Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα πηγαίνει το μωράκι της στο ΟΑΚΑ να μου έλεγε μερικές πληροφορίες.Πριν λίγες μέρες πέρασα και ρώτησα κάτι σύλλογους που υπήρχαν εκεί και γράφτηκα σε όλους σε λίστα αναμονής.Το μωράκι μου είναι ακόμα 31/2 μηνών αλλά μέχρι να πάει 6 που τα πέρνουνε έπρεπε να γραφτούμε απο τώρα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι καθαρά γενικά το περιβάλλον εκεί και τι γίνεται μέσα στην πισίνα?Κάνουν ασκήσεις τα μωράκια η απλά τα κρατάμε και πλατσουρίζουν στο νερό?Για την πισίνα ξέρω οτι πρέπει να είναι καθαρή σφού καθαρίζεται με όζον.Επίσης ρώτησα και στην υδρία αλλά ενώ στο σάιτ τους είχα διαβάσει οτι κάνουν 2 φορές την εβδομάδα απο μισή ώρα εκεί μου είπαν για μια φορά.Βέβαια οι άλλοι σύλλογοι κάνουν κανονικά 2 φορές την εβδομάδα.Θα ήθελα αν κάποια κοπέλα πηγαίνει εκεί να μου πει την εμπειρία της.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεκινήσαμε με την Κορίνα, την κόρη μου, όταν ήταν 9 μηνών στην Υδρία. Της άρεσε πάρα πολύ και πιστεύω ότι τα παιγνίδια με το νερό, επέδρασαν σημαντικά στην καλή σχέση που έχει με το νερό. Το μάθημα περιλαμβάνει διάφορες ασκησούλες, με τη μορφή παιγνιδιού πάντα, που βοηθάνε στον νευρομυικό συντονισμό, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μωράκια, αλλά παράλληλα εξοικειώνουν τα παιδιά και με τα διάφορετικά είδη κολύμβησης.

Αρχικά θεωρούσα και εγώ σύντομη την διάρκεια του μαθήματος. Δεν είναι όμως. Τα μωράκια κουράζονται γρήγορα. Θα το διαπιστώσεις όταν δεις πόσο γρήγορα κοιμάται μετά το μάθημα. Επιπλέον είναι κουραστικό και για τις μαμάδες, διότι κάνεις και εσύ μαζί με το μωρό πράγματα και δεν πλατσουρίζεις απλά.

Στην μέση της χρονιάς, μας ενημέρωσαν ότι είχε λήξει το διάστημα της προσαρμογής, και ότι θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε δύο φορές την εβδομάδα. Για λόγους απόστασης όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Ελπίζουμε ότι φέτος θα το καταφέρουμε.

Egw exw mia alli aporia re paidia..Katarxin na pw oti egw paw tin mikri stin glyfada, stis gorgones kai magkes.Paei kapoia apo esas ekei?Hthela na mou peite ti xartia sas zitisan kata tin eggrafi.

Ayto pou me anysixei auti tin epoxi pou ksekinane einai to thema tis gripis...tosa paidakia pernane apo ekei..k enhlikes epishs..den einai ligo epifovo??den kserw ti na kanw..

Τα χαρτιά που μας ζήτησαν εμάς είναι βεβαίωση του παιδιάτρου για το μωρό, βεβαίωση παθολόγου για τους δυό μας και χαρτί γυναικολόγου για τη γυναίκα μου - ιδίως το τελευταίο δεν καταλαβαίνω τι αξία μπορεί να έχει, αφού απλά πιστοποιεί οτι τη συγκεκριμένη στιγμη δεν έχεις κάτι - δεν σημαίνει οτι δεν θα το εμφανίσεις μετα!!

Για τι γρίπη νομίζω χρειάζεται απλά ψυχραιμία, άλλωστε τα μωράκια μας έχουν εμβολιαστεί για πνευμονιόκοκο...

