφετε τις εμπειριες σας οσες ακολουθειτε το σπορ!! καλη αρχη σε οσους ξεκινουν τωρα!

XV25p2.png

να εισαστε καλα... πολυ χρησιμα αυτα μου μας ειπατε... θα παω κι εγω την βολτα μου απο εκει... οσο δε δουλευω μπορω να παρω το Α αν και ηθελα να εχει κι ο αντρας μου το περιθωριο να την πηγαινει ας πουμε σαβ/κα ... οταν παω στην δουλεια ομως το "Γ" ειναι πολυ αργα για την μικρη μου ... γιατι 9 η ωρα κοιμαται τωρα... και μολις αλλαξει η ωρα θα το παει 8 οπως ολο τον χειμωνα που μας περασε... για να δουμε...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Έχουμε και εμείς μια κορούλα και μένουμε Π.Φάληρο. Η Ν.Σμύρνη είναι κοντά και τελικά δεν μας γράψατε εντυπώσεις για να δούμε τι γίνεται. Αύριο μάλλον θα περάσουμε και εμείς για ρωτήσουμε, αλλά είναι καλό όσοι έχουν και εμπειρία να την μοιραστούν μαζί μας.

Κορίτσια συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά πηγαίνω στον πανιώνιο την μεγάλη κορούλα.

1) Οι συνθήκες των αποδυτηρίων είναι άθλιες, κάθε φορά ουρλιάζω να μην ακουμπάει από δω και από κει, γιατί είναι μέσα στην βρώμα, τα αποδυτήρια είναι ουσιαστικά ένας μικρός διάδρομος που συν τον χώρο που πιάνει ο πάγκος που κάθονται τα παιδιά (που σημειωτέον είναι βρώμικος, εγώ την μικρούλα μου την βάζω σε σελτεδάκι και κάθεται και την αλλάζω) δεν χωράει δύο άτομα.

Συγκεκριμένα για να περάσει κάποιος αν βρει άλλον μπροστά του πρέπει να του κάνει χώρο αλλιώς δεν περνάει.

2) Στον εν λόγω διάδρομο υπάρχουν 2 περίπου σημεία χωρητικότητας περίπου 1 τ.μ. ο καθένας και είναι χώρος που αλλάζουν τα μωρά και στην αρχή και στο τέλος του διαδρόμου, που επίσης είναι βρώμικα.

3) Οι τουαλέτες έχουν πουρί στο κάτω μέρος της λεκάνης, και βρωμάνε απίστευτα.

4) Απαγορεύουν την χρήση του σαπουνιού γιατί φορούνται να μην γλιστρήσουν τα παιδιά, εγώ το χρησιμοποιώ γιατί είναι θέμα υγεινής, και αν σκέφτονται τα παιδιά ας φτιάξουν τον χώρο τους.

5) Απαγορεύεται επίσης το πιστολάκι, που και πάλι χρησιμοποιώ (γιατί δεν μπορεί όπως είναι βρεγμένη να βγαίνει έτσι για να πάμε στο αυτοκίνητο, που ως συνήθως ένας θεός ξέρει που θα το έχω παρκάρει - γιατί σημειωτέον υπάρχει και πρόβλημα παρκαρίσματος).

6) Δεν ξέρω κάθε πότε αλλάζουν το νερό της πισίνας.

7) Πολλές φορές το νερό είναι κρύο που κάνουν μπάνιο τα παιδιά και σου λένε σαν δικαιολογία ότι χαλάνε πολύ νερό τα παιδιά.

Από τα καλά του Πανιωνίου είναι ότι τα αποδυτήρια και η πισίνα που είναι κλειστή (ανοιγόμενη το καλοκαίρι) βρίσκονται στον ίδιο χώρο και όχι όπως στην Ηλιούπολη ή τον Άλιμο, που μετά την πισίνα τα παιδιά βγαίνουν στο κρύο για να πάνε στα αποδυτήρια!!!!!!

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, που λατρεύουν τα παιδιά και τα προσεγγίζουν με αγάπη!!!!!

Την μπεμπούλα που έχω (9 μηνών) δεν θα την πάω με τίποτα εκεί, την μεγάλη μου όμως κόρη που καταλαβαίνει περισσότερα στο τι δεν πρέπει να κάνει και που δεν πρέπει να ακουμπάει είναι πιο εύκολο.

Αν έχετε παιδάκια γύρω στα 3 είναι καλό, αν είναι μικρότερα ίσως καλύτερα να το ξανασκεφτείτε!!!!!

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες..

Επειδή όμως τα πάντα είναι σχετικά και υποκειμενικά, καλό θα ήταν ασχέτως την εμπειρία που έχει ο κάθε γονιός, και την οπτική με την οποία βλέπει κάποια πράγματα, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον χώρο ή αυτόν ή κάποιον άλλον για να έχετε ιδία εμπειρία.

Φιλιά

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Φυσικά και η αντίληψη του καθενός διαφέρει και πάντα πρέπει να έχουμε από μόνοι μας την ιδία εμπειρία.

