Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ME ESPROXE,DE NTREPETAI????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ola xekinisan me enan sinithismeno kavga.

Simera eimai arrosti exo to laimo mou kai exo kai to moro kai eimai eguos. Afados sto spiti kai stis douleies, pantou, doulevoume kai oi duo. Ego ligotero i alitheia einai.

Ekeinos exei agona skaki, tha leipei apo tis 9 to proi mexri to apogeuma kai to vradu kanonise na paei na dei ton olympiako.

Otan mou eipe oti kanonise gia to vradu ta pira sto kranio kai xefiga i alitheia einai. Erixa kato to laptop.

Ekeinos ekneuristike kai me epiase apo ta mallia kai me eserne sto spiti. To skeftika to moro mou. Ton esproxna. Me erixe ston kanape kai ego ton klotsousa sto stomaxi. Stamatise giati evala ta klamata gia polu ora. Eklaiga eklaiga eklaiga.....

Mou zitise sugnomi. Tou eipa pos den axizei na foraei pantelonia kai pos mia mera tha fugo.

Eutuxos i kori mas koimotan....

Signomi an sas kourasa, kai sugnomi gia tin grammatoseira.

Hthela na miliso kapou...

Έπαθα σοκ.Δεν πιστεύω να το αφησες αυτό να περάσει έτσι!

mKndp2.png

Ήμουν κι εγώ πολύ νευρική σίγουρα, αλλά ένιωσα πως κάνουμε το δεύτερο παιδί μας και εκείνος είναι στον κόσμο του.......Ανευθυνος...

Εγω πιστευω οτι καλο ειναιι να καθησεις να δεις τι κανεις ή εκανες και εσυ και εξωθεις καποιον στα ακρα.
Τώρα είναι σαν βρεγμένη γατούλα.. Συνέχεια με ρωτάει αν το θυμάμαι ακόμα και πως ήταν απαράδεκτος.

Εγώ πλέον το έγω βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου και προχωράω. Δεν ξέρω τι θα γίνει....

Εαν σου ζητησε συγγνωμη τοτε θα πρεπει να τον συγχωρεσεις ειλικρινα και τοτε μονο θα προχωρησεις μαζι με αυτον.Το να τον κατηγορεις και να τον εχεις να νιωθει ασχημα και να νιωθει κατηγορουμενος δεν ειναι δικαιο και θα ειστε σε αποσταση.

Πιστεύεις ότι μετά από όλα αυτά αξίζει δεύτερη ευκαιρία; Ίσως να είμαι σκληρή αλλά εγώ θα έβαζα ένα τέλος. Φαίνεται ότι η σχέση αυτή είναι προβληματική θυμίσου ότι είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, εχεις ενα παιδί που μεγαλώνει και αλλο ένα μεσα σου . Είσαι υπεύθυνη και για τις 3 αυτές ψυχές............

Εγω πιστευω οτι καλο ειναιι να καθησεις να δεις τι κανεις ή εκανες και εσυ και εξωθεις καποιον στα ακρα Εαν σου ζητησε συγγνωμη τοτε θα πρεπει να τον συγχωρεσεις ειλικρινα και τοτε μονο θα προχωρησεις μαζι με αυτον.Το να τον κατηγορεις και να τον εχεις να νιωθει ασχημα και να νιωθει κατηγορουμενος δεν ειναι δικαιο και θα ειστε σε αποσταση.

Αθηνά,έχω την εντύπωση πως δεν έχεις δεί ποτέ γυναίκα κακοποιημένη,όπως δεν έχεις ακούσει και τις ιστορίες τους.....

Το 2006 μία καλή μου συνάδερφος και φίλη, μου έλεγε οτι η κατάσταση στο σπίτι της έχει εκτραχυνθεί πολύ-οτι μαλώνουν συνέχεια με το σύζυγό της(που τον είχα γνωρίσει),εκπαιδευτικός στο επάγγελμα-δάσκαλος!- μπροστά στο παιδί(4 ετών τότε),οτι είναι πολύ επιθετικός και εριστικός και οτι γενικά περνούσε δύσκολα.Σε λιγότερο απο 6 μήνες άρχισε να εμφανίζεται με μώλωπες στην αρχή και στη συνέχεια με πρόσωπο σχεδόν μώβ απο το ξύλο.Όλοι καταλαβαίναμε και το make-up δε βοηθούσε.Τότε την πλησίασα και τη ρώτησα αν η κατάσταση είχε πια ξεφύγει.