κοριτσια γεια σας μηπως παει καποια το παιδι της ηδη στους γοργονες κ μαγκες ωστε να μου πει αν ειναι καθαρα και αν αξιζει καποιος να παει αλλιως να κοιταξω κ καπου αλλου.και αν εχετε ρωτησει καθολου τους παιδιατρους σας γιατι εγω που τον ρωτησα ηταν αρνητικος λογω μικροβιων. σας ευχαριστω πολυ

:oops:

εμείς πηγαίνουμε στις γοργόνεςκαι μάγκες από το Μαίο, απο καθαριότητα και οργάνωση στο χώρο είναι ΟΚ, είναι από τις λίγες πισίνες που καθαρίζονται με όζον (όχι οτι λείπει το χλώριο, όο χλώριο έχει ήδη το νερό της ΕΥΔΑΠ). Το μόνο θέμα είναι ίσως η τιμή, γύρω στα 80ε για δύο 40λεπτα μαθήματα την εβδομάδα - εμείς κάναμε το 3μηνο πακέτο και έρχεται λίγο πάνω από 70 ευρώ...

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εμείς αρχίσαμε προς το παρόν στο κολυμβήτήριο της Γλυφάδας, (όχι στους Γοργόνες & Μάγκες). Παρασκευή και Κυριακή, δίνουμε 60 ευρώ, η πισίνα είναι μεγάλη σχετικά (του ΟΑΚΑ και Γοργόνες είναι σαφώς μικρότερες). Η ένστασή μου είναι ότι δεν φοράει κανένας αθλητικό μαγιό και σκουφάκι, και κανένας γονιός δεν κάνει ντους πριν μπει στην πισίνα. Εϊμαι υπερβολική;

Στον Άλιμο που πήγαινα ήταν σχετικά αυστηροί σε τέτοιου είδους θέματα. Τώρα κανονικά που πήγα με αθλητικό μαγιό και φορούσα μπουρνούζι (το σκουφάκι το είχα ξέχάσει σπίτι) με κοίταζαν σαν εξωγήινη. Επίσης δεν είδα καμία μαμά να κάνει ντους μετά την πισίνα ούτε με σκέτο νερό. Έβαζαν απευθείας τα ρούχα τους απο το χλώριο και έφευγαν.

Τι να πω ίσως είμαι παράξενη εγώ! Εσείς τι κάνετε σχετικά?

ΕLISA αν μάθεις λεπτομέρειες με ενδιαφέρει και μένα που θέλω να ξεκινήσω τον μικρό μου... (είμαστε γειτόνισσες!)

Εντάξει! Όταν μάθω λεπτομέρειες, θα ενημερώσω τις ενδιαφερόμενες. Προς το παρόν, προέχει να βρω ένα κολυμβητήριο για τον μεγάλο μου γιο και μετά θα το συνδυάσω με το baby swimming για το μωρό μου! (Γειτόνισσα, :-D μένεις και εσύ στον Γέρακα? Εγώ μένω σύνορα με Γλυκά Νερά)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

εγώ μένω στην κάντζα (πρέπει να μένουμε πολύ κοντά!) και η ελληνογερμανική είναι δίπλα μου. κατά τον απρίλιο μου είχε πει μια γνωστή που ενδιαφερόταν κι εκείνη ότι είχε μείνει πρόγραμμα μόνο για σάββατο πρωί 9 η ώρα και δε με βόλεψε. θα το ψάξω και εγώ πάντως...

Διαφημίσεις

Maya, απο ότι έμαθα σταμάτησε ο κ. Βασιλάτος που έκανε το πρόγραμμα babyswimming στα δύο κολυμβητήρια Άλιμο και Ηλιούπολη.

Παρεπιπτόντως, στην Ηλιούπολη έχουν φέτος babyswimming με άλλους καθηγητές.Απλά για εμένα είναι αρκετά μακριά

Σε παρακαλώ αν μάθεις ενημερωσε με και εμένα γιατι πριν μια εβδομάδα, δεν είχαν και μου είπαν μόνο για ένα group παιδιών απο 3-4 ετών.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Κορίτσια αν μάθετε κάτι για Άλιμο κ Ηλιούπολη κι εμένα με ενδιαφέρει πολύ.

Στον Άλιμο είχα πάει αρχές καλοκαιριού αλλά τώρα δεν κατάφερα να ξαναπάω να δω τι γίνεται.Αν μάθετε κάτι please ενημερώστε με κι εμένα.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Εχει ο αντρας μου εναν γνωστο που εργαζεται στο κολυμβητηριο Ηλιουπολης.Μου ειπε οτι θα ρωτησει κ θα μας παρει σε κανα 2 μερες να μας πει για τα μαθηματα γιατι λεει το ειχε ιδιωτης αλλα το πηρε ο δημος τωρα το κολυμβητηριο.Απ την αλλη βρηκα στο google για την πισινα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά μήπως κάποια μανούλα πηγαίνει εκει να μας πει λεπτομέρειες????Καθως και που βρίσκεται να περάσω να δω?Ειναι στο γηπεδο του Πανιωνιου??????