Απλά καλό είναι να ακούγονται εμπειρίες άλλων που έχουν βιώσει γιατί ας πούμε αν είδαν ψόφιες κατσαρίδες, δεν θα πάω εγώ και θα την δω ας πούμε σαν 'κατσαρίδα που λιάζεται ανάσκελα'

Η ανιψούλα μου πάει baby swimming στο ΟΑΚΑ στις Νηρηίδες από 10 μηνών και στα 1,5 κολυμπούσε τέλεια με ένα μόνο τουβλάκι (απίστευτο!!), εννοείται χωρίς μπρατσάκια και βατραχοπέδιλα. Σκεφτόμουνα την Ηλιούπολη για τη δική μου κορούλα που είναι 23 μηνών, γιατί το ΟΑΚΑ είναι μακριά. Έχει κανείς πληροφορίες για εκεί; Ο Βασιλάτος σταμάτησε; Ωράριο, υγιεινή, τιμές;

Κορίτσια είδα στο site του Δαίς ότι έχει τμήματα baby swiming.

Έχει κανένα εμπειρία από το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο να μου δώσει πληροφορίες.

Πως είναι η πισίνα σου μεγάλη , μικρή ανοιχτή , θερμαινόμενη ?

Είναι καθαρή η πισίνα και ο γύρω χώρος ?

Είστε ευχαρθστημένοι από τους δασκάλους που προπονούν τα παιδιά ?

Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μόνο στο δεύτερο εξάμηνο ή πρέπει να πάρει όλο το 9μήνο?

Όποιος έχει εμπειρία ας μας γράψει για τα παραπάνω και ότι άλλο νομίζει χρήσιμο .:-P

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα απ τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ενθουσιάστηκα!!!!!

Το τηλ ειναι 210 93 52 939,είναι μάι πολύ καλή κυρία στο τηλέφωνο.Χρειάζεται για τους γονείς χαρτι δερματολόγου και παθολόγου και για τα παιδιά χαρτι παιδιάτρου και μια φωτογραφία.Ειναι 50 ευρω μηνιαίως και τα μαθήματα είναι.

Α' ΤΜΗΜΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.30-13.15

Β' ΤΜΗΜΑ: ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 20.00-20.45

Γ' ΤΜΗΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-12.45 και 12.45-13.30 & ΚΥΡΙΑΚΗ 11.30-12.15 και 12.15-13.00

Η πισίνα είναι λίγο μεγαλύτερη απο του Αλίμου και τα παιδάκια που κάνανε μαθήματα ήταν ξετρελλαμένα!!!!!΄Το κολυμβητήριο βρίσκεται στο γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίου Ανδρέα.Ακριβώς δίπλα απο την Μητρόπολη Νέας Σμύρνης.Μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=99&la=1

Πάω να κλείσω ραντεβού στους ιατρούς!!!!!!

γεια! πηγες στον πανιωνιος σκεφτομαι να παω κ εγ,πως ηταν η εμπειρια;με οζον η χλωριο ειναι;

Υπαρχει και το Γοργονες και Μαγκες στην Ανω Γλυφαδα. Ωραιος χωρος, καθαρος και περιποιημένος. Έχουν και μαθηματα aqua aerobic για τις μαμαδες!

μολις διαβασα σε ενα περιοδικο οτι στο συγκεκριμενο δεχονται μωρακια απο 3 μηνων (μαζι με τη μαμα βεβαια).γνωριζεις κατι απο τιμες?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

αν δεν κανω λαθοσ ειναι 2 40λεπτα την εβδομαδα και το κοστοσ ειναι 85 ευρω αν θυμαμαι καλα που ειχα ρωτησει σαν χωρος ειναι πολυ ωραιος παντος

σ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω!!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Γεια σας! Εμεις ειχαμε ξεκινησει το μπεμπακο μας απο 6 μηνων περισυ στο κολυμβητηριο του αλιμου γιατι κανω και εγω εκει στη μεγαλη πισινα. Ηταν αρκετα καλα αλλα ηταν αρκετα παιδακια και γονεις μεσα στην πισινα που σημαινε οτι η δασκαλα δεν προλαβαινε να πολυασχοληθει με καθενα παιδακι. Φετος που εκλεισε και ο αλιμος και η ηλιουπολη, πηγαμε στο γοργονες+μαγκες. Σα χωρος ειναι πολυ καλος, εχει προσωπικα αποδυτηρια για τη μαμα και το παιδακι με ντους μεσα και καρεκλακι που το δενεις για να καθεται το μωρο οσο η μαμα αλλαζει (για οσους ξερουν, αυτο ειναι πολυ σημαντικο, με τα νερα γλυστρας απιστευτα). Το μαθημα ειναι 40λεπτο, δυο φορες την εβδομαδα. Στο δικο μας τμημα στην πισινα ειμαστε 4 παιδακια και η δασκαλα μας δειχνει ακριβως τι να κανουμε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ασε που μετα το μαθημα εχει και παιδοτοπο και τα αφηνεις λιγο να παιξουν. Για οποια αλλη πληροφορια στη διαθεση σας

YMCjp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...