Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!!!Βερα να σε ρωτησω κατι,στισ νηηριδες το 47 ευρω για 3 φορες στο ειπαν για βρεφικη κολυμβηση?γιατι εμενα μου ειπαν αλλα...

όχι για βρεφική. Εμένα είναι σχεδόν 3 κι έχει βγάλει την πάνα. Εσένα τι σου είπαν δλδ?

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα παιδια δεν βαριουνται ευκολα,τους αρεσει η επαναληψη κ αισθανονται ασφαλεια σ αυτη την ηλικια.την τεταρτη ξεκιναμε παλι εμεις!

πολυ σωστο. Παρασκευη λοιπον ξεκιναμε κιεμεις!!!

MD1op3.png

όχι για βρεφική. Εμένα είναι σχεδόν 3 κι έχει βγάλει την πάνα. Εσένα τι σου είπαν δλδ?

Εμενα μου ειπαν 58ευρω για 2 φορες τη βδομαδα,2 μισαωρα δλδ,και να σου πω την αληθεια μου φανηκαν αρκετα σε σχεση με οτι διαβαζω οτι δινουν σε αλλα...

Γενικα μενω βορεια προαστεια υπαρχει κατι να μου προτεινετε γιατι κ εγω σκεφτομαι να ξεκινησω με την κορουλα μου,ειναι 8 1/2 μηνων και τρελλαινεται για το νερο.

:P

Εμεις ξεκινησαμε στους Αγ. Αναργυρους στην Υδρια, και σημερα πηγαμε 2η φορα. Ολα καλα αλλα...... Την πρωτη φορα η μπλουζα που φοραγα, το μαγιο μου και το μαγιο του μπεμπη παρολο που καναμε ντουζ μετα το μαθημα μυριζαν χλωριο:shock:!!! (ειπα πως θα μου φανηκε) Σημερ, εβγαλα την μπλουζα μου πριν το ντουζ γιατι δεν με βολευε και την εβαλα μαζι με ολα το υπολοιπα βρεγμενα (μαγιο) μεσα σε μια τσαντα και την εβαλα στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου μου. Πηγαμε στο μαγαζι του αντρα μου και ανοιξε το μπορτ-μπαγκαζ και βρωμουσε χλωρινη!!!! Τοσο μαλιστα που με ρωτησε αν αγορασα χλωρινη οταν πηγα στο σουπερ μαρκετ!!!!!!!

Με εχουν πιασει τα νευρα μου γιατι νομιζω πως οι πισινεςπου επιτρεπεται το baby-swimming ειναι ΜΟΝΟ με οζον!!!!

Για πειτε μου αν καμμια παει στην ιδια πισινα ή αν ξερετε αν μπορω την επομενη φορα που θα παω και θα τους ρωτησω, τι να τους πω!!! Που θα τους ξεχ*#% δεν υπαρχει θεμα!!!:evil::evil::evil: (πανε και οι καλοι τροποι & οι ευγενειες)

7ytop2.png

Δεν είναι υποχρεωτικά όλες με όζον. Γι' αυτό ακριβώς και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω όταν πρόκειται για baby swimming.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Κοριτσούδες μου μπας και καμία ξέρει τίποτα για το Bodybalance Κολυμβητικό κέντρο που νομίζω είναι στην Αργυρούπολη; Εκεί στέλνει ο παιδικός τα μικρά για κολύμπι και θέλω να μάθω πληροφορίες.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Δεν είναι υποχρεωτικά όλες με όζον. Γι' αυτό ακριβώς και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω όταν πρόκειται για baby swimming.

Ειχα την εντυπωση (προφανως λανθασμενη:-() οτι οσες πισινες εχουν τμηματα baby swimming ειναι με οζον!! Μαλλον θα πρεπει να ρωταμε τα αυτονοητα!

7ytop2.png

Ειχα την εντυπωση (προφανως λανθασμενη:-() οτι οσες πισινες εχουν τμηματα baby swimming ειναι με οζον!! Μαλλον θα πρεπει να ρωταμε τα αυτονοητα!