Τότε ΄κατάλαβα τι σημαίνει κακοποιημένη γυναίκα.Παρά τη μόρφωσή της(μεταπτυχιακού επιπέδου),την οικονομική της ανεξαρτησία(μας πληρώνει πολύ καλά η εταιρεία),το γεγονός οτι αυτή συντηρούσε με το μισθό της την οικογένεια γιατί αυτός με το μισθό δασκάλου δεν έκανε και πολλά,ήταν σα φοβισμένο πουλάκι,φοβόταν τρομερά,δεν ήξερε πώς να προστατευθεί και συνεχώς μου έλεγε οτι ο άντρας της της υποσχέθηκε πως δεν θα το ξανακάνει...Ένα θύμα φοβισμένο και τρομοκρατημένο.Τα πράγματα όμως όχι απλά δεν έφτιαχναν,αλλά χειροτέρεψαν σε βαθμό απερίγραπτο,γιατί όπως απλά είπε η κυρία Στυλιανάκη,μία φορά βίαιος,συνέχεια βίαιος.Η βία δεν αλλάζει,τα θύματα αλλάζουν.

Χαρακτηριστικά θα σου πώ-για να αντιληφθείς το μέγεθος της παράνοιας-οτι την ξεγύμνωνε και την έβγαζε στα σκαλιά του σπιτιού,την κλείδωνε απέξω με τη βαλίτσα της,τη χτυπούσε μέσα στη μπανιέρα,της πέταξε μια κατσαρόλα γεμάτη καυτό νερό στο σώμα,τη βίαζε κάθε βράδυ σχεδόν ενώ το παιδί άρχισε να την αποκαλεί "βρωμοπ.....".Ένα πρωινό στην προσωπική μου θυρίδα βρήκα τη διαθήκη της με ένα γράμμα προς το γιό της.Της τηλεφώνησα και μου είπε οτι θα δηλώσει ασθένεια γιατί τα πράγματα είχαν φτάσει στο Αμήν,αν κάτι συνέβαινε ήθελε να τα δώσω στο γιό της όταν θα γινόταν 18!Φοβόταν οτι θα τη σκότωνε, όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα θρασύδειλοι.

3 μέρες μετά έφυγε απο το σπίτι και κατέφυγε σε ξενοδοχείο μαζί με το παιδί.Πήγε στην αστυνομία,του έγιναν συστάσεις και μπήκε μπροστά το διαζύγιο.

Τί έγινε με το παιδί,όμως;Το παιδί παρακολουθείται απο παιδοψυχολόγο,διότι εμφάνισε συμπτώματα περίεργα...Τα έκανε στον ύπνο του,άρχισε να κεκεδίζει,ενώ συνέχιζε να βρίζει τη μητέρα του.Αυτές είναι οι συμπεριφορές του "δυνατού φύλου",έτσι επιβεβαιώνεται ο Δαρβίνος...

P203p2.png 

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω οτι καλο ειναιι να καθησεις να δεις τι κανεις ή εκανες και εσυ και εξωθεις καποιον στα ακρα Εαν σου ζητησε συγγνωμη τοτε θα πρεπει να τον συγχωρεσεις ειλικρινα και τοτε μονο θα προχωρησεις μαζι με αυτον.Το να τον κατηγορεις και να τον εχεις να νιωθει ασχημα και να νιωθει κατηγορουμενος δεν ειναι δικαιο και θα ειστε σε αποσταση.

Αθηνά,έχω την εντύπωση πως δεν έχεις δεί ποτέ γυναίκα κακοποιημένη,όπως δεν έχεις ακούσει και τις ιστορίες τους.....

Το 2006 μία καλή μου συνάδερφος και φίλη, μου έλεγε οτι η κατάσταση στο σπίτι της έχει εκτραχυνθεί πολύ-οτι μαλώνουν συνέχεια με το σύζυγό της(που τον είχα γνωρίσει),εκπαιδευτικός στο επάγγελμα-δάσκαλος!- μπροστά στο παιδί(4 ετών τότε),οτι είναι πολύ επιθετικός και εριστικός και οτι γενικά περνούσε δύσκολα.Σε λιγότερο απο 6 μήνες άρχισε να εμφανίζεται με μώλωπες στην αρχή και στη συνέχεια με πρόσωπο σχεδόν μώβ απο το ξύλο.Όλοι καταλαβαίναμε και το make-up δε βοηθούσε.Τότε την πλησίασα και τη ρώτησα αν η κατάσταση είχε πια ξεφύγει.

Τότε ΄κατάλαβα τι σημαίνει κακοποιημένη γυναίκα.

Και βεβαια εχω καταλαβει,αλλα δεν μιλαμε ουτε για τοσο ακραιες συμπεριφορες,ουτε φαινεται να μην καταλαβαινει ο αντρας της τι εκανε.Θελει δουλεια και απο τους δυο και σιγουρα η λυση δεν ειναι ο χωρισμος αρχικα.

Πωπω Athoa, μου έχει σηκωθει η τρίχα κάγκελο με την αφήγηση ....... αν είναι δυνατόν, αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδη τι τέρατα κυκλοφούν ελευθερα :cry::cry::cry: !!!

ΠΟλλά όμως Όλγα...σχεδόν όλα :twisted: Πάντα φταίει η γυναίκα που τον εκνέυρισε το μυγιάγγιχτο.Και το κάκό έιναι ότι οι κοπέλες τελικά πιστέυουνε ότι φταίνε κι ότι αυτό τους αξίζει,κι ότι δε θα ξαναγίνει...και δεν τα καταγγέλουνε ποτέ τα αποβράσματα γιατί ντρέπονται κιόλας,εκέινες,όχι ο κάθε άθλιος θρασύδειλος :twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Αυτό που δεν καταλαβαίνω βρε παιδιά όμως είναι πως μπορεί ο άλλος να σε βάλει σε αυτό το τριπάκι του ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος, ως προσωπικότητα και είσαι έρμαιο αυτής της κτηνωδίας του ... εννοώ με ποιον τρόπο το καταφέρνουν αυτό;;;

Πως αφήνουν να τους συμβεί αυτό αυτές οι γυναίκες;;; Εντάξει την πρώτη φορά δεν το ήξερες, δεν το περίμενες ... μετά πως πέφτεις θύμα ενός τέτοιου φαύλου κύκλου .... τι είναι αυτό που σε κραταέι;;; Μια αρρωστημένη εξάρτηση γιατί αγάπη δεν το λες σίγουρα, είναι άτομα που έχουν μάθει απο την παιδική τους ηλικία να δέχονται την κακοποίηση ως φυσιολογική συμπεριφόρα;;;; ΤΙ παθαίνουν και δεν αντιδρούν ;;;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

[Και βεβαια εχω καταλαβει,αλλα δεν μιλαμε ουτε για τοσο ακραιες συμπεριφορες,ουτε φαινεται να μην καταλαβαινει ο αντρας της τι εκανε.Θελει δουλεια και απο τους δυο και σιγουρα η λυση δεν ειναι ο χωρισμος αρχικα.

Μα όλα απο ένα "αθώο χαστούκι" ξεκινούν.Και ο δάσκαλος δεν ξεκίνησε με ακραία συμπεριφορά,κατέληξε σε αυτήν.Η βία νομίζω οτι απλά κλιμακώνεται.Όσο για το αν καταλαβαίνει ο άντρας της,είναι σίγουρο οτι καταλαβαίνει.Πάντα καταλαβαίνουν τί κάνουν.Αλλά μια έγκυο γυναίκα όταν φτάνεις σε σημείο να τη χτυπάς,έχεις σίγουρα πάρει λάθος,πολύ λάθος δρόμο.Το ζήτημα είναι αν υπάρχει επιστροφή.Το ζήτημα είναι επίσης μή χάσει η κοπέλα το παιδί,αν του άλλου "του τη βιδώσει" μία μέρα,γιατί μια σερνόμενη έγκυος αντιλαμβάνεσαι οτι κινδυνεύει.Άσε που το έμβρυο νιώθει την ένταση απο τους παλμούς της γυναίκας που το κυοφορεί.

