Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Για babyswimming στο Δελφις το μήνα είναι 60 ευρώ για 2 φορές την εβδομαδα και δυνατότητα αναπλήρωσης χαμένου μαθήματος το Σάββατο, ανάλογα αν κλείσεις για τρίμηνο ή εξάμηνο η τιμή κατεβαίνει εώς τα 45 ευρώ. Ξεκινάνε από 6 μηνών νομίζω μέχρι 3 ετών για το baby.. Το κολυμβητήριο είναι Μενελάου 175, και αν πάρεις όποιο λεωφορείο από Δάφνη διασχίζει την Αγ.Δημητρίου θα βολέψει

Και ποιες ώρες είναι?

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Επιτέλους μας πήραν τηλέφωνο από το Γοργόνες & Μάγκες :D

Ξεκινάμε αύριο το πρώτο μας μάθημα και δεν ξέρω αν η μικρή θα ενθουσιαστεί όσο εγώ :lol: αλλά εύχομαι πραγματικά τα δύο απογευματινά που θα κάνουμε να την κάνουν κι εκείνη το ίδιο χαρούμενη :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

κοριτσια καλησπέρα,

εγω ξεκινάω τον αλλο μηνα baby-swimming στιο συλλογο ΥΔΡΙΑ, στους Αγ. Αναργύρους με 40€ / μηνα για 1 φορά την εβδομαδα.

Οι εγκαταστασεις δεν ειναι super αλλα ειναι οκ και νομιζω οτι τηρουνται οι βασικοι κανονες υγιεινης.

για περισσοτερες λεπτομερειες θα σας πω οταν αρχισουμε...ανυπομονω!

rPs2p2.png

Αύριο θα πάμε για το πρώτο μας μάθημα οπότε και θα σας πω ό,τι μάθω και ό,τι δω ;)

(Λορέτα Ποντικίνα)

ilektra με ενδιαφερει κ εμενα για τους αγ, αναργυρους, να μας πεις τη γνωμη σου πως τα βλεπεις αφου ξεκινησετε πλιιιιιιζζζζζ!!!!

ελεγα να περιμενω να κλεισουμε χρονο πρωτα για να τον παω (ειναι 9 μηνων τωρα).

eNortjKzUjI0NDEzM1SyBlwwFXMC0A,,17.png

Διαφημίσεις

ελεγα να περιμενω να κλεισουμε χρονο πρωτα για να τον παω (ειναι 9 μηνων τωρα).

από 6 μηνών τα παίρνουν, αν σ' ενδιαφερει ομως μην το καθυστερεις γιατι εχουν μεινει πολυ λιγες θεσεις.

οταν ξεκινησω σιγουρα θα σου πω εντυπωσεις...η δασκαλα παντως μου φανηκε πολυ καλη και ευχαριστη, οταν πηγα να γραφτω πετυχα πανω σε μαθημα και εκατσα λιγο να χαζεψω τα μικρα...εδειχναν να το απολαμβανουν παντως.

εχω μια απορια για οποιον μπορει να βοηθησει, μου ζητησαν ΙΑΤΡΙΚΗ βεβαιωση (για μενα απο γυναικολογο, δερματολογο και παθολογο και για το παιδι απο παιδιατρο), οκ μεχρι εδω, καλα εκαναν...πηγα στο ΙΚΑ να της παρω και μου ειπαν οτι δεν τΙς χορηγει γιατι εΙναι εξωσχολικη δραστηριοτητα...δλδ πρεπει να παω σε ιδιωτη και βεβαια να πληρωσω!

εσεις τι κανατε? υπαρχει τροπος να μου τις δωσει γιατρος του ΙΚΑ?

rPs2p2.png

κοριτσια θελω να ρωτησω κατι. υπαρχει καμια μανουλα που να κανει με το μωρακι της baby swimming στις Νηρηιδες? εμεις πηγαιναμε περσυ στην Υδρια κ δεν νομιζω οτι γινοταν κατι ενδιαφερον -κατα την γνωμη μου- Αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το προγραμμα.

Ευχαριστω πολυ

MD1op3.png

κοριτσια θελω να ρωτησω κατι. υπαρχει καμια μανουλα που να κανει με το μωρακι της baby swimming στις Νηρηιδες? εμεις πηγαιναμε περσυ στην Υδρια κ δεν νομιζω οτι γινοταν κατι ενδιαφερον -κατα την γνωμη μου- Αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το προγραμμα.

Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα,

εμείς ξεκινήσαμε πέρισυ όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών στις Νηρηίδες και θα συνεχίσουμε και φέτος.Όντως δεν γίνεται και τίποτα σπουδαίο αλλά τι περιμένεις; Σίγουρα εξικειώνονται με το νερό, παίζουν και κοιωνικοποιούνται.Μην ξεχνας ότι αυτά που σε εμάς φαίνονται βαρετά για τα παιδιά μπορεί να μην είναι...Εγώ το έχω δει ως εξής.Από το να πηγαίνουμε γύρω γύρω την πλατεία μέσα στο καταχείμωνο θα κάνουμε baby swimming δυο φορές την εβδομάδα και θα περνάμε ωραία...