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Εγώ έκανα μία βόλτα από τον Πανιώνιο. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήταν άσχημα, αλλά με χάλασε που η πισίνα μύριζε τόσο πολύ χλώριο. Στον Άλιμο, επειδή ήταν ανοιχτή από την μία πλευρά, δεν υπήρχε αυτή η μυρωδιά. Εδώ, επειδή είναι κλειστή, ήταν έντονη. Κατά τα άλλα ήταν καλά, θα γίνουν αρκετά τμήματα για βρεφική κολύμβηση και ξεχωριστά για τρίχρονα, και τα τελευταία όμως στην μικρή πισίνα. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο, πείτε μου, γιατί τα έχω πρόσφατα...

Πήρα τώρα τηλέφωνο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και θα πάω μια βόλτα απο κει στις 12 00 που έχουν κ μάθημα τα βρέφη!!!!!Μου είπαν απ το τηλέφωνο ότι ειναι 50 ευρώ τον μήνα και 3 φορές την εβδομάδα.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για τον Πανιώνιο? Τα αποδυτήρια πως είναι? Η πισίνα είναι πιο μεγάλη απο του Αλίμου ή σαν του ΟΑΚΑ για τα βρέφη?

Έχει Σάββατο ή Κυριακή μάθημα?

Ευχαριστω πολύ

Μόλις γύρισα απ τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ενθουσιάστηκα!!!!!

Το τηλ ειναι 210 93 52 939,είναι μάι πολύ καλή κυρία στο τηλέφωνο.Χρειάζεται για τους γονείς χαρτι δερματολόγου και παθολόγου και για τα παιδιά χαρτι παιδιάτρου και μια φωτογραφία.Ειναι 50 ευρω μηνιαίως και τα μαθήματα είναι.

Α' ΤΜΗΜΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.30-13.15

Β' ΤΜΗΜΑ: ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 20.00-20.45

Γ' ΤΜΗΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-12.45 και 12.45-13.30 & ΚΥΡΙΑΚΗ 11.30-12.15 και 12.15-13.00

Η πισίνα είναι λίγο μεγαλύτερη απο του Αλίμου και τα παιδάκια που κάνανε μαθήματα ήταν ξετρελλαμένα!!!!!΄Το κολυμβητήριο βρίσκεται στο γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίου Ανδρέα.Ακριβώς δίπλα απο την Μητρόπολη Νέας Σμύρνης.Μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=99&la=1

Πάω να κλείσω ραντεβού στους ιατρούς!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

να σαι καλα για τις πληροφοριες... μας βλεπω να συναντιομαστε εκει χιχιχι :)... πρεπει να ακολουθουμε ενα τμημα? γιατι αν γινεται αυτο αν παρουμε ας πουμε το "Γ" πως θα κανουμε 3 μαθηματα που εχει 2 μερες? μηπως το ρωτησες?

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Αν ακολουθεις ενα τμημα ειναι αυτο.Δηλαδη αν παρακολουθησεις το Γ ειναι μονο Σαββατο κ Κυριακη 45 λεπτα το καθε ενα.

Εγω προς το παρον παω για το Α και οταν με το καλο επιστρεψω στη δουλεια θα παω για το Β.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Ρώτησες μήπως αν κάποιος έχει τη δυνατότητα για 1 φορά την εβδομάδα? Πάντως 45 λεπτά μέσα στην πισίνα τα θεωρώ πολλά, τα περισσότερα παιδάκια στο μισάωρο κρυώνουν.

Μέχρι πόσα παιδάκια έχουν στο μάθημα?

Δε ρωτησα για 1 φορα την εβδομαδα αλλα μπορεις να παρεις τηλεφωνο.Ειναι πολυ εξυπηρετικοι!!!Εγω ειδα 3 παιδακια γιατι τα πρωινα μαθηματα εχουν λιγοτερο κοσμο καθως πολλοι γονεις εργαζονται και πολλα παιδακια πανε παιδικο σταθμο.Όσο για την ωρα τα 45 λεπτα νομιζω οτι μπορεις να κατσεις και μιση ωρα ή να πας ενα τεταρτο αργοτερα.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...