Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια,

Καλησπέρα!

Μήπως έχει ακούσει καμιά σας για κολύμβηση στην Ελληνογερμανική Αγωγή (Παλλήνη) ή στο αθλητικό κέντρο Μπακουλα?

Κορίτσια,

Καλησπέρα!

Μήπως έχει ακούσει καμιά σας για κολύμβηση στην Ελληνογερμανική Αγωγή (Παλλήνη) ή στο αθλητικό κέντρο Μπακουλα?

Ενδιαφέρει και εμάς για την κολύμβηση στην Παλλήνη. Από όσο ξέρω είναι ο σύλλογος "υδρία". Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.baby-swimming.gr . Θέλω περισσότερο να μάθω για προσωπικές εμπειρίες, τιμές κτλ. Θα πάμε και μια βόλτα να δούμε από κοντά, φυσικά.

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

Ενδιαφέρει και εμάς για την κολύμβηση στην Παλλήνη. Από όσο ξέρω είναι ο σύλλογος "υδρία". Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.baby-swimming.gr . Θέλω περισσότερο να μάθω για προσωπικές εμπειρίες, τιμές κτλ. Θα πάμε και μια βόλτα να δούμε από κοντά, φυσικά.

εγω στο υδρια-οακα δινω 40 για 1 φορα την εβδομαδα και 20 εγγραφη.

Κορίτσια συγνώμη που επιμένω για το άν έχει κάποια από εσάς εμπειρία με το Δαϊς αλλά δεν έλαβα καμιά απάντηση .....και δεν με βολεύουν τα άλλα που λέτε λόγω περιοχής !!! πάει καμιά το παιδί της εκεί να μου πει αν είναι καλά και ευχαριστημένη ??:P:p

katerinak σε κανα δυο μηνες σκεφτομαστε κι εμεις για οακα αν τα καταφερουμε με τα διαστηματα φαγητου που απαιτουνται(αληθεια, εσεις πως το καταφερνετε αυτο; δεν πεινανε; η ξεχνιουνται με το κολυμπι;). Είσαι ευχαριστημενη απο καθαριοτητα, προσωπικο, θερμοκρασια χωρου κλπ;

XV25p2.png

katerinak σε κανα δυο μηνες σκεφτομαστε κι εμεις για οακα αν τα καταφερουμε με τα διαστηματα φαγητου που απαιτουνται(αληθεια, εσεις πως το καταφερνετε αυτο; δεν πεινανε; η ξεχνιουνται με το κολυμπι;). Είσαι ευχαριστημενη απο καθαριοτητα, προσωπικο, θερμοκρασια χωρου κλπ;

την δευτερα θα παμε 1 φορα,δεν ειχαμε συγκεντωσει ολα τα χαρτια . ο αντρας μου ειπε οτι του φανηκε λιγο μικρη κ σκοτεινη η πισινα αλλα εχει λιγα παιδια,5 περιπου,καλο ειναι αυτο.δευτερα θα σου πω εντυπωσεις!παρε τηλ τωρα καλυτερα για να εισαι σε αναμονη μεχρι να θελησεις να εχεις βρει

Λίγα παιδια καλο αυτό! :) Πήρα τηλ και μου είπε οτι μάλλον δε θα εχω πρόβλημα για πρωι η μεσημερι που θέλω (μεχρι τον ιουνιο θα μπορω πρωινες ωρες!) απλά εκτος απο το πως είναι αυτο καθεαυτό το babyswimming εχω αγωνια και για το πως θα συνδυασουμε το ωραριο φαγητου γιατι ο δικος μου δεν εχει προγραμμα καθόλου. Ιδωμεν... ξεχασα οτι πρέπει να μαζεψω και τα δικαιολογητικά . Με το νέο έτος μας βλέπω εμάς!! Περιμένω με αγωνία τα νέα σου :) :) ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

XV25p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγνώμη που επιμένω για το άν έχει κάποια από εσάς εμπειρία με το Δαϊς αλλά δεν έλαβα καμιά απάντηση .....και δεν με βολεύουν τα άλλα που λέτε λόγω περιοχής !!! πάει καμιά το παιδί της εκεί να μου πει αν είναι καλά και ευχαριστημένη ??:P:p

Δυστυχως απ οτι φαινεται δεν εχει κανεις εμπειρια απ το συγκεκριμενο.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

• 2 εβδομάδες μετά...

Κυριες μου και εγω μια ερωτηση που θελω να γραψω το παιδαρο μου σε baby-swimming courses οντας 7 μηνων και κατι...

Τι γινεται με την μεταδοτικοτητα της νεας γριππης οντας στο νερο?

Δεν αυξανονται ετσι οι πιθανοτητες? Εχετε ρωτησει και αναρωτηθει για κατι τετοιο?

.png

v3ywp3.png

και εγω cover πανω που το ειχα παρει αποφαση να παμε φετος πισινα, ειχα παρει κ τις βεβαιωσεις απο γιατρους κ γι αυτον κ για μενα, ακουσα στο ραδιοφωνο απο μια παιδιατρο καθηγητρια πανεπιστημιου που ελεγε μεσα στα πλαισια για προφυλαξη της νεας γριπης να μην παμε τα παιδια φετος για κολυμπι.(οπως να αποφευγουμε κ τα παρτυ κλπ) βασικα αυτη δεν ελεγε για το νερο τοσο οσο για την ατμοσφαιρα μεσα στη πισινα που ειναι πολυ ζεστη κ υγρη κ αναπτυσονται οι ιοι πιο ευκολα. τωρα τι να πω...εχω προβληματιστει αλλα δεν το εχω αποκλεισει ακομα το να παμε...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Αγαπητή giota ,

ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μπήκα στο site και έχει πολλές πληροφορίες αλλά θέλω την γνώμη μαμάδων που έχουν εμπειρία, γιατί στα site όλα ωραία φαίνονται. Γιατί όμως δεν υπάρχει εμπειρία μου κάνει εντύπωση ? Λόγω κόστους άραγε ..?:confused:

Δεν γνωριζω Ντεμπορα.....στο σαιτ που μπηκα κ κοιταξα δε θυμαμαι να γραφει τιμες.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι καινουριο το προγραμμα κολυμβησης βρεφων και ισως γι αυτο δεν εχει καποια κοπελα εμπειρια.......Τι να πω?????Υπομονη κ καποια στιγμη θα ενημερωθουμε ολες πιστευω!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Πηγαμε στο οακα στο υδρια.πολυ καλα,μικρη πισινα δεν ερχεσαι σε επαφη με αλλους γιατι ειναι κλειστο δωματιο με τζαμι.ειναι 40 το μηνα κ πολυ γλυκια η δασκαλα

αν δεν κανω λαθοσ ειναι 2 40λεπτα την εβδομαδα και το κοστοσ ειναι 85 ευρω αν θυμαμαι καλα που ειχα ρωτησει σαν χωρος ειναι πολυ ωραιος παντος

εμείς εκεί πάμε με τη Μυρτώ. Πολύ καλά και με πολύ ανθρώπινο πρόσωπο. Εμένα με βοήθησαν πολύ.

Κορίτσια εσείς που πάτε με υδρία στο οάκα μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται η εγγραφή εκεί? Υπάρχει λίστα αναμονής ? Μπορεί κάποιο παιδάκι να ξεκινήσει από Γενάρη ή πρέπει από Σεπτέμβρη ? Μέχρι τι ηλικία παίρνουν στο baby swiming εκεί 3 ή 3,5 ?:confused:

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια

Κορίτσια εσείς που πάτε με υδρία στο οάκα μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται η εγγραφή εκεί? Υπάρχει λίστα αναμονής ? Μπορεί κάποιο παιδάκι να ξεκινήσει από Γενάρη ή πρέπει από Σεπτέμβρη ? Μέχρι τι ηλικία παίρνουν στο baby swiming εκεί 3 ή 3,5 ?:confused:

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια

υπαρχει λιστα αναμονης μπορεις κ τωρα να ρωτησεις.για ηλικια δεν ειμαι σιγουρη..

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια[/QUOT

Η εγγραφή στην Υδρία απαιτεί βεβαίωση παιδιάτρου για το παιδί, βεβαίωση παθολόγου και δερματολόγου για το γονιό και αν πρόκειται για τη μαμά και χαρτί από γυναικολόγο. Το κόστος δεν το θυμάμαι, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι γύρω στα 30-40 ευρώ. Υπάρει λίστα αναμονής για το Ο.Α.Κ.Α. και απ' ότι μου είπαν εχθές όλα τα απογευματινά τμήματα είναι γεμάτα. Πιο εύκολα θα βρεις σε θέση σε πρωινά τμήματα είτε στο Ο.Α.Κ.Α. είτε στα παραρτήματα της ΥΔΡΙΑΣ στο κολυμβητήριο των Αγίων Αναργύρων και στη Παλλήνη (αν σε εξυπηρετεί η περιοχή οι εγκαταστάσεις είναι μακράν καλύτερες). Μπορείς να ξεκινήσεις οποτεδήποτε μέσα στο έτος, ακόμα και το Μάιο. Αν το παιδί είναι από τριών και πάνω γνώμη μου είναι να απευθυνθείς σε άλλο σύλλογο που παίρνει παιδιά από αυτή την ηλικία και μετά γιατί η ΥΔΡΙΑ έχει παιδάκια το πολύ μέχρι 4 ετών και αυτά είναι παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα χρόνια και πλεόν μπορούν να μπουν στη πισίνα χωρίς τη συνοδεία γονιού. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου.

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το θέμα του baby swiming το είχα σκεφτεί από το Σεπτέμβρη αλλά είχα διαβάσει πως υπάρχει μεγάλη αναμονή για απογεύματα ( πρωινά δεν με βολεύει γιατί πάει παιδικό ) και κάπως είχα απογοητευτεί γιατί κάποιες μαμάδες είχαν γράψει πως δεν μπορούσαν να μπουν στο πρόγραμμα αν και το είχαν ψάξε πριν από μένα.

Το μόνο που με βολεύει δυστυχώς είναι το ΟΑΚΑ για αυτό ρώταγα για το Δαίς επειδή είναι κοντά και θα με βόλευε και αυτό...αλλά κανείς δεν έχει εμπειρία!!

Το άλλο που πάλι με προβληματίζει είναι η ηλικία. Τώρα η κόρη μου είναι 3 ετών και σκέφτομαι να ξεκινούσε από Φεβρουάριο Μάρτιο που θα είναι 3,5 αλλά δεν έχει ξανακάνει και δεν θα την αφήσω χωρίς να είναι και εγώ στην πισίνα τουλάχιστον στην αρχή για΄αυτό ρωτάω αν θα με αφήσουν !! Τι λέτε ??:confused:

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα και απο μενα εναν μπαμπα, αναμεσα σε τοσες μαμαδες. Τελειως τυχαια διαβασα σημερα για το baby swimming, εδω στο forum, και το βρηκα τρομερα ενδιαφερον. θα προσπαθησω και γω να ξεκινησω τον μικρο μας, 2 ετων, με την νεα χρονια. Θα κοιταξω πρωτα ΟΑΚΑ και μετα Παλληνη. Οποτε μπορει να τα πουμε και απο κοντα. Προς το παρον δεν εχω ερωτησεις γιατι ολες εχουν καλυφθει απο εσας. Καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας

Μην απογοητεύεστε με την λίστα αναμονής της Υδρίας...συνήθως προκύπτουν αρκετά κενά στην πορεία...όμως πρέπει εσείς να τηλεφωνείτε και να επιμένετε...Πέρσι στην ομάδα της κόρης μου ξεκίνησαν 4 παιδιά μαζί...και μετά τα Χριστούγεννα συνέχισαν τα 2...στην πορεία το τμήμα συμπληρώθηκε από νέα μέλη.Τους δύο τελευταίους μήνες...το μάθημα ήταν prive...αφού ήμασταν σχεδόν μόνοι μας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...