ό,τι και να σου πουν όλες περιέχουν και λίγο χλώριο!

azHYp2.png

vwuep3.png

πηγα στης Ηλιουπολης ειναι 10 ευρω η εγγραφη 45 για μη δημοτες και 35 ευρω για δημοτες . απο δικαιολογητικα θελουν δερματολογο και καρδιολογο για το συνοδο και παιδιατρο για το παιδι, ολα καλα, εχει αρκετα γκρουπακια για να διαλεξεις πιο σου ταιριαζει σαν ωραριο το μονο που δε ρωτησα ειναι οταν κανεις ντουζ πριν το μαθημα παλι περπατας στο κρυο για να πας στην πισινα? ή εχει απευθειας καποια πορτα για την πισινα τη μικρη?

για πειτε μας γιατι εμεις σκαρτα θα εχουμε κλεισει τους 6 μηνες οταν θα ξεκινησουμε!!!

Κοριτσούδες μου μπας και καμία ξέρει τίποτα για το Bodybalance Κολυμβητικό κέντρο που νομίζω είναι στην Αργυρούπολη; Εκεί στέλνει ο παιδικός τα μικρά για κολύμπι και θέλω να μάθω πληροφορίες.

Χμμμ δεν μπορείς να μάθεις διεύθυνση από τον παιδικό; Να πάμε να δούμε;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Κορίτσια για προτείνετε καμία άλλη δραστηριότητα για την τρίχρονη μικρούλα μου. Πάμε φέτος παιδικό ένα 4ωράκι την ημέρα και 2 φορές την εβδομάδα πάμε κολυμβητήριο. Εσείς τι κάνετε;(όσες έχετε κοντινής ηλικίας παιδάκι)

ό,τι και να σου πουν όλες περιέχουν και λίγο χλώριο!

Πηρα σημερα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα σταματησουμε και αν γινετε να συνεχισουμε σε καποια αλλη πισινα του ιδιου ομιλου ( οι αλλες δυο ειναι με οζον ) και μου ειπαν οτι ολες οι πισινες εχουν χλωριο και μαλιστα στην ιδια ποσοτητα κλπ. Ειναι δυνατον η ποσοτητα του χλωριου να ειναι η ιδια???? Και τοτε γιατι βαζουν συστηματα οζονισμου (που σιγουρα κοστιζουν περισσοτερο) αν χρησιμοποιουν τις ιδιες ποσοτητες χλωριου και δεν εχει καμμια διαφορα?? Και γιατι ολοι οι παιδιατροι - δερματολογοι συστηνουν πισινες με οζον για τα μωρακια??

Το αμαξι μου παντως μυριζε πολυ εντονα χλωρινη και μαλιστα μονο με μια μπλουζα βρεγμενη σε μια τσαντα..... :evil::evil:

Ουτε σε πισινα ξενοδοχειου δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.... Ουτε παλιοτερα που πηγαινα κολυμβητηριο θυμαμαι να μυριζει τοσο εντονα..(εχουν περασει βεβαια 15 χρονια που εχω σταματησει και τοτε δεν ειμασταν ενημερωμενοι).

Τελος παντων την αποφαση μας την εχουμε παρει με τον αντρα μου και ειμαστε σε αναζητηση αλλης πισινας!!!

7ytop2.png

Κορίτσια για προτείνετε καμία άλλη δραστηριότητα για την τρίχρονη μικρούλα μου. Πάμε φέτος παιδικό ένα 4ωράκι την ημέρα και 2 φορές την εβδομάδα πάμε κολυμβητήριο. Εσείς τι κάνετε;(όσες έχετε κοντινής ηλικίας παιδάκι)

μπορειτε να βρειτε σχολη μπαλεοτυ να κανει δημιουργικο χορο ή στο ωδειο του νακα για μουσικοκινητική

age.png

Πηρα σημερα τηλεφωνο και τους ειπα οτι θα σταματησουμε και αν γινετε να συνεχισουμε σε καποια αλλη πισινα του ιδιου ομιλου ( οι αλλες δυο ειναι με οζον ) και μου ειπαν οτι ολες οι πισινες εχουν χλωριο και μαλιστα στην ιδια ποσοτητα κλπ. Ειναι δυνατον η ποσοτητα του χλωριου να ειναι η ιδια???? Και τοτε γιατι βαζουν συστηματα οζονισμου (που σιγουρα κοστιζουν περισσοτερο) αν χρησιμοποιουν τις ιδιες ποσοτητες χλωριου και δεν εχει καμμια διαφορα?? Και γιατι ολοι οι παιδιατροι - δερματολογοι συστηνουν πισινες με οζον για τα μωρακια??

Το αμαξι μου παντως μυριζε πολυ εντονα χλωρινη και μαλιστα μονο με μια μπλουζα βρεγμενη σε μια τσαντα..... :evil::evil:

Ουτε σε πισινα ξενοδοχειου δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.... Ουτε παλιοτερα που πηγαινα κολυμβητηριο θυμαμαι να μυριζει τοσο εντονα..(εχουν περασει βεβαια 15 χρονια που εχω σταματησει και τοτε δεν ειμασταν ενημερωμενοι).

Τελος παντων την αποφαση μας την εχουμε παρει με τον αντρα μου και ειμαστε σε αναζητηση αλλης πισινας!!!

η ποσοτητα χλωριου σε πισινες με οζον νομιζω οτι δεν ειναι η ιδια. μηπως στο ειπαν αυτο για να μη μπουν στη διαδικασια της αλλαγης πισινας? παντως εμεις που παμε σε πισινα με οζον τα ρουχα και τα μαλλια του μικρου μυριζουν σαφως λιγοτερο απο αυτες με χλωριο. και ο χωρος μεσα μυριζει λιγοτερο

η ποσοτητα χλωριου σε πισινες με οζον νομιζω οτι δεν ειναι η ιδια. μηπως στο ειπαν αυτο για να μη μπουν στη διαδικασια της αλλαγης πισινας? παντως εμεις που παμε σε πισινα με οζον τα ρουχα και τα μαλλια του μικρου μυριζουν σαφως λιγοτερο απο αυτες με χλωριο. και ο χωρος μεσα μυριζει λιγοτερο

Μαλλον για καποιο λογο μου το ειπαν! Το θεμα αν θα βρω πισινα και ελευθερο τμημα ειναι δικο μου αρα αυτους τι τους κοφτει και "σκοτωθηκαν" να μου πουν ενα καρο δικαιολογιες?? Μα και αλλες πισινες με χλωριο μυριζαν λιγοτερο απο αυτη:shock::evil:

7ytop2.png

Διαφημίσεις

Με εχουν πιασει τα νευρα μου γιατι νομιζω πως οι πισινεςπου επιτρεπεται το baby-swimming ειναι ΜΟΝΟ με οζον!!!!

Γ

Αν διαβάσεις 2 σελίδες πιό πίσω θα δεις οτι δεν υπάρχουν πισίνες χωρίς χλώριο!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1680997&postcount=342

Για αυτό και είναι απαραίτητο το ξέπλυμα του παιδιού μετά την πισίνα, με γρήγορο ντουσάκι!

Απλά λένε τη μισή αλήθεια, οτι δηλαδή χρησιμοποιούν οζον αντι για χλωριο για την απολύμανση.....

Αν διαβάσεις 2 σελίδες πιό πίσω θα δεις οτι δεν υπάρχουν πισίνες χωρίς χλώριο!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1680997&postcount=342

Για αυτό και είναι απαραίτητο το ξέπλυμα του παιδιού μετά την πισίνα, με γρήγορο ντουσάκι!

Απλά λένε τη μισή αλήθεια, οτι δηλαδή χρησιμοποιούν οζον αντι για χλωριο για την απολύμανση.....

Το εχω διαβασει....Δεν ειμαι υπερβολικη!! Απλα δεν θελω να εχει η πισινα που κανει μπανιο το παιδι μου να εχει μεγαλες ποσοτητες χλωριου και χημικων!! Το νερο της ΕΥΔΑΠ εχει χλωριο τοσο οσο μπορουμε να το πιουμε! Δεν ζητησα νερακι απο πηγη!!! Εννοειτε το ντουζακι μετα (με νερακι της ΕΥΔΑΠ;))

7ytop2.png

Ηθελα να ρωτήσω τι πρόγραμμα κάνουν τα παιδάκια του babyswimming? Κάνουν ασκησούλες χτυπώντας πόδια χέρια? Τα μαθαίνουν βουτιές? Υπάρχει κάποιο παιδάκι που κολυμπάει μόνο του μέχρι τα 3? Και πως αντιδρούν αυτά μεσα στο νερό? Κλαίνε? Τους αρέσει?

bcV1p2.png

Μαμαάδες και μπαμπάδες καλησπέρα..ηθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε...Ζούμε σε μια μικρή πόλη που τώρα θα ανοίξει κολυμβητήριο και δεν ξέρω καν αν θα υπάρχει πρόγραμμα για βρέφη αλλα επειδή είμαι οπαδός της αθλησης στα παιδιά απο τη βρεφική ακομη ηλικιά θεωρ'ω οτι τα βοηθα στη σωστη σωματική κ πνευματική α΄νάπτυξη ήθελα να ξέρω απο ποιο μήνα μπορώ να πάρω τη μικρή στο κολυμβητήριο και εαν δεν υπάρχει ειδική πισίνα για μωρά κατα ποσο μπορώ να τη βάλω στη μεγάλη με δική μου επίβλεψη φυσικά όσο για να εξοικιωθεί τουλάχιστον?

Μαμαάδες και μπαμπάδες καλησπέρα..ηθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε...Ζούμε σε μια μικρή πόλη που τώρα θα ανοίξει κολυμβητήριο και δεν ξέρω καν αν θα υπάρχει πρόγραμμα για βρέφη αλλα επειδή είμαι οπαδός της αθλησης στα παιδιά απο τη βρεφική ακομη ηλικιά θεωρ'ω οτι τα βοηθα στη σωστη σωματική κ πνευματική α΄νάπτυξη ήθελα να ξέρω απο ποιο μήνα μπορώ να πάρω τη μικρή στο κολυμβητήριο και εαν δεν υπάρχει ειδική πισίνα για μωρά κατα ποσο μπορώ να τη βάλω στη μεγάλη με δική μου επίβλεψη φυσικά όσο για να εξοικιωθεί τουλάχιστον?

απο 5 μιση μηνων ξεκινησαμε εμεις το baby swimming. :wink:

MD1op3.png

Επιτέλους μετά απο πολλές περιπέτειες κάναμε το πρώτο μας μπάνιο στην πισίνα σήμερα. Πρέπει να σας πω ότι η μικρή είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με το νερό από το καλοκαίρι που κάναμε πρωί απόγευμα μπάνιο x 3 εβδομάδες και το λατρεύει.

Ηθελα να ρωτήσω τι πρόγραμμα κάνουν τα παιδάκια του babyswimming? Κάνουν ασκησούλες χτυπώντας πόδια χέρια? Τα μαθαίνουν βουτιές? Υπάρχει κάποιο παιδάκι που κολυμπάει μόνο του μέχρι τα 3? Και πως αντιδρούν αυτά μεσα στο νερό? Κλαίνε? Τους αρέσει?

Στο Γοργόνες και Μάγκες που πήγαμε εμείς καταρχήν η πισίνα έχει πολλά παιχνίδια για να πιάνουν ή να κολυμπάνε για να προσπαθήσουν να πιάσουν. Κάνουν ασκήσεις χεράκια ποδαράκια και κινήσεις μέσα στο νερό. Λίγες βουτιές και αυτό με το οποίο ξετρελάθηκε η δική μου είναι που την έβαζα πάνω στο χείλος της πισίνας και έπεφτε μέσα στο νερό (εννοείται ότι την έπιανα!). Τα υπόλοιπα της ομάδας μας που ήταν εξοικειωμένα δεν έκλαιγαν. Η δική μου πρώτη μέρα στο μισάωρο επάνω βαρέθηκε να κάνει αυτά που μας έλεγαν και ήθελε να κάνει τα δικά της. Βέβαια η σημερινή μέρα δεν είναι το απόλυτο κριτήριο αφού και σε φαγητό και σε ύπνο βγήκε εκτός προγράμματος. Μόλις το στρώσουμε και αυτό θα σας πω νεότερα :D Εγώ πάντως νυστάζω :lol: κι εκείνη το ίδιο! Έκανα τον καραγκιόζη στο αυτοκίνητο για να μην κοιμηθεί!

Επίσης κάτι που δεν ήξερα είναι οτι το συγκεκριμένο κολυμβητήριο έχει και παιδότοπο μέσα και πολύ μας άρεσε :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

• 2 εβδομάδες μετά...

Να προσέχεις πάρα πολύ το παιδί και εσύ στις Γοργόνες και Μάγκες.

Πρώτα από όλα, μέχρι το τέλος Μαϊου δεν είχε πάρει άδεια, είχε υποβάλει τα χαρτιά αλλά δεν είχε άδεια, που σημαίνει ότι κανείς έλεγχος δεν έχει γίνει ποτέ στο νερό.

Εμείς πηγαίναμε αρκετό διάστημα.

Το νερό έχει χλώριο. Ότι και να σου λέει και ότι και να κοπανιέται, σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ότι το νερό έχει χλώριο.

Έχει τύχει να κάνει μωράκι εμετό στο νερό και να το μαζέψουν με μια απόχη και αυτό ήταν όλο!!

Επίσης όταν βγαίνεις από το νερό να μην είσαι ποτέ ξυπόλητη και να προσέχεις ΠΟΛΥ, γλυστράει θανάσιμα εκεί που αλλάζεις το μωρό και ντύνεσαι.

Γενικά να είσαι προσεκτική και μην ενθουσιάζεσαι... μοιάζει ιδανικό αλλά δεν είναι.

edit admin

Μας εστάλει το εξής κείμενο απο την διεύθυνση του Γοργόνες και Μάγκες:

Καλησπέρα,

σε απάντηση του μυνήματος 422 22/10/10 12.00, Ελεύθερος χρόνος baby swimming σελ.9

Το Γοργόνες και Μάγκες θα ήθελε να πληροφορήσει τους αγαπητούς γονείς σχετικά με τον τρόπο απολύμανσης του νερού, με χλώριο ή όζον τα εξής:

Μέχρι πολύ πρόσφατα ο τρόπος απολύμανσης του νερού στις πισίνες ήταν με χλώριο σε διάφορες μορφές: σκόνη ,ταμπλέτες, υγρό, αέριο. Παρόλο που κάποιες μορφές έχουν καταργηθεί ( αέριο) ο νόμος του 1973 δεν έχει ακόμη τροποποιηθεί ώστε να τις απαγορεύσει.

Στα νεότερα χρόνια , στην Ελλάδα, από το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες, άρχισε να χρησημοποιείται το ενεργό οξυγόνο (όζον) ως πιο σύγχρονη και υποαλλεργική μέθοδος .

Ο οζονισμός του νερού γίνεται από μία ειδική συσκευή και συμπληρωματικά χρησιμοποιούνται ταμπλέτες χλωρίου ή ταμπλέτες βρωμίου.

Το κόστος εγκατάστασης του οζονισμού είναι 4 φορές περισσότερο από την απλή χλωρίωση καθώς και η συντήρηση του.

Το Γοργόνες και Μάγκες δηλώνει ρητά ότι το πόσιμο νερό του δικτύου της ΕΥΔΑΠ (με όσο χλώριο έρχεται στον χώρο μας) οζονίζεται σε συσκευή η οποία έχει διαπίστευση όχι απλώς για νερό πισίνας αλλά για πόσιμο νερό και στην συνέχεια απολυμένεται από ταμπλέτες βρωμίου ( οι οποίες κοστίζουν 4 φορές περισσότερο απ'τις αντίστοιχες του χλωρίου).

Καμία προσθήκη χημικού χλωρίου δεν γίνεται και γι'αυτό μπορούμε να δεχτούμε μωρά από 3 μηνών.

Όσο για την οσμή, οι αγαπητοί γονείς έχουν δίκιο να νομίζουν ότι την αναγνωρίζουν, όμως αυτό οφείλεται στο ότι οι οσμές των δύο προϊόντων μοιάζουν. Κάποιος ωστόσο που έχει επισκεφτεί κολυμβητήρια που καθαρίζουν το νερό τους με χλώριο, θα αναγνωρίσει αμέσως την διαφορά στην ατμόσφαιρα.Ειδικά σε κλειστούς χώρους όπως ο δικός μας, στον οποίο παραμονή και μόνο θα ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη.

Σας ευχαριστώ

... θα είσαι πάντα υπεύθυνος γι'αυτό που έχεις εξημερώσει ...

• 3 εβδομάδες μετά...

Η zazazou έχει δίκιο..μην ενθουσιάζεσαι...Να σου πω μόνο ότι εγώ όταν πήγα με την μικρή,τότε 15 μηνών, δεν μου ζήτησαν ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ...OYTE ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

Κ επίσης, εβγαλα μυρμηγκιά στο πόδι γιατι έκανα το λάθος κ περπάτησα ξυπόλητη..

Για το χλώριο δεν γνωρίζω..

Χλώριο έχει το ίδιο το νερό της ΕΥΔΑΠ. Όταν είναι σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση είναι λογικό να είναι και το χλώριο της ΕΥΔΑΠ εκεί ;)

Εμένα χαρτιά μου ζήτησαν και τους τα πήγα. Αυτό με την άδεια θα το ελέγξω. Προς το παρόν αυτο που με έχει προβληματίσει είναι ότι τον τελευταίο καιρό το νερό δεν είναι στη σωστή θερμοκρασία.

Για το ξυπόλυτο το γράφουν και οι ίδιοι ότι απαγορεύεται να περπατάς ξυπόλυτος στο χώρο της πισίνας και φυσικά το πλακάκι θα γλιστραέι εφόσον βρέχεται ;)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Να προσέχεις πάρα πολύ το παιδί και εσύ στις Γοργόνες και Μάγκες.

Πρώτα από όλα, μέχρι το τέλος Μαϊου δεν είχε πάρει άδεια, είχε υποβάλει τα χαρτιά αλλά δεν είχε άδεια, που σημαίνει ότι κανείς έλεγχος δεν έχει γίνει ποτέ στο νερό.

Εμείς πηγαίναμε αρκετό διάστημα.

Το νερό έχει χλώριο. Ότι και να σου λέει και ότι και να κοπανιέται, σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ότι το νερό έχει χλώριο.

Έχει τύχει να κάνει μωράκι εμετό στο νερό και να το μαζέψουν με μια απόχη και αυτό ήταν όλο!!

Επίσης όταν βγαίνεις από το νερό να μην είσαι ποτέ ξυπόλητη και να προσέχεις ΠΟΛΥ, γλυστράει θανάσιμα εκεί που αλλάζεις το μωρό και ντύνεσαι.

Γενικά να είσαι προσεκτική και μην ενθουσιάζεσαι... μοιάζει ιδανικό αλλά δεν είναι.

Επιμένεις βλέπω, παρά τις απαντήσεις που σου δόθηκαν στο προηγούμενο μήνυμά σου της 6/9/2010 http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1688178&postcount=345-

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

ενδιαφέρομαι κι εγώ για την Γλυφάδα, είχα αποφασίσει να το πάω στις Γοργόνες και Μάγκες, αλλά από κοπέλα που πήγαινε το γιο της, έμαθα τα χειρότερα, πρώτον ότι δεν έχει οριστική άδεια από την Νομαρχία και άρα ούτε το νερό ελέγχεται, ούτε έχουν κάποιο έλεγχο γενικότερα, ότι στις μέρες που οι εκπαιδεύτριες έχουν περίοδο δεν πέφτουν μέσα στο νερό και άρα δεν υπάρχει η ασφάλεια του ενός επιπλέον ατόμου, ότι η όλη κατασκευή είναι πρόχειρη και πχ τα πλακάκια στον χώρο που αλλάζεις τα μωρά γλυστράει πολύ και διάφορα τέτοια..

Και γενικά κόλλησα στο ότι δεν έχει άδεια ακόμα από την Νομαρχία..

Θα πάω να δω.... πάντως και τα 80 ? είναι πάρα πολλά!!

...στο οποίο by the way έλεγες οτι είχες ακούσει από άλλη κοπέλα και δεν πήγες...εδώ μας λες οτι πήγαινες για αρκετό καιρό... ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου με το συγκεκριμένο κολυμβητήριο??? Σου κόβει τη δουλειά??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...