Δε χρειάζονται δικαιολογίες για τέτοιου είδους συμπεριφορές.Και εδώ για τη συμπεριφορά συζητάμε.Δεν αναφέρθηκε κανείς σε διαζύγιο,διότι αποτελεί προσωπική επιλογή και δε μας πέφτει και λόγος.Σωστά;

P203p2.png 

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=iQDsSqUqOuY

Πέστο σε μάς ..Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Μα όλα απο ένα "αθώο χαστούκι" ξεκινούν.

Δεν διαβασα καπου για χαστουκι..
Δε χρειάζονται δικαιολογίες για τέτοιου είδους συμπεριφορές.Και εδώ για τη συμπεριφορά συζητάμε.Δεν αναφέρθηκε κανείς σε διαζύγιο,διότι αποτελεί προσωπική επιλογή και δε μας πέφτει και λόγος.Σωστά;
Αναφερθηκε για αυτο και αντεδρασα.

Μα όλα απο ένα "αθώο χαστούκι" ξεκινούν.

Δεν διαβασα καπου για χαστουκι..
Αναφερθηκε για αυτο και αντεδρασα.

Αθηνά μου,αν έρθει η κόρη μου μια μέρα όταν μεγαλώσει και μου πέι: τσακωθήκαμε με τονΧ .... κα μου έδωσε ένα χαστουκι,το απολύτως σίγουρο έιναι ότι δε θα της πώ ,βρε αγάπη μου δεν έγινε και τίποτα.

Θα της πώ μάζεψε τα πράγματα,παιδιά κι ότι άλλο έχεις και έλα , Κι αν ο Χ... έιναι μάγκας, θα "κοντύνει " πρώτα τα χέρια του,θα λύσει τα προβλήματά του και μετά θα το συζητήσουνε για το αν μπορεί να ζήσει ή όχι με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Επίσης,το ότι δεν λέει χαστουκι αλλά:- "Με έσερνε απ τα μαλλιά στο σπίτι" σου φαίνεται φυσιολογικό και συνηθισμένο για έναν καυγά ζευγαριού? Γιατί εμένα μου είναι φρικτή σαν εικόνα.. " :cry:

Επίσης,το ότι δεν λέει χαστουκι αλλά:- "Με έσερνε απ τα μαλλιά στο σπίτι" σου φαίνεται φυσιολογικό και συνηθισμένο για έναν καυγά ζευγαριού? Γιατί εμένα μου είναι φρικτή σαν εικόνα.. " :cry: [/color]

Ο άνθρωπος των σπηλαίων που σέρνει το θήραμα στο σπίτι ... :cry::cry::cry: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Επίσης,το ότι δεν λέει χαστουκι αλλά:- "Με έσερνε απ τα μαλλιά στο σπίτι" σου φαίνεται φυσιολογικό και συνηθισμένο για έναν καυγά ζευγαριού? Γιατί εμένα μου είναι φρικτή σαν εικόνα.. " :cry: [/color]

Ο άνθρωπος των σπηλαίων που σέρνει το θήραμα στο σπίτι ... :cry::cry::cry: !!!

Σε καμμια περιπτωση!δεν ξερω τελικα τι εγινε,τι γινεται και γιατι...θεωρω αυτα ειναι πολυ προσωπικα,δεν μπορω να εχω αποψη και δεν μπορω να πω αυτο ή εκεινο ειναι το σωστο.Μπορω να πω οτι θελει δουλεια μια τετοια σχεση και ευχομαι να τα βρουνε.

Τωρα αν ερχοταν η κορη μου να μου πει κατι τετοιο θα ηθελα να ερχοταν να μου πει πως το χειριστηκε απο εκει και επειτα,ετσι θα ενιωθα καλυτερα,αλλα και παλι δεν θα μου επεφτε λογος.

Διαφημίσεις

Βρε Αθηνά μου συγνώμη κι'ολας , υποθετικά λέμε , οτι την κόρη σου την ξυλοφορτώνει που κ πού ο σύζηγος-σύντροφος ... εσένα θα σου ηταν αρκετό απλά να έρθει να στο πεί ... ;

θα ένιωθες καλύτερα ως προς τι ;

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Τωρα αν ερχοταν η κορη μου να μου πει κατι τετοιο θα ηθελα να ερχοταν να μου πει πως το χειριστηκε απο εκει και επειτα,ετσι θα ενιωθα καλυτερα,αλλα και παλι δεν θα μου επεφτε λογος.[/quotε

Εμένα πάλι μη με συγχωρείτε που το τελευταίο δεν το σχολιάζω όπως θα έπρεπε, αλλά θα παρεκτραπώ και δεν θέλω συγχήσεις.

Θα πώ μόνο-χωρίς να απαντώ στην Αθηνά διότι μας χωρίζει πνευματική και ψυχική άβυσσος- οτι ευτυχώς που κατατίθενται και τέτοιες απόψεις πού και πού,γιατί λειτουργούν(σε μένα τουλάχιστον) ως ωραία παραδείγματα προς αποφυγή.Εγώ σκέφτομαι οτι δεν θα ήθελα ποτέ να καταντήσω έτσι:"να παρακολουθώ απαθέστατη ("μήπως μου πέφτει κάνας λόγος και δεν το ήξερα;")το έγκλημα εις βάρος του παιδιού μου να συντελείται".

P203p2.png 

να σχολιασω???να μην σχολιασω????

απλα θα αναφερθω στη δικια μου μητερα......

η μαμα μου απο μικρη που ημουν

που παρεπιπτοντως ειχε κ εχει ενα ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΜΟ , αγγελος ο πατερας μου

ακομα σαν ζευγαρακι της παραλιας κανουν

παντα μου ελεγε κ το τονιζε χωρις να εχει γινει κάτι, ότι αν καποιος

ποτε ακουμπουσε τριχα απο τα μαλλια μου θα του επαιρνε

τα α@@@@@α και θα του του τα πέρναγε σουβλάκι σε στεκα απο μπιλιάρδο!!!!!!!!! :cool:

(παρομοιωση ε???? :lol: )

τωρα που εγω είμαι η "καινούργια έκδοση" της μάνας μου....

εεεεε θα πέρναγα κ τα μάτια μαζι!!!!!!!!!!!!!! :evil:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Νομίζω -και θέλω να πιστεύω- ότι από τη μία εννοεί (η Αθηνά) ότι έχει σημασία πώς το χειρίζεται ο καθένας μόνος του και από την άλλη ότι σε κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να παρέμβεις-από ένα σημείο κι έπειτα.

Επιπλέον πράγματι εμείς μιλάμε εδώ ωραία και καλά , αλλά που είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη; :roll: -να σας πω,ανησυχώ και λιγάκι-

Και για να εξηγηθώ: θεωρώ ότι το να δίνεις πληροφορίες για την κακοποίηση και συμβουλές (στις νεαρές κοπέλες, στην κόρη σου κτλ) έιναι ένα βήμα, πρόληψη δηλαδή ή αν έχει ήδη γίνει κάτι, διέξοδος... το επόμενο βήμα το κάνει η ίδια η γυναίκα που κακοποιείται, δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει κανένας άλλος για εκείνη. Μόνο να την στηρίξει.

Και χαίρομαι που βλέπω ήδη τόσα πολλά πράγματα να έχουν γραφτεί στο φόρουμ κατά της κακοποίησης, είναι πολύ πολύ σημαντικό...

δε ξερω γιατι, αλλα εχω την αισθηση οτι ΑΝ ποτε, λεμε τωρα, ο αντρας μου εκανε καμια χειρονομια εις βαρος μου, ισως (ξαναλεμε τωρα!!!), και καποια στιγμη, σε βαθος χρονου και κατω απο ειδικες συνθηκες να τον συγχωρουσα(καλα, δε παιζει, αλλα ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!)

αν σηκωνε κανεις χερι στη κορη μου, θα του δαγκωνα το λαρυγγι... ετσι απλα... ας ειμαι γρια,ας ειμαι πεθαμενη, ας ειμαι οτι να ναι, αν τολμησει να φερθει ετσι στο παιδι μου (και να ναι και εγκυος), θα τον παρει και θα τον σηκωσεΙ!!! κι ας ερθει μετα, αφου του χω δαγκωσει τη καρωτιδα, οποιος θελει, να μου πει να μην ανακατευομαι!!!!!!

Τωρα αν ερχοταν η κορη μου να μου πει κατι τετοιο θα ηθελα να ερχοταν να μου πει πως το χειριστηκε απο εκει και επειτα,ετσι θα ενιωθα καλυτερα,αλλα και παλι δεν θα μου επεφτε λογος.

Εμένα πάλι μη με συγχωρείτε που το τελευταίο δεν το σχολιάζω όπως θα έπρεπε, αλλά θα παρεκτραπώ και δεν θέλω συγχήσεις.

Θα πώ μόνο-χωρίς να απαντώ στην Αθηνά διότι μας χωρίζει πνευματική και ψυχική άβυσσος- οτι ευτυχώς που κατατίθενται και τέτοιες απόψεις πού και πού,γιατί λειτουργούν(σε μένα τουλάχιστον) ως ωραία παραδείγματα προς αποφυγή.Εγώ σκέφτομαι οτι δεν θα ήθελα ποτέ να καταντήσω έτσι:"να παρακολουθώ απαθέστατη ("μήπως μου πέφτει κάνας λόγος και δεν το ήξερα;")το έγκλημα εις βάρος του παιδιού μου να συντελείται".

Το έγκλημα έχει συντελεσθεί στο μεγάλωμα του παιδιού , το οποίο σαν έγκλημα είναι μεγαλύτερο από το να παρακολουθείς τα αποτελέσματα του εγκλήματος.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση όσο και να έφταιγε το παιδί μου θα το "καλούσα" πίσω να γλυτώσει τους ξυλοδαρμούς και όλα τα άλλα.

Έχετε σκεφτεί τέτοιες στιγμές που τα ζευγάρια τσακώνονται την παροιμία που λέει πως "η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει".

Αυτό βέβαια δεν δίνει το δικαίωμα σε αυτόν που δεν ξέρει να χειρίζεται την γλώσσα να "χειριστεί" τα χέρια του .

Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω πώς να νιώθω. Τις τελευταίες μέρες η συμπεριφορά του είναι πολύ καλή. Είναι συνέχεια κοντά μου. Εγώ είμαι ακόμη θυμωμένη όμως μέσα μου και κάποιες φορές γίνομαι απότομη άλλοτε απόμακρη και σκεπτική.

Έχω και αυτή την ίωση που με παιδεύει ακόμα..Τι να κάνεις αν είσαι συνέχεια στο πόδι δεν περνάνε εύκολα αυτά. Που είναι οι παλιές εποχές που κάποιος άλλος φρόντιζε για μας?

Είμαι πολύ θλιμένη τον τελευταίο καιρό μετά το συμβάν. Δεν θέλω να βγώ έξω. Καμιά φορά νιώθεις την διαφορά στον εαυτό σου αν συναντήσεις έναν παλιό φίλο, έτσι κι εγώ μίλησα με κάποιον που είχα να μιλήσω 8 χρόνια και είδα τον εαυτό μου στο σήμερα τόσο αλλαγμένο και τόσο μόνο.

Το μόνο που μου δίνει ζωή είναι το παιδάκι μου που κάθομαι και το χαζεύω με τις ώρες.

Σχετικά με αυτό που λέγατε με το αν το έκανε ο άντρας της κόρης σας, έχετε δίκιο κι εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα για το μπουμπούκι μου.

Ο άντρας μου δεν το παρατράβηξε, αλλά είναι υπό παρακολούθηση. Δεν είμαι ηλίθια να κάθομαι να τις τρώω. Όταν με τράβηξε απο τα μαλλιά με κοιτούσε στα μάτια και ένιωσα την απειλή οτι θα με χτυπήσει. Με τράβηξε απο τα μαλλιά (πίσω μέρος κεφαλιού) και ταυτόχρονα διανύσαμε απόσταση ενός μέτρου απου προσγειώθηκα στον καναπέ(καθιστή δεν με πέταξε). Δεν το έφτασε μέχρι εκεί. Απλά με απείλησε και το θεώρησα απαράδεκτο, αν με χτυπούσε δεν θα ήμασταν μαζί.

Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω πώς να νιώθω. Τις τελευταίες μέρες η συμπεριφορά του είναι πολύ καλή. Είναι συνέχεια κοντά μου. Εγώ είμαι ακόμη θυμωμένη όμως μέσα μου και κάποιες φορές γίνομαι απότομη άλλοτε απόμακρη και σκεπτική.

Έχω και αυτή την ίωση που με παιδεύει ακόμα..Τι να κάνεις αν είσαι συνέχεια στο πόδι δεν περνάνε εύκολα αυτά. Που είναι οι παλιές εποχές που κάποιος άλλος φρόντιζε για μας?

Είμαι πολύ θλιμένη τον τελευταίο καιρό μετά το συμβάν. Δεν θέλω να βγώ έξω. Καμιά φορά νιώθεις την διαφορά στον εαυτό σου αν συναντήσεις έναν παλιό φίλο, έτσι κι εγώ μίλησα με κάποιον που είχα να μιλήσω 8 χρόνια και είδα τον εαυτό μου στο σήμερα τόσο αλλαγμένο και τόσο μόνο.

Το μόνο που μου δίνει ζωή είναι το παιδάκι μου που κάθομαι και το χαζεύω με τις ώρες.

Σχετικά με αυτό που λέγατε με το αν το έκανε ο άντρας της κόρης σας, έχετε δίκιο κι εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα για το μπουμπούκι μου.

Ο άντρας μου δεν το παρατράβηξε, αλλά είναι υπό παρακολούθηση. Δεν είμαι ηλίθια να κάθομαι να τις τρώω. Όταν με τράβηξε απο τα μαλλιά με κοιτούσε στα μάτια και ένιωσα την απειλή οτι θα με χτυπήσει. Με τράβηξε απο τα μαλλιά (πίσω μέρος κεφαλιού) και ταυτόχρονα διανύσαμε απόσταση ενός μέτρου απου προσγειώθηκα στον καναπέ(καθιστή δεν με πέταξε). Δεν το έφτασε μέχρι εκεί. Απλά με απείλησε και το θεώρησα απαράδεκτο, αν με χτυπούσε δεν θα ήμασταν μαζί.

Ζωή,καλημέρα.Να σου ευχηθούμε να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά και να επρόκειτο για μία κακιά στιγμή(πολύ κακιά στιγμή!).Να φέρεις με υγεία το μωρό σου στη ζωή,χωρίς προβλήματα και τέτοιες παρόμοιες ιστορίες.Φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος και δεν θα έχεις πρόβλημα."Δε σε φοβάμαι"που λένε...Φιλιά.

P203p2.png 

E τότε εντάξει βρε Ζωή ... τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο .... αρνακι ειναι, τι λες τωρα ...

ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Κοιτα Ζωή μεγάλο κορίτσι είσαι, κάνεις ότι θέλεις με τη ζωή σου ... μετά όμως να μη μας φταινει μονο οι κακοί άλλοι ... φέρουμε και εμείς οι ίδιοι ευθύνη για ότι μας συμβαίνει !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος στον αδερφό μου,είχε σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα μου.Ήταν μια περίοδος που δεν τα πήγαιναν καλά σαν ζευγάρι.Φυσικά η μητέρα μου στενοχωριόταν για όλο αυτό.

Όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου μετά από λίγο καιρό διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Για να μην τα πολυλογώ,ο αδερφός μου έχει ένα μικρό βαθμό νοητικής στέρησης.Παρακολουθείται χρόνια από ψυχολόγους μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος που του έτυχε αυτό είναι (όπως είπαν και οι γιατροί) επειδή όλο το άγχος και η στενοχώρια που είχε η μητέρα μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε αρνητικό αντίκτυπο στο μωρό.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτή τη στιγμή έχεις ένα μωρό μέσα σου και το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι αυτό.Προσπάθησε να αποβάλλεις ότι αρνητικό νοιώθεις και να σκέφτεσαι μόνο χαρούμενα πράγματα και ότι σε λίγο καιρό θα κρατάς και το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.Να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά.

Ότι προβλήματα έχεις με τον άντρα σου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα λύσεις.Εννοείται φυσικά ότι δεν πρέπει να τον αφήσεις να ξαναφερθεί έτσι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...