Ευχαριστω πολυ

κ εμεις στο υδρια παμε. εχουμε την μαρια.αν προσεξεις ολες οι ασκησεις ειναι κινησεις κολυμβησης σε χαμηλο επιπεδο για το παιδι.ειμαι πολυ ευχαριστημενη.μαθαινιυν το σωμα τους μπρουμυτα ανασκελα βουτια..τι αλλο να κανουν;;

Καλησπέρα, εμείς πάμε στο δήμο Ηλιούπολης. Έχει πρωι, μεσημερι κ΄βραδυ, επίσης είναι κλειστη κ΄ζεστη παιδική πισίνα. Ξεκινάνε από 6 μηνών και η δασκάλα μας είναι καταπλικτική, κάνουμε γυμναστική κ' βουτιες! Καλά κολύμπια στους χειμερινούς.... και όσοι δεν έχετε δοκιμάσει χάνετε!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, εμείς πάμε στο δήμο Ηλιούπολης. Έχει πρωι, μεσημερι κ΄βραδυ, επίσης είναι κλειστη κ΄ζεστη παιδική πισίνα. Ξεκινάνε από 6 μηνών και η δασκάλα μας είναι καταπλικτική, κάνουμε γυμναστική κ' βουτιες! Καλά κολύμπια στους χειμερινούς.... και όσοι δεν έχετε δοκιμάσει χάνετε!!!!!

Αχα τώρα που σε πέτυχα... για πες πιο πολλές λεπτομέριες αν σου είναι εύκολο... ωρες, λεφτά, αν είναι πιο οικονομικά για δύο παιδια...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Δεν σας έχω γράψει για τις Γοργόνες γιατί τελικά μπήκαμε σε τμήμα Τρίτης-Πέμπτης. Την Τρίτη έχουμε το πρώτο μπλουμ :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για την Ηλιούπολη (διεύθυνση, κόστος ... και ώρες). Τα παιδάκια 3ων χρονών σε τι πρόγραμμα τα βάζουν?

azHYp2.png

vwuep3.png

Aπό πόσων μηνων δεχονται στο "Γοργόνες & Μάγκες"?Το σκέφτομαι για αργότερα....αν και η τιμή τσούζει!

μπορουν να παρουν μωρακια απο 3μηνων και πανω και η τιμη ειναι 85ε το μηνα και εμεις εκει παμε αντε κοριτσια να συναντηθουμε

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Να ρωτήσω: έχω βρει το http://www.athinna.gr/

και το http://www.niriides.gr/

Στο πρώτο την παίρνουν από Ιανουάριο που θα έχει κλείσει τα 3

Στο 2ο από τώρα εφόσων έχει βγάλει την πάνα.

Το πρώτο έχει 65ευρώ για 3 φορές, το 2ο 47ευρώ για 3 φορές.

΄Μπορείτε να μου πείτε εμπειρίες από αυτά τα 2???

Επίσης εγώ μένω Ιλίσια και ξέρω ότι για το ΑΘΗΝΑ βολεύει η αττική οδός.

Για το Ολυμπιακό έχει αττική οδό? Βολεύει? Ή είναι πολύ μακριά?

Επίσης μπορείς να κάτσεις κάπου (σε καφετέρια πχ) και να βλέπεις το παιδί στο Ολυμπιακό ... γιατί στο ΑΘΗΝΑ διάβασα ότι έχει καφετέρια με οπτική στις πισίνες.

Περιμένω με αγωνία τις εμπειρίες σας!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Καλησπέρα,

εμείς ξεκινήσαμε πέρισυ όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών στις Νηρηίδες και θα συνεχίσουμε και φέτος.Όντως δεν γίνεται και τίποτα σπουδαίο αλλά τι περιμένεις; Σίγουρα εξικειώνονται με το νερό, παίζουν και κοιωνικοποιούνται.Μην ξεχνας ότι αυτά που σε εμάς φαίνονται βαρετά για τα παιδιά μπορεί να μην είναι...Εγώ το έχω δει ως εξής.Από το να πηγαίνουμε γύρω γύρω την πλατεία μέσα στο καταχείμωνο θα κάνουμε baby swimming δυο φορές την εβδομάδα και θα περνάμε ωραία...

εχεις δικιο, γι'αυτο κι εγω την παω απο 5μιση μηνων. Απλα τις τελευταιες φορες μου φανηκε λιγο βαρετο, τα ιδια κ τα ιδια. Βεβαια η μικρη κατενθουσιασμενη!! Και το καλοκαιρι Δελφινι στη θαλασσα. της εκανε πολυ καλο.

MD1op3.png

κ εμεις στο υδρια παμε. εχουμε την μαρια.αν προσεξεις ολες οι ασκησεις ειναι κινησεις κολυμβησης σε χαμηλο επιπεδο για το παιδι.ειμαι πολυ ευχαριστημενη.μαθαινιυν το σωμα τους μπρουμυτα ανασκελα βουτια..τι αλλο να κανουν;;

Κι εμεις με τη Μαρια καναμε. Οπως ειπα κ πριν στην perlitsa καπου στο τελος βαρεθηκα, εγω.

Ασε που μια φορα πηγαμε σε αλλη ωρα κ ηταν ενας αλλος προπονητης-Ανδρεας νομιζω- και ηταν τελειως διαφορετικα. εκανε πολυ περισσοτερα και διαφορετικα πραγματα.

τελικα Υδρια η νηρηιδες?? εχω μπερδευτει κ εχω χρονο μεχρι τη δευτερα να αποφασισω....

MD1op3.png

Κι εμεις με τη Μαρια καναμε. Οπως ειπα κ πριν στην perlitsa καπου στο τελος βαρεθηκα, εγω.

Ασε που μια φορα πηγαμε σε αλλη ωρα κ ηταν ενας αλλος προπονητης-Ανδρεας νομιζω- και ηταν τελειως διαφορετικα. εκανε πολυ περισσοτερα και διαφορετικα πραγματα.

τελικα Υδρια η νηρηιδες?? εχω μπερδευτει κ εχω χρονο μεχρι τη δευτερα να αποφασισω....

τα παιδια δεν βαριουνται ευκολα,τους αρεσει η επαναληψη κ αισθανονται ασφαλεια σ αυτη την ηλικια.την τεταρτη ξεκιναμε παλι εμεις